- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #2.781
canım birde 3 aylık ğneler varya onlarla da korunabilirsiniz....
bende regli olmadım henüz..60 lahamile kaldım 78 dogum yaptım..şuan 64.5..ama selülitlerim ahenkle dansetmekte ve karnımın alt kısmı hissiz vede pelte gibi vucudum..bılemıyorum ama yüzmek dışında aklıma yakın bişi gelmiyo..büyükklübe üye bizimkiler biraz daha bebeiş büyüsün nasipse kapalı havuzdan faydalanmayı düşünüyorum..benim bebiş hala 5250 kılosu..üzülüyorum ama napim..yarın kontrole gidicez ikinci kez topuk kanının sonucunu almaya artık doktor mama takvıyesımı verır naapar bılmem ama yapsın bişiler büyüsün artık...bende yiyorum ama sanırım gene psikolojik,çok yediğim zaman rahatsız olup çıkarıyorum buda sütümün kalıtesını düşürüyo elbet...genckızlıgımda cok çektım şişkoluktan halada psikolojım bozuk yeme bozukluklarım var...psikiyatri ise inanmadığım bir bilim..heleki ilaç kulllanımı direk bağımlılık aşısı bence...yavrum anası gibi sorunlu biri olmaz umarım......:çok üzgünüm:
Canım yaaa. Benimde öyle bazen iyi bazen yok gibi sütüm. Bende su ve süt yapıcı şeyler içmeye çalışıyom.Tabii ben başladım daha 10 günnlükken mamaya.İlk 10 günde 600 gr. vermişti bebeğim. ama 5 saatte bi emziriyoduk. Sağolsunlar 2 anne vardı yanımda ama yemek yapmaktan başka bi işe yaramadılar. Onu bende yapıyodum zaten. Stres olup geçti işte.... İnşallah bu günlerimzde geçecek. Bende 4.ayı bitirmeyi bekliyorum. Sonra çorbalara, meyvesularına güzelce başlayacağım. O şekilde de bıdıklarımızı güzel bezleriz hiç korkma..
benim arkadaşın kızı 1900 doğdu ve emmedi. Mama ile büyüdü ama bi gör tosun gibi. Mama ile kof şişiyo diyolar ama en azından sağlıklı ya. Görende maaşallah diyor..
SAğlıklı olsunlar da..
canısen korun..ben cuma günü dr a gittim...rahim tamamen eski haline dönmüş..yumurtalarını bile görüyorum dedi...daha adet olmadım dedim..olmayabilirsin..ya da bu ayda olabilirsin...ama rahim eski halinde artık...korun muhakkak dedi...
emlcim ne kadar da çabuk büyüyolar dimi maaşllah oğluşuna 38 yaşına girmiş bile senin oğlan daha dün gibi demi doğumu ahhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhh:roflol:
Ay kızlar benımkı gunduzlerı sureklı 10-20 dk lık sekerlemeler yapar sadece bır kez aksama dogru 2-3 saatlık uzun uyurdu..
ıkı gundur emzırıyorum cok az uyanık kalıp uyuyor.. bugun sabahtan berı emzırdım uyudu hep 3 er saatlık.. neden acep yahu merak ettım hasta fılan olmasın yaa.. CADIARZU :uhm:
canısen korun..ben cuma günü dr a gittim...rahim tamamen eski haline dönmüş..yumurtalarını bile görüyorum dedi...daha adet olmadım dedim..olmayabilirsin..ya da bu ayda olabilirsin...ama rahim eski halinde artık...korun muhakkak dedi...
Slm.kızlar..Benim kilolarda takıldı kaldı 13 kilo verdim ama daha var zaten hamilelikten öncede vermeye çalışıyodum bu seferde hamile kalmıştım nasıl gidecekki valla göğüslerde aldı başