- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #26.661
edacım yazlıkları düzmüşsün hepside çok güzel akıllı kadının hali başka tabiii vallaahi, güle güle kulansın tostosumuzzz..
Maşallahh mavişeee çok erkeksi bu yahuu..
allah korusun kıss nasıl söz o öyle :mymeka: bi şaplatayımda bi daha böyle konuşma al sana :mymeka: al sana :mymeka:
edacım yaaa çok güzeller güle güle kullansın bıdık. beyzade de çok yakışıklı çıkmış maşallah
kız vurma tamam bi daha konuşmayacam öyle :1hug:a.s.
edacım aytencim çok datlularrr.....
kızlar bişi sorucam şimdi benim bu işyerim evime uzak sabah 7.30 da evden çıkıyom bir buçuk saate ancak geliyorum ve iki otobüse biniyom...dün bi iş görüşmesine çağırdılar bugün görüşmeye gidicem sizce napyım bu işyerimden çok memnunum şartlarım da iyi ama siğer taraf da bana çok yakın direk ptobüs de var napsam sizceee
Yokk kızz ne aklı bende akılmı kaldıkaydirigubbakcemile3 Saol canım..
Maşallahh mavişeee çok erkeksi bu yahuu..
Ya bir artist varrr ona benziyo sanki onun küçüklüğü adını hatırlamadımm dur bi int.ten araştırayımda adını bulayım..
kız vurma tamam bi daha konuşmayacam öyle :1hug:a.s.
deryacım benim utkuyla doğru düzgün sadece bi tane fotğrafım var o da eşimin telefonunda akşam çekineyim de koyayım buraya.
ahhhh ahhh ölsem gitsem bebeminen bi fotom yooo da on yanarım:a015:
ayy bakışını severim senin. maşallah
ayten gııı egenin gözler mavi demi. bizim babamız da maviş gözlü ben de çok dua ettiydim oğlumun gözleri babasınınki gibi olsun gerisi kime benzerse benzesin diye.ama gözler ben gerisi babası oldu çocuğun. napalım sağlık olsun
ama sağlam şirket demsa group o yüzden bi gidip görüşeyim diyom ne kaybederim ki he ne dersin
edacım aytencim çok datlularrr.....
kızlar bişi sorucam şimdi benim bu işyerim evime uzak sabah 7.30 da evden çıkıyom bir buçuk saate ancak geliyorum ve iki otobüse biniyom...dün bi iş görüşmesine çağırdılar bugün görüşmeye gidicem sizce napyım bu işyerimden çok memnunum şartlarım da iyi ama siğer taraf da bana çok yakın direk ptobüs de var napsam sizceee
neyse siz muhabbetin dibine vuru benim büyük kız da geldi onada yemek hazirliim ceyloşum uyanmadann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?