Doğum yapmış olan anneler buraya....

Çalışıyorum işte canım.. bu ay sonu sınav.. 30-31 ı bısey kalmadı..
gecen sınav Anadolu yakasındaydım ama bu sefer karsıya aldım.. ıkamet kagıthane ama genellıkle hep itü maslağa dusuyorum bakalım..
Hangı okulda oldugunu soyle oyle bısey olursa ne olur ne olmaz sans işi.. :)

:içelim::içelim::içelim:

Evet ya annem buradayken ne farklıydı yanı hakkını yemeyım Allah var kayınvalıdem de severek bakıyor ama kendı anası gıbı olurmu ınsanın bunu kabul etmeyecek yoktur..
Bıraktıgımda gozum arkada kalmıyordu gercı sımdı gozum arkada kalmasını sebebı kucuk cocukla gelmesı ondan yana sıkıntım.. neyse.. bu hafta son bıtıyor artık kursum.... :Saruboceq:
kayınvalıdem boyle dusundugumu duysa cok uzulur ama anam olaydı dıyorum bazen..
nankorluk olmasın bunada cok cok sukur dedıgın gıbı..

Öncelikle geçmiş olsun umarım çabucak atlatırsın..Sonrasında da Allah yardımcın olsun kim olursa olsun zor tabii en kıymetlini başkasına bırakmak ama Gül ün de söylediği gibi yemeğini yoğurdunu meyvesini götürürsün ısıtır verir saatlerini de ayarlarsın hallolur canım merak etme hayırlı olsun yenii işin

betül sınavdda başarılar dilerim.
Nuraycım hoşgeldin yeni işin hayırlı olsun,bakıcı konusunda gerçekten şanslısınız kayınvalide ile anne bakacak ne güzel bakıcıya bırakmaktansa onların bakması en güzeli.
kızlar tekrar ekliyorum.

Saol gül, ne zor geliyo bi bilsen kuzumdan ayrılmak....O kadar alıştım ki ona. Arkadaşım, sırdaşım gibi o..Bide etraftan laflardan, sorunlardan daha da çok bağlandım. Herşeyde vardır bi hayır. Hayırlısı olsun allahtan.
Evet haklısın gül, en azından tanımadığım biri olmayacak.
Yaavvv gül , ne yapayım ne hazrılayayım akşamdan. yoğurt çorbası yapacam şimdi , ondan biraz kavanoza koyup veririnm. ama nane yakıyosun ya ondan koymayayım mı? Başka ne yapabilirim? Çalışan anneler ?

Saolun arkadaşlar. Siz de olmasanız...için öyle sıkılıyo ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…