Doğum yapmış olan anneler buraya....

Bende kaçıyorum arkadaşlar valla sıkıntı geliyor bana bilgisayarda bu aralarkaydirigubbakcemile3Öpüyorum hepinizi:)

Ayyy,ben evde tablet kullanıyorum bi kere odada sivri sinek gördüm mü ben öldürene kötükedihüsokadar uyuyamamm,değil bebişkomu yiyecek ben o sineğin kökünü kazırım be..radarlarımda çok açıktır zaten ben duymasam da hemen gelir beni bulur sivriler ondan hiiç affetmem.Valla nasıl yedirdiniz Gece bazen Ayça uyanmasa da ben kalkıp bakıyorum başına sinek var mı diye.

kızlar benım profil resmım neden gözukmuyooo

avatar resimni değiştireceksin canım profil değil....

Bu arada geçen perşembe yollayacaktım ,
Aşkı memnu başladığında ama işlere daldım yollayamadım ben çok güldüm yaaa şuna bakın adamlar nelerle uğraşmışlar...:roflol::roflol:

biz luli tv seyredıyoruz..babası cıktı..gel gezelım dedı vallahda halım yok..kakoulu biskuı ve diet kola eşliğinde sıkılıyorum:)

Gül hoşgeldin canımm.ama geri gitmişsin. bende avatarımı degiştiremiyorum baglantı kesildi diyor anlamadım gitti.

kızlarr gelenle olursa bir sorum var evde hazır toz sütlaç vardı yarı su yarı sütle yaptım ondan Ozan Egeye yedirsem olurmu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…