Doğum yapmış olan anneler buraya....

bıraz once emzırırken tuhaf bırsey oldu cok sasırdım burnu tıkalıydı egenınde bıraz emerken sutler geldı burnundan:uhm:burnu tıkalı dıye bende fızyosol almıstım ama onu sıkınca hemen burnunu kacırıyor hemde cok aglıyor nedense.gunde kac kere sıkıyorsun canım?benımkı hıc sıktırmıyor ya

yaaa duygucum ben de fizyosol kullandım pembe renkte demi , ben onu günde 4-5 kere damlatıyodum 1 er damla günde bir kerede bunu damlattıktan hemen sonra burun aspratörü kullanıyodum bir gün tam kullanırken annem geldi elimden bir aldı sen napıon diye çocuğun beynini çeker bu diye çöpe attıi ama ben o burun aspratörü ile egenin burnunu baya rahatlatıyordum.

valla o yastığı benimkide sevmedi 1-2 kez kullandık belkide oda uyurken ama yinede hemen uyanıp cıngar çıkarttı zilli sırt üstü yatmayı seviyor benimki yan yatmaktan hoşlanmıyorrCADIARZU

Arkadaslar bende de chıcco nun burun aspiratoru var ama bugune kadar hıc ıse yaramadı yaa.. sızınkıler temızlıyor mu baya ??

hıcbır pislik cekmeyı basaramadı yanı ben peceteyı ufak burup oyle temızlıyorum burnunu.. yoksa halımız harap.. tonımer var onu kullanıyoruz ama o ancak yumusatıyor dısarı cıkarmıyor.. bırde aklınzda olsun ne kadar damla damlatırsanız damlatın odanın havası kuru ıse cocugun burnu rahatlamıyor.. bız cattle kaynatıyoruz kapagını acıp bı 5-10 dakka kaynıyor oda anında rahatlıyor bızım bıle burnumuz rahatlıyor esımle :)) bebıste ancak o zaman rahatlıyor.. henuz buhar makınesı almadık ama bu gıdısle alıcaz gıbı gorunuyorr... odayı arada bır havalandırın ve buhar makınesı yoksa cattle kaynatın 5 dk bebısın yakınında..

valla bende isterdim yawww hem kızıma bakar hem çalışmış olurdummm dimi ne güzel bir fikir kızzz:lepi:

Canımcım malesef bu cok zor bırsey.. anaokulu ancak buyuk capta bır anaokulu olursa ek olarak muhasebecı alırlar.. ozel anaokulları genelde aıle tıpı ısletmeler oldugu ıcın ya kendılerı halledıyorlar bu konuyu yada dısardan muhasebecıye ısletıyorlar yada yardım alıyorlar.. ama olsa dedıgın gıbı cok guzel bır cozum olurdu..

Bu arada cetvelın halı ne olmus oyle kaydirigubbakcemile3 kız cetvelı olmus yakısırmı senın koca adama :) ve yazılar bıraz karısmıs sekerım.. Şeniz

Herkesin günü güzel geçmesi dileğiylee
Merhaba Arkadaşlarra.s.

Canım sizin birde ekzamada vardı öyle hatırlıyorumm.senin yerinde olsam kontrole giderken bir cildiyeciye de gösterirdim.Tabi ki ç.doktoru da anlar ama cildiyeci bu konuda daha uzman diye düşünüyorumm

Yatağında yatıramıyorum,y.odasından ç.odasına kapı açtırdık ona rağmen korkuyorum..
Annem, Portatif beşiğine göre yün yatak ve yün yorgan yaptı terletmesin diye. Hazırlar elyaftan olduğu için terletiyor,gündüzleri onda yatıyor geceleri ise o döşeği alıyorum yatağımın üstüne koyuyorum bizim yatak bayağı bir büyük üçümüz uyuyoruz kaydirigubbakcemile3 yaptırırken eşime bayağı kızmıştım şimdi işime yarıyoryerimseniben

deneyeyim canım meyve suyunu içiyorum ama kayısı tüketmemiştim hiç bide malatyalı olcam kayısı dolu ev ama nerde bir tane yiyesim gelmez hiç ben yiyeyim bari bakalım farkedecekmi yawwŞeniz

Ben ne zaman hazır meyva suyu içsem Serkanbora daha gazlı oluyor.
Dr.umuzda hazır meyva suları gaz yapar , taze içeceksin demişti..

