- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #26.401
canım tşk ederim.aslıcım hoşgeldin canım geçmiş olsun ozan egemize inşallah bi şeyi yoktur dünger gibi birşeyse zaten zararı olacağını sanmıyorum kakası ile birlikte çıkar kızlar artık çok dikkatli olmalıyız .çok şükür onurumu koltuktan vs. bişeyden düşürmeden bu aylarına geldik bundan sonra çok daha hareketli emekliyor 1 dk bile durmuyor herşeyi karıştırıyor çekmeceleri açıyor perdeleri asılıyor aklınıza ne gelirse artık masa örtüsünü çekiyor yani bundan sonra hep takipte olmak lazım
allah yardımcımız olsun
Edacım tşk ederim .sizede çok geçmiş olsun.Aslıcımm geçmiş olsun,Allah esirgesinn bebişlerimizi...
Kazanın nerden geleceği belli olmuyor işte..Geçenlerdede oturma odasında çekyatın üstünde otururken duvardaki tablo düşmüş Allahtan yeğenimle annem tutmuş tam kafasının üstünee düşecekmiş...
Nuray hayırlı olsun canım,kayınvaliden bakacak demek..Güzel sözlerle kendi büyütme şeklini benimsetirsin inşallah..Gerçi bazı insanlar kendi bildiklerinden vazgeçmiyorlarr..
tşkler canancım.aslıcım ay çok geçmiş olsun canım ya ..artık bundan sonra çok tehlikeli zamnları..hepimizin çok dikkat etmesi gerekiyor yaa..allh korusun bütün beişlerimizi..
aslıcım bu arada soluk almasında problem yoksa korkma.kakadan hoop çıkıverir.önemli olan soluk borusuna kaçamasın..ki büyük ihtimalle kaçmamıştır.çünkü nefes alıp veriyor.ama senin korkunu tahmin edebiliyorum..off allahım korumuş yaa....
kıslar iyi geceler şindilik yarın müsait gibiyim.yazılarımı bayağı bir hafiflettim..işim azldı..öpüyorum hepinizi..
Ayyy Emeeelll bu oğlan ne datluuuuu
valla ben bayıldım ayça da ekranı mıncıklamaya çalıştı görünce...
Ayy şimdik Deryaya ayıp olur bi de Ayçoşumun adı çıkar valla,Ayten bizi dilli düdük eder
:roflol::1rolleyes:
aslııı görümcemmdiomm 1.5 qylık hamişti fakat keseii gelişmemişş vee kan pıhtılaşmasıı varmışşş bu konu hakkında bi fikrin varr mııı
yumurta çatlatma asısı olmuştuuuu
ayrıca bi dış gebelik geçirdi düşük yaptıı ağlıyoo duu az önce konuştukta
nese iyi gelerr aslıcımmmm
M.Rıfat Yalman İ.ö.okl
sanayi mah.de canım...
hadi bakalım şimdiden başarılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?