- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #2.701
üzülme canım hiç kilo almaları azalıcak gittikçe her ay 1 - 1,5 kilo almaya devam ederlerse hüsmen ağa gibi olurla :roflol:
15 günde 400 gr bu ayda çok iyi bence
geçmiş olsun canım..bana da bir kere oldu bu.. ve annem bendeydi Allahtan...çok korktum hemen yüzüstü çevirdik sırtına vurduk geçti.. ama ömrümden ömür gitti nefes alana kadar :a015:
selam arkadaşlar ben bir süredir giremedim..şimdi de çok ahat değilim zaten..kıza bilgisayardan müzik dinletmeyey çalışıyrum size bakayım dedim..bugün aşı oldu...çok huzursuz...viyak viyak ağlıyr....dudakları titriyor artık sesi çıkmıyor....
gecmıs olsun deryacım ası mahfedıyor bebıslerımızı ama ıste saglıkları ıcın sart..
hangı ası yapıldı canım?bırde sana bırsey sorucam egenın doktoru debrıdat surup verdı bagırsaklarını duzenlemek ıcın en az 15 gun kullan 1 aya kadar dedı.kusmasıda azalır faydası olur dedı.sende kullanmıstın sanırım bunu?nasıl bır ılac ıyımı canım?bılgı verırsen sevınırım.
kızlar pnomokok asısını devlet oducek denmıs ama saglık ocagında daha cuma gunu gıttım hıc boyle bır konudan bahsetmedıler.aslı olup olmadıgını nasıl ogrencezkı:uhm:
canım teşekkür ederim...şimdi sızdı...calpol verdim...sevdiği müzikleir açtım..yavrum sızdı kaldı...rotatech(ishal) 2.dozu ve prevenar (zatüre) aşısı 1. dozu yapıldı bugün...canım bize de iyi gelmişti benim ki şrp içmediği tükürdüğü için bırktım...gazına da iyi gelmişti....iyi bir ilaç kullan bence...
arkadaşlar ,
denizin yüzünde birsürü beyaz nokta var ( bu milia dedikleri sivilce gibi olanlardan )
çok üzülüyorum ne zaman geçecek bunlar.doktor 19unda gittiğimizde biraz daha bekleyelim geçmezse mersol(amerikan tentürdiotu) süreceğiz dedi . mersol nası geçirecek ki anlamadım. sizlerde de olan var mı yada olup geçmiş olan . denizimin öyle 1-2 tane diil ama bi sürü var yüzünde
deryacım bızımkıde yarısını dısarı atıyor ama doktor aldıgı kadarıyla yeter dedı yoksa ıcılen hıc bırseyı almıyor gerı atıyor.
Pekı deryacım acaba ne zaman gelıcek asılar bılgın varmı?bızde 3.5.7. Aylarda yaptırmayı dusunuyordukta ondan merak ettım.
merhabalar annişlerr busabah nasılsınız gece bizim için yorgun geçti gene bu sabahta yemek yemiyor gene kızım yawww gece 1:30 da 60 cc mama yedi sabah 6:30 da 5 dk emzirdim saat 10 da da 5 dk emdi okadar istemiyor 2 gündür kakasını yapmıyor gene offfffffffffff
teşekkür ederim valla çok kötü birşey birde sürekli tekrarlamaya başladı gece korku yorum çünkü bazen meme verirken uyuyakalıyor insan
gecmıs olsun deryacım ası mahfedıyor bebıslerımızı ama ıste saglıkları ıcın sart..
hangı ası yapıldı canım?bırde sana bırsey sorucam egenın doktoru debrıdat surup verdı bagırsaklarını duzenlemek ıcın en az 15 gun kullan 1 aya kadar dedı.kusmasıda azalır faydası olur dedı.sende kullanmıstın sanırım bunu?nasıl bır ılac ıyımı canım?bılgı verırsen sevın verdi ırım.
hıcrancım gunaydın sen bol su ıcıyormusun bırde kayısı yemeyı denesen ben her sabah 1ltreye yakın su ıle 3 4 tane kuru kayısı yıyerek baslıyorum gune..hem kendı bagırsaklarım hemde oglumun bagırsakları maşallah hep ıyı calısıyor.dene ıstersen arkadasım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?