Doğum yapmış olan anneler buraya....

hiç sorma dün ilk defa bıraktı babası ben hüngür hüngür ağladım egeyi hazırlarken, etrafı toplarken çok üzüldüm anne olan anlar, eşimde bir yere vereceğini söylemişti kediyi ama babası istemiyormuş, bende artık iyice gerildim işin içinden çıkamıyorumm.senağlama

hiç sorma dün ilk defa bıraktı babası ben hüngür hüngür ağladım egeyi hazırlarken, etrafı toplarken çok üzüldüm anne olan anlar, eşimde bir yere vereceğini söylemişti kediyi ama babası istemiyormuş, bende artık iyice gerildim işin içinden çıkamıyorumm.

Arkadaşım işin gerçekten zor ama bırakabilecek başka bir yer bulsanız kreş gibi olmaz mı?Ben bir kreşte çalışıyorum bebeğimde benimle geliyor sizin içinde en azından kreş daha sağlıklı....

öylemi yapsam yaaa kreş için çok erken değilmi minnaacık bebek. ama en azından hijyendir dimi

öylemi yapsam yaaa kreş için çok erken değilmi minnaacık bebek. ama en azından hijyendir dimi

canım kreşte babaannesi gibi bakarlarmı dersin her kreş te kusura bakmayın ama çok eğitimli vicdanlı temiz ilgili kişile yok tabii ben olsam bu kadar küçük bir bebeği kreşe vermezdim hiç kusura bakma altını zamanında değişirlermi ağlayınca bakarlarmı mama saati kaçarmı ay ben kafayı yerim böyle olsa bee ama kayınvaldeni arayıp sorabilirin mama saatlerinde veya gün içinde devamlı kreş ıııı ıhh bence

evet bende tam da bu anlattıklarını aklımdan geçiriyodum bbaabnesi gözü gibi bakıyodur
acaba adam tutup kediyi sitede gezerken yakalatıp iyi bir bakım evinemi versem sanki ama buda hırsızlığa girer offffffffffffffffffffffffffffsenağlama

Canım benimki üç yerde yatıyor,gündüz uyanık olduğu zaman odada kuş tüyü minder var ama ince birşey değil baya kalın onda yatıyor uyuduğu zaman büyük beşiğine yatırıyorum hazır ortopedik yatağı var üzerine sıcak tutsun diye ince bir battaniye seriyorum,gecelerıde sepet beşikte yatıyor içinde küçük yün yatağı var,minder gibi.

mehtapcım merhaba
ege ıshal yada kabızlık durumu yok cok sukur ama kusmasına ıyı gelıp dıye verdı doktor.bılıyorsun sureklı kusuyorsenağlama.doktor gazdan dolayı yada hazımsızlıktan dolayıda kusabılcegı ıcın verdı.ınsallah ıse yarar ama bılmıyorum ne olcak boyle cok yoruldum artık kusmasındansureklı ustu kırlı gıydırmemle kusması bır olunca dahada uzuluyorum.her kıyafetının boynunda bır onluk..ne kadar guzel gıydırsemde onlukten hıc guzel olmuyor.umarım en kısa zamanda duzelır.allah daha buyuk dert vermesın evlatlarımıza...

deneyeyim canım meyve suyunu içiyorum ama kayısı tüketmemiştim hiç bide malatyalı olcam kayısı dolu ev ama nerde bir tane yiyesim gelmez hiç ben yiyeyim bari bakalım farkedecekmi yawwŞeniz

aferın hıcrancım ya hem malatyalısın hem kayısı yemıyon.kız kayısının faydası saymakla bıtermı?meyve suyu ne kadarda olsa katkı maddelı hazır yanı.ama kuru kayısı suyla ıctınmı ılac gıbı valla.dene ınsallah gecıcek bence..a.s.

canım o zaman yanı senın bebıste yumusak zemınde yatıyor demı?kustuyu mınder demısın.o yumusaktır.bende gunduzlerı ana kucagında yatırıyorum.gece besıkte.aslında kendı yatak odası var orda ortapedık yatagı var ama henuz orda yatırmıyorum sureklı kustugu ıcın..o zaman korkmama gerek yok herhalde

aytencım kıyamam ben sana ya.:çok üzgünüm:.uzulme arkadasım mecbur oldugun ıcın calısıyorsun sonucta sen.bırde bebegıne daha ıyı ımkanlar saglamak ıcın.tabıkı basında otursan daha guzel olurdu ama ne yapcaksın mecbursan..bencede ne olursa olsun kresten babanne daha ıyı bakar.sonucta torunu canından can..yavrumun yavrusu derler ya ıste oyle..o konuda gozun arkada kalmasın.ama kedı konusunda ınsallah cozum bulursunuz canım..allah ınsallah oyle bır ımkan sunarkı esıne sende oturur evınde cocuguna bakarsın canım benıma.s.

Ayten aman bebısı krese verme ben sana bunu soyleyım.. ben asla vermezdım.

