Doğum yapmış olan anneler buraya....

ayten kııızzzz o dudaklar senin mi taş gibi maşallah rujun hagi marka pekkk bi ışldıyo .
yıldızlar mı çıktı benim mi başım döndü anlayamadım bacııım

ayten kııızzzz o dudaklar senin mi taş gibi maşallah rujun hagi marka pekkk bi ışldıyo .
yıldızlar mı çıktı benim mi başım döndü anlayamadım bacııım

hee hee benimm canım genelde ruj sürdüğüm zaman elma alırım elime bir foto çektiririmmm hoby benim içinnn, çok keyifli oluyo tavsiye ederim. :roflol::roflol:

canım plateste en önemli şey nefes
ben hamilelikten önce yapıyodum.hatta hocamız diyoduki sadece nefesle bile vücudunuzu şekillendirebilirsiniz...
ama plates süper etkili birşey acayip şekillendiriyo , kıçımı kaldırabilsem bende tekrar başlıycam

yaa aslında çokta hareketli bi spor değil nasıl şekle sokuyor dimi hayret, bende çok duydum o yüzden başladım bugün topumda gelldi inşallah eski halime dönerim. bu sabah eşim niye uğraşıyosunki zayıflamak için dedi bana, bende sevindim arkasından zayıfsın işte demesini bekklerken adam bana demezmi balık etlisin işte bu yaştan sonra ne olmayı bekliyosun demezmi :mymeka: eski halime dönücem ve şaşırıp kalacak oo.-tatlicadiarzu-:roflol:

deryacım benim utkuyla doğru düzgün sadece bi tane fotğrafım var o da eşimin telefonunda akşam çekineyim de koyayım buraya.

ahhhh ahhh ölsem gitsem bebeminen bi fotom yooo da on yanarım:a015:

allah korusun kıss nasıl söz o öyle :mymeka: bi şaplatayımda bi daha böyle konuşma al sana :mymeka: al sana :mymeka:

sen balık etliysen ben balinayım valla
54 kilosun daha ne olcan be 8 ay önce doğum yapmış kadın ... hala senden 10 kilo fazlayım
ben topsuz yapıyodum canım dediğin gibi hareketli değil ama işte yaptığın hareketler zorluyo gerçekten vücudumun her noktası acırdı yaparken :)
aslında hoca çok önemli keşke imkanın zamanın olsa salona gidip yapsan çünkü o nefes olayını ve hareketleri doğru şekilde yapmayı öğrenmen lazım bir öğrensen sonra evde kendin de yaparsın

edacım yazlıkları düzmüşsün hepside çok güzel akıllı kadının hali başka tabiii vallaahi, güle güle kulansın tostosumuzzz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…