Doğum yapmış olan anneler buraya....

merve hoşgeldin canım eşin nerdeydiki 2 aydır.
Gül canım benim geçen gün arkadaşlara yazdım ama tabi onlar lisede oldugu için olmadı sanada sorayım demiştim. o kadarda önemli degil. şimdi ben normalde hep uygulama notu veriyordum ama bu seneki gelen ögretmen eve performans vermiş ben gittigim zaman topladım vermeyen ögrencilere eve yazı gönderdim baya bir ugraştım. yönetmelikte ögrenci ödevini getirmezse notu vermezsiniz ama kaç not veriyorsanız o kadar bölünüp ortalama alıınır diyor 3 not verdim ama onların 2 notu oldugu için 3 e bölünmesi gerekiyor ama bölünmedi mutlaka bir not vermem gerekiyormu. onu soracaktım hiç böyle birşey gelmedide.

hoşbulduk canım sen de hoşgeldin..Şeniz
amerika daydı canım iş seyahatinde..yarın iniyor istanbula Allah'ın izniyle...

mervecim alp berk 3 aylıktı eşimi1 ay görmemişti eşim geldiğinde kucagında ağlamıştı sabahda gitmedi eşime dudak buzuyodu eşim çok üzülmüştü o gunden sonra ayrılmak ıstemedı hiçç zorunlu olmadıkçaa

Asllı ben performans hiç getirmeyene 05 veriyorum canım
yani mesela mazeretsiz yazılıya girmemiş ona da 05 veriyorum belki yönetmeliğe aykırıdır
ama geçen sene biz not girdirrirken mesela 2. yazılı yok diyordum müdür muavini oraya 05 giriyordu yoksa bir sürü sorun çıkıyor dediğin gibi velisine uyarı yolladın mı?3 gün sonunda mazereti geldi mi aman bir dolu prosedür.Uğraşma sen de bence soran olursa gene iyi 05 vermişim olmayan notuna dersin.

Allah ayrmasın canım mecburi iş gereği olanlar hariç :Saruboceq:
büşra bu konuda aşırı dikkatli..çok kalabalık bir ortamda dahi beni seçiyor, takip ediyor..ortamdan uzaklaştığım zaman arkamdan ağlıyor kaydirigubbakcemile3
babasını da unutmamıştır diye umut ediyorum ama bakalım...
gitmek istemezse bizim babamız da çok üzülür, çok özlemiştir zaten... umarım öyle olmaz..

Slm kızlarr dünn boramm ishal olmuştu gece gaita testi yaptırdık birşey çıkmadı sabaha kadarda ateşlendi yavrum..Bu sabahda burda daha önce götürdüğümm bir dr.a götürdümm mecburen, adam akılı birisini bulamadığım için maalesef oda tekrar gaitaya baktırdı temiz çıktı zehirli ishal filan dedi..
Babam sağolsun birde hayrünisaa hastanesine götürelim dedi her alanda çocuk dr.u varmış..Gittiğimizde oranın dr.u rota tahlili ve kan tahlili istedii ve sonuç rota!!!
Allahtan kanı aldırmamıştımm...

Umut canım çok saol ne kadar düşünceli ve kalbi temiz bir insansın sen..Telefonda Rota olabilir mi acaba dedin içine doğdu demek...
Hem buraya boranın sadece ishal olduğunu yazmıştımm ağırlaştığını da bilmiyordun...Canım Arkadaşımm iyi tanımışım sizleri..
Bu arada Mervecimm Allah kavuştursunn,gözün aydın..Darısı başıma desemmi acaba,yok kalsın şimdilik:dilcikar:

Son düzenleme:
duygucum ne güzel gezmişsiniz. canım hiç kuşadasa yada didime gittinizmi hem oraları yakında.

Aslıcım aslında ilk tercihimiz kuşadasıyla bildik yer diye..Orda yazlık vardı daha önce adım adım bilirim..Ama tur sitelerinden bizim aradığımız fiyat aralığında aradığımda yani 2 kişi 160 a kadar diye düşündük sezon açılmadı daha amaa uçmuşlar yaa bu taraflar çok berbat..Gerçekten girilcek oteller 180 200 kişi başı..Ama mesela Antalya tarafında süper oteller ve çok ucuz..Geçen sene rixos premiuma gitmiştik biz 7 yıldızlı bşr otel ve o bile geceliği 280 ytl yani hayret birşey yaaa sinir oluyorum bu taraflara ben bu yüzden

Eda; çok geçmiş olsun yaa nasıl oldu ben geçmişi okumadım ondan haberim yok ishalmi olmuştu Bora kıyamam yaa:çok üzgünüm:Rota nasıl olmuş yaa o kadarda hassassın sen?Sudan falanmı yani?Aşısı varmıydı?

Ayyy bende merak ediyorum Büşracık ne tepki vercek babasına Mervecim bakalım..Kokusundan tanır babişini belkimyerimsenibenSana çok bağlı çünkü ne kadar oldu eşin gideli şimdi?

geçmiş olsun canım rotavirüsü aşısını olmuştu bora değil mi ? nereden bulaşmış olabilir dediler? biz de fıtıktan evvel kusma şikayetiyle dr.a gitiğimizde kaynatıp verdiğim suyu dahi sorgulamıştı..
Acil şifalar canım ben büşranın huysuzluğu nedeni ile tüm gün onunlayım burada en son ishal gibi yaptı bir kez dediğini okumuştum ..diş demiştik hatta.. acil şifalar dilerim
Sağol canım.. darısı başınıza :asigim:

edacım geçmiş olsun canım:1hug:.rota virüs mü olmuş?ama nasıl acaba?:uhm:içme suyundan mı?yıkanırken mi yuttu acaba?ayça da yutuyor bazen.rota virüs aşısı yaptırmışmıydınız?

canım işte bende ailelerine haber verecegim diye bir günüm onlarla ugraşmakla geçti ve hiçbiride mazeret bildirmedi getirmedide ödevi o yüzden yönetmelikte vermeyeceksin yazıyor ama ortalamaya girecek diye ona göre notun düşmesi gerekiyor ama çocuk hiç o notu varmış gibi 4se 4 almış yapana haksızlık oluyor o zamanda. bende o zaman 10 vereyim.
canım çok geçmiş olsun Edacım.
canım benim yaa off gerçekten uçmuşlarr. ben hep bizim oralar gibisi yok derdim ama onlarda amma yapmışlar. hatta temmuz ayında arkadaşlarım gidecekler kuşadası ve didimi önerdim onlarada. bizim oralı degiller. internetten onlar için araştırıyorumda gerçekten gecelik kişi başı fiyatları yazıyor.
evvel sene biz bodruma gitmiştik eşimle ilk defa bir tatile çıkmıştık ama hiç memnun kalmadım hiç denize giremedim buz gibiydi.

Ayyy bende merak ediyorum Büşracık ne tepki vercek babasına Mervecim bakalım..Kokusundan tanır babişini belkimyerimsenibenSana çok bağlı çünkü ne kadar oldu eşin gideli şimdi?

1 ay 23 gün oldu tam canım valla ben unuttum babişinin yüzünü kaydirigubbakcemile3
büşra da unuttuysa şaşırmamam lazım gamyoncuiremsu

evt Edacım ya sebebi ne peki bulabildilermi. çok çok geçmiş olsun minik kuzuya. inşllah tez zamanda iyileşir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…