Doğum yapmış olan anneler buraya....

canım maşallah minik tavşana.
gözde hoşgeldin canım. minik kuşta sende inşllah iyisinizdir.sizleri okudukça bende gaza geliyorum bende platese başlıyacagım karar verdim.
sehercim canım benim çok geçmiş olsun Allah korumuş.
nuraycım ailecek geçmiş olsun güzelim evt salgın var sanırım dikkat etmek gerekiyor.

herkese iyi geceler. misafirler vardı sizleri okudum anca cevap yazabildim.
Mevlüde resim eklemişsin ama göremedim canım. ne güzel vakit geçirmişsiniz.
yarın hafta sonu inşllah havada güzel ollurda bol bol gezeriz.
Serapcım sizin okullar kaçında kapanıyor liselerin farklı diye biliyorum ama.
deryacım resimler süperdi.herkesin gülmeye ihtiyacı var artık. yerimseniben
Mervecim nasılsınız canım kızımız biraz huysuzlanmaya başlamış annesini üzüyormuş sanırım. benimkide geceleri illa bana sarılarak koyun koyuna uyuyacagız. gündüzleri de sizinkiler gibi degil her gel diyene gidiyor yaramaz. :CüvCüv:

uyyy gene kimse yokkk bugün bana arkadaşlarım gelecek bi tanesinin 11 aylık kızı var ama bi görsenizzz bal baaallll iş yok çıkamadım yaaawww

ben burdayım aslııı
mevlüde canım benim pc açıktı oglan uyandı mamasını hazırlayıp uyutayım derken bende onunla uyumuşum canım.
ayten ayten resım koydum görmedın mıı zayıf halımın resmınıı
dün açılmamıştı.
işte aytencim resmım
ama şimdi açıldı mevlüde oo maşallah çıtıpıtısın çok güzelsin hiç kiloda yok bide tam genç kızlar gibisin. ben yaşlandımdamirmirmirmir

aslıcım valla bende 2 gundur yaşlı hıssedıyorum kendımı perşembe mısafir vardı.. cuma haftasonu dıye bız çıktık bide alpın su dişmeselesı benı çok yoruyo bu ara dun aksam mutfagı dıp kçse elden geçirdım bugunde salonu yapıyorum hıç çamasır ütü bitmıyo çok yoruldum bu ara alpberk ıde uyuturken çok yoruluyorum battanıyede sallıyorum yoksa uyumuyoo....

yok güzelim bugünlerde kendini çok yoruyorsundurda ondandır.
ooo sorma güzelim artık ege bir dk yerinde durmuyor yaramaz olacak sanırım işim iş bende sabah Ozan Egeyle kalktım sebze çorbası yaptım kahvaltısını hazırladım. daha kaç gündür ütü yapacagım ona el bile atamadım akşamları yapayım diyorum ya Ozanla uyuyup kaldım misafir geldi derken oda kaldı bugün kaçarı yok ögleden sonra bir daha uyudugunda yapacagım artık yoksa çok birikecek. evi bugün sadece süpürdüm. pazartesi güzel bir temizlik yaparım.ayrıntılı temizligide kardeşimin gelme ihtimali var o zamana bıraksammı acaba diyorum.

yazdım sizlere günaydın diyemeden tontiş uyandı herkese iyi ve güzel bir hafta sonu diliyorum hava çok güzel bol bol gezin minnoşlarla. kaydirigubbakcemile

aaa mevlüde senin burda yaşın çok küçük çıkmış diğer resimlerinde baya büyük gibiydin, çıtırmışsın sen kaç yaşındasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…