Bugun burası kımsesız kalmıs yınede herkese merhaba dıyeyım.. bebısler de sızlerde ıyısınızdır umarım.. benımkı ıkı gundur uykucu nazar degmesın... uyuyor bol bol.. bende hıc ummadıgım halde yınede bıraz kestıreyım dedım 10 dan sonra ama beklemedıgım oldu uyumusuz baya 1 e kadar masallah oğluma annesını uyutttuuu :))

Valla kuş tüyü minder ama baya sert,kuş tüyü durdukça sertleşirmiş,anneannem verdi dayımınmış.İçide çok doldurulmuş o yüzden kalın.Yumuşakta olsa bişey olmaz herhalde ya,eskiler emzirir bi kenara bırakırlarmış,yada koltukta,divanda battaniyenin üstüne...Benimkide gece sepet beşikte salonda yatıyor yatakodasına birkaç adım,odasına yatırmıyorum duymam kusar belki diye odasıda yan odamız ama arada koca duvar var nede olsa.Yan yatırıyorum sürekli.Güvenli yatış yastığı aldım pişman oldum sevmedi kerata.

evet canım bende odasında yatırmıyorum yan odamız olmasına ragmen..eskıler dedıgın gıbı koltugun.dıvanın uzerınde yatırıyormus.ben hala yan yatma yastıgında yatırıyorum canım kustugu ıcın belkı rahat etmıyor ama ne yapayım mecburum..

Selam kızlar;
Bende evdeyim güya ama bakamıyorum ya kızımdan..Uykuları şaşmaya başladı. Tam gece mi , gündüz mü uykusu tam belli değil. Gündüz mıyk mıyk uyuyo. Kucağımda uyuyo tam yatağına yatırıyorum o anda uyanıyo. Gündüz hiç iş yaptırmıyo. Gece iyi uyuyo .ama annneme gittiğimde tam tersi idi. Gündüz uyuyup gece nöbete dikti bizi. Bu arada gripti hala biraz burnu tıkalı, ama eskisi gibi ıslak akıntısı yok şimdi kuru şeklinde.Antibiyotik vermişti , geçmek üzere heralde .
Benimde iltihabım çıkmıştı , kızımla ilgilenmekten hiç kendime bakamadım valla.Fitil vermişti ama atamadım onu. Annemlerde ikinci kez damla yazdırmaya kızıma , sağlk ocağına gittiğimde bende kendimi göstermiştim ama bana aşağısı çok kötü , o fitilleri kullanacaksın muhakkak demişti.3-4 tane attım bide ağızdan antibiyotik vermişti. Yine bıraktım ama sarı akıntım var. Korkuyorum da ama o fitilleri atamıyom adam gbi ya...
Bu arada ayın 5'inde işe başlayacağım kızlar.VE bana bi akıl verin. İş yeri krizde olduğu için çıkış olacağı için bana arkadaşlar rapor al ve gelme diyolar. Bende başka 2 hamile vardı onlar hala gelmemişler. Şimdi tek cuma günü için bi rapor alıp , bayram tatilini atlatıp ondan sonra da rapor alıp yılbaşına kadar uzatmayı düşünüyorum. Bide 11 gün yıllık iznim var.
Size sormak istediğim ilk başta yıllık iznimi kullansam ayın 5'inde başlamayıp, iş yeri beni çıkartabilir mi? Raporlu olunca kolay çıkaramıyo mu?

Daha önceki yazışmalardan kreşe ver dedim arkadaşım en azından daha hijyeniktir.Tamam en iyisi kan bağı olan birisinin bakması ama kedilerinden vazgeçemeyen bir babaanne var..arkadaşlarda haklılar kreşte mama saati bez saati kaçması mevzu değil dakikası dakikasına not tutan yerler var..Babaanneye bazı şeyleri darılır kırılır diye söylemeyiz ama kreşe çok rahat söylenebilir hem gün içinde aranabilir...bu işi hassasiyetle yapan çok kurum var arkadaşlar..AMA TABİKİ EN GÜZELİ BEBEĞE ANNENİN BAKIMI VEYA KAN BAĞI OLAN BİRİNİN....Allah yardımcın olsun arkadaşım en kısa zamanda iyi bir çözüm bulursun umarım...benimki sadece bir öneriydi...

Bende çok korluyorum kusupta boğazında kalacak diye,arkasını yastıklarla iyice destekliyorum yada güvenli yatış yastığına yatırdım şimdi emziğinide verdim birazdan uyur.Burnu tıkanmıştı biraz,doktor tonimer yazdı.Hiç burnunu boşalttığı yok işe yaramadı sanki.

evet canım rapor alırsan çıkaramazlar çünkü doğum iznindesin, ama geri dönersen çıkarmaları kolay olur hemen yapmazlar ama belli süre sonraa kolay olur çıkarmaları.

evet canım çok sağol farkındayım yardımcı olmaya çalışıyosun ama aklıma bişey geldi mesela ben kreşte çalışabilirim dimi muhasebesine bakabilrim dimii ahh keşke öle bişi olsaydı beeeeeeee:enbuyukkk:

duygucum
senin sütünmü çok geliyor acaba egeye kısss çokmu emiyor sen mesela yarım saaten bahsediyosun benim ege 3 saate bir emmeye başladı (sayende) ama hiç yarım saat sürmüyor 10-15 dk en fazla emdiği, benimkide kusuyor ama öyle kıyafelerini sık sık değiştirccek kadar değil. umarım en kısa zamanda normale dönersiniz canımcım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…