- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #26.761
canım maşallah minik tavşana.http://img20.imageshack.us/img20/8914/img0640.jpg İŞTE BU DA BENİM TAVŞANIM
gözde hoşgeldin canım. minik kuşta sende inşllah iyisinizdir.sizleri okudukça bende gaza geliyorum bende platese başlıyacagım karar verdim.canım plateste en önemli şey nefes
ben hamilelikten önce yapıyodum.hatta hocamız diyoduki sadece nefesle bile vücudunuzu şekillendirebilirsiniz...
ama plates süper etkili birşey acayip şekillendiriyo , kıçımı kaldırabilsem bende tekrar başlıycam
sehercim canım benim çok geçmiş olsun Allah korumuş.kızlar moralim çok bozuk utkum az önce az kaldı boğuluyodu kustu nefes alamadı allahtan eşim yanımdaydı çok korktum ellerim titriyo. ankarada olan arkadaşlar bana doktor tavsiya edebilir misiniz yine değiştirecem doktoru 12 ay olana kadar bekleyecez dedi bu dr bozuntusu o zamana kadar çocuğun başına bi iş gelecek allah korusun.
zaten akşama kadar diken üstündeyim ha öksürdü kusacak ha aksırdı kusacak.sırtüstü yatırma, yüzüstü yatırma , beli sıkı şeyler giydirme parmağını ağzına götürme ,yerde yuvarlanma. herşey yasak ya bu ne allah aşkına.
sinirlerim çok bozuk 1 saattir ağlamaktan gözlerim şişti bu doltorlar ne kadar umursamaz ancak talimat veriyolar şunu bunu yap bi ilacı yok mu bunun yaaaa
nuraycım ailecek geçmiş olsun güzelim evt salgın var sanırım dikkat etmek gerekiyor.Selam kızlar;
ben bu perşembe işe başlamıştım.Dün akşam size yazacaktım ilk günümü , derken...
Dün akşam kayınvalideme gidip kızımı aldık ve yemek yedik .
Eve geldğimde miğdem bulanmaya başladı, sonra kusma ve ishal olarak devam etti.Gece 2'de en son pes ettim ve eşimle acile gittik. Bi iğne vurdular ve ilaç verdiler. Bugün işe gidemedim , kızım da çok huysuz bu aralar.Bugün hiç uyumadı neredeyse.Devamlı göğsümde ağlıyo ,sızlanıyo. Biraz yatayım dinleneyim dedim ama durmadı. Sonra sebze kavanoz vereyim dedim ama zati sebzede arada kusma yapıyodu. Yine kustu.İshal de bikaç günden beri? Dişler ishal yapar mı?
Derken eşim işten geldi ve o da işte kusmuş benim gibi. Sonra kayınpederimi aradık.Gelip eşimi acile götürdü. Onada bi iğne vurmuşlar ve ilaç vermişler. Siz zehirlenmişsiniz demişler. Şimdi evde hepimiz yatıyoruz valla gazi olduk . Kızlar bi virüs var galiba, çok dikkat edin. ellerinizi sık yıkayın ve tuvaletleri çamaşır suyu dökün. Valla dünden beri çok kötüyüm ama eşim ve kızımda kötü olduğu için kendimi toplamak zorundayım. Yarında öğlene kadar işe gideceğiz bu arada .Offff ya. Tam da işe başlanacak zamanı buldum valla.... Ne şanssızım...
ayten ayten resım koydum görmedın mıı zayıf halımın resmınıı
ImageShack
kızlar bu da beım zayıf halim pantolonum 34 beden ama kalıbı 36 gibi içine rahatca giriyorum ama az göbek var göbeekkk[/COLOR][/B]
mevlüde canım benim pc açıktı oglan uyandı mamasını hazırlayıp uyutayım derken bende onunla uyumuşum canım.ben burdayım aslııı
dün açılmamıştı.ayten ayten resım koydum görmedın mıı zayıf halımın resmınıı
ama şimdi açıldı mevlüde oo maşallah çıtıpıtısın çok güzelsin hiç kiloda yok bide tam genç kızlar gibisin. ben yaşlandımdamirmirmirmirişte aytencim resmım
aslıcım valla bende 2 gundur yaşlı hıssedıyorum kendımı perşembe mısafir vardı.. cuma haftasonu dıye bız çıktık bide alpın su dişmeselesı benı çok yoruyo bu ara dun aksam mutfagı dıp kçse elden geçirdım bugunde salonu yapıyorum hıç çamasır ütü bitmıyo çok yoruldum bu ara alpberk ıde uyuturken çok yoruluyorum battanıyede sallıyorum yoksa uyumuyoo....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?