Doğum yapmış olan anneler buraya....

canım geçmiş olsun bu çocuklar çok fena. yutabilmiş çok şükür

herşeyin hayırlısı olsun canım. ben de iyi olmaya çalışıyorum utkuyla çok fena başım dertte yine iki gündür yoğun bir iştahsızlık(normalde de iştahsız) ve de felaket bi kusma öksürüyo kusuyo hapşırıyo kusuyo.
bu reflü geçene kadar ben de bitecem herhalde. makina çamaşır yıkamaya yetişemiyor artık. nerdeyse 8 aydır hergün bir ,iki bazen de üç makina dolu dolu çamaşır yıkıyo yakında pes edecek.

canım Çamasır ÜtÜ hıÇ bıtmıyo malesef dun alpınkılerı yıkadım bu gun bızımkılerı yıkıyorım gene Çamasır sepetı yarıda su an

bakın sakın bu gelinimede asılmaya kalkmayın bu sefer fururimmmmmmmmmmm laz damarımı ortaya çıkarmayın kaydirigubbakcemile3

asuluruk var mu leeen..bikerem biz naimeyle ikimiz de sinopluyuz.verirse kızını o memleketlisine verir. heee ona göre ..asılıyom işte var mı leeeen..ben de lazım.benim koçiş zaten laz..asıl bizim laz damarımızı tutturma leeeeeeeeeeeenn...yerim seni şekeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....:mymeka::mymeka:

canım Çamasır ÜtÜ hİÇ bİtmıyo malesef dun alpınkılerı yıkadım bu gun bızımkılerı yıkıyorım gene Çamasır sepetı yarıda su an

off ya canım valla bıktım bu işlerden.şöle zengin bir koca bulamadım ki eve hergün hizmetçi gelsin..klava:yıka anam yıka.bulaşık çamaşır temizlik..zati evi sürekli topluyom.bi yandan da dağıtıyom.çocuk olunca ev meğerse ne çok dağılyormuş.offffffffffff..allh sağlık versin de hepsi yapılır.valla be depresyona girdiğimde oturduğum yerden kalkmadan akşama kadar ölee duruyordm.neiş ne güç..hiç birşey yapmak canım istemiyordu.bırak banyo yapmak,saçımı taraamk bile..o zamn dedim ki allahım eski sağlığıma kavuşayoım da bütün işleri yapmaya hazırım dedim.o yüzden şimdi iş yaparkene allhıma çok şükür edşyorum bana yaşam gücü sevinci verdi diye bile.oğluma bakabilyom en güzelinden. alkisalkisalkis

ulen ben kısı istedim verdi anasııı. avucunu yala emi alkisalkisalkis

Şenizbiz başluk parsını daha çok verürük kandururuk onları...biz çok zengünük.evle arabar tarlalar ohoooo neler neler...sırnaşık şey

aytenim artık kızmızın kalbi hangi oğlana çarparsa ..orda söz biter.gerçi senin kerata maviş gözleriyle kızın gözlerine bir baktımı yakar emme benimki de kel kafasıyla bide gülmesiyle ( bi de kulağına küpe takaruk) belkim sempatik gelir kızın gönlünü çalar..hani kızlar sempatik erkeklerden hoşlanır ayağına çalaruk belkim kızın gönlünü.gerçi seninkinden biraz zor gibi..ee biz de lens takaruk..delikafaduldenlaelaelaelaelae

tünaydınnn bayanlarrr. yine dünür muhabbetleri başlamışş. :CüvCüv:
biz sabah erkenciydik ama sonra 9.30 bir uyudu ogluş ben bir saat daha uyudum uyandım duşumu aldım kahvaltımı yaptım evi toparladım. ancak pc başına geçtim. dün akşam yemek derdinden kurtulmuştum bugünki yemegimi hazırladım sadece pişecek.
mevlüde tşkler canım uzman tvyi izlemek iyi oldu.
bilencim tşkler sizinde ikinci inciniz hayırlı olsun. alkisalkisalkis

Son düzenleme:
ay canan al benden de o kadar derttt evi topla topla başedemiyom valla bazen amaaannn boşver hafta sonu yaparım diyom öle deyince de hepten dağılıyo mutfakta tunahanın bişeyi salonda odasında yatak odasında her yerde her yerdeee aaaayyyyy diyom aaayyyy

hemşerim söz verdik bir kere memleketim güzeldir ama başka memleketlerde görelim dimi yanii aytene verdik kızı kaydirigubbakcemile3

hemşerim söz verdik bir kere memleketim güzeldir ama başka memleketlerde görelim dimi yanii aytene verdik kızı kaydirigubbakcemile3

ahanda ben darbeyi aldım ..hemi de kendi memleketlimden..ben aradan çıkar.artıkk yalvarsanız da oğlumu veremem size..laelaelaelaelae:dilcikar:senağlama..

Selamlar hatunlar...
size bı ıkı sorum olucak deyiverin oldumu :)

Bebeklere pilav yada sofranızdakı yıyeceklerden verıyormusunuz tadımlık ?
Yutabılıyorlarmı ? oguruyorlar mı ? yutabılenler arasında dısı olmayan bebekler var mı ?

Dişi cıkmayan var mı ? bızım yasını bulacak heralde dıyorum artık ortada bısey yok.. CADIARZU
yumusak pütür olunca yıyor ama pirinc tanesı gıbı olıunca yutmuyor asla... normal mı acep kafama takılıyor..
:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…