Doğum yapmış olan anneler buraya....

deryacım sıhatler olsun banyon, senin göbek ne durumdaaaa sen benden 1 aay önce falan sezeryan oldun 1 ay ne kadar far ettiriyor merak ettim benim hala kocaman göbeğim var daaaaaaakaydirigubbakcemile3:ecrin_bebek:

aaaaaaaaaaaaaaaa deliye bak sen keşke benim kız da uyusa hasta değildir o uykusu vardır zavallının benim kız da hiç uyumaz aksine delirtiyor beni valla ah uyusa öllleeeeeeeeee 3 saat falan ne iyi olurdu

ya kızlar yarama tuz bastınız valla.bu kilolar yüzünden dışarı bile çıkmak istemiyorum.özellikle karın bölgem.sanki hala hamile gibiyim.hamilelikten önce aldığım ve daha doğru dürüst hiç giyemediğim kıyafetlerimin hiç birine giremiyorum.emzirdikçe gider diyolar ama bilmiyorum.bazılarıda sezeryanla doğum yaptığın için kolay kolay gitmez diyo.şu lahana kapsüllerinden alayım diyorum bi süre sonra. sizce bi sakıncası varmıdır onların.tamamen doğal diyolar ama.bi bilgisi olan varmı?

Ben korunmak ıstıyorum bunun ıcın de bır tek ıgneyı dusunuyorum onun ıcınde ek gıdalara gecıldıgı zaman uygulanabılırmıs.. spiralı dusunmuyorum.. hap zaten kullanamıyorum bana bır tek ıgne kalıyor onunda yan etkısı oluyor dıuyorlar gercı yan etkısı olmayan bır sey yok ama .. mirmirmirmir bılmıyorum valla yaa ıkncı de her zaman daha kolay olur mus.. :bbo:

Son düzenleme:
ayten ya benımde gobek var bıraz ama cok cırkın gorunuyor ıskembe gıbı:roflol:catlak desen var dogum cızgısı desen gecmedı hala..bırde ustune löp löp olunca ıyıce berbat bır sey oluyor..6 kılom kaldı dogumdan bır takıldı gıtmıyor.ısthata var tabıkı tartı hergun aynı yerde duruyor

Slm.kızlar..Benim kilolarda takıldı kaldı 13 kilo verdim ama daha var zaten hamilelikten öncede vermeye çalışıyodum bu seferde hamile kalmıştım nasıl gidecekki valla göğüslerde aldı başını gidiyo,duygucum dediğin gibi hiçbi elbisemin göğüs kısmı sığmıyo fermuar bile kapatamıyorum çok iğrenç bi durum zaten göbekten kotumun üst iki düğmesi kapanmıyo,eşortmanlardanda fenalık geldi bu arada ben spirali düşünüyodum ama etrafımdaki herkeste çok güvenli değil diyor bilmiyorum ne yapsakkifisfisfis

ah gulsahcım aynen bende oyle aynı esofmanları gıymekten ıcıme fenalık geldı.kot gıymeyı o kadar ozledımkı..ınat ettım kot almıcam eskı kotlarımı gıyene kadar dedım ama boyle gıderse daha coookkk uzun sure esofmanla gezıcem
bırde gulsahcım dun sen cıktın sorumu gormedın senınde bebıs kusuyormus ya uzerını neyle koruyorsun onlukmu takıyorsun?ben ne yaparsam yapayım ustune gelıyor hem onluk hem kusmuk bezı koydugum halde..

Canım o iğnelerin yan etkisinin olduğunu duymuştum..

canım ben eczacıyı hatırlatayım öncelikle....bence de tabiki erkeklerin korunması daha iyi gibi görünüyor..aöa 3 aylık iğneler tek hormon içeriyor ve bu nedenle bebeğe bir zararı yok...ayrıca betülcüm ek gıdaya geçişle de alakası yok emziren annelerin güvenle uygulayacağı bir korunma yöntemi..sağlık ocağındaki ebenize danışırsanız size yardımcı olacaklardır bu konuda....

deryacım sıhatler olsun banyon, senin göbek ne durumdaaaa sen benden 1 aay önce falan sezeryan oldun 1 ay ne kadar far ettiriyor merak ettim benim hala kocaman göbeğim var daaaaaaakaydirigubbakcemile3:ecrin_bebek:

canım 1,5 aydır kilom aynı sabit duruyor...ama biraz sıkılaşma oldu...1,5 ay önce aldığım pantolanlar bollaştı biraz :))) ama kilo aynı...göbek sarkık iğrenç duruyor...hatta dikişlerim kaşınıyor ve kızarık hala doktora gittim dün göbeğinin altında kaldığı için dei :)) sürekli kuru tut terliyor göbekten dedi :)))

canım ben sürekli kıyafet değiştiriyordum hem kendim hem ona yedek kıyafetlerle geziyordum biryere giderken bile...arabamın arka koltuğu bile kızımın kusmukalrı ile dolu hala silemedim ne tembelim valla :))) ama 3.ayda geçiyor daha doğrsu anlamlı birşekilde azaldı kusmalar....

aytencim dün nasıl geçmiş bebiş ve kedi beraber?korkulacak birşey olmamıştır umarım...

kedi aşağıdaymış deryacım ama bu kedi akşama kadar aşağıda bütün mikrobu pazaraziti alıp akşam eve götürüyor ve bunu bir tek ben düşünüyourmmm neyse yaaa yapıcam bişiler dur bakalımmm dün bir bugün 2 bir patlıycam tam patlıycam

ay deryacım sen boyle deyınce o kadar mutlu oluyorum anlatamam ya yanı gecıyor dıyorsun ya bana sankı hayatım boyunca kusmuk temızlıcem gıbı gelıyor...
koltuklarımı bır gorsen harıta gıbı.kıyafet desen aynı senın dedıgın gıbı gunde 5 kere enaz degısıyoruz ıkımız bırlıkte..hergun camasır yıkanıyor ıstısnasız evde..eskıden butun kıyafetlerımızı utulerdım sımdı ancak astıgım yerden toplayıp gıyıyorum nerdeyse ıslak gıycem yanı o derece...2.5 aylık oldu deryacım ama hıc bır duzelme yok bızdesenağlama

Ama doktorum ek gıdaya gectıkten sonra olabılır demıstı ıgne ıle korunma ıcın... CADIARZU

duygucum düzelecek valla..bak bizizmire gldiğimizde annemde kalıyordum ablama kalmaya gidiyordum mesela 1 gece kaç tane hem bana hem duruya kıyafet koyuyordum...şimdi daha rahatım kendime koymuyorum en zından :))) duruya koyuyorum ne olur ne olmaz diye ama sayısını azalttım kıyafetin...gnelde de kakası geçiyor diye değiştiriyorum ....dün doktorun yanında kustu ama :))) çok komikti...rota virüs uyguluyordu doktor ğızdan verilen bir sıvı ...kadın verdi hepsini aşının...bizimki hoooop kustu...tabi yeni bir aşı daha...iyiki ben kendim alıp götürmemişim aşıyı bir daha para vermem gerekecekti..ama doktor 2. için para almadı tabiki :))))

Benim yazıma dikkatli bakarsan süte geçer süte zararlıdır vs.. diye bir şey yazmıyor,
yan etkilerinin olduğunu söylüyorumm bundan kastım adet kanamasının kesilmesi yada artması ,kilo artışı vs..
tabi ki eczacısın bu konuda bilgi edinebilirsin ama bunu söyleyen zaten kadın doğum uzmanlarııı a.s.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…