Doğum yapmış olan anneler buraya....

edacım yazlıkları düzmüşsün hepside çok güzel akıllı kadının hali başka tabiii vallaahi, güle güle kulansın tostosumuzzz..

Yokk kızz ne aklı bende akılmı kaldıkaydirigubbakcemile3 Saol canım..

oyyy şapkasını yerim ben onun bende koyayım dur senin için foto.

http://...............jpg[/IMG
Maşallahh mavişeee çok erkeksi bu yahuu..
Ya bir artist varrr ona benziyo sanki onun küçüklüğü adını hatırlamadımm dur bi int.ten araştırayımda adını bulayım..

edacım aytencim çok datlularrr.....
kızlar bişi sorucam şimdi benim bu işyerim evime uzak sabah 7.30 da evden çıkıyom bir buçuk saate ancak geliyorum ve iki otobüse biniyom...dün bi iş görüşmesine çağırdılar bugün görüşmeye gidicem sizce napyım bu işyerimden çok memnunum şartlarım da iyi ama siğer taraf da bana çok yakın direk ptobüs de var napsam sizceee

Canım şartlar aynıysa bence yakın yeri tercih ederim
Ben kaçıyorum bb

kimmiş oo kısss çok merak ettim kayınvalidemde kanal 1 de kelime oyunu diye bir program varmış onun sunucusna benzetiyor dur aklıma gelmişken bende ona bakayım.

ayy bakışını severim senin. maşallah
ayten gııı egenin gözler mavi demi. bizim babamız da maviş gözlü ben de çok dua ettiydim oğlumun gözleri babasınınki gibi olsun gerisi kime benzerse benzesin diye.ama gözler ben gerisi babası oldu çocuğun. napalım sağlık olsun

deryacım sakın kıpırdama yerinden derim. evini değişitr ama işini değiştirme ortalık çok kötü nerden biliyosun o şirketin mali durumunu.

sağol canımcım ama şimdi ben dua ediyorum ikinci bana benzesin diye sana hiç benzememiş dedikleri zaman sinir oluyorum.

öhhhööö öhhhööö ben geldimmmmmmmmmm kız uyudu şimcik onun çorbayı ısıtıcam kalkar nerdeyse bende onun çamaşırları ile uğraşıyordum ayıkladım yıkadım vss baya küçülen olmuş gene kardeşime ayırdım ütüledim kullanmadığımız ne varsa kutuya koydum akşama kardeşim gelcek çaya bana ona vericemm yeğenim kuzeninin giysileri ile büyüyecekk

deryacım bence de ayten haklı işinden memnunsan hiç değiştirme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…