Doğum yapmış olan anneler buraya....

aslıcım hoşgeldin canım geçmiş olsun ozan egemize inşallah bi şeyi yoktur dünger gibi birşeyse zaten zararı olacağını sanmıyorum kakası ile birlikte çıkar kızlar artık çok dikkatli olmalıyız .çok şükür onurumu koltuktan vs. bişeyden düşürmeden bu aylarına geldik bundan sonra çok daha hareketli emekliyor 1 dk bile durmuyor herşeyi karıştırıyor çekmeceleri açıyor perdeleri asılıyor aklınıza ne gelirse artık masa örtüsünü çekiyor yani bundan sonra hep takipte olmak lazım

allah yardımcımız olsun

Aslıcımm geçmiş olsun,Allah esirgesinn bebişlerimizi...
Kazanın nerden geleceği belli olmuyor işte..Geçenlerdede oturma odasında çekyatın üstünde otururken duvardaki tablo düşmüş Allahtan yeğenimle annem tutmuş tam kafasının üstünee düşecekmiş...

Nuray hayırlı olsun canım,kayınvaliden bakacak demek..Güzel sözlerle kendi büyütme şeklini benimsetirsin inşallah..Gerçi bazı insanlar kendi bildiklerinden vazgeçmiyorlarr..

aslıcım ay çok geçmiş olsun canım ya ..artık bundan sonra çok tehlikeli zamnları..hepimizin çok dikkat etmesi gerekiyor yaa..allh korusun bütün beişlerimizi..

canım tşk ederim.
Edacım tşk ederim .sizede çok geçmiş olsun.
aslıcım ay çok geçmiş olsun canım ya ..artık bundan sonra çok tehlikeli zamnları..hepimizin çok dikkat etmesi gerekiyor yaa..allh korusun bütün beişlerimizi..
tşkler canancım.
Fatmacım çok haklısın artık o kadar hareketliki tutabilene aşkolsun. odalarda emekliyerek dolaşıyor yürüteciylede aynı. gözümüzün önünden ayırmamak gerekiyor.en tehlikeli aylar bu dönemleriymiş.

aslıcım bu arada soluk almasında problem yoksa korkma.kakadan hoop çıkıverir.önemli olan soluk borusuna kaçamasın..ki büyük ihtimalle kaçmamıştır.çünkü nefes alıp veriyor.ama senin korkunu tahmin edebiliyorum..off allahım korumuş yaa....

kıslar iyi geceler şindilik yarın müsait gibiyim.yazılarımı bayağı bir hafiflettim..işim azldı..öpüyorum hepinizi..

CANANcım ilk korktugum şey o oldu zaten acaba nefes borusuna mı kaçmıştır dedim morarcakmı acaba diye yüzüne baktım kaldım kusturmaya çalıştım baktım gitti nefeste birşey yok su içirdim zaten hareketlerini kontrol edip durdum Allah'ım korudu çok şükür.
iyi geceler canım. bende not girişi yapıyorum 3 sınıfım kaldı cuma günü fişlerini alır imzalarım karneye hazırdır notlar. :CüvCüv:

arkadaşlarr görümcem 1.5 aylık hamile idii dış gebelik yasamıstııı
sonra yine yumurta çatlatma yöntemi ile hamiş kaldıı ,ama kan pıhtılaşmasıı varmış ayrıca kese hiç gelişmemiş bi fikri olan varsa acill yardım

bi dakka!!!ben deryadan önce davranmıştım,ama sen aytene söz verdik demiştin..şimdide deryaya söz verdik diyorsun..hem aytene ayıp hem bana yaniii..o kadar yazılı fotolar koydık,facebooktan çiçekler gönderdik ayçaya..ama işe yaramış demek,hemen deryaya verilmişklava::1closedeyes:

teşekkür ederiz kızlarrr.Allah acılarını göstermesin

ee kızlarr gelmiş gitmişsinizz. kimsecikler kalmamış neysem benimde uykum kaçtı biraz internette takılayım.

aslııı görümcemmdiomm 1.5 qylık hamişti fakat keseii gelişmemişş vee kan pıhtılaşmasıı varmışşş bu konu hakkında bi fikrin varr mııı

yumurta çatlatma asısı olmuştuuuu
ayrıca bi dış gebelik geçirdi düşük yaptıı ağlıyoo duu az önce konuştukta

nese iyi gelerr aslıcımmmm

ayşecim canım benim hiçbir fikrim yok güzelim. Allah kolaylık versin canım.
iyi geceler güzelim uykular geldi benim herkese Allah rahatlık versin tatlı rüyalar.

nuraycım yeni işin hayırlı olsun ilk günler çok zor olur ayrı kalmak ama biz onların geleceği için çalışıyoruz. ben kızımın yemeklerini akşamdan yapıyorum kardeşim gündüz yediriyor yapamazsam tarif ediyorum kardeşim yapıp yediriyor sende kayınavlidene tarif edersin yapar

aslıcım allah korusun bebeklerimizi bir an bile yanlız bırakmaya gelmiyorlar. geçmiş olsun

emelcim senin oğlan çok çekici karizmatik olacak

M.Rıfat Yalman İ.ö.okl
sanayi mah.de canım...
hadi bakalım şimdiden başarılar.

gülcüm ben sanayi mh. çok iyi bilirim orda doğdum büyüdüm annemler orda oturuyorlar
bende her hafta ordayım :))
halamın çocukları senin okulda öğrenci artık iyi bir not verirsin çocuklara :jeyyar: delikafadulden :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…