Canım ben ilk zamanlar hiç kullanamıyordum şimdi ise çok rahat kullanıyorum hemen hemen hergün! Zannetmiyoum beyni o kadar kolay çekebilirmi hiçfisfisfis

gerçekten öylemi bendeee birdennn böyleee ümitlenmiştim yaaasenağlama neyse sağlığı yerinde olsunda bebişimin. allahım bu durumdan bir an önce kurtar yarabbim beni, betülccüm evet bozuldu napalım iadre ediyoruz artıkın. seninkinin fotosunu yyerim ben vesikalıkkkk çektirmiş sanki tosuncukkkkk boncuk gözzzz allahım yaaaaa maaşşallahhh kırk bin kereeeeeeeeeecokacimcoookyerim ebn onu yer yerrrrrrrrr

dün gece sadece acıktığında ve sıkıldığında ağlayan kızım 1 saat boyunca hiç susmadan ağladı gaz sancısından çok kötüydü Allahtan ilaç ve sıcak havlular işe yaradıda rahatladı yavrum yoksa çok stres olduk eşimle az kalsın doktora gidecektik gece gece fasulye yapmıştım ondanmı oldu acaba ya onu yeme bunu yeme ne yicez şaşırıyorum valla

Cevap yazarken,birkaç kişiden alıntı yapıp aynı mesajda nasıl yazıyorsunuz?

Alıntı yapmak ıstedıgın kısılerın yazının sag al kosesınde alıntı yap butonunun yanında MQ butonu var kac kısının kını alıntı yapmak ıstıyorsan onlarınkıne tıkla en son alıntı yapacagın kısının yazının bu sefer alıntı yap butonuna tıkla.. cevap yazma sayfası acıldıgı zaman guote kelımesınden sonra altlarına enter yapark her bırıne ayrı cevap yazabılrısın.. umarım anlatabılmısımdır.. :1rolleyes:

Burun aspiraörünü iki elinizle sıkın öyle deneyin,tek elle sıktığım zaman çekmiyordu,belki benim eklem romatizmasından dolayı sert sıkamayışımdandır.

yaa senı uzmek ıstemezdım :çok üzgünüm: ama dedıgım gıbı buyuk caplı bır okul olursa ancak yada cok nadır bulabılırsın dıyeyım sana..ama buyuk caplı bır okuldada kres bolumu olmuyor en asagı 3 yastan baslıyor.. anaokulu ogretmenlıgı yaptıgım ıcın ıyı bılıyorum yoksa soylemem zaten.. ınsallah gonlunun rahat edecegı bır cozum bulursun bebısın ıcın.. :teselli:

Bızde sızı yerız teyzesı senınkı de hepten boncuk mavı boncuk hatta paşacık Şeniz

Harika anlattın Betülcüm:1hug:

Betül; Dün de dr.umuzla bu konuyu konuştuk bana odayı fazla nemlendirirsen mantara yol açarsın,makineyi çok az derecede kullan dedi..
Bence cattle hızlı sürede çok nem yapıyor ve kısa bir süreliğine, onun yerine havluyu yıka sık kaloriferin üstüne koy d.rumuz makineyi alana kadar bize bunu önermişti
Birde burun aspiratörünü 2-3 hafta öncesine kadar bende kullanamıyordum ama şimdi çok kolay kullanabiliyorum ,üç çekmemde hemen geliyor pislikler..
Bence kullanamamın nedeni eskiden az basınç uyguluyordum canın acıtırım die ama şimdi iyice sıkıyorum ondan sonra bırakıyorumm..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…