- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #26.441
kızlar yaa babamız aradı markete alışverişe hem yemege gidelim dedi Ozanda yürütecindeydi tam alayım dedigim zaman ögürmeye başladı agzını bir açtım yürücenin kenarını kopartmış elimi sokuncaya kadar dahada geri gitti bogulacak diye çok korktum kusturmaya çalıştım yuttu su içirdim ama birşey olurmuki elim ayagım titriyorr korkuyorum.
bilen canım saol sorunumuz çözüldü sayılır sımdılık ben son ana kadar eşimle burda kalıcam..ama eşimin iş durumu tam çözülmedı canım ya evimizede kiralık yazdık dönersek kendımız kıraya çıkıcaz artık bakalım hayırlısı...
sen nasılsın?
bakın sakın bu gelinimede asılmaya kalkmayın bu sefer fururimmmmmmmmmmm laz damarımı ortaya çıkarmayın kaydirigubbakcemile3
canım Çamasır ÜtÜ hİÇ bİtmıyo malesef dun alpınkılerı yıkadım bu gun bızımkılerı yıkıyorım gene Çamasır sepetı yarıda su an
asuluruk var mu leeen..bikerem biz naimeyle ikimiz de sinopluyuz.verirse kızını o memleketlisine verir. heee ona göre ..asılıyom işte var mı leeeen..ben de lazım.benim koçiş zaten laz..asıl bizim laz damarımızı tutturma leeeeeeeeeeeenn...yerim seni şekeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....:mymeka::mymeka:
Şenizbiz başluk parsını daha çok verürük kandururuk onları...biz çok zengünük.evle arabar tarlalar ohoooo neler neler...sırnaşık şey
asuluruk var mu leeen..bikerem biz naimeyle ikimiz de sinopluyuz.verirse kızını o memleketlisine verir. heee ona göre ..asılıyom işte var mı leeeen..ben de lazım.benim koçiş zaten laz..asıl bizim laz damarımızı tutturma leeeeeeeeeeeenn...yerim seni şekeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....:mymeka::mymeka:
hemşerim söz verdik bir kere memleketim güzeldir ama başka memleketlerde görelim dimi yanii aytene verdik kızı kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?