- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #26.641
Bu arada avatarın çok seksü ayten hanımmmsositososito
Çarşamba günü yeşilköy pazarındann 10 ytlye takım aldımm bizimkine çok tatlııı çok da ucuz badylerde 4 ytl idi penyesi o kadar hoşuma gittiki chicconunkiler halt etmiş yanında
Bir ara koyarım fotolarını
hemen koysan olmazmı.
seni mi kırıcamm canım ...dur o zaman bizimki uyanmadan çekim fotolarını..
ayten kııızzzz o dudaklar senin mi taş gibi maşallah rujun hagi marka pekkk bi ışldıyo .
yıldızlar mı çıktı benim mi başım döndü anlayamadım bacııım
sabahleyin 6:15 te kalktım patates yaptım he he he tv 8 de oluyor. akşamlarıda cd den yapabildiğim kadar yapıcam. isteyenlere duyurulur her sabah 6 15 te tv 8 de emmee ben bu patates teee nefes alma verme olayını sevemedim yaa başım dönüyoooo bide nasıl göğüsten değil diyaframdan alıcan ben bu nefesi bilen varsa bi anlatsın kıslarr, ama sabah ege çok şaşırdı napıyo bu annem diyee bitirene kadar çocuk beni izledi arada saçımı asıldı kendine gel napıyosun dercesine he he he
ooo bu poz süper işte canım biz seni de görmek isteriz amaaaa
canım plateste en önemli şey nefes
ben hamilelikten önce yapıyodum.hatta hocamız diyoduki sadece nefesle bile vücudunuzu şekillendirebilirsiniz...
ama plates süper etkili birşey acayip şekillendiriyo , kıçımı kaldırabilsem bende tekrar başlıycam
deryacım benim utkuyla doğru düzgün sadece bi tane fotğrafım var o da eşimin telefonunda akşam çekineyim de koyayım buraya.
ahhhh ahhh ölsem gitsem bebeminen bi fotom yooo da on yanarım:a015:
yaa aslında çokta hareketli bi spor değil nasıl şekle sokuyor dimi hayret, bende çok duydum o yüzden başladım bugün topumda gelldi inşallah eski halime dönerim. bu sabah eşim niye uğraşıyosunki zayıflamak için dedi bana, bende sevindim arkasından zayıfsın işte demesini bekklerken adam bana demezmi balık etlisin işte bu yaştan sonra ne olmayı bekliyosun demezmi :mymeka: eski halime dönücem ve şaşırıp kalacak oo.-tatlicadiarzu-:roflol:
yeşil takıma bayıldım çok güzeller güle güle kullanın canım benimde bi pazar yapmam lazım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?