- 1 Ekim 2007
- 7.619
- 185
- 698
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #2.661
Duygu canım maşallah oğluşuna,duygucum kusma olayı bizdede var çok çıkartıyo egedemi öyle ne zaman emse çıkartıyo fazlaca sence dr.a söylemelimiyim
ben anlamadım kızlar siz 15 günde bir mi gidiyosunuz kontrole ? biz ayda bir gidiyoruz da şimdik siz yazınca 15 günde şu kadar almış falan die ??
ahhh gulsahcım sen ne dıyorsun cıkartmak nedemek buyuk ınsanlar gıbı kusuyor benımkı ortalık göl oluyorsenağlamakusma kelımesınden nefret ettım yanı.ne ust kalıyor ne bas kabus gıbı sorma.3 tane doktor gezdım,kan ıdrar ne jadar tahlıl varsa yaptırdım allaha sukur hıcbırsey cıkmadı.doktor 3 saatte bır emzır dedı 14 gundur oyle emzırıyorum yıne kusuyor yıne kusuyorsenağlamaallah daha buyuk dert vermesın.:Saruboceq:
gülşahcım sağol canım iyiyiz sen nasılsın, mert efeyi öp benim için canım..
büşracık her zamanki gibi uyumuyoo gündüzleri, koltukta yanıma koyuyorum azıcık öyle oyalanıyo, ee zamanının büyük kısmında emiyo zaten :) geri kalan zamanda kucakta gezmek istiyoo ve kusuyoo bol bol..biz de aynı dertten muzdaribiz.. maalesef.. ne zamana geçicek bilmiyorum.. senin gaz için dediğin gibi ben de kusması bitince zil takıp oynıycam :)
bez değişimi hemen pişik yapmaz yaa ben prima dan molfix e geçtim karışık kullanıyorum birşey olmuyoo canımm..
Amin güzelim valla efede başladı o şekilde kusmaya koltuklarım halım üstüm başım her yer kusmuk,ama ben sık emziriyorum sanırım belkide ondandır anacım benimki saatte bir memede arayı açtırmıyoki yıkıyo ortalığı nasıl uzatıcam bilmiyorum,canım benim onlar iyi olsunlarda inşallah umarım kötü bişey değildir belkide çok içiyolar keratalar ondan oluyodurcokacimcoook
Amin güzelim valla efede başladı o şekilde kusmaya koltuklarım halım üstüm başım her yer kusmuk,ama ben sık emziriyorum sanırım belkide ondandır anacım benimki saatte bir memede arayı açtırmıyoki yıkıyo ortalığı nasıl uzatıcam bilmiyorum,canım benim onlar iyi olsunlarda inşallah umarım kötü bişey değildir belkide çok içiyolar keratalar ondan oluyodurcokacimcoook
sedacım banyoya ben gırıyorum once cıkmama yakın esım soyup getırıyor dızlerımın uzerıne yatırıyorum once onunu yavas yavas yıkıyorum sonra arkasını cevırıyorum yıne dızımın ustune yatırıp sırtını yapıyorum aynı pozısyonda basınıda yıkıyorum dızıne yatırdıgın zaman zaten kacmıyor canım.sonrada beraber cıkıyoruz ıkımızde tertemız:)yaparsın canım bır kere cesaret etsen gerısı gelır a.s.
:))))))))))) ole oluyomus adet gormeyınce sut korur dıyolr ama bende guvenemem vallagamyoncuiremsu aman hep bizler fedakarlık ettik azcukta kocişler fedakarlık etsın dimi amaaaaa:dilcikar:
zaten hap kullanamayız spıralde 3 aydan sonra oluyo eee tek gerıye kalan kociş takkesii:roflol::roflol:
yok canım bızde yapmadı yapıcagını da pek sanmıyorum bence bezden once pişik unsuru olarak ıslak mendıl gelır eger pısık varsa once ıslak mendılı degıstırmek gerekır parfumsuz yada en az parfumlu olanı kullanmak lazım oyle bır durumda cozum olmazsa bez degıstırılmelı..Kızlar siz huggies i tavsiye etmişsiniz bende aslında primadan çok şikayetçiyim bazı sabahlar oğlumun üstü başı çiş olmuş vaziyette uyanıyo sızdırıyo sanki bez değiştirsem pişik falan yaparmıki
Allah senı ne etmesın deli karıııı :roflol: yok valla ben o takkeden nefret ederım o yuzden bızde o secenkte yok :1no2: doktor gerı cekme yı onerdı.. o da cok guvenılır degıl aslında hıcbırı guvenılır degıl olcagı varsa oluyor ıste ama umarım bızım olucagı yoktur suan ıcın.. :smiley-cool:
yok canım bızde yapmadı yapıcagını da pek sanmıyorum bence bezden once pişik unsuru olarak ıslak mendıl gelır eger pısık varsa once ıslak mendılı degıstırmek gerekır parfumsuz yada en az parfumlu olanı kullanmak lazım oyle bır durumda cozum olmazsa bez degıstırılmelı..
kızlar bişey sorucm,
benım bebiş 1,5 aylık oldu bu zamanakadar dogdugu gun harıc kontrole goturmedım, bıtek saglık ocagında aşı yaptırdım. aylık kontrole goturunce ne yapıyolar. ben istıyorum bısefer goturım gozlerıne kulagına bobreklerıne falan baksın nebılım komple baksınlar ıstıyorum ama cevremdekıler hasta dgl ne gerek var dıyolar sızın kontrollerde bebeklerınıze ne yapıyolar????
kızlar bişey sorucm,
benım bebiş 1,5 aylık oldu bu zamanakadar dogdugu gun harıc kontrole goturmedım, bıtek saglık ocagında aşı yaptırdım. aylık kontrole goturunce ne yapıyolar. ben istıyorum bısefer goturım gozlerıne kulagına bobreklerıne falan baksın nebılım komple baksınlar ıstıyorum ama cevremdekıler hasta dgl ne gerek var dıyolar sızın kontrollerde bebeklerınıze ne yapıyolar????
kızlar bişey sorucm,
arkadaşlar sizlere bişey sorucam karma aşı içinde neler var benim aşı takviminde acayip isimler yazıyo karma aşı yazmıyo da acaba onlar karma aşı mı diyorum
kızlar bişey sorucm,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?