Doğum yapmış olan anneler buraya....

klava:seher kıss seninki kız mı erkekmi ?klava::uhm:
1. resimde kıss gibi..2. de erkek gibii. kısma haa..bazen dışarda bana da soruyorlar kıs mı erkek mi diye...dölülüğüme veriver gitsin beeŞeniz

kızz ilahi canan o kız kılıklı bir oğlan :roflol::roflol:

zaten cananın oğlanla seher oğlan benziyolar birbirlerine maşallaahh ikiside oyuncak bebek gibi, hani şu satılan bebekler varya kel, aynı onlar gibi maşalllaaahhh kırk bin kere.

zaten cananın oğlanla seher oğlan benziyolar birbirlerine maşallaahh ikiside oyuncak bebek gibi, hani şu satılan bebekler varya kel, aynı onlar gibi maşalllaaahhh kırk bin kere.

teşekkürler teyzesi bebişlerimizin hepsi de birbirinden güzel maşallah.
fotoğrafta da şapka taktıydık kel görünmesin diye ama şapka düştü kel göründü bi dahakine peruk takacaz napakdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

kıs kıyamam ipoşaa..ne erkeğii beee..ipoş aynı o tivitiye benziyoo,onun karası..kara civciv...saçları henuz yokya oyuzdendır serapcım..
haklısın canan..abur cuburla kılolu olucaana zayıf olsun..dualarınada amin binkere...
seher bendede annesütü yetmezlıgı sorunu yaşadık..sütüm bolken bıle bebek az kılo alıyodu..derken mama takvıyesıne başlayınca benım guvenımmi gitti nedir kesildim birden...derken ek gıdalara başlayıncada alerjı olayları yuzunden dıet mamalarla geçirdik..halıyle kılo alımımız halbukı 3.5 kılo gbi normal bı kıloda dogmasına ragmen arzu edılen ölçülerde olmadı..ismet bu arada kesınlıkle iştahsız deil..ama seçici:))....buyuzden hazır organıgınden tutda gün içinde 4 5 çeşit yemek yaptgım oluyo..ehbende berbat bi ahçıyım aslında..enson 8260 dı..8130 olmuş..boyle zorakı kılo alıp bıde verınce cok sarsılıyorum..diş diyolar bakalım artık..cıktı gerçi alttaıkı tane uçları var artık..umarım yakında düzeliriz..

canan yaa,o kadında ne bahtsızmış anacımm..düşedüşe senın yanına düşmüşş hastanede..eh kıvancın yanında zavallı bebiş çeyreği kadar kalmıştır..valla kadına inme inmemiş ya şükür:))

aynı biz de öyleyiz canım miniyon. ama utku zayıf bir bebek olarak doğdu 2,610 kg idi kilosu sadece anne sütüyle 7 kg ye ulaştı 4 ayda sonra fooos durduk. napalım allah sağlık versin bebişlerimize

slm kızlar sabah eşimın kuzenı geldı bizi aldı dışarı çıktık iyi oldu haftasonu dısardaydık ama hava çok sıcaktı 37' ama bizim oldugumuz yer ıyıysı spnrada onlara gıttık....
eve yeni geldık eşim inanamadı sen nasıl zayıflamışsın öle dedı evde sortla falan duruyoeum pek farkedememiş ama bugun tekrar tekrar bana aşık oldu bakışları sankı yenı asıklar gibii...
umut fatma bilen gözde masallah bu eylul bebişlerı çok tatlı yaa
ayten senınde avatların guzel olmuş çok sıkk
eda yazlıkarınız çok hoş iyi gunlerde kullansın bebişin.....

[
kızlar bu da beım zayıf halim pantolonum 34 beden ama kalıbı 36 gibi içine rahatca giriyorum ama az göbek var göbeekkk[/COLOR][/B]

foto yukardan çekilmiş herhalde basık çıkmış biraz

ayy kız hakkatten çıtır çerez gibisin maşallah
çok güzelsin
ahh bide ben versem şu kiloları 76 yım 86 dan indim
hedef55 daha yolum çoookkk uzun

teşekkür ederım canım eşim koltugun üstunden çekmişti biraz basık ve boyum kısa çıkmışş (zaten kısadaaa )

Teşekkür ederiz canımm ...

Canım yaa havalar ısındıkça kilo alımları hem duruyor hemde zayıflıyorlar..Zaten senni kuzucuk yemeklerlee sorunu var..Muhallebi veriyosun sen değilmi pirinç unu dokunmuyorr galiba...

Eşimde gelmedii daha doğrusu ben istemedimm,işi bitene kadarda gelmesin Allah bullak oluyorumm:dilcikar: aramız bozuk zatii
Evet canım yaa çok ucuza aldımm..
Sen bilirmisin bilmiyorum yeşilköy paazarını hem çok ucuzdur hemde çok çeşit vardırr...
Sosyetikler geliyorr görsen.. 150 milyarlık jipleri altında vakko poşeleriyle geliyorlarr:roflol:
herhalde dönüşte komşuları görmesin dieekaydirigubbakcemile3

Saol canım..

kimmiş oo kısss çok merak ettim kayınvalidemde kanal 1 de kelime oyunu diye bir program varmış onun sunucusna benzetiyor dur aklıma gelmişken bende ona bakayım.

Buldumm ismini şimdi...
Serhat tutumluermiş
Ahanda karizmanın resmi,ben çok beğeniyodum sahra dizisinde..

ImageShack - Image Hosting :: serhattutumluer.jpg

kızlar moralim çok bozuk utkum az önce az kaldı boğuluyodu kustu nefes alamadı allahtan eşim yanımdaydı çok korktum ellerim titriyo. ankarada olan arkadaşlar bana doktor tavsiya edebilir misiniz yine değiştirecem doktoru 12 ay olana kadar bekleyecez dedi bu dr bozuntusu o zamana kadar çocuğun başına bi iş gelecek allah korusun.

zaten akşama kadar diken üstündeyim ha öksürdü kusacak ha aksırdı kusacak.sırtüstü yatırma, yüzüstü yatırma , beli sıkı şeyler giydirme parmağını ağzına götürme ,yerde yuvarlanma. herşey yasak ya bu ne allah aşkına.
sinirlerim çok bozuk 1 saattir ağlamaktan gözlerim şişti bu doltorlar ne kadar umursamaz ancak talimat veriyolar şunu bunu yap bi ilacı yok mu bunun yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…