- 1 Ekim 2007
- 7.619
- 185
- 698
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #2.741
Bende çok korluyorum kusupta boğazında kalacak diye,arkasını yastıklarla iyice destekliyorum yada güvenli yatış yastığına yatırdım şimdi emziğinide verdim birazdan uyur.Burnu tıkanmıştı biraz,doktor tonimer yazdı.Hiç burnunu boşalttığı yok işe yaramadı sanki.
bıraz once emzırırken tuhaf bırsey oldu cok sasırdım burnu tıkalıydı egenınde bıraz emerken sutler geldı burnundan:uhm:burnu tıkalı dıye bende fızyosol almıstım ama onu sıkınca hemen burnunu kacırıyor hemde cok aglıyor nedense.gunde kac kere sıkıyorsun canım?benımkı hıc sıktırmıyor ya[/QUOTE
Zaten küçük bir tüp,doktor yarısını bir burnuna yarısını diğerine sıkabilirsin dedi.İstersen günde 4-5 kez azar azarda sıkablirsin dedi.İhtiyaca göre kullanıyorum.Sütün gelmesi iyi olmuş burnu açılır işe.Benimkinin sesi çıkmıyor gözleri yaşarıyor,yinede sırıtıyor.:roflol:
bıraz once emzırırken tuhaf bırsey oldu cok sasırdım burnu tıkalıydı egenınde bıraz emerken sutler geldı burnundan:uhm:burnu tıkalı dıye bende fızyosol almıstım ama onu sıkınca hemen burnunu kacırıyor hemde cok aglıyor nedense.gunde kac kere sıkıyorsun canım?benımkı hıc sıktırmıyor ya
bıraz once emzırırken tuhaf bırsey oldu cok sasırdım burnu tıkalıydı egenınde bıraz emerken sutler geldı burnundan:uhm:burnu tıkalı dıye bende fızyosol almıstım ama onu sıkınca hemen burnunu kacırıyor hemde cok aglıyor nedense.gunde kac kere sıkıyorsun canım?benımkı hıc sıktırmıyor ya[/QUOTE
Zaten küçük bir tüp,doktor yarısını bir burnuna yarısını diğerine sıkabilirsin dedi.İstersen günde 4-5 kez azar azarda sıkablirsin dedi.İhtiyaca göre kullanıyorum.Sütün gelmesi iyi olmuş burnu açılır işe.Benimkinin sesi çıkmıyor gözleri yaşarıyor,yinede sırıtıyor.:roflol:
seninkide pek tatlı beeeee bal dök yalaaaaaa, yaa emelcim senin kociş laf ediyodu sana noldu fiziğin düzeldimiiiiiiiii benimki dahada şişti beeeeeeeeeeeesırnaşık şey
Valla kuş tüyü minder ama baya sert,kuş tüyü durdukça sertleşirmiş,anneannem verdi dayımınmış.İçide çok doldurulmuş o yüzden kalın.Yumuşakta olsa bişey olmaz herhalde ya,eskiler emzirir bi kenara bırakırlarmış,yada koltukta,divanda battaniyenin üstüne...Benimkide gece sepet beşikte salonda yatıyor yatakodasına birkaç adım,odasına yatırmıyorum duymam kusar belki diye odasıda yan odamız ama arada koca duvar var nede olsa.Yan yatırıyorum sürekli.Güvenli yatış yastığı aldım pişman oldum sevmedi kerata.
seninkide pek tatlı beeeee bal dök yalaaaaaa, yaa emelcim senin kociş laf ediyodu sana noldu fiziğin düzeldimiiiiiiiii benimki dahada şişti beeeeeeeeeeeesırnaşık şey
Kamyon kasası gibi oldu popon falan diyodu ama takılıyordu birazda,63le hamile kaldım 83le doğuma girdim şu an73 kiloyum,zayıflama böyle kal diyor.Ama ben zayıflıycam,basenlerim var,oturduğum zaman kötü duran ama çatlaksız göbeğim var,Yüzümden büyük neredeyse kafam kadar göğüslerim var,en kötüsüde hamileliğimden miras selülitlerim var.senağlama
evet canım çok sağol farkındayım yardımcı olmaya çalışıyosun ama aklıma bişey geldi mesela ben kreşte çalışabilirim dimi muhasebesine bakabilrim dimii ahh keşke öle bişi olsaydı beeeeeeee:enbuyukkk:
evet canım çok sağol farkındayım yardımcı olmaya çalışıyosun ama aklıma bişey geldi mesela ben kreşte çalışabilirim dimi muhasebesine bakabilrim dimii ahh keşke öle bişi olsaydı beeeeeeee:enbuyukkk:
arkadaşlar ,
denizin yüzünde birsürü beyaz nokta var ( bu milia dedikleri sivilce gibi olanlardan )
çok üzülüyorum ne zaman geçecek bunlar.doktor 19unda gittiğimizde biraz daha bekleyelim geçmezse mersol(amerikan tentürdiotu) süreceğiz dedi . mersol nası geçirecek ki anlamadım. sizlerde de olan var mı yada olup geçmiş olan . denizimin öyle 1-2 tane diil ama bi sürü var yüzünde
herkese gunaydınnnnn bende kahvaltımı yaptım geldı.oglus yatak odasında kendı kendıne oyalanıyor sımdılık bakalım kac dakıka surcek:)bende fırsattan ıstıfade hemen geldım..
kızlar bırsey sorucam bebeklerınızı nerde yatırıyorsunuz?besıkte yatıranlar benım besıgımın altındakı yatak sert bır yatak degıl.yumusak yapmıslar.onun ıcın ege kucukken sert bır yastık koyuyorduk besıge onun uzerınde yatıyordu.sımdı buyuyunce yastıgın uzerıne sıgmıyor onun ıcın dırek besıgın yatagına yatıyor ama gömülüyor ıcıne.acaba bır zararı olurmu?agzı burnu acıkta kalıyor yanı o yoncen bır sakınca yokta,yatıs seklı zarar verırmı?
deneyeyim canım meyve suyunu içiyorum ama kayısı tüketmemiştim hiç bide malatyalı olcam kayısı dolu ev ama nerde bir tane yiyesim gelmez hiç ben yiyeyim bari bakalım farkedecekmi yawwŞeniz
yaaa duygucum ben de fizyosol kullandım pembe renkte demi , ben onu günde 4-5 kere damlatıyodum 1 er damla günde bir kerede bunu damlattıktan hemen sonra burun aspratörü kullanıyodum bir gün tam kullanırken annem geldi elimden bir aldı sen napıon diye çocuğun beynini çeker bu diye çöpe attıi ama ben o burun aspratörü ile egenin burnunu baya rahatlatıyordum.
Canımcım malesef bu cok zor bırsey.. anaokulu ancak buyuk capta bır anaokulu olursa ek olarak muhasebecı alırlar.. ozel anaokulları genelde aıle tıpı ısletmeler oldugu ıcın ya kendılerı halledıyorlar bu konuyu yada dısardan muhasebecıye ısletıyorlar yada yardım alıyorlar.. ama olsa dedıgın gıbı cok guzel bır cozum olurdu..
Bu arada cetvelın halı ne olmus oyle kaydirigubbakcemile3 kız cetvelı olmus yakısırmı senın koca adama :) ve yazılar bıraz karısmıs sekerım.. Şeniz
Cevap yazarken,birkaç kişiden alıntı yapıp aynı mesajda nasıl yazıyorsunuz?
gerçekten öylemi bendeee birdennn böyleee ümitlenmiştim yaaasenağlama neyse sağlığı yerinde olsunda bebişimin. allahım bu durumdan bir an önce kurtar yarabbim beni, betülccüm evet bozuldu napalım iadre ediyoruz artıkın. seninkinin fotosunu yyerim ben vesikalıkkkk çektirmiş sanki tosuncukkkkk boncuk gözzzz allahım yaaaaa maaşşallahhh kırk bin kereeeeeeeeeecokacimcoookyerim ebn onu yer yerrrrrrrrr
Alıntı yapmak ıstedıgın kısılerın yazının sag al kosesınde alıntı yap butonunun yanında MQ butonu var kac kısının kını alıntı yapmak ıstıyorsan onlarınkıne tıkla en son alıntı yapacagın kısının yazının bu sefer alıntı yap butonuna tıkla.. cevap yazma sayfası acıldıgı zaman guote kelımesınden sonra altlarına enter yapark her bırıne ayrı cevap yazabılrısın.. umarım anlatabılmısımdır.. :1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?