Doğum yapmış olan anneler buraya....

üzülme canım hiç kilo almaları azalıcak gittikçe her ay 1 - 1,5 kilo almaya devam ederlerse hüsmen ağa gibi olurla :roflol:
15 günde 400 gr bu ayda çok iyi bence

canım ben hep annemi eleştirirdim niye bu kadar bizi yemek, yemek için zorluyorsun diye! şimdi çok iyi anlıyorumm annemi !!!
aman bugün az mı emdi, kilomu verdi ,azmı kilo aldı ...bu düşünceler oluşuyor, sanki çok kilo alınca çok sağlıklı olacakmış gibi geliyor insana! aslına ne kadar yanlış bir düşünce...
Neyse bütün bebeklerimiz sağlıklı olsunda kilosu az çok önemli değil...

selam arkadaşlar ben bir süredir giremedim..şimdi de çok ahat değilim zaten..kıza bilgisayardan müzik dinletmeyey çalışıyrum size bakayım dedim..bugün aşı oldu...çok huzursuz...viyak viyak ağlıyr....dudakları titriyor artık sesi çıkmıyor....

geçmiş olsun canım..bana da bir kere oldu bu.. ve annem bendeydi Allahtan...çok korktum hemen yüzüstü çevirdik sırtına vurduk geçti.. ama ömrümden ömür gitti nefes alana kadar :a015:

teşekkür ederim valla çok kötü birşey birde sürekli tekrarlamaya başladı gece korkuyorum çünkü bazen meme verirken uyuyakalıyor insan

gecmıs olsun deryacım ası mahfedıyor bebıslerımızı ama ıste saglıkları ıcın sart..
hangı ası yapıldı canım?bırde sana bırsey sorucam egenın doktoru debrıdat surup verdı bagırsaklarını duzenlemek ıcın en az 15 gun kullan 1 aya kadar dedı.kusmasıda azalır faydası olur dedı.sende kullanmıstın sanırım bunu?nasıl bır ılac ıyımı canım?bılgı verırsen sevınırım.

kızlar pnomokok asısını devlet oducek denmıs ama saglık ocagında daha cuma gunu gıttım hıc boyle bır konudan bahsetmedıler.aslı olup olmadıgını nasıl ogrencezkı:uhm:

canım teşekkür ederim...şimdi sızdı...calpol verdim...sevdiği müzikleir açtım..yavrum sızdı kaldı...rotatech(ishal) 2.dozu ve prevenar (zatüre) aşısı 1. dozu yapıldı bugün...canım bize de iyi gelmişti benim ki şrp içmediği tükürdüğü için bırktım...gazına da iyi gelmişti....iyi bir ilaç kullan bence...

kızlar pnomokok asısını devlet oducek denmıs ama saglık ocagında daha cuma gunu gıttım hıc boyle bır konudan bahsetmedıler.aslı olup olmadıgını nasıl ogrencezkı:uhm:

duygucum bizde bugün duyduk sağlık ocağından..eşimin eczanesinin karşısındaki sağlık ocağına yazı gelmiş...nisan 2008 den sonra doan çocukalrın sayısı istenmiş...ona göre geleekmiş aşılar..ama ben bugü yaptırdım 1.dozunu beklemedim sağlık ocağını...çünkü ishal aşısının günü gelmişti...canlı aılar olduğu için ikisinin de aynı gün yapılması gerekiyor ya da arada 4 hafta olması gerekiyor....gerçi özel sigorta ile yaptırdık biz....

deryacım bızımkıde yarısını dısarı atıyor ama doktor aldıgı kadarıyla yeter dedı yoksa ıcılen hıc bırseyı almıyor gerı atıyor.
pekı deryacım acaba ne zaman gelıcek asılar bılgın varmı?bızde 3.5.7. aylarda yaptırmayı dusunuyordukta ondan merak ettım.

arkadaşlar ,
denizin yüzünde birsürü beyaz nokta var ( bu milia dedikleri sivilce gibi olanlardan )
çok üzülüyorum ne zaman geçecek bunlar.doktor 19unda gittiğimizde biraz daha bekleyelim geçmezse mersol(amerikan tentürdiotu) süreceğiz dedi . mersol nası geçirecek ki anlamadım. sizlerde de olan var mı yada olup geçmiş olan . denizimin öyle 1-2 tane diil ama bi sürü var yüzünde

bizim yüzünde değil kafasıında var canım..bugün ontrolde doktora söyledim..dokunma sakın..önemli değil geçe dedi..

size yetişir belki bizim 3. Aya yetişmedi işte :) bugün özele götürdüğüm doktorda istersen yapmayalım sağlık ocağına gelecek dedi...

sagol deryacım bende bır sorayım bakalım yarın saglık ocagına:)3.ayda olması sart degılmıs keske bekleseydın deryacım.doktor 4.6.8 aylardada yaptırabılırsın demıstı..az parada degıl cunku gercı belkı sız eczacı oldugunuz ıcın daha uygundur fıyatı bılmıyorum ama..

Günaydın,oğluşumun karnını doyurdum,altını değiştirdim,birazda oynadım.Şimdi kendi haline bıraktım uyur birazdan bende kahvaltı yaparım.Dikişlerim ayağa kalkınca ağrımaya başlar,dünden beride sol eliml sızlıyor,sağ bacağım zaten bir haftadır ağrıyor.Romatizmam 2 yıldır pasif dönemdeydi şimdi aktileşmeye başladı umarım daha fazla ilerlemeden pasifleşir.Doktorada gidicem zaten.Bugün oğlumla dua ettik Allahım anneme ve tüm hastalara acil şifalar ver annem sağlam olsun elleri acımasın bana rahat rahat baksın dedik oğluşumla.Siz neler yapıyorsunuz?Maşallah Ayten çalışmaya başladın sen,kedi meselesi ne oldu?

herkese gunaydınnnnn bende kahvaltımı yaptım geldı.oglus yatak odasında kendı kendıne oyalanıyor sımdılık bakalım kac dakıka surcek:)bende fırsattan ıstıfade hemen geldım..
kızlar bırsey sorucam bebeklerınızı nerde yatırıyorsunuz?besıkte yatıranlar benım besıgımın altındakı yatak sert bır yatak degıl.yumusak yapmıslar.onun ıcın ege kucukken sert bır yastık koyuyorduk besıge onun uzerınde yatıyordu.sımdı buyuyunce yastıgın uzerıne sıgmıyor onun ıcın dırek besıgın yatagına yatıyor ama gömülüyor ıcıne.acaba bır zararı olurmu?agzı burnu acıkta kalıyor yanı o yoncen bır sakınca yokta,yatıs seklı zarar verırmı?

merhabalar annişlerr busabah nasılsınız gece bizim için yorgun geçti gene bu sabahta yemek yemiyor gene kızım yawww gece 1:30 da 60 cc mama yedi sabah 6:30 da 5 dk emzirdim saat 10 da da 5 dk emdi okadar istemiyor 2 gündür kakasını yapmıyor gene offfffffffffff

hıcrancım gunaydın sen bol su ıcıyormusun bırde kayısı yemeyı denesen ben her sabah 1ltreye yakın su ıle 3 4 tane kuru kayısı yıyerek baslıyorum gune..hem kendı bagırsaklarım hemde oglumun bagırsakları maşallah hep ıyı calısıyor.dene ıstersen arkadasım..

teşekkür ederim valla çok kötü birşey birde sürekli tekrarlamaya başladı gece korku yorum çünkü bazen meme verirken uyuyakalıyor insan

merhaba arkadaslar öncelikle

cnm cok gecmiş olsun . burada daha önce yazmıştım bizim basımızada geldi kaç kez emerken ya da kusarken tıkandı oğlum .kızarıp sonra morarıyordu insanın aklı gidiyo öyle görünce.cnm kendi basımıza geldiği için söylüyorum emzirirken çok dikkatli olmalıyız bence yatarak emziriyoruz diyo bazı arkadaslarım uyuyo uyanıyo emiyo diyolar cocuk için tabi bu arada kendileri de uyolar allah korusun cok tehlikeli ya.
gece uyanırsa egemen kalkıp hemen yüzümü yıkıyorum soğuk suyla,ışığı da acıyorum uyumayım diye

duygu merhaba cnm
aynı ilacı egemene de verdi dr umuz 1/2 ölcek kullanılacak günde 3 kez dedi
egemen yine kabız pamukla zeytinyağı sürdüm poposuna 2 gün ama işe yaramadı
bu sabah verdim surubu ama yarısı dısarı çıktı ya inşallah yarar
sizin dr ne için hatırlamıyorum egenin kabız ya da ishal olduğunu

deneyeyim canım meyve suyunu içiyorum ama kayısı tüketmemiştim hiç bide malatyalı olcam kayısı dolu ev ama nerde bir tane yiyesim gelmez hiç ben yiyeyim bari bakalım farkedecekmi yawwŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…