Doğum yapmış olan anneler buraya....

ozan egeye bak senn bunlar başladı kıslar koltuklarda tutunmaya dimi, benimki paçama tutunuyo kalkıcam diye kuzum benim çok ösledimmm.

nuraycım hiç üzülmee bunlar böyle böyle büyüyecekler, büyüdükleri zaman istekleri olacak annebizim niye buyumuz yok anne niye bizim şuyumuz yok demeye, o yüzden bazı şeyleri çok düşünme bak ben ne zamandan beri çalışıyorum şükrededlim sağlıklı olsunlarda herşey olup olup gidiyor canım. yeni işin hayırlı olur inşallah

Nuray ben akşamdan ne yapacaksam söylüyorum kaynananm kendi yapıyor bazen de kendim yapıyorum.Bazen bize yaptığım yemeğin suyuna ekmek içi koyuyor onu yediriyor.Sen çorbaları akşamdan pişirebilirsin ısıtıp yedirsn yaa çok mu zor..
8 aylık bebek mamayla beslenir mi..

Yaaa bak Aslıya tavsiyemi dinledi koşa koşa gidiyor şimdi okuluna...

Bedava yaşam koçluğu hizmeti verebilirm sizekaydirigubbakcemile3

yaa gül biz mamada verioruzzzzzzzzz, ben mesela akşam uyuturken içiriorum 150 cc sabahta uyanınca 150 cc. gündüzleri kayınvalidem yoğurt meyva suyu çorba ve mama ile besliyor.

kızlar yaa babamız aradı markete alışverişe hem yemege gidelim dedi Ozanda yürütecindeydi tam alayım dedigim zaman ögürmeye başladı agzını bir açtım yürücenin kenarını kopartmış elimi sokuncaya kadar dahada geri gitti bogulacak diye çok korktum kusturmaya çalıştım yuttu su içirdim ama birşey olurmuki elim ayagım titriyorr korkuyorum.

Aytencim canım, saol , haklısın gerçekten de. ama kendimi öyle güçsüz hissediyorum ki...
Allah yardımcım olsun.
Bu arada, annesine ne hazırlayıp verebilirim. Kıymayı nasıl veriyorsunuz bu arada?

aslı ne yuttu canım korkma şu anda nefes almasında sorun yoksa bişey olmaz sanırım ama genede doktora götür.

Aytencim canım, saol , haklısın gerçekten de. ama kendimi öyle güçsüz hissediyorum ki...
Allah yardımcım olsun.
Bu arada, annesine ne hazırlayıp verebilirim. Kıymayı nasıl veriyorsunuz bu arada?

ben kıymayı köfte şeklinde veriorum canım birazını ayır içine baharat koyma. sonra tost makinasında ısgara yap yedir.

sen eline elma veriyomusun gül biz verioruz ve şu anda kafam çok karıştı benim yaaa

yaa gül biz mamada verioruzzzzzzzzz, ben mesela akşam uyuturken içiriorum 150 cc sabahta uyanınca 150 cc. gündüzleri kayınvalidem yoğurt meyva suyu çorba ve mama ile besliyor.
Canım ben de elma,havuç,salatalık veriyorum çok büyük kopardığı oluyor elimi sokup alıyorum yani verip gitmiyorum yanımda dolaştığı zamanlarda veriyorum.Bişey olmaz yaa ,olacağı varsa zaten allah korusun emerken boğulup ölende vardır,emzirmicekmiyiz o zaman.:bbo:

Aslı nasıl yürüteçin kenarı yani plastik bişey mi?Büyük bi parça mı ben de anlayamadım.Doktora götürsen ne diyecek ki?Yutmuş bi kere,şimdi bişeyi yok dimibenneyaptımki

Nuray ben kıymayı köfte yapıyorum bildiğin köfte soğanla yapıyorum ama ekmek koymuyorum içine koyabilirsinde sen,baharatını abartmıyorum biraz kimyon biraz tuz o kadar.Buzlukta tutuyorum yapacağım zaman çorbalarının içine atıp rondoda çekiyorum,
yoksa öyle versem ne kadarcık yer ki hiç olmazsa biliyorum hergün ne kadar et ymiş.

aslı canımm nefes alması normelsee sorunn yokkk belki kaka yaparsa çıkarr canımm korkmaa aman dikkat canımm yaaa nasıll koparmışş ozannn yaaaa

bende bugün üye oldum,evet gerçekten çok ucuz,ama şans meselesi(

gül biz ayçayı istiyoz ya ne de olsa ayten almaktan vazgeçmişşşş

Ayça biziimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmklava:klava:

canım nefes alışı normalse korkma ama içim rahat etsin diyorsan bi doktora götür,dün gecede mert halka küpemi eline geçirmiş mutfaktaydım babasıda yanından 2dk kalkmıştı,bı girdik odaya aynı anda mert öğürüyor,nasıl kustu fışkırırcasına,ilk kez böyle kustu..önce yedikleri fazla geldi galiba ded
m ama ardında küpem çıktı ağzından(görüntüsüne baksanız ağzına sığmayacak gibi duruyor,ama sığmış işte..daha dikkatli olmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…