Doğum yapmış olan anneler buraya....

edacım çok geçmiş olsun ya kuzumuza inşallah toparlar hemen ishali devam ediyormu nasıl şimdi

edacımmm çok çok geçmişolsunnn yaaa ishal ve ateş mi belirtileri?
ya tunahan da iki gündrishal gibi yapıyorrr
mervecim Allah kavuştursun şimdiden de gidecekmişiniz ya hayırlı yolculuklar dilerim

Bu arada rota geçiren bebeğimiz varmı aramızda serum bağlanacak diye korkuyorum...

büşra kustuğu gece takmışlardı serum edacım .. bir gün içinde 4-5 fışkırtarak kusmuştu ve
ishal için de günde 10 kereden fazla yapıyorsa serum takılıyor demişti..
ama rotada durum ne bilemiyorum hiç :1no2:
serum takılırken iğne acısı hissediyorlar sedece ama korkusu yetmişti büşraya :çok üzgünüm: inşAllah gerek kalmaz canım..

Evet Aslı o yüzden dediğin gibi orayı boş bırakma . düşük bi not gir ben 05-01 falan giriyom o zaman ne anladık yani,yazık ya çalışan öğrencilerde kaynayıp gdiyor arada işe yaramazların da yanına kar kalıyor tembellikleri

Aslıcım dediğin gibi buralar hem sıcak hemde bilindik ama işte Korumar mesela bilirsin hem kaliteli hem güzel kişi başı 160 falan.E 5 gün kalsan gittin geldin 2000 ytl falan yani mümkün değil yani offf

1 ay 23 gün oldu tam canım valla ben unuttum babişinin yüzünü kaydirigubbakcemile3
büşra da unuttuysa şaşırmamam lazım gamyoncuiremsu

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Unutmamişindirrr
Çok zordur eminim canım baya uzunmuş ama sizinden aşkınız hep tazecik kalıyor valla o yönden güzel:asigim:

edacım çok geçmiş olsun canım
evde misiniz şimdi . rota da yatırılıyor ve serum verilmesi gerekiyor diye biliyorum ama inşallah çabucacık atlatır kuzucuk hiç gerek kalmaz bunlara ....

Ya Eda peki iki kere tahlil yapıldı diyorsun nasıl bulamıyorlar rotayı ben anlamadım şimdi
ya bu hastanelerin,doktorların,labaratuarların hali ne böyle,kime güvenelim biz?

Canım dün öğlen ishali başladı ve gecede ateşi çıktı sonra ishaller devam etti..
Ama ilk defa böyle bir ishal gördümm..Aşımızı dr. değiştirirkenn atladık..
Bende çok şaşırdımm nasıl bulaşır diye ama şu sıralar çok yaygınmış sizde dikkatli olun
Bugün hem burdaki dr.a hemde hastanedeki dr.a götürdüğümüzde aynı şeyleri gördük aşırı salgın varmış..Dr.larda doğruladı...
Musluk suyundan olabilir dedi zaten havadan bile geçebiliyormuş...
Ben 3-4 haftadır çeşme suyuyla yıkıyordumm dr. kızdı..Sen çeşme suyunu içiyormusun dedi bende tabiki hayır dedimm ee o zaman bu çocuğun içmesine nasıl göz yumdun dedi..
Tekrar içme suyuna döneceğimm...Bu arada sebzelerine,yiyeceklerine dikkat edin kızlar..

Merve geçen sene ben de aynı durumdaydım canım benim eşim de 2 ayda bir geliyordu eve
Şükür artık bir aradayız Allah kimseyi sevdiğindden ayırmasın...

duygucum cundaya falan da yakınsınız
oralarda apart tarzı bişey tutsanız hem ev ortamında belki ege daha rahat eder .
benim hiç gözüm almıyo denizle otele gitmeyi şahsen hem dünyanın parasını ver hemde 9-10 gibi odaya tıkıl .
gerçi cunda ,ayvalık tarafında daha deniz ısınmamıştır herhalde dimi

Çok geçmiş olsun canım yaa Allah şifa versin bir an önce iyileşir inşallah şimdi nasıl napıyor peki kuzum?
Yalnız nasıl yani içme suyuylamı yıka çocuğu diyor anlamadım?Yokk artık yaa hepimiz yıkıyoruz çeşme suyuyla nasıl başa çıkcaz canım yaa?
Ben gün aşırı yıkıyorum bazen hergün EgeyiCADIARZU

evt canım ya bende en çok işte çalışan ögrencilere üzülüyorum. ama birde en çok getirmeyenler 8.sınıflar orta ögretimede etki ediyor ama getirselermiş hak ediyorlar akılları bir karış havadalar.
evt bende baktım korumara heryer güzel ama fiyatlarıda güzel. yerimseniben

Gözdecim aynen dediğin gibi ayvalık tarafı ancak temmuzda ısınır o tarafların suyu en az 5 6 derece daha düşk oluyor..Ege giremez orlarda...
9 10 da odaya tıkılmak artık bizim yeni tatil anlayışımız olmalı alışsak iyi olur canımkaydirigubbakcemile3Bende ilk deneyimimi yaşamaya hazırlanıyorum bakalım anlatırım size bir bulsam otel helekaydirigubbakcemile3
Ama işte tek sorun dediğin gibi mayıs ayında bile dünyanın parası olması

evt Edacım ya sebebi ne peki bulabildilermi. çok çok geçmiş olsun minik kuzuya. inşllah tez zamanda iyileşir.

Sebebini bulamıyorlarr her yerden kapmış olabilir canım...

edacım çok geçmiş olsun ya kuzumuza inşallah toparlar hemen ishali devam ediyormu nasıl şimdi

Evt ediyorr maaleseff 2 saat öncede kusma başladı...

edacımmm çok çok geçmişolsunnn yaaa ishal ve ateş mi belirtileri?
ya tunahan da iki gündrishal gibi yapıyorrr
mervecim Allah kavuştursun şimdiden de gidecekmişiniz ya hayırlı yolculuklar dilerim

Off serumla nasıl duracakki yavrumm off...

edacım çok geçmiş olsun canım
evde misiniz şimdi . rota da yatırılıyor ve serum verilmesi gerekiyor diye biliyorum ama inşallah çabucacık atlatır kuzucuk hiç gerek kalmaz bunlara ....

Evt canım eğer sıvı kaybı fazlalaşırsa yatırılması gerekecek..Bugün ikinci günümüz..yediği yiyecekler sadece pirinç lapası ve anne sütü...
Su içmiyorr,çok iştahsız eğer sabaha kadar sıvı almazsa serum taktırmaya gideceğiz..

Ya Eda peki iki kere tahlil yapıldı diyorsun nasıl bulamıyorlar rotayı ben anlamadım şimdi
ya bu hastanelerin,doktorların,labaratuarların hali ne böyle,kime güvenelim biz?

Canım gaitada rotaya bakmıyorlar genel bir mikropa bakıyorlarr bildiğim kadarıylaa..
Rota tahlili farklıı özel olarak isteniliyor öyle bakıyorlar...

Çok teşekkür ederimm Arkadaşlarr inşallah biran önce geçer..
Bu arada Deryacımm normal ishal gibi değil fışkırıyor resmen birde ateşi oluyor sonrada kusma başlıyor...Tunahan değildir İnşallah canım..

Ben sırf bu sebepten kaynanmı da götürüyorum tatile bakalım tatil yapayım derken sinir harbi yaşamazsam iyidir.:sm_confused:Çünkü benim kayınvalidem haddini bilmez ben giderim çocukla yatmaya oğulcuğuyla oturur...Ayy aklıma geldi sinir oldum gene...

duygucum ev tutmayı düşündünüzmü hiç. kuşadasında günlügü 50tlye evler var diye duydum ama.

Canım yaaa ev tutsak bizim anında talibimiz çok olur yani bizle gelecek olan...Yalanda söyleyemem ben otele gidiyoruz diye ondan yaş ev işi..
Bakalım arıcaz biraz daha inşallah bulurumbenneyaptımki

eda çok üzüldüm cannım ya şimdi halsiz kalmıştır bi de o hem ishal hem kusma hem de ateş inşallah hemen geçer canım acil şifalar

Aman ben yalnız gideyimde 9 10da otele kapanmaya razıyım..Yoksa kayınvalidem ev tutalımmı dedi ben yok rahat edemeyiz biz dedim..Başa gelen çekilir bakalım görcez nasıl geçicek artık...

aslı o ev dediğin yerler nasıl bizde kuşadasını düşünüyoruz ev iyi olur bizim için fiyatı da çok iyiymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…