- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #26.741
bu arad laptopta hep yanımda sziokuyom ya tabii o esnada beni de bu halesokuyolarr
]
bu arada benim kızımın içinden bir canavar çıktı adeta senağlama misafirliğe gittiğimizde evi, insanları yadırgıyor kucağımdan inmiyordu..şimdi evde de öyle oldu...anneannesindeyken beni görse ağlamaya başlıyor almadım diye....
o nedenle artık gündüz pc yi açmak şöyle dursun hiçbir işime zaman ayıramaz oldum..
eşim pazar gelicek ve salı onun memleketine gidicez...bu huysuzlukla nasıl yapacağım bilemiyorum ...
nasıl öle bi topik mi varr?
canım bizimkide öyle hatta bi zamanlar yere koysam bende yanına otursam bile ağlıyodu
illa kucağa gelecek
şimdi tek başına oturuyo oynuyo ama ben yanında olucam bi saniye odadan çıksam
başlıyo ağlamaya
benden ve babasından başkasınada gitmek istemiyo ağlıyo
hele erkeklere hiç gitmiyo
haaa birde biz birbirimize sarılıp uyuyoz
yoksa uyumuyo sıpa
derin dalınca yatağına geçiyo
ama bi görseniz bizi baya baya sarılıyo
üzülme canım benimkide öyleciddi misin canım valla sevindim desem komik olacak ama;
ben bugün en son, iki bebeğiyle gayet şen şakrak olan kuzenimin evinde bile, burnumdan gelen misafirlikten sonra , benimkinin yabani ördek olduğunu kabullenmeye başlamıştım kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol:serapçımsenin ipoşşş arlı kıssss erkeklere ondan gitmiyooo kıs arayanlara duyrulurrr:roflol:
üzülme canım benimkide öyle
herkeze gülüveriyo
gel diyip kucağa alınca basıyo ağlamayı
kız bebeklermi böyle oluyo acaba
bizim onur maşallah kendi kendine çok güzel oynuyo
evet aynen bir de uzaktan herkese sırıtması var, güldü diye güvenip kucağına alanın vay haline..pişman oluyo :roflol:
iyi güzel, çok şükür sağlıklı diyorum da ; yok yere katılarak ağlıyor ve zorlandığından dolayı diiğer yönünden de fıtığı çıkmasa diye dua ediyorum :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?