- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #26.781
Selam şekerler güzel bir hafta sonu diliyorum...
Beni soran mail atan arayan arkadaşlarıma çok teşekkür ederima.s.Biliyorsunuz hafta başında Ege ateşliydi sabahlara kadar bağıran bir bebekbenneyaptımkiGece 1 e kadar deliksiz uyuyor sonra bir başlıyor kalkmaya sabaha kadar..Muhtemelen dişler geliyor üstten...Alttada olmuştu..Neyse çok şükür şimdi iyi..
2 3 gün öyle geçti yani anlıcağınız..Bebek arabası mothercare almıştık tentesi oynuyor sorun çıktı onuda verdik kaldık damdazlak ortada..Ancak arabayla bir yere gidip bir eşim bir ben kucakta taşınıyor..Hafifte değilki kerata valla kolları kopuyor insanın..
Bu sayfayı gördüm Deryacım evdeydim yani anlıcağın:)Ama girmek pek içimden gelmedi nedense bir ağırlık üstümde...
Bu arada sivrisinekler oğlumu mahfetti bembeyaz teni kızamık gibi oldu Allahın cezası sinek bütün gece yemiş oğlumu..Gidip sinek kovan aldık fişe takılanlardan..Aslında cibinlikte var yatağında gunduz yediler herhalde yaa..Siz napıyorsunuz sinekler için??
ayy gülsümcüm sormaya sabah bulaşık makinesine tırmandı,düz duvara çıkcam diye ayaga kalkıyor,biraz önce yürütecine tutunup kalktı oda hareket ettimi düşecek diye korktum valla herşeyden bir anlık hızlarına yetişmek zor oluyor.ay aslıcım mustide öyle... hiç durmuyo...
iki dakika yanlız bıraktım yürüteciyle...mutfaktaki yetişebildiği ne varsa balkondan aşağı atmış...
çekmeceleri boşaltıyo...dolapların altına giriyo...
biraz daha büyüse hiç başedemeyeceğim... napacağız bilmiyorum valla...
tüm hasta olan bebeklere geçmiş olsunnn
ayy bizi merak eden olmamışş hiçç nesee sorunn değill bizde annemlerdeyizz bende rahatsızımm halsizlik falan var işte böylee..
bunun dışında herkes iyidir umarımm..
duygucum e-bebek te bungslock sinek kovar bileklik diye bişey var ben ondan aldım 5 tane yatağının korkuluklarına takıyorum gerçekten de etkili dışarı falan giderkende arabasına yada ayak bileğine takılabilir çıkarmaya çalışır ağzına sokar diye bileğine takmaya cesaret edemedim. %100 bitkiselmiş bi bak sende istersen
duygucum e-bebek te bungslock sinek kovar bileklik diye bişey var ben ondan aldım 5 tane yatağının korkuluklarına takıyorum gerçekten de etkili dışarı falan giderkende arabasına yada ayak bileğine takılabilir çıkarmaya çalışır ağzına sokar diye bileğine takmaya cesaret edemedim. %100 bitkiselmiş bi bak sende istersen
Canım onları gordum ama cok pahalı geldı etkısı 3 4 gunmu neymiş onların yanı ınanılmaz malıyetlı...
evet canım biraz öyle , ama ben o elektriğe takılanlardan huylanıyorum kokuyo ya acaba solumasının bir zararı var mıdır diye ..
1 tanesi 1,5 -2 hafta falan yetiyo bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?