Doğum yapmış olan anneler buraya....

Nuray yeni işin hayırlı olsun
tanger yine karıştırdın bizi hamile olan maibeyaz
bütün bebişler çok tatlı maşallah

3 tatlı kaşığı Türk kahvesi
1 tane sulu limon (içine düşen çekirdekleri de çıkarmayın)

giriyorsunuz banyoya başlıyorsunuz karışımı vücudunuza yedirmeye, sanki kazırmış gibiiyice yediriyorsunuz. Benim aşağı yukarı 5 dakika mı alıyor, beklemek gibi bir şey yok, daha sonrasında elinizle vücudunuzda daireler çizerek yıkıyorsunuz.

bu kahve'yi yaşlılar genelde ellerinde oluşan kahverengi lekeler için uyguluyorlardır. ellerde oluşan ve yaaşlılığın belirtisi olan o kahverengi lekeler orada hücrelerin öldüğünü gösterir. Onu bile canlandırıp yok eden kahve, bizim çatlakları da geçirir bence.
KIZINN BÜYÜKANNESıı YAPARMIŞ ZAMANINDA KIZDA YAPMIŞ ıŞE YARIYORMUŞŞ BENDE YAPAYIMM Bıı

Saolun. Çorba olarak şehriye çorbası, yoğurt çorbası falan mı yapıyosunuz? Etsuyu tablet yasak dimi?

canım etsuyu tavuk suyu tableti kendinize bile kullanma
naçizane benden tavsiye
içinde monosodyum glutamat diye bişey var
çoğu hazır yiyeceklerde bulunuyo
hazır çorbada filan
ne olduğu belli olmayan bişey
yinede kendin bilirsin canım

saol canım bende deniyim bari

slm kızlar şimdi dr geldık ama felaket sıcak 37 derecebugun yarın 32 duşunun eve bıtane vantilatör aldık alberk ın vucudunda enfeksıyon yok ama anemısı var huysuzluguda bu yuzden olabılır dedı dr üstune bıde diş çıkarıyo üsst dişlerımız görünuyomuşben göremedım dr ışıkla falan baktı çok hafif gözüuyo dedikılosu boyu iyi gayet dedı bu dönembıraz duraklama huysuzluk olması normaldedı diş çıkarıyo kansızlık bide sıcak onu baya zorluyodur dedi....allahım çok şukur başka derdi hastalığı olmamasına çok sevindim bunlar geçici seylerr çok sukur rabbıme iyiymiş bebişimm...

ayse bende okudum onu yenı başladım dun yaptım ilk defa
nuraycım yeni işin jayırlı olsun bebişinede çok geçmiş olsun canım...
ya bi gittim geldım sayfalarca yazılmış heeklava:klava: deryayla ben sabahtan aksama kadar beklıyok yazan yok çıktıgımızı gören yazıyooooklava:

Ayşe gitmediniz mi daha???
Ayy ne ormantiiikkkk,nereye gideceksiniz?Ne yiyeceksiniz de bakem..
Ne giydin????
delikafadulden

Selam Kızlar bugün pazara çıktıkk çok yoruldukk eve gelip sızdıkkk sonra:)))

Ya Emel bitiyorum ben bu çocuğa KIRK BİR KERE MAŞALLAHH....Allah nazarlardan saklasın....
Acayip bir çocuk şeytan tüyü var sanki....kızım olsaaa durmama bir dakikaa hemen beşik kertmesi yaptırırım.....
Walla bütün eylül bebişlerimiz çok tatlı ama bu bambaşkaa...

Ayyy Emeeelll bu oğlan ne datluuuuu
valla ben bayıldım ayça da ekranı mıncıklamaya çalıştı görünce...

Ayy şimdik Deryaya ayıp olur bi de Ayçoşumun adı çıkar valla,Ayten bizi dilli düdük eder

:roflol::1rolleyes:

aaaaaaaaa gülcümayıpoluyor amabizsözüaldık emelcimkusura bakmayınnn:lepi:aytencimsende artık konuşma bizim kızımız düzgün tam bir aile kızı arada ege var diye bişi diyemiyorduk ama egecim kendi bıraktı eehhh biz zaten hep taliptik...mevlüdecim doğru diyosun yaaa bizim çıkmamızı bekliyorlar bunlar yaaww....nuraycımsende kafana takmayeniişin hayırlı olsun...bakben akşamdan tunahanın çorbasını ayarlıyorum çünkü emin olamıyorum diğer türlü sabah indiriyorum kaynanama ve gğün içinde de arıyorumyedi mi felan diye kibarca...sende öle yapabilirsin biz aytenle klüçücükken bıraktık bunları çok şükür en azından sevgiyle bakıyolar o da önemli bazışeyleri de görmemek lazımtabii yoksa benim gibi ilk zamanlar sıyırabilirsin....mevlüde aslı size de geçmiş olsunnn...betüş canım göremedim seniii....neyse kızlarrröpüyom yine herkesi yatmavakltimiz geldi bizimmmm iyigecelerrr

Nuray yeni işin hayırlı olsun
tanger yine karıştırdın bizi hamile olan maibeyaz
bütün bebişler çok tatlı maşallah

saol emelcim.Bakalım canım ya yarın başlayacağız ama, korkuyorum açıkcası.
İşten değil de yavrum .....
Allah yardımcım olsun.Saatleeri de çok fazla 8.30-19.00 a kadar.

evet haklısın .ama ben bazen atıyodum yemeklere...

Mevlüdecim canım ya sizde anemi olduğunu nsaıl anladı doktor? Bizde de olabilirmiş. Ben demirdamlasını bi süredir kullanmamıştım. Vitamin şurubu vermişti az kilo alıyo diye onu demirle kullanma demişti. Ondan da olabilir dedi.
Kan tahlili yapalım demişti onda kan değerleri biraz düşük çıktı bizim. Çok da değil aslında. Ailede akdenizanemisi olan varmı diye sordu, eşimin kızkardeşinde varmış. Evlenirken yapılan testlerde de eşimin kan değerleri düşük çıkmıştı.Bi dahaki aya tekrar kan tahlili yapılır bakarız dedi. İnşallah yoktur bişeyler kızımda.
Sizinki nasıl anlaşıldı?

KIzlar herkese iyi geceler. Bizde kızımla oynuyoz, çok özleyecem onu uffff..
Bakalım yarın nasıl geçecek. İnşallah internetim olur da yazarım size...
İyigeceler...

aslııı neyi yuttu anlayamadım.
doktorunun teli varsa bi ara sor. Canım bişey olmaz inşallah..

aslı ne yuttu canım korkma şu anda nefes almasında sorun yoksa bişey olmaz sanırım ama genede doktora götür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…