- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #26.361
betül sınavdda başarılar dilerim.
Nuraycım hoşgeldin yeni işin hayırlı olsun,bakıcı konusunda gerçekten şanslısınız kayınvalide ile anne bakacak ne güzel bakıcıya bırakmaktansa onların bakması en güzeli.
kızlar tekrar ekliyorum.
[aslıcım saol. nerelerdesin sen...
Bende arada bi giriyorum gerçi.
Bakalım iş yerinde de olcak mı bilgisayarımız, internetiimiz....
canım benim evde bilgisayarım yoktu eşim işyerine götürüyordu.işyerine yeni bilgisayar aldı pcim bana kaldı. artık buralardayım.
nuraycım inan herşeye alışılıyor bende başta Gülden destek almıştım.:) yeterki saglıkları yerlerinde olsunda biz onlar için çalışıyoruz zaten. a.s.
Yaaa bak Aslıya tavsiyemi dinledi koşa koşa gidiyor şimdi okuluna...
Bedava yaşam koçluğu hizmeti verebilirm sizekaydirigubbakcemile3
Nuray ben akşamdan ne yapacaksam söylüyorum kaynananm kendi yapıyor bazen de kendim yapıyorum.Bazen bize yaptığım yemeğin suyuna ekmek içi koyuyor onu yediriyor.Sen çorbaları akşamdan pişirebilirsin ısıtıp yedirsn yaa çok mu zor..
8 aylık bebek mamayla beslenir mi..
nuraycım hiç üzülmee bunlar böyle böyle büyüyecekler, büyüdükleri zaman istekleri olacak annebizim niye buyumuz yok anne niye bizim şuyumuz yok demeye, o yüzden bazı şeyleri çok düşünme bak ben ne zamandan beri çalışıyorum şükrededlim sağlıklı olsunlarda herşey olup olup gidiyor canım. yeni işin hayırlı olur inşallah
kızlar yaa babamız aradı markete alışverişe hem yemege gidelim dedi Ozanda yürütecindeydi tam alayım dedigim zaman ögürmeye başladı agzını bir açtım yürücenin kenarını kopartmış elimi sokuncaya kadar dahada geri gitti bogulacak diye çok korktum kusturmaya çalıştım yuttu su içirdim ama birşey olurmuki elim ayagım titriyorr korkuyorum.
Aytencim canım, saol , haklısın gerçekten de. ama kendimi öyle güçsüz hissediyorum ki...
Allah yardımcım olsun.
Bu arada, annesine ne hazırlayıp verebilirim. Kıymayı nasıl veriyorsunuz bu arada?
sen eline elma veriyomusun gül biz verioruz ve şu anda kafam çok karıştı benim yaaa
Canım ben de elma,havuç,salatalık veriyorum çok büyük kopardığı oluyor elimi sokup alıyorum yani verip gitmiyorum yanımda dolaştığı zamanlarda veriyorum.Bişey olmaz yaa ,olacağı varsa zaten allah korusun emerken boğulup ölende vardır,emzirmicekmiyiz o zaman.:bbo:yaa gül biz mamada verioruzzzzzzzzz, ben mesela akşam uyuturken içiriorum 150 cc sabahta uyanınca 150 cc. gündüzleri kayınvalidem yoğurt meyva suyu çorba ve mama ile besliyor.
Aslı nasıl yürüteçin kenarı yani plastik bişey mi?Büyük bi parça mı ben de anlayamadım.Doktora götürsen ne diyecek ki?Yutmuş bi kere,şimdi bişeyi yok dimibenneyaptımkikızlar yaa babamız aradı markete alışverişe hem yemege gidelim dedi Ozanda yürütecindeydi tam alayım dedigim zaman ögürmeye başladı agzını bir açtım yürücenin kenarını kopartmış elimi sokuncaya kadar dahada geri gitti bogulacak diye çok korktum kusturmaya çalıştım yuttu su içirdim ama birşey olurmuki elim ayagım titriyorr korkuyorum.
ben kıymayı köfte şeklinde veriorum canım birazını ayır içine baharat koyma. sonra tost makinasında ısgara yap yedir.
bende bugün üye oldum,evet gerçekten çok ucuz,ama şans meselesimevlüdecim sırf böyle haberler yüzünden ne tv izleyesim geliyor nede gazete okumak geliyor çok etkisinde kalıyorum geceleri rüyama giriyor.
Gül canım kolay gelsin Ayça kızımız rahat bırakmıyormuymuş annesini.minik parmaklarla nelerde yazmış.
arkadaşlar şimdi facebookta gezerken dikkatimi çekti siz duydunuzmu sorayım dedim. ucuz açık arttırma diye bir yer varmış tlflar 90 tl,lcd tvler 100, laptoplarda 90 tl,kameralar 50 tl,fiyatlar böyle olunca açıkçası şaşırdım.
gül biz ayçayı istiyoz ya ne de olsa ayten almaktan vazgeçmişşşş
kızlar yaa babamız aradı markete alışverişe hem yemege gidelim dedi Ozanda yürütecindeydi tam alayım dedigim zaman ögürmeye başladı agzını bir açtım yürücenin kenarını kopartmış elimi sokuncaya kadar dahada geri gitti bogulacak diye çok korktum kusturmaya çalıştım yuttu su içirdim ama birşey olurmuki elim ayagım titriyorr korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?