Doğum yapmış olan anneler buraya....

Merhaba arkadaşlar bugün ne kadar kalabalık burası....
bende tüm öğretmen arkadaşların bu güzel günlerini kutluyorum..

İyi akşamlar arkadaşlar
az önce kontrolümüzden geldik 15 günde 400 gr. almışız iyi sayılır ama eskiye oranla azalmış kilo alması, ona üzüldüm biraz:çok üzgünüm: Benim adetim, kanamam kesildikten 3-4 gün sonra oldu.
Birde nemlendirici kullanan arkadaşlar odayı çok nemlendirirseniz bebişler mantar olabiliyormuş aklınızda bulunsun!
Bu arada Öğretmenler arkadaşlarımızın Öğretmenler Günü kutlu olsuna.s.

:))))))))))) ole oluyomus adet gormeyınce sut korur dıyolr ama bende guvenemem vallagamyoncuiremsu aman hep bizler fedakarlık ettik azcukta kocişler fedakarlık etsın dimi amaaaaa:dilcikar:

zaten hap kullanamayız spıralde 3 aydan sonra oluyo eee tek gerıye kalan kociş takkesii:roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol:

Slm.kızlar hepinize maşallah ne kadar çok şey yazılmış,betülcüm geçmiş olsun canım kurtulmuşsun batan tırnaktan çok sevindim benimde şimdi diğer ayağımınki batmaya başladı sinir oluyorum ya biri bitiyo biri başlıyo resmen,bu arada kızlar ben ne zaman bebeğimin altını açsam temizlemek için resmen çişini yüzüme püskürtüyo hatta geçenlerde kendi yüzüne doğru yaptı sonrada yapınca suçunu biliyo ya ağlıyo,ben oğlanı yeni oturtmaya başladım ana kucağına maşallah ona oturunca gülücükler atmaya başlıyo daha yeni başladı bizimde 1 hafta falan anca olmuştur heralde merak etme betülcüm seninkide başlar yakında sonra zaten o görüntüyü görünce ıssırasın gelir:)
Arzu sende dertliymişsin kayınvalidenlerden bugün yine onlar yüzünden eşimle tartıştık yine ama ben bu sefer eşimi tatlı dille ikna ettim ya resmen evliliğimizin her anına karabulut gibi çöküyolar bi huzur vermezmi insan ya,valla Allah ım herşeyin hayırlısını versin çok zormuş hayat çoookkk

bana da doktorum ilk 4 ay sadece emzirirsen sütün korur demişti . ama mama verirsen olmaz demişti çok emzirmek gerekiyormuş yani koruması için . ben de hala adet görmedim bakalım hayırlısı kaza kurşununa kurban gitmeyiz inşallah :)

üzülme canım hiç kilo almaları azalıcak gittikçe her ay 1 - 1,5 kilo almaya devam ederlerse hüsmen ağa gibi olurla :roflol:
15 günde 400 gr bu ayda çok iyi bence

Hicran geçenlerde oğluma kızını istemiştim düşünmedinmi daha:asigim: Söyle bakalım neler istiyorsun damattan.Vermessen mervenin kızını istiycem ona göre:roflol: Ne fenayım ay:jeyyar:

emelcim kusura bakma canım gurbet ellere veremem ben canım bitanecik kızımı kaydirigubbakcemile3 yoksa oğlunuz pek yakışıklıı güleryüzlü maşaAllah çok isterdik ama olmaaz kaydirigubbakcemile3

slm kızlar bız doktora gıttık ancak geldık..:ecrin_bebek:
GÜLCÜM,ASLICIM,MEHTAPCIM VE TUM OGRETMENLER OGRETMENLER GUNUNUZ KUTLU OLSUN.a.s.
Canım bende hala reglı olmadım doktorumu arayıp sordum emzırdıgın surece gelmeyebılır dedı.6 ay 1 sene emzırsem gelmıcekmı yanı dedım olabılır dedı:uhm:ay ınsallah oyle olmaz ya menopoza gırmıs gıbı olurum valla:roflol:

canım ben banyoya gırerken normal kuvette kucagımda yıkıyorum artık tek basıma:CüvCüv:kendı kuvetındede yıkıyorum tek basına cok kolay ve zevklı yeterkı cesaret et gerısı gelıyor.

Duygucum bravo kendin yıkıyorsun demek gerçekten taktir ettim... Kulaklarını nasıl kapatıyorsun? başını öne eğik mi yıkıyorsun? Kaç dakika sürüyor? Ah en çok istediğim şey kendim yıkamak.İnşallah banada nasip olur...

Hoşgeldin merve nasılsın?Valla ne zaman başına geçsem pc.nin benim oğlan kıpırdanmaya başlıyo uyanır belki şimdi büşra napıyo

canım bende bugun kontrole gıttım 14 gunde 450 gr almıs bundan sonra boyle dedı:)
bende az mı dedımde kadın bana daha ne alsın boyle alırsa 1 yasında 15 kg olur dedı:roflol:yanı gozdenın dedıgı gıbı husmen aga gıbı olur dedı:roflol:zaten kılosunun cok ustunde dahada kılo azmı almıs dıyorsun dıye kızdı:CüvCüv:
kusması ıle ılgılı (3 saatte bır emzırdıgım halde devam edıyor)debrıdat surup verdı.bagırsak hareketlerını duzenlıyormus alıskanlık yapmaz bır ay kullanabılrısın dedı.bakalım ınsallah ıse yarar.

Kızlar siz huggies i tavsiye etmişsiniz bende aslında primadan çok şikayetçiyim bazı sabahlar oğlumun üstü başı çiş olmuş vaziyette uyanıyo sızdırıyo sanki bez değiştirsem pişik falan yaparmıki

Duygu canım maşallah oğluşuna,duygucum kusma olayı bizdede var çok çıkartıyo egedemi öyle ne zaman emse çıkartıyo fazlaca sence dr.a söylemelimiyim

ben anlamadım kızlar siz 15 günde bir mi gidiyosunuz kontrole ? biz ayda bir gidiyoruz da şimdik siz yazınca 15 günde şu kadar almış falan die ??

sedacım banyoya ben gırıyorum once cıkmama yakın esım soyup getırıyor dızlerımın uzerıne yatırıyorum once onunu yavas yavas yıkıyorum sonra arkasını cevırıyorum yıne dızımın ustune yatırıp sırtını yapıyorum aynı pozısyonda basınıda yıkıyorum dızıne yatırdıgın zaman zaten kacmıyor canım.sonrada beraber cıkıyoruz ıkımızde tertemız:)yaparsın canım bır kere cesaret etsen gerısı gelır a.s.

kızlar yaa ben regl de oldum, üstelik genelde çoğu kişide 40 gün süren kanama 50 küsür gün sürmüştü...hemen ardından regl başladı hem de acaip yoğundu... iki ay sonunda yenii bitti şükür :))

benim dr.um spirali de tavsiye etmedi, süte de güvenme sakın dedii... iştee böylee.. :)

Son düzenleyen: Moderatör:

yapmaz canım herhalde pişik , kullanıyorsundur nasılsa pişiki için krem dimi . benim elimde biraz prima var şu anda güzdüzleri onları takıyorum bitsin die .geceleri huggies takıyorum çünkü seninde dediğin gibi geceleri bizimde hep sızdırıyodu prima yavrum üşütücek böbreklerini falan korkuyodum . bizimkinin cildi çok hassas pişik olsa onda olurdu ama şimdilik bi numara yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…