Doğum yapmış olan anneler buraya....

Haklısın bızde esımle bu yuzden buhar makınası alalım dıyoruz.. cunku hava kuruyor kuruyor sonra bırden nemlenıyor yanı dengesızlık oluyor bızım doktorumuzde kalorıferın uzerın ya ıslak bır sey koyun yada bır kap su koyun demıstı ama bızde kalorıferlerden zıyade sureklı ufo ıle ısınıyoruz oturdugumuz odada bu yuzden uzerıne bırsey koyma secenegımız olmadıgı ıcın.. bırde ufo kalorıferden cok cok daha fazla havayı kurutuyor alırken bebıs fılan olmadıgı ıcın bunu dusunemedık tabı ama bızım bıle burnumuz fena oluyor bır uzun yakınca cocugunkıde hemen farkedıyor ama kalorıferler merkezı sıstem oldugu ıcın onların yakması yetmıyor mecbur bız yakıyoruz ufoyu.. bu yuzden cattle olsa olurmu dedık doktor olur dedı bızde bu yontemı denıyoruz baya ıse yarıyor ama dedıgın gıbı bırden nemlendırıyor..

burun aspiratrunu de baya sıkıyorum pompasını burnunu ıcıne sokup bırakıyorum ses cıkarıyor sankı gelıyormus gııb ama yok gelen bırsey neden olmuyor anlamadım acaba bızımkının markasından modelınden fılan olabılır mı chıcco kullanıyoruz chıcco kullanıp bunu basarabılen var mı acaba .. ? CADIARZU

emlcim ne kadar da çabuk büyüyolar dimi maaşllah oğluşuna 38 yaşına girmiş bile senin oğlan daha dün gibi demi doğumu ahhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhh:roflol:

ay cok hossun ya bende sımdı ona laf atıcaktım dıger mesaja yazarken sen once davranmısın ama sen fazla laf atma ıstersen hadı onunkı cabuk buyumus senınkıne ne olmus bız erkek bılırdık kız olmus hemde sırma saclı.. :roflol: :roflol:

canım galiba chicco biraz dandik ayıptır söylemesi ben şimdiye kadar burun aspiratörü ile hiç birşey almayı beceremedim çocuğun burnundan ancak biraz dışarı doğru gelmesini sağlıyor gerisini pamuklu çubukla hallediyorum gerçi bizim bayan uyuz oluyor burun aspiratörünede, pamuklu çubuğada en yakın zamanda düzgün bir burun aspiratörü alıcam chicco dandik galiba

bizimkiside chicco,pompası krem renk.bazen pislikler çok kuru olduğundan gelmiyor gelmediği durumlarda fizyolojik sıkıyorum pislikler yumuşasın diye , 5 dak. sonra aspiratörü kullanıyorum..

Son düzenleme:
Ay kızlar benımkı gunduzlerı sureklı 10-20 dk lık sekerlemeler yapar sadece bır kez aksama dogru 2-3 saatlık uzun uyurdu..
ıkı gundur emzırıyorum cok az uyanık kalıp uyuyor.. bugun sabahtan berı emzırdım uyudu hep 3 er saatlık.. neden acep yahu merak ettım hasta fılan olmasın yaa.. CADIARZU :uhm:

doğru diyosunnnnnnnnnnnnnnn:roflol:

bence normal benimkide yapıyor aradaaa çünküüüüüüüüü, bazen kendilerini nadasa bırakıyolar bence:ecrin_bebek:

bizimkiside chicco,pompası krem renk.bazen pislikler çok kuru olduğundan gelmiyor gelmediği durumlarda fizyolojik sıkıyorum pislikler yumuşasın diye , 5 dak. sonra aspiratörü kullanıyorum..

sızınkıler de chıcco yanıı ? evet benımkı pompası krem renklı olan model.. valla esımle denedık denedık bugun dedıgın gıbı tonımer de sıktım sonra cekmeye calıstm ama yok yok bız mı becerıksızız anlamadım ama gelmıyor bır kere bıle.. :sm_confused:

Kızlar ;
ben migros yarı yarıya bebek bölümünde indirime girmişti bi ara. Oradan derambaby marka bi burun aspiratörü almıştım. Benimde kayınvalidem zarar verir demişti .Ama bi ara burnu çok doluyken kullanmaya başladım ve ondan beri de kullanıyorum.Doktor fazla kullanmayın dedi sadece. Çok ardarda kullanınca belki tahriş olabilir . Yada zarar verebilir belki Ama o anlık mukusları çekmek için tek çare... Bide doktorun yanında bezi büküp almaya çalışmıştım tam dışarı doğruydu sümüğü , ama doktor yanlış yapıyosunuz böyle mikrop kopar demişti.
Ben burun aspiratörünü avucum yardımı ile de iyice sıkıp, öyle burnuna getiriyom, biraz yanlara doğru tutup çektiriyom.Belki direk tutarsam zarar verir diye korkuyom ama iyi çıkarıyor.

betülcüm ben de chicco kuanıyorum...bir seferde gelmiyor ama birkaç deneme ile geliyor...burnnda sümük gördüğüm zaman direk onu oraya sokup çekiyorum...

Ya kilo demeyin bana..Aslında fazla kilom yok bunu biliyorum ama genç kızlığımdan beri kilolara takıntım var...Boyum 1.74, 58 kilo ile hamile kaldım,doğuma girerkende 74'tüm,şimdi ise 66-67'lerdeyim.
Kendimi çok şişman hissediyorum,geçenlerde bir şeyler almaya çıktım bir iki şey giydim yakıştıramadım sonra alışveriş yapmayı bıraktım..
Emzirirken spor yapılması önerilmiyormuş..Yediklerimi kısayım diyorum bü seferde sütüme yansıdığını görüyorum
Allahtan kıştayız da kabanların altına saklanıyor.:jeyyar::jeyyar:
Şubat ek gıdalara başlıyoruz o zamanalar kesinlikle rejime başlamam gerekiyor, yazın koca göbekle dolaşmak istemiyorumm :1no2::1no2:

canısen korun..ben cuma günü dr a gittim...rahim tamamen eski haline dönmüş..yumurtalarını bile görüyorum dedi...daha adet olmadım dedim..olmayabilirsin..ya da bu ayda olabilirsin...ama rahim eski halinde artık...korun muhakkak dedi...

canım birde 3 aylık ğneler varya onlarla da korunabilirsiniz....

evet canım ama ben burnuna sokunca basını saga sola cevırıyor ne kadar gıdıyor onu bıle bılmıyorum bazen dısarı tasıyor.bende burun aspıratoru kullanıyorum wee nınkını cok memnunum.kuruyunca mukus en guzel o alıyor canım ya.beyıne nasıl verırkı?allah korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…