- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #2.721
Günaydın,oğluşumun karnını doyurdum,altını değiştirdim,birazda oynadım.Şimdi kendi haline bıraktım uyur birazdan bende kahvaltı yaparım.Dikişlerim ayağa kalkınca ağrımaya başlar,dünden beride sol eliml sızlıyor,sağ bacağım zaten bir haftadır ağrıyor.Romatizmam 2 yıldır pasif dönemdeydi şimdi aktileşmeye başladı umarım daha fazla ilerlemeden pasifleşir.Doktorada gidicem zaten.Bugün oğlumla dua ettik Allahım anneme ve tüm hastalara acil şifalar ver annem sağlam olsun elleri acımasın bana rahat rahat baksın dedik oğluşumla.Siz neler yapıyorsunuz?Maşallah Ayten çalışmaya başladın sen,kedi meselesi ne oldu?
hiç sorma dün ilk defa bıraktı babası ben hüngür hüngür ağladım egeyi hazırlarken, etrafı toplarken çok üzüldüm anne olan anlar, eşimde bir yere vereceğini söylemişti kediyi ama babası istemiyormuş, bende artık iyice gerildim işin içinden çıkamıyorumm.
Arkadaşım işin gerçekten zor ama bırakabilecek başka bir yer bulsanız kreş gibi olmaz mı?Ben bir kreşte çalışıyorum bebeğimde benimle geliyor sizin içinde en azından kreş daha sağlıklı....
öylemi yapsam yaaa kreş için çok erken değilmi minnaacık bebek. ama en azından hijyendir dimi
canım kreşte babaannesi gibi bakarlarmı dersin her kreş te kusura bakmayın ama çok eğitimli vicdanlı temiz ilgili kişile yok tabii ben olsam bu kadar küçük bir bebeği kreşe vermezdim hiç kusura bakma altını zamanında değişirlermi ağlayınca bakarlarmı mama saati kaçarmı ay ben kafayı yerim böyle olsa bee ama kayınvaldeni arayıp sorabilirin mama saatlerinde veya gün içinde devamlı kreş ıııı ıhh bence
herkese gunaydınnnnn bende kahvaltımı yaptım geldı.oglus yatak odasında kendı kendıne oyalanıyor sımdılık bakalım kac dakıka surcek:)bende fırsattan ıstıfade hemen geldım..
kızlar bırsey sorucam bebeklerınızı nerde yatırıyorsunuz?besıkte yatıranlar benım besıgımın altındakı yatak sert bır yatak degıl.yumusak yapmıslar.onun ıcın ege kucukken sert bır yastık koyuyorduk besıge onun uzerınde yatıyordu.sımdı buyuyunce yastıgın uzerıne sıgmıyor onun ıcın dırek besıgın yatagına yatıyor ama gömülüyor ıcıne.acaba bır zararı olurmu?agzı burnu acıkta kalıyor yanı o yoncen bır sakınca yokta,yatıs seklı zarar verırmı?
duygu merhaba cnm
aynı ilacı egemene de verdi dr umuz 1/2 ölcek kullanılacak günde 3 kez dedi
egemen yine kabız pamukla zeytinyağı sürdüm poposuna 2 gün ama işe yaramadı
bu sabah verdim surubu ama yarısı dısarı çıktı ya inşallah yarar
sizin dr ne için hatırlamıyorum egenin kabız ya da ishal olduğunu
deneyeyim canım meyve suyunu içiyorum ama kayısı tüketmemiştim hiç bide malatyalı olcam kayısı dolu ev ama nerde bir tane yiyesim gelmez hiç ben yiyeyim bari bakalım farkedecekmi yawwŞeniz
Canım benimki üç yerde yatıyor,gündüz uyanık olduğu zaman odada kuş tüyü minder var ama ince birşey değil baya kalın onda yatıyor uyuduğu zaman büyük beşiğine yatırıyorum hazır ortopedik yatağı var üzerine sıcak tutsun diye ince bir battaniye seriyorum,gecelerıde sepet beşikte yatıyor içinde küçük yün yatağı var,minder gibi.
ne yapacağım ben yaaaaaaaa inanın çok kötüyüm siz ne güzel bebeklerinizle berabersiniz gözünüzün önünde içiniz rahat ben o kadar kötüyümkiii akılsız kafam şimdiki aklım olsaaaaaa asla evlenmezdim.
