Doğum yapmış olan anneler buraya....

bakın sakın bu gelinimede asılmaya kalkmayın bu sefer fururimmmmmmmmmmm laz damarımı ortaya çıkarmayın kaydirigubbakcemile3

kızım ve babası :))
.....................................

kızımla ben
........................................

Son düzenleme:
günaydın kızlarrr
QUOTE=fatihderya;6950040]mevlüdecimoku oku zor bitti vallaaa eşimde yattı benibekliyooo ay bu adam bensiz uyumuyoryaaaa[/QUOTE]
derya benımkıde öle kıss bide bazen uykum gelıyo bi dk bekle gelıyorum yada bıraz bekle lütfen demzmiii
:roflol::roflol:
nuraycım biz geçen aykı kontrolunde az kılomu alıyo falan dıye endişelenmiştik o ara bişey yemıyodu dr da muayenede ayaklarına falan baktı çok beyaz bebeklerın ayakları pembe pembe olur bı test yapalım bakalım dedı doğdugundan berıde yapılmamıştı yaptırdık değerlerı düşük çıktı şimdi ilaç kullanıyoruz uzun bi surede kullanıcaz galıbaaa

kızlar çok sıcak 32 dereceymiş bugun evde de vantilator var alp berk e dokunur duye ara ara acıyorum ama yetmıyo kuzumda gece uyumadı pişti sıcaktan yaaa

günaydın arkadaşlar

iki gün önce pazara gidiyoz diye bi çıktık siteden yeni gelebildik daha. dün de köydeki evin bahçesine domates biber falan diktik taze taze yiyecez meyveleri sebzeleri çıkınca inşallah.

naimecim bebişin maşallah çok tatlı ayy gerçi hepsi öyle bu bebelerin

ayşecim ben de yaptırmıştım çatlatma iğneleri falan ama bu konuda bilgim yok canım

nuraycım sanırsam bugün işbaşı yapıyon hayırlı olsun canım

mevlüdecim sizin ailevi sorun çözülmüştür inşallah. cezayir burdan sıcak galiba allah kolaylık versin canım

bilen canım saol sorunumuz çözüldü sayılır sımdılık ben son ana kadar eşimle burda kalıcam..ama eşimin iş durumu tam çözülmedı canım ya evimizede kiralık yazdık dönersek kendımız kıraya çıkıcaz artık bakalım hayırlısı...
sen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…