- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #26.681
öhhhööö öhhhööö ben geldimmmmmmmmmm kız uyudu şimcik onun çorbayı ısıtıcam kalkar nerdeyse bende onun çamaşırları ile uğraşıyordum ayıkladım yıkadım vss baya küçülen olmuş gene kardeşime ayırdım ütüledim kullanmadığımız ne varsa kutuya koydum akşama kardeşim gelcek çaya bana ona vericemm yeğenim kuzeninin giysileri ile büyüyecekk
eeeeeeee ben yokken neler konuştunuz bakiim dedikodumu yapan olmadı inşallahhh =))
ayten ben egeyi sana benzetiyom valla
sadece göz rengi farklı
onun dışında aynı seni andırıyo bence
gözlerini iri iri açıyo
o bilem aynı
buarada ben balıkyağı vermeye başladım bugun ılkkez mamasına kattım çeyrek tatlı kaşığı yanı bı çay kaşıgı dıyelım şuna..sevesseas marka..ıkı gundebır verıcem bakalım..anam bişi yedıremıyorumcocuguma sınır oldum..üstkatımdakı kız 2ay emzırdı..birden eklere geçti..bi öğünde yedi sekız çeşit şey tıkıştırıyo ınek sütü bile verıyo arada..yumurtalar mamaların içinde..ne bu anasını satimm yaa..bizde burda iki damla zeytınyağı,kuru mercımekle bebek beslıyoruz..pazartesı gözdenın doktoruna gıdıcem ama oda bana derse hanfendii siz şimdi bu bebeğe üçgün tek gıda verin-eeeee-üçgünün sonunda dokunmadımı dierine başlıcaz--eeeeeeeeeeee--anam bızde bılıyoruzda ok dıet mama verdıler hiçbişi yedırmedılerde neoldu,sadece gerı kaldı çocuk..ben mıçımı yırtıp bu hale getirmişim bide 130 gram vermiş zaten bide kalkıp bana rejım yapalım dersr o doktorun saçını çekerim gbime gelıyo
ama sağlam şirket demsa group o yüzden bi gidip görüşeyim diyom ne kaybederim ki he ne dersin
teşekkür ederim serapcım..o senin kalbinin güzelliği... eger memnun kalmassam sızınkıne gıderım..eksik olma..
bilen arkadasımızın mı adı seher di.. bende kı balık hafızası kusura bakmayın..
yoksa yenı bı arkadas daha mı geldı ?
hicran yaptık tabi...dedik bu hicran ceyline habire bişiler yedirmekten giremıyo gezmekten deil dedik:)dikkat edin patlar yazmısın ya bi fotosuna aklıma geldıkçe hala guluyorum:))...
seher maşallah kuzuna..yemeyen kuzu bumu??valla tam tosalak ve dünya güzeli..ben kız sandım yine..allahım bağışlasın...
edacım cicileriniz hem şirin hem cook ucuz..süper yahu body bulamadım ben o fiyatlara..benımkıde kabız oldgunda bıkac gün ne verırsem verıyım sürüyo ama mısal 3ncu gunun sonunda birden ishal gibi oluyo..fazla yedirmıyorum az katıyorumprinci dengelesin diye..bende anlamadım ferrumdanmı nedendir...benımde kolum kanadım kırık edacım..neden oldugunu bılmıyorum..mevsımsel gecıs donemeımı bılemıcem..ama benım hiç dışarıda cıkasım yok..yınede bu gbi durumlarda kendını sokaga atmak ustundekı bedbınlıgın gıtmesı ıcın daha hayırlı hem hava alıyolar...eşin geldimi buarada?
ismet bu arada 130 gram vermiş..hakıkaten sınır oldum senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?