- 1 Ekim 2007
- 7.619
- 185
- 698
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #2.681
Birşey daha sorucam durularken suyu maşrapaylamı döküyorsun yoksa duş başlığıylamı duruluyorsun? Kulaklarını arkadan öne doğrumu kapatıyorsun?Benim elim kısa geliyor kapatamıyorum
duygucum kusmuk mendillerimiz var yakasına onları sıkıştırıyorum.. bildiğimiz ebatlarda olanı da var bildiğin başa örtülenler gibi kocamaaan olanı da..büyükleri daha çok işime yarıyor tabii yine de gün iiçinde 3-4 kez üst değişiyoruz
canım bende yazanlar BCG DİFTERİ BOĞMACA TETANOZ ÇOCUK FELCİ HEMOFİLUZ INFLUENZA B bu aşıların karşılarına işaret koymuş sende de bunlar mı yazıyo du bide bu aşıları sağlık ocağı yapıyo mu yarın götürmeyi düşünüyorum da bide bugün dedilerki bu aşılar haftanın belirli günlerinde yapılıyormuş doğru mu
canım ege kusunca bır kısmı one bır kısmı yana dogru akıyor dolayısıyla hep kıyafetın kolları yakası batıyor ben hem onluk takıyorum hemde bası ne tarafa bakıyorsa o tarafa kusmuk mendılısenağlama
gecenlerde pazarda gordum hem boyundan baglıyorsun hemde bel kısmından baglanan onluk...asagı dogru uzun yanı.ondan alıcam bakalım.boyle yetısemıyorum cunku.
pekı mervecım hemen emzırınce gazını cıkarırken mı kusuyor yoksa sureklı azar azarmı?
canım çamaşır asmaya gitmiştim de kusura bakma hihoyyyt
BCG verem sanırım..onu ayrı işaretlemiş verem savaş dispanserindekiler çünkü..
dr.un işaretledikleri ise ; DBT , TOPV ve Hib yazıyo bizim defterde..
aşılar bizim buradaki sağlık ocağından benim eve gelmişlerdi günü geldiğinde istediğiniz zaman getirin aşılarını yapalım demişlerdi.. ben aşılarını dr.una yaptırıyorum hastanede..ama verem için verem savaş dispanserine gittik hemen yaptılar..
sen gitmeden bi ara sor o zaman canım demek ki farklı farkl oluyo her yerde..
mervecım aynen senın anlattıgın gıbı egede hıc bellı olmuyor mesela asıdan geldıgımız gun cuma ve ertesı gunu hıc kusmadı desem yerıdır..anaaaa dedım sukurler olsun duzelıyor.sadece gaz cıkarırken agzından gelıyor baya sonra damla yok.ama pazar gunu sabah kusmukla uyandık.yatagımıza almıstım butun carsaf yastık ne varsa battı tabı bende..bugun yıne costu eskı halıne gerı dondu sagolsun bosuna sevınme dermıs gıbı..en cok komple soymak zorunda kaldıgım zaman cok uzuluyorum.cunku yıkanmıs gıbı ıslanıyor..bugunkı doktor cok heyecanlı emıyorsa ondanda olur dıyor ne demekse..hep heyecanlı benımkı ılk olarak emıyor sankı..
doktor konusunda bende uyuz oldum sımdı ılle benım soylememmı lazım yanı.ben en ıyısı baska yere gıdeyım.doktora sunuda yap bunuda yap dıye ben soylıceksem yarın oburgun allah korusun bırsey olsa o zaman ne olcak mervecım..ben en ıyısı arastırayım bıraz daha..
kızlar cumartesi günü korkudan ölüyordum meme verirken boğazına süt kaçtı ama her zaman bir şekilde nefes alan ecrin hanımın gözleri faltaşı gibi açıldı urat bembeyaz oldu sırtına vuruyorum tık yok Allah'tan annemdeydim bas bas bağırıyorum anne anne diye annem geldiği gibi kaldırdı çocuğu 3 kere pat pat pat sırtına vurdu benimki kafayı sallayıp derin bir nefes aldı ben tabi hüngür hüngür ağlıyorum salak elif çocuğu kaldırsana ben yastığın üstünde yan çevirdim çocuğu iyi ki yalnızken olmadı yüreğime iniyordu
yeni başladığım dr. bu arkadaşların anlattığı bütün kontrolleri yaptı.bunun yanında kakası sulu biraz diye tahlil istedi.ayrıca kan tahlilleri istedi.bu kan tahlillerinin yanında 20 tane genetik hastalığa bakılacak bir tahlil daha istedi topuktan.hani ilk doğduğunda fenil ketonüriye bakıldı ya ( zeka testi).onun gibi devletin yaptırmağı 20 hastalık var dedi.biz de istedik yapılmasını.20 gün sonra sonucu çıkacak.ona göre erken teşhis edilir diyete başlanır erken dönemde tedaviye başlanır dedi.dr. çoook ii. gerekli bilgiler verdi.
bebeğinizin odasını ayıracaksınız dedi.ben de tamam dedim.ama ayıramayacağım kusura bakmasın.uykuya geçmeden memede yarı uykudayken yatağına yatırın uyku yerinin yatağı olduğunu bilsin alışsın dedi.onunla sürekli konuşun dedi.o cevao veremese de sizi çok iyi dinliyor ve anlıyor dedi.çıt çıt badilerin iki çıt çıtı olanlarından kullanın dedi.üç çıt çıtlısı bacaklarına zarar veriyormuş.çok giydirmeyin üstünü 2 kat altını 1 kat giydirin dedi.
dr. um herşeyi ayrıntılı olarak anlatıyor çok ilgili bir adam.onun verdiği bilgileri sizinle paylaşırım.dah birşeyler de anlattı ama şuan aklıma gelmiyorr.
kızlar bana cvp veren herkese tek tek tesekkur ederım cok saolun. bende tamamıyle heryerıne baktırmak ıstıyorum allah korusun allah yaşatmasın ama ben goruyo dıye bılıyorum yavrumu belkıde refleksı az ne bılıyorumki ole degılmı o yuzden gozune kulagına burnuna heryerıne baksın ıstıyorum o yuzden goturmem daha saglıklı bencede tekrardan saolun kızlar. pekı ben b.çekmece de oturuyorum otaraflara yakın olan varmı ?? hicran sen varsın bitek sanırsam onerecegınız doktor varmı????
bıde cnm altını ben ıkıtane ayaklı gıydırıyorum ama ınce cunku bızım buralar cok soguk resmen ayaz var acaba normalmı gıydırıyorum dersın,
bıde üşüdügünü burnundan anlıyoruz dimi????
cnmm cok tesekkur ederım yaaa bende bi bakım tam olarak nerde bu hastane?? yada muayenesımı var bana tam adres verırsen en kısa zamanda bakım. bıde ssk anlasması var dedın yanı randevusus saat 9 da gıtsem benı alır dımı.. artı ucret vermeden!!!seren cim ben de b. çekmece mimarobada oturuyorum.dr. a beylikdüzü echo mar da hakan beye gidiyorum.tavsiye üzerine gittim.çok iyi ben sormadan herşeyini anlatıyor.gerekli bütün bilgileri veriyor.
ama randevusuz çalıştığı için sabah 9 gibi erken gidiyorum.boş oluyor.yoksa çok hastası var kalabalık oluyor.tavsiye edrim.sgk anlaşması da var.
duygucum sen belirt bunu.. boyuna da bakalım kilosuna da falan de.. neyine bakmış ki o zaman iki dakikada.. aa herşey parasını verince mi dört dörtlük olacak ??
götürdüğüm bi dr. bakmamıştı seninki gibi, söyleyince baktı zahmet edip.. şimdiki dr.umuz herşeyine bakıyo çok ilgili ..
canancım siz dr.un muayenehanesine gittiniz değil mi ?
ben hastanenin dr.una gidiyorum memnunum da ama yine de bi özel dr. arıyorum tavsiye ediyor musun ?
cnmm cok tesekkur ederım yaaa bende bi bakım tam olarak nerde bu hastane?? yada muayenesımı var bana tam adres verırsen en kısa zamanda bakım. bıde ssk anlasması var dedın yanı randevusus saat 9 da gıtsem benı alır dımı.. artı ucret vermeden!!!
serencim bu hastane beykent in ilerisinde.beykentten gürpınara giderken.hemen yanında pınar kule ilköğretim okulu var.beykent üniversitesinin ordan yenibosnadan gelip gürpınar hasbahçe otobüsü geçiyor.ya da beykent üniversitesinden taksiye binersen 5 milyon falan yazıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?