- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #26.861
Bu arada rota geçiren bebeğimiz varmı aramızda serum bağlanacak diye korkuyorum...
canım işte bende ailelerine haber verecegim diye bir günüm onlarla ugraşmakla geçti ve hiçbiride mazeret bildirmedi getirmedide ödevi o yüzden yönetmelikte vermeyeceksin yazıyor ama ortalamaya girecek diye ona göre notun düşmesi gerekiyor ama çocuk hiç o notu varmış gibi 4se 4 almış yapana haksızlık oluyor o zamanda. bende o zaman 10 vereyim.
canım çok geçmiş olsun Edacım.
canım benim yaa off gerçekten uçmuşlarr. ben hep bizim oralar gibisi yok derdim ama onlarda amma yapmışlar. hatta temmuz ayında arkadaşlarım gidecekler kuşadası ve didimi önerdim onlarada. bizim oralı degiller. internetten onlar için araştırıyorumda gerçekten gecelik kişi başı fiyatları yazıyor.
evvel sene biz bodruma gitmiştik eşimle ilk defa bir tatile çıkmıştık ama hiç memnun kalmadım hiç denize giremedim buz gibiydi.
1 ay 23 gün oldu tam canım valla ben unuttum babişinin yüzünü kaydirigubbakcemile3
büşra da unuttuysa şaşırmamam lazım gamyoncuiremsu
Eda; çok geçmiş olsun yaa nasıl oldu ben geçmişi okumadım ondan haberim yok ishalmi olmuştu Bora kıyamam yaa:çok üzgünüm:Rota nasıl olmuş yaa o kadarda hassassın sen?Sudan falanmı yani?Aşısı varmıydı?
Aslıcım dediğin gibi buralar hem sıcak hemde bilindik ama işte Korumar mesela bilirsin hem kaliteli hem güzel kişi başı 160 falan.E 5 gün kalsan gittin geldin 2000 ytl falan yani mümkün değil yani offf
:[/I][/B]
Canım dün öğlen ishali başladı ve gecede ateşi çıktı sonra ishaller devam etti..
Ama ilk defa böyle bir ishal gördümm..Aşımızı dr. değiştirirkenn atladık..
Bende çok şaşırdımm nasıl bulaşır diye ama şu sıralar çok yaygınmış sizde dikkatli olun
Bugün hem burdaki dr.a hemde hastanedeki dr.a götürdüğümüzde aynı şeyleri gördük aşırı salgın varmış..Dr.larda doğruladı...
Musluk suyundan olabilir dedi zaten havadan bile geçebiliyormuş...
Ben 3-4 haftadır çeşme suyuyla yıkıyordumm dr. kızdı..Sen çeşme suyunu içiyormusun dedi bende tabiki hayır dedimm ee o zaman bu çocuğun içmesine nasıl göz yumdun dedi..
Tekrar içme suyuna döneceğimm...Bu arada sebzelerine,yiyeceklerine dikkat edin kızlar..
evt canım ya bende en çok işte çalışan ögrencilere üzülüyorum. ama birde en çok getirmeyenler 8.sınıflar orta ögretimede etki ediyor ama getirselermiş hak ediyorlar akılları bir karış havadalar.Evet Aslı o yüzden dediğin gibi orayı boş bırakma . düşük bi not gir ben 05-01 falan giriyom o zaman ne anladık yani,yazık ya çalışan öğrencilerde kaynayıp gdiyor arada işe yaramazların da yanına kar kalıyor tembellikleri
evt bende baktım korumara heryer güzel ama fiyatlarıda güzel. yerimsenibenAslıcım dediğin gibi buralar hem sıcak hemde bilindik ama işte Korumar mesela bilirsin hem kaliteli hem güzel kişi başı 160 falan.E 5 gün kalsan gittin geldin 2000 ytl falan yani mümkün değil yani offf
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Unutmamişindirrr
Çok zordur eminim canım baya uzunmuş ama sizinden aşkınız hep tazecik kalıyor valla o yönden güzel:asigim:
duygucum cundaya falan da yakınsınız
oralarda apart tarzı bişey tutsanız hem ev ortamında belki ege daha rahat eder .
benim hiç gözüm almıyo denizle otele gitmeyi şahsen hem dünyanın parasını ver hemde 9-10 gibi odaya tıkıl .
gerçi cunda ,ayvalık tarafında daha deniz ısınmamıştır herhalde dimi
evt Edacım ya sebebi ne peki bulabildilermi. çok çok geçmiş olsun minik kuzuya. inşllah tez zamanda iyileşir.
edacım çok geçmiş olsun ya kuzumuza inşallah toparlar hemen ishali devam ediyormu nasıl şimdi
edacımmm çok çok geçmişolsunnn yaaa ishal ve ateş mi belirtileri?
ya tunahan da iki gündrishal gibi yapıyorrr
mervecim Allah kavuştursun şimdiden de gidecekmişiniz ya hayırlı yolculuklar dilerim
büşra kustuğu gece takmışlardı serum edacım .. bir gün içinde 4-5 fışkırtarak kusmuştu ve
ishal için de günde 10 kereden fazla yapıyorsa serum takılıyor demişti..
ama rotada durum ne bilemiyorum hiç :1no2:
serum takılırken iğne acısı hissediyorlar sedece ama korkusu yetmişti büşraya :çok üzgünüm: inşAllah gerek kalmaz canım..
edacım çok geçmiş olsun canım
evde misiniz şimdi . rota da yatırılıyor ve serum verilmesi gerekiyor diye biliyorum ama inşallah çabucacık atlatır kuzucuk hiç gerek kalmaz bunlara ....
Ya Eda peki iki kere tahlil yapıldı diyorsun nasıl bulamıyorlar rotayı ben anlamadım şimdi
ya bu hastanelerin,doktorların,labaratuarların hali ne böyle,kime güvenelim biz?
Ben sırf bu sebepten kaynanmı da götürüyorum tatile bakalım tatil yapayım derken sinir harbi yaşamazsam iyidir.:sm_confused:Çünkü benim kayınvalidem haddini bilmez ben giderim çocukla yatmaya oğulcuğuyla oturur...Ayy aklıma geldi sinir oldum gene...duygucum cundaya falan da yakınsınız
oralarda apart tarzı bişey tutsanız hem ev ortamında belki ege daha rahat eder .
benim hiç gözüm almıyo denizle otele gitmeyi şahsen hem dünyanın parasını ver hemde 9-10 gibi odaya tıkıl .
gerçi cunda ,ayvalık tarafında daha deniz ısınmamıştır herhalde dimi
duygucum ev tutmayı düşündünüzmü hiç. kuşadasında günlügü 50tlye evler var diye duydum ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?