- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #26.381
Saolun. Çorba olarak şehriye çorbası, yoğurt çorbası falan mı yapıyosunuz? Etsuyu tablet yasak dimi?
3 tatlı kaşığı Türk kahvesi
1 tane sulu limon (içine düşen çekirdekleri de çıkarmayın)
giriyorsunuz banyoya başlıyorsunuz karışımı vücudunuza yedirmeye, sanki kazırmış gibiiyice yediriyorsunuz. Benim aşağı yukarı 5 dakika mı alıyor, beklemek gibi bir şey yok, daha sonrasında elinizle vücudunuzda daireler çizerek yıkıyorsunuz.
bu kahve'yi yaşlılar genelde ellerinde oluşan kahverengi lekeler için uyguluyorlardır. ellerde oluşan ve yaaşlılığın belirtisi olan o kahverengi lekeler orada hücrelerin öldüğünü gösterir. Onu bile canlandırıp yok eden kahve, bizim çatlakları da geçirir bence.
KIZINN BÜYÜKANNESİİ YAPARMIŞ ZAMANINDA KIZDA YAPMIŞ İŞE YARIYORMUŞŞ BENDE YAPAYIMM Bİİ
Nuray yeni işin hayırlı olsun
tanger yine karıştırdın bizi hamile olan maibeyaz
bütün bebişler çok tatlı maşallah
canım etsuyu tavuk suyu tableti kendinize bile kullanma
naçizane benden tavsiye
içinde monosodyum glutamat diye bişey var
çoğu hazır yiyeceklerde bulunuyo
hazır çorbada filan
ne olduğu belli olmayan bişey
yinede kendin bilirsin canım
ayse bende okudum onu yenı başladım dun yaptım ilk defa
nuraycım yeni işin jayırlı olsun bebişinede çok geçmiş olsun canım...
ya bi gittim geldım sayfalarca yazılmış heeklava: klava: deryayla ben sabahtan aksama kadar beklıyok yazan yok çıktıgımızı gören yazıyoooo klava:
aslııı neyi yuttu anlayamadım.
doktorunun teli varsa bi ara sor. Canım bişey olmaz inşallah..
aslı ne yuttu canım korkma şu anda nefes almasında sorun yoksa bişey olmaz sanırım ama genede doktora götür.
arkadaşlar hepinize çok tşk ederim. bizim yürütecin kenarları süngerimsi birşeyle kaplı dün babamıza alışverişe gidelim demişti oda geç çıkacagım ben ararım dedi ve erken çıkmış aradı hazırlanın diye oglanı yürütecine koydum benim işim bitti tam kucagıma aldım başladı ögürmeye agzını açtıgımda yürütecini yemiş sanırım yapışmışta birde ben elimi atınca dahada gitti yuttu arkasından su verdim ama benim elimden ayagımdan can gitti agla agla bir hal oldum hemen size yazdım ama cevaplarınızı göremeden eşim geldi anlattım hiçbirşey olmaz dedi yarın kakasından atar dedi. eve geldigimizde birde baktımki bu ilk ısırması degil sanırım baya bir parçalanan yeri var. 8 tane dişi olunca beyfendinin kemirmiş resmen. ama bu korku bana yetti eşim hep bana kızıyordu çocugun yanından bir an olsun ayrılma çok dikkat et diye bundan sonra hiç yalnız bırakmayacagım tontişimi. arkadaşlarım bir dk gidip geleyim diyip aman yalnız bırakmayalım dikkat edelim. Allah bütün çocuklarımızı bebişlerimizi korusun. :Saruboceq:aslı canımm nefes alması normelsee sorunn yokkk belki kaka yaparsa çıkarr canımm korkmaa aman dikkat canımm yaaa nasıll koparmışş ozannn yaaaa
Emelcim Allah korumuş canım Allah'a şükür çok iyi birşey olmadı plastik birşey ama gerçekten çok korktum birde biliyorsun bende panik atak var. Emelcimm canım yaa Mert'e bayıldım ne güzel pozlar vermiş maşallah tontişimebende bugün üye oldum,evet gerçekten çok ucuz,ama şans meselesi(
Ayça biziimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmklava: klava:
canım nefes alışı normalse korkma ama içim rahat etsin diyorsan bi doktora götür,dün gecede mert halka küpemi eline geçirmiş mutfaktaydım babasıda yanından 2dk kalkmıştı,bı girdik odaya aynı anda mert öğürüyor,nasıl kustu fışkırırcasına,ilk kez böyle kustu..önce yedikleri fazla geldi galiba ded
m ama ardında küpem çıktı ağzından(görüntüsüne baksanız ağzına sığmayacak gibi duruyor,ama sığmış işte..daha dikkatli olmalıyım
iyi geceler canım yarın işinde başarılar kolay gelsin.KIzlar herkese iyi geceler. Bizde kızımla oynuyoz, çok özleyecem onu uffff..
Bakalım yarın nasıl geçecek. İnşallah internetim olur da yazarım size...
İyigeceler...
ayşe teyze ayten teyze tşk ederiz resimlerimize yaptıgınız yorumlardan dolayı.
eee diger teyzelerim hiçbirşey söylememişsiniz kızları olanlar begendiler mi beni.
özellikle GÜL teyzee Ayça beni begenmişmi sorarmısın kaydirigubbakcemile3
kimseler yok gitmiş herkeslerr bende not girişlerime devam edeyim. :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?