Doğum yapmış olan anneler buraya....

hicraaan hoşgeldin kıııızzzz nirelerdeydin. valla teyzeler iyi oluyo biz de kardeşimin oğlunun kıyafetlerini aldıydık kışın. yazlıklar gelmiyo maalesef. evde onunkileri giyiyoduk dışarda kendimizinkileri iyi de oluyordu

ayten ben egeyi sana benzetiyom valla
sadece göz rengi farklı
onun dışında aynı seni andırıyo bence
gözlerini iri iri açıyo
o bilem aynı

inşallah aytencim ben de öyle dua ediyorum...
kıs ikinciyi de düşünüyosun yaniii heee
ay tunahan da aynı babası gözleri mavi değil ama lacivert değişik bi renk halbuki babası ve sülalesi hep mavişşşş

hicran yaptık tabi...dedik bu hicran ceyline habire bişiler yedirmekten giremıyo gezmekten deil dedik:)dikkat edin patlar yazmısın ya bi fotosuna aklıma geldıkçe hala guluyorum:))...
seher maşallah kuzuna..yemeyen kuzu bumu??valla tam tosalak ve dünya güzeli..ben kız sandım yine..allahım bağışlasın...
edacım cicileriniz hem şirin hem cook ucuz..süper yahu body bulamadım ben o fiyatlara..benımkıde kabız oldgunda bıkac gün ne verırsem verıyım sürüyo ama mısal 3ncu gunun sonunda birden ishal gibi oluyo..fazla yedirmıyorum az katıyorumprinci dengelesin diye..bende anlamadım ferrumdanmı nedendir...benımde kolum kanadım kırık edacım..neden oldugunu bılmıyorum..mevsımsel gecıs donemeımı bılemıcem..ama benım hiç dışarıda cıkasım yok..yınede bu gbi durumlarda kendını sokaga atmak ustundekı bedbınlıgın gıtmesı ıcın daha hayırlı hem hava alıyolar...eşin geldimi buarada?
ismet bu arada 130 gram vermiş..hakıkaten sınır oldum
senağlama

buarada ben balıkyağı vermeye başladım bugun ılkkez mamasına kattım çeyrek tatlı kaşığı yanı bı çay kaşıgı dıyelım şuna..sevesseas marka..ıkı gundebır verıcem bakalım..anam bişi yedıremıyorumcocuguma sınır oldum..üstkatımdakı kız 2ay emzırdı..birden eklere geçti..bi öğünde yedi sekız çeşit şey tıkıştırıyo ınek sütü bile verıyo arada..yumurtalar mamaların içinde..ne bu anasını satimm yaa..bizde burda iki damla zeytınyağı,kuru mercımekle bebek beslıyoruz..pazartesı gözdenın doktoruna gıdıcem ama oda bana derse hanfendii siz şimdi bu bebeğe üçgün tek gıda verin-eeeee-üçgünün sonunda dokunmadımı dierine başlıcaz--eeeeeeeeeeee--anam bızde bılıyoruzda ok dıet mama verdıler hiçbişi yedırmedılerde neoldu,sadece gerı kaldı çocuk..ben mıçımı yırtıp bu hale getirmişim bide 130 gram vermiş zaten bide kalkıp bana rejım yapalım dersr o doktorun saçını çekerim gbime gelıyo

canım ismetin güzelliği yeter maşallah
annesi gibi biblo sanki

canım ilgilenirsen bizim gittiğimiz doktorda çok ilgili iyi bir doktor
bizde tavsiye üzerine gitmiştik
aklında bulunsun

ama sağlam şirket demsa group o yüzden bi gidip görüşeyim diyom ne kaybederim ki he ne dersin

canım ama mesela sen burda saat 3 de 4 de çıkıp gidiyosun.
bulamazsın öyle yer ... evine erkenden dönüyosun hiç olmazsa .ben saat 7 den önce evde olamıyorum , sabahda 7 de çıkıyorum evden
görüş tabi gene de işine gelirse ayrılırsın

teşekkür ederim serapcım..o senin kalbinin güzelliği... eger memnun kalmassam sızınkıne gıderım..eksik olma..

canım bu bizim çocuk doktorumuz değil bu adam direk alerji üzerine uzman , biz egzamalarımız için gitmiştik ordan biliyorum bir de denizin doğumu da bu hastanede olmuştu, benim doktorum çok tavsiye etmişti o vesileyle tanıştık kendisiyle...
ama çocuk doktorumuzda mükemmeldir. o da annenin evine çok yakın kızıltoprak florance nigthingale de Kudret Kulak

seher kızına maşşlh.tombik benimki gibi.maşşlh.tam ısırmalık hee.yanaklarından bacaklarından yiyver benim yerime...ben de çok istedim gözler babası gibi yeşil olsun.gözleri dışında heryeri babası oldu.gözler kahverengi oldu..amnnn sağlıklı olsunlarda....seni görmedim emme ben hiçç. birara koyuver de seni de tanıyak dimi gıııı...kıss sen de yenisin emme hemen ayak uyduruverdin bizim gibi dölülereeee...aferin saaa..şakkıdısırnaşık şeydelikafadulden

Selamlar..
Bu saat oldu ev ısınden oglandan derse bakamadım hala.. daha yerlerı sılıcem bı de yemek yaparım..
sonra dus... aslında ustune bırazda yuruyus olabılır.. sizden ne haber gecmıse hıc bakmadım bı dalarsam uykum gelecek :)

umutcum yaa allh kolaylık versin sana yaa.yemeyen çocuk zor bee.bir de alerjik olunca ..off allhım sana ve senin gibilere sabır ve sonunda da selamet versin.
geçen hastane de bir bebek gördüm.30 ağustostos ta doğmuş.6500 kiloymuş.benim ki yanında dev gibi maşşlh..kadın bıkmış artık hiç birşey yediremiyorum.doğduğundan beri iştahsız diyor..zor valla yaaa..ama bayağı sağlıklı görünüyordu..yemek yemeleri de önemli ama az ama öz yedikten sonra güçlü olurlar..besin değeri yüksek gıdalarla beslemek gerek işte..büyüme aşamasında da çikolata gibi ıvır zıvırlara kesinlikle alıştırmamak gerek..inş. yapabiliriz.en azından böle şeylerden ne kadar uzak tutarsak o kadar iyiy....

umutcum o ilk fotoğrafında iyiydi 4 aylıktı ve 7 kiloydu sadece emiyodu yani kilosu normaldi. bi de yüz yapısı tombalak gösteriyo .
ek gıdaya geçince yemedi sıpa ilk ay 200 gr aldı anne sütü ağırlıktaydı ikinci ay 200gr verdi anne sütü de yeterli gelmedi.pazar günü 8 ayını dolduracak ve 8 kilo olabildi normalde 8,5 kg olmalıymış.bir de boyu da kısa (bi ölçtülerdi 70cm çıktı başka bir yerde ölçtürdük 68cm varın siz karar verin boyuna da. ya çocuk çekti ya ilk ölçen yanlış ölçtü)

ismetim kaç kg olmuş canım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…