- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #2.641
ya bencede öyle su içeceğine emsin ama bazen erkeklere laf anlatmak çok zor oluyor hele benimki gibi dediğim dedikse
Bende daha adet olmadım acep olmayınca hamıle kalmazmıymısız kı CADIARZU
valla ben guvenemen bellı olmaz bu ıslerr nasıl korunucaz bılmıyorum yaa Allah hepımzı kazadan beladan korusun :roflol: valla aklım gıdıyoooo.. :1ninca:
:))))))))))) ole oluyomus adet gormeyınce sut korur dıyolr ama bende guvenemem vallagamyoncuiremsu aman hep bizler fedakarlık ettik azcukta kocişler fedakarlık etsın dimi amaaaaa:dilcikar:
zaten hap kullanamayız spıralde 3 aydan sonra oluyo eee tek gerıye kalan kociş takkesii:roflol::roflol:
:))))))))))) ole oluyomus adet gormeyınce sut korur dıyolr ama bende guvenemem vallagamyoncuiremsu aman hep bizler fedakarlık ettik azcukta kocişler fedakarlık etsın dimi amaaaaa:dilcikar:
zaten hap kullanamayız spıralde 3 aydan sonra oluyo eee tek gerıye kalan kociş takkesii:roflol::roflol:
İyi akşamlar arkadaşlar
az önce kontrolümüzden geldik 15 günde 400 gr. almışız iyi sayılır ama eskiye oranla azalmış kilo alması, ona üzüldüm biraz:çok üzgünüm: Benim adetim, kanamam kesildikten 3-4 gün sonra oldu.
Birde nemlendirici kullanan arkadaşlar odayı çok nemlendirirseniz bebişler mantar olabiliyormuş aklınızda bulunsun!
Bu arada Öğretmenler arkadaşlarımızın Öğretmenler Günü kutlu olsuna.s.
Hicran geçenlerde oğluma kızını istemiştim düşünmedinmi daha:asigim: Söyle bakalım neler istiyorsun damattan.Vermessen mervenin kızını istiycem ona göre:roflol: Ne fenayım ay:jeyyar:
Yaa bu tırnak batması doğumdan sonra çoğu kadında mı oluyor ne,burda herkeste varmış baksanıza,çok gıcık bişey bende de var canım geçmiş olsun.Şu an için operasyonluk değilim ama azacak olursa bir doktora görüneceğim mutlaka.
Bu arada Öğretmen arkadaşlarım günümüz kutlu olsun burdan da söyleyeyim.Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.Kutlayan kutlamayan bütün arkadaşlara teşekkürler.Belki bir gün sizin minikleri de okuturuz belli mi oluryerimseniben
Ben bugün adet oldum kırkım çıktığından beri daha yeni oldum hoş 40ım da 40 gün sürmemişti kanamam 20 gün ancak oldu yani 3 aydır şimdi gördüm adet,sizde durumlar nasıl?Kaç gün sürdü adetiniz,yoğunluğu normal adet gibi mi oldu?
canım ben banyoya gırerken normal kuvette kucagımda yıkıyorum artık tek basıma:CüvCüv:kendı kuvetındede yıkıyorum tek basına cok kolay ve zevklı yeterkı cesaret et gerısı gelıyor.
İyi akşamlar arkadaşlar
az önce kontrolümüzden geldik 15 günde 400 gr. almışız iyi sayılır ama eskiye oranla azalmış kilo alması, ona üzüldüm biraz:çok üzgünüm: Benim adetim, kanamam kesildikten 3-4 gün sonra oldu.
Birde nemlendirici kullanan arkadaşlar odayı çok nemlendirirseniz bebişler mantar olabiliyormuş aklınızda bulunsun!
Bu arada Öğretmenler arkadaşlarımızın Öğretmenler Günü kutlu olsuna.s.
canım bende bugun kontrole gıttım 14 gunde 450 gr almısbundan sonra boyle dedı:)
bende az mı dedımde kadın bana daha ne alsın boyle alırsa 1 yasında 15 kg olur dedı:roflol:yanı gozdenın dedıgı gıbı husmen aga gıbı olur dedı:roflol:zaten kılosunun cok ustunde dahada kılo azmı almıs dıyorsun dıye kızdı:CüvCüv:
kusması ıle ılgılı (3 saatte bır emzırdıgım halde devam edıyor)debrıdat surup verdı.bagırsak hareketlerını duzenlıyormus alıskanlık yapmaz bır ay kullanabılrısın dedı.bakalım ınsallah ıse yarar.
canım bende bugun kontrole gıttım 14 gunde 450 gr almısbundan sonra boyle dedı:)
bende az mı dedımde kadın bana daha ne alsın boyle alırsa 1 yasında 15 kg olur dedı:roflol:yanı gozdenın dedıgı gıbı husmen aga gıbı olur dedı:roflol:zaten kılosunun cok ustunde dahada kılo azmı almıs dıyorsun dıye kızdı:CüvCüv:
kusması ıle ılgılı (3 saatte bır emzırdıgım halde devam edıyor)debrıdat surup verdı.bagırsak hareketlerını duzenlıyormus alıskanlık yapmaz bır ay kullanabılrısın dedı.bakalım ınsallah ıse yarar.
Duygucum bravo kendin yıkıyorsun demek gerçekten taktir ettim... Kulaklarını nasıl kapatıyorsun? başını öne eğik mi yıkıyorsun? Kaç dakika sürüyor? Ah en çok istediğim şey kendim yıkamak.İnşallah banada nasip olur...
Kızlar siz huggies i tavsiye etmişsiniz bende aslında primadan çok şikayetçiyim bazı sabahlar oğlumun üstü başı çiş olmuş vaziyette uyanıyo sızdırıyo sanki bez değiştirsem pişik falan yaparmıki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?