Doğum yapmış olan anneler buraya....

ayten 23 buçuk yaiındayım canım herkes benı zaten dahalı seye gıdıyo sanıyoo bi yonden ıyıde bı yonden de kötu yaa bazı yerlerde yasımı bılmedıklerı için takmıyolara hastanede de satjer hemşire sanıyolardı yaaaa
:roflol::roflol::roflol::roflol:

ay aslıcım mustide öyle... hiç durmuyo...
iki dakika yanlız bıraktım yürüteciyle...mutfaktaki yetişebildiği ne varsa balkondan aşağı atmış...
çekmeceleri boşaltıyo...dolapların altına giriyo...
biraz daha büyüse hiç başedemeyeceğim... napacağız bilmiyorum valla...

selamlar cümleten..mevlüde hakketen mınnacık bişiymişsin yahuu:)yorma kendını okadar..nasıl olsa ongüne aynısı olur..bi kadın bulabılsen oralardan..ben aylık anlaştım..haftada bir gelıyo ayda 4gün 200l berıyorum.bana fazla gelıyo ama napim..koltuk duvar cam her seferınde iyice temızlıyo..bebeklı eve şart..ben bi üstünkörü alıyorum..ama mama artıgı kırıntılar arkamda ınsaatın tozu isi evde..buarada ya salgın bu ishal ve ateş yada dişten artık bılemıyorum...
merve yaa senınkı yabani tavşan hee:))ben anlamıstımonun ne anacı olacagını..benımkı herkeze gıder..kım gülse güler..anne felan umru deil:)
ayten senın oğlan o adama bin basar büyüyünce gör bak..güzellik bişi deil bahtları güzel olur işallah...

Son düzenleme:
dün geceüstümden ne geçti bilemiyorum..ya damperli ya tır sanırım....vallahı dökülüyorum....eşim masaj aletıyle masaj yaptı saolsun anladı vahametimi..amanın ya insan hep masaj yapılsa doymazkii..

aleykum selam..nasıl oldu görümcen..akdenız hastanesıne gıtsın bence tedavıye eger şüphelerı varsa dokorundan...
seher sende deiştir doktoru.....

Selam şekerler güzel bir hafta sonu diliyorum...
Beni soran mail atan arayan arkadaşlarıma çok teşekkür ederima.s.Biliyorsunuz hafta başında Ege ateşliydi sabahlara kadar bağıran bir bebekbenneyaptımkiGece 1 e kadar deliksiz uyuyor sonra bir başlıyor kalkmaya sabaha kadar..Muhtemelen dişler geliyor üstten...Alttada olmuştu..Neyse çok şükür şimdi iyi..
2 3 gün öyle geçti yani anlıcağınız..Bebek arabası mothercare almıştık tentesi oynuyor sorun çıktı onuda verdik kaldık damdazlak ortada..Ancak arabayla bir yere gidip bir eşim bir ben kucakta taşınıyor..Hafifte değilki kerata valla kolları kopuyor insanın..
Bu sayfayı gördüm Deryacım evdeydim yani anlıcağın:)Ama girmek pek içimden gelmedi nedense bir ağırlık üstümde...
Bu arada sivrisinekler oğlumu mahfetti bembeyaz teni kızamık gibi oldu Allahın cezası sinek bütün gece yemiş oğlumu..Gidip sinek kovan aldık fişe takılanlardan..Aslında cibinlikte var yatağında gunduz yediler herhalde yaa..Siz napıyorsunuz sinekler için??

Son düzenleme:
umutcum saol canım buldum birinı neysekı alt kat komsuma haftada 4 gun gelıyomuş banda 2 gelse yeter bı konuşcam bakalım komsuma haftada 3 bın dınar yan 60 ytl alıyomuş bende bı konuşayım bakalım banada eldın olmuyo böle ya vallaaa....

duygu ben feslegen koydum eve umut saolsun sölemıştı ıyı oluyo ama nasıl olsuysa solmuş ya eşim bulursa yenısını alıcak bu gun çok fena oluyo burda sınek çok bende oğlumu görunce ılk alerjı sandım düşün okadr çok yemışlerr

tüm hasta olan bebeklere geçmiş olsunnn
ayy bizi merak eden olmamışş hiçç nesee sorunn değill bizde annemlerdeyizz bende rahatsızımm halsizlik falan var işte böylee..
bunun dışında herkes iyidir umarımm..

duygucum e-bebek te bungslock sinek kovar bileklik diye bişey var ben ondan aldım 5 tane yatağının korkuluklarına takıyorum gerçekten de etkili dışarı falan giderkende arabasına yada ayak bileğine takılabilir çıkarmaya çalışır ağzına sokar diye bileğine takmaya cesaret edemedim. %100 bitkiselmiş bi bak sende istersen

ayy gülsümcüm sormaya sabah bulaşık makinesine tırmandı,düz duvara çıkcam diye ayaga kalkıyor,biraz önce yürütecine tutunup kalktı oda hareket ettimi düşecek diye korktum valla herşeyden bir anlık hızlarına yetişmek zor oluyor.

ayşecim geçmiş olsun canım,gözdecim,duygucum hoşgeldiniz.
duygucum sorma Ozan Ege de ayn bir yandan isilik,bir yandan birşeymi ısırdı yoksa birşey alerjimi yaptı bilmiyorum kollarında kızarıklıklar var.
feslegen konusunda çok dogrusunuz çok güzel bir sinek kovardır.

Canım onları gordum ama cok pahalı geldı etkısı 3 4 gunmu neymiş onların yanı ınanılmaz malıyetlı...

ayy bu gözde de google gibi kadın yaaa, gözde sende earth siteside yüklümü kısss kafamçokkarıştı

evet canım biraz öyle , ama ben o elektriğe takılanlardan huylanıyorum kokuyo ya acaba solumasının bir zararı var mıdır diye ..
1 tanesi 1,5 -2 hafta falan yetiyo bu arada

Canım e bebekte etkısı 72 saat sonra azalır dıyor...Bir arkadaşımda kullanmış 3 gün sonra hiç işe yaramadı demişti bir de 4 ytlden tanesi ayda 10 tane kullanmak lazım..Ben raid aldım fişe takılan hıc kokmuyor...Ama dışarda ne yapcam onu bılmıyorum..Evde memnunum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…