Doğum yapmış olan anneler buraya....

kızlar eskısı kadar aranızda bulunamayacağım,çünkü internet çok vaktimi alıyor..becerebilirsem artık sık girmeyeceğim..bugün içim sıkılıyor havadanmıdır ne,kulaklarım çınlıyor,midem bulanıyor,halsizim..korkuyorum hayatta kötü şeyler olmasından..bide iyileşmek istiyorum tamamen ne çınlamam kalsın nede romatizmalarım ama imkansız..herkezin bi yerlerden sıkıntısı var işte..acayip rüyalar gördümm..of eşim bi gelseydi eve..elim yaptığım işe yakışmıyor..cümleleri toparlayamıyorum sanki,bi iş yaparken hep kendim izliyor,spastikler olurya öyle gibiyim sanki..hep bi yerlerim acıycak diye dikkatli hareket etmekten oldu galiba..

geldim kızlarrr
kızlar oyuncakları ayına göremı alıyosunuz alpberk e geçenlerde bı oyuncak begendım 1 yaş yazıyodu ama kopacak yutulacak bı parçası yok vuruyosun ses çıkıyo 1 yaş yazdıgı için eşim almadıı başka bişey aldık ama ben onu begenmiştimmmm

Kızlar herkes gelmiş ayy çok sıkıldım patlamış demiş çıkmış
lan sıkıldıysanız niye iki teke muhabbet çevirmediniz???:mymeka:

Benim kociş bugün nöbetçi adanadan annanem geldi bugün valla havaalanına kadar tek başıma ben gidip aldım, giderken e-5 ten gittim o yolu biliyordum zaten çok şaşırmadım.ama o nasıl trafik öyleeee,vızır vızır sağımdan solumdan geçenler valla ter içinde kaldım gelene kadar annanem zaten 50 kere yasin çevirmiştir,ben cama yapışarak kullandım tabelaları kaçırmayim diye yanlış yoldan geldim sandım ama tesadüfen zaten daha yakın ve tenha TEMi seçmişim,orası tenhaysa
:1shok:

emelcim canım benim gördüğüm kadarıyla pek girmiyorsun sen nete ama yine de kendine göre ayarlarsın herşeyi kendine dert etmemeye çalış biraz da oluruna bırak canım kendini yıpratma her iş yetişecek diye bi kural yokki

mevlüdecim ben ayına göre almıyorum kafama göre alıyorum oynayabilecekmi ve zarsızmı diye bakıyorum sadece

Ama ayıp ama bu yaptığınız ben de çıkıyom işte yazılılarımı okuycam
Size de 0 verecem 000
:dilcikar:

gitmeeee sana soracaklarımmm varrr. kaydirigubbakcemile3
amaa kaçırdım seni ben ogluşu uyutup geleyim bende evde yalnızım ütü yapacagım gelen olursa ama buraya gelirimm. şakkıdı

Herkese Selam hihoyyyt

kızlar yarın eşim geliyo :teytey: büşra babasına da ağlayacak mı acaba 2 aya yakın zamandır görmüyor, çok merak ediyorum...
salı günü de sevgili kayınvalideciğime gidiyoruz, bir hafta kalacağız eşimin memleketinde...gitme zamanına kadar yine yazarım ben ama, yazamazsam haber edeyim dedim..beni merak edicek olan arkidişlere duyurulur :lepi: :sm_cool:

Son düzenleyen: Moderatör:
ben geldimm kimler var acaba.görünürde duygu,gül ve merve buralarda sanırım çıkın ortaya gördüm sizi. kaydirigubbakcemile2

ben oyuncak alırken; büşra'nın ilgisini çekebilecek özelliklerine dikkat ediyorum.... zaten çoğunlukla bizimkilerin yaş aralığı oluyor beğendiklerim...en son; fisher price eğitici salyangoz almıştım mesela.... 9- 36 ay...alfabeyi sayıyor müzik eşliğinde ... bizimki ona bayıldı :CüvCüv:

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben geldim sahilde yürüyüş yaptık geldik...
Ya haftaya 4 5 gün bir yerlere gitmeyi planlıyoruz ama çok uzağa gidemeyiz en uzak Marmaris Fethiye olabilir...Tavsyelerinizi bekliyorum...Balayında falan Antalya sarıgerme fethiye gezdik ama bebekle gidilcek bir yer olması lazım:uhm:[/LEFT]

duygucum ayağını metre ile hiç ölçtün mü egenin?
denizin ayağı 11,5 cm herhalde 20 numaraya falan denk geliyor

Canım ben hiç ölçmedim aklıma gelmedi ama 21 tam gelmişti bize 22 aldık nike olan sandaleti şimdi baktım adidas 21miş..Demek kalıpları farklı...Nike sandalette 22 çok az büyük onuda satan çocuk bunu alın 1 ay sonra giyemez dedi öyle aldık canım..
Şekerim birincisi Ege kendi odasında yatıyor ikinciside evde görünen hiç sinek yoktu yakarcalar sanırım yiyen..Zaten ertesi günde raid aldık..Ayrıca cibinlikte var...Onun dışındada başka bir önlem alamam yani..Ayça sanırım senin odanda yatıyor onun için farketmen çok normal...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…