- 1 Ekim 2007
- 7.619
- 185
- 698
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #26.801
google gözde bizim tontişlerin ayak numarası nedir acaba?
Ben 22 aldım kuzucum bir parmak büyük geldi sandalet..21 küçüktü..1aya kadar tam oluryerimseniben
Selam şekerler güzel bir hafta sonu diliyorum...
Beni soran mail atan arayan arkadaşlarıma çok teşekkür ederima.s.Biliyorsunuz hafta başında Ege ateşliydi sabahlara kadar bağıran bir bebekbenneyaptımkiGece 1 e kadar deliksiz uyuyor sonra bir başlıyor kalkmaya sabaha kadar..Muhtemelen dişler geliyor üstten...Alttada olmuştu..Neyse çok şükür şimdi iyi..
2 3 gün öyle geçti yani anlıcağınız..Bebek arabası mothercare almıştık tentesi oynuyor sorun çıktı onuda verdik kaldık damdazlak ortada..Ancak arabayla bir yere gidip bir eşim bir ben kucakta taşınıyor..Hafifte değilki kerata valla kolları kopuyor insanın..
Bu sayfayı gördüm Deryacım evdeydim yani anlıcağın:)Ama girmek pek içimden gelmedi nedense bir ağırlık üstümde...
Bu arada sivrisinekler oğlumu mahfetti bembeyaz teni kızamık gibi oldu Allahın cezası sinek bütün gece yemiş oğlumu..Gidip sinek kovan aldık fişe takılanlardan..Aslında cibinlikte var yatağında gunduz yediler herhalde yaa..Siz napıyorsunuz sinekler için??
Ayyy,ben evde tablet kullanıyorum bi kere odada sivri sinek gördüm mü ben öldürene kötükedihüsokadar uyuyamamm,değil bebişkomu yiyecek ben o sineğin kökünü kazırım be..radarlarımda çok açıktır zaten ben duymasam da hemen gelir beni bulur sivriler ondan hiiç affetmem.Valla nasıl yedirdiniz Gece bazen Ayça uyanmasa da ben kalkıp bakıyorum başına sinek var mı diye.duygu ben feslegen koydum eve umut saolsun sölemıştı ıyı oluyo ama nasıl olsuysa solmuş ya eşim bulursa yenısını alıcak bu gun çok fena oluyo burda sınek çok bende oğlumu görunce ılk alerjı sandım düşün okadr çok yemışlerr
kızlar benım profil resmım neden gözukmuyooo
AYTENNNN nerdelerr yawww bunlarrr ben geldim millet kaçtıı
biz luli tv seyredıyoruz..babası cıktı..gel gezelım dedı vallahda halım yok..kakoulu biskuı ve diet kola eşliğinde sıkılıyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?