- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #26.701
ben öle biliyom galiba seher di canım..yani ben ona seher diyom herhalde seherdir..kafamçokkarıştı:uhm::roflol:
seher kızına maşşlh.tombik benimki gibi.maşşlh.tam ısırmalık hee.yanaklarından bacaklarından yiyver benim yerime...ben de çok istedim gözler babası gibi yeşil olsun.gözleri dışında heryeri babası oldu.gözler kahverengi oldu..amnnn sağlıklı olsunlarda....seni görmedim emme ben hiçç. birara koyuver de seni de tanıyak dimi gıııı...kıss sen de yenisin emme hemen ayak uyduruverdin bizim gibi dölülereeee...aferin saaa..şakkıdısırnaşık şeydelikafadulden
zaten cananın oğlanla seher oğlan benziyolar birbirlerine maşallaahh ikiside oyuncak bebek gibi, hani şu satılan bebekler varya kel, aynı onlar gibi maşalllaaahhh kırk bin kere.
kıs kıyamam ipoşaa..ne erkeğii beee..ipoş aynı o tivitiye benziyoo,onun karası..kara civciv...saçları henuz yokya oyuzdendır serapcım..
[
kızlar bu da beım zayıf halim pantolonum 34 beden ama kalıbı 36 gibi içine rahatca giriyorum ama az göbek var göbeekkk[/COLOR][/B]
foto yukardan çekilmiş herhalde basık çıkmış biraz
ayy kız hakkatten çıtır çerez gibisin maşallah
çok güzelsin
ahh bide ben versem şu kiloları 76 yım 86 dan indim
hedef55 daha yolum çoookkk uzun
slm kızlar sabah eşimın kuzenı geldı bizi aldı dışarı çıktık iyi oldu haftasonu dısardaydık ama hava çok sıcaktı 37' ama bizim oldugumuz yer ıyıysı spnrada onlara gıttık....
eve yeni geldık eşim inanamadı sen nasıl zayıflamışsın öle dedı evde sortla falan duruyoeum pek farkedememiş ama bugun tekrar tekrar bana aşık oldu bakışları sankı yenı asıklar gibii...
umut fatma bilen gözde masallah bu eylul bebişlerı çok tatlı yaa
ayten senınde avatların guzel olmuş çok sıkk
eda yazlıkarınız çok hoş iyi gunlerde kullansın bebişin.....
hicran yaptık tabi...dedik bu hicran ceyline habire bişiler yedirmekten giremıyo gezmekten deil dedik:)dikkat edin patlar yazmısın ya bi fotosuna aklıma geldıkçe hala guluyorum:))...
seher maşallah kuzuna..yemeyen kuzu bumu??valla tam tosalak ve dünya güzeli..ben kız sandım yine..allahım bağışlasın...
edacım cicileriniz hem şirin hem cook ucuz..süper yahu body bulamadım ben o fiyatlara..benımkıde kabız oldgunda bıkac gün ne verırsem verıyım sürüyo ama mısal 3ncu gunun sonunda birden ishal gibi oluyo..fazla yedirmıyorum az katıyorumprinci dengelesin diye..bende anlamadım ferrumdanmı nedendir...benımde kolum kanadım kırık edacım..neden oldugunu bılmıyorum..mevsımsel gecıs donemeımı bılemıcem..ama benım hiç dışarıda cıkasım yok..yınede bu gbi durumlarda kendını sokaga atmak ustundekı bedbınlıgın gıtmesı ıcın daha hayırlı hem hava alıyolar...eşin geldimi buarada?
ismet bu arada 130 gram vermiş..hakıkaten sınır oldum senağlama
edacım aytencim çok datlularrr.....
kızlar bişi sorucam şimdi benim bu işyerim evime uzak sabah 7.30 da evden çıkıyom bir buçuk saate ancak geliyorum ve iki otobüse biniyom...dün bi iş görüşmesine çağırdılar bugün görüşmeye gidicem sizce napyım bu işyerimden çok memnunum şartlarım da iyi ama siğer taraf da bana çok yakın direk ptobüs de var napsam sizceee
kimmiş oo kısss çok merak ettim kayınvalidemde kanal 1 de kelime oyunu diye bir program varmış onun sunucusna benzetiyor dur aklıma gelmişken bende ona bakayım.
ImageShack
kızlar bu da beım zayıf halim pantolonum 34 beden ama kalıbı 36 gibi içine rahatca giriyorum ama az göbek var göbeekkk[/COLOR][/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?