canım o zaman yanı senın bebıste yumusak zemınde yatıyor demı?kustuyu mınder demısın.o yumusaktır.bende gunduzlerı ana kucagında yatırıyorum.gece besıkte.aslında kendı yatak odası var orda ortapedık yatagı var ama henuz orda yatırmıyorum sureklı kustugu ıcın..o zaman korkmama gerek yok herhalde
Valla kuş tüyü minder ama baya sert,kuş tüyü durdukça sertleşirmiş,anneannem verdi dayımınmış.İçide çok doldurulmuş o yüzden kalın.Yumuşakta olsa bişey olmaz herhalde ya,eskiler emzirir bi kenara bırakırlarmış,yada koltukta,divanda battaniyenin üstüne...Benimkide gece sepet beşikte salonda yatıyor yatakodasına birkaç adım,odasına yatırmıyorum duymam kusar belki diye odasıda yan odamız ama arada koca duvar var nede olsa.Yan yatırıyorum sürekli.Güvenli yatış yastığı aldım pişman oldum sevmedi kerata.
evet canım bende odasında yatırmıyorum yan odamız olmasına ragmen..eskıler dedıgın gıbı koltugun.dıvanın uzerınde yatırıyormus.ben hala yan yatma yastıgında yatırıyorum canım kustugu ıcın belkı rahat etmıyor ama ne yapayım mecburum..
Selam kızlar;
Bende evdeyim güya ama bakamıyorum ya kızımdan..Uykuları şaşmaya başladı. Tam gece mi , gündüz mü uykusu tam belli değil. Gündüz mıyk mıyk uyuyo. Kucağımda uyuyo tam yatağına yatırıyorum o anda uyanıyo. Gündüz hiç iş yaptırmıyo. Gece iyi uyuyo .ama annneme gittiğimde tam tersi idi. Gündüz uyuyup gece nöbete dikti bizi. Bu arada gripti hala biraz burnu tıkalı, ama eskisi gibi ıslak akıntısı yok şimdi kuru şeklinde.Antibiyotik vermişti , geçmek üzere heralde .
Benimde iltihabım çıkmıştı , kızımla ilgilenmekten hiç kendime bakamadım valla.Fitil vermişti ama atamadım onu. Annemlerde ikinci kez damla yazdırmaya kızıma , sağlk ocağına gittiğimde bende kendimi göstermiştim ama bana aşağısı çok kötü , o fitilleri kullanacaksın muhakkak demişti.3-4 tane attım bide ağızdan antibiyotik vermişti. Yine bıraktım ama sarı akıntım var. Korkuyorum da ama o fitilleri atamıyom adam gbi ya...
Bu arada ayın 5'inde işe başlayacağım kızlar.VE bana bi akıl verin. İş yeri krizde olduğu için çıkış olacağı için bana arkadaşlar rapor al ve gelme diyolar. Bende başka 2 hamile vardı onlar hala gelmemişler. Şimdi tek cuma günü için bi rapor alıp , bayram tatilini atlatıp ondan sonra da rapor alıp yılbaşına kadar uzatmayı düşünüyorum. Bide 11 gün yıllık iznim var.
Size sormak istediğim ilk başta yıllık iznimi kullansam ayın 5'inde başlamayıp, iş yeri beni çıkartabilir mi? Raporlu olunca kolay çıkaramıyo mu?
öylemi yapsam yaaa kreş için çok erken değilmi minnaacık bebek. ama en azından hijyendir dimi
Daha önceki yazışmalardan kreşe ver dedim arkadaşım en azından daha hijyeniktir.Tamam en iyisi kan bağı olan birisinin bakması ama kedilerinden vazgeçemeyen bir babaanne var..arkadaşlarda haklılar kreşte mama saati bez saati kaçması mevzu değil dakikası dakikasına not tutan yerler var..Babaanneye bazı şeyleri darılır kırılır diye söylemeyiz ama kreşe çok rahat söylenebilir hem gün içinde aranabilir...bu işi hassasiyetle yapan çok kurum var arkadaşlar..AMA TABİKİ EN GÜZELİ BEBEĞE ANNENİN BAKIMI VEYA KAN BAĞI OLAN BİRİNİN....Allah yardımcın olsun arkadaşım en kısa zamanda iyi bir çözüm bulursun umarım...benimki sadece bir öneriydi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?