Doğum yapmış olan anneler buraya....

iyi akşamlar kızlar

Nuraycım çok geçmiş olsun üçünüze de...yeni işin hayırlı uğurlu olsun... bizde de ishal olmuştu üst dişleri gelirken canım...

Sehercim size de geçmiş olsun...benim kızım da 6.ayı bitene kadar dolu dolu kustu..çok iyi anlayabiliyorum yaşadıklarını....bize de dr. 1 yaşına kadar geçmeyebilir, 9. ay veya 12. aya kadar uzayan bebekler çok oluyor demişti...umarım tez vakitte geçer...

bu arada benim kızımın içinden bir canavar çıktı adeta senağlama misafirliğe gittiğimizde evi, insanları yadırgıyor kucağımdan inmiyordu..şimdi evde de öyle oldu...anneannesindeyken beni görse ağlamaya başlıyor almadım diye....
o nedenle artık gündüz pc yi açmak şöyle dursun hiçbir işime zaman ayıramaz oldum..
eşim pazar gelicek ve salı onun memleketine gidicez...bu huysuzlukla nasıl yapacağım bilemiyorum ...

Mevlüde ; eşin maaşını alır umarım şirketin işleri yoluna girer en azından durumunuz netleşir sen de rahat edersin canım..

Derya çok güzel olmuşsun özellikle kınanda

canım bizimkide öyle hatta bi zamanlar yere koysam bende yanına otursam bile ağlıyodu
illa kucağa gelecek
şimdi tek başına oturuyo oynuyo ama ben yanında olucam bi saniye odadan çıksam
başlıyo ağlamaya
benden ve babasından başkasınada gitmek istemiyo ağlıyo
hele erkeklere hiç gitmiyo

haaa birde biz birbirimize sarılıp uyuyoz
yoksa uyumuyo sıpa
derin dalınca yatağına geçiyo
ama bi görseniz bizi baya baya sarılıyo

yok serapçımyaaa ne bilim hepimizin bi derdivar ya anlatıyozondan şey ettimmm...mevlüdevar kıs kkda gezin bakgörürsün
kızlar şarjı bitiyooo pc.nin üşeniyom takmaya sabah da işegidecemzatiiii öpüyomsiziii Allahhepimizin dualarınıkabul etsin uyumadan önce dua edin hepimiziçin başkalarına edilen dualar daha makbulmuş
iyiiiii gecelerrr

ciddi misin canım valla sevindim desem komik olacak ama;
ben bugün en son, iki bebeğiyle gayet şen şakrak olan kuzenimin evinde bile, burnumdan gelen misafirlikten sonra , benimkinin yabani ördek olduğunu kabullenmeye başlamıştım kaydirigubbakcemile3

haaa birde biz birbirimize sarılıp uyuyoz
yoksa uyumuyo sıpa
derin dalınca yatağına geçiyo
ama bi görseniz bizi baya baya sarılıyo

kaydirigubbakcemile3 bizimki sarılmıyor ama yanına ben uzanmazsam gece uykusuna dalamıyor delikafadulden nerede hata yaptım acaba, yapışık kardeşler olduk resmen..

üzülme canım benimkide öyle
herkeze gülüveriyo
gel diyip kucağa alınca basıyo ağlamayı

kız bebeklermi böyle oluyo acaba
bizim onur maşallah kendi kendine çok güzel oynuyo

üzülme canım benimkide öyle
herkeze gülüveriyo
gel diyip kucağa alınca basıyo ağlamayı

kız bebeklermi böyle oluyo acaba
bizim onur maşallah kendi kendine çok güzel oynuyo

evet aynen bir de uzaktan herkese sırıtması var, güldü diye güvenip kucağına alanın vay haline..pişman oluyo :roflol:
iyi güzel, çok şükür sağlıklı diyorum da ; yok yere katılarak ağlıyor ve zorlandığından dolayı diiğer yönünden de fıtığı çıkmasa diye dua ediyorum :Saruboceq:

bişey olmaz allahın izniyle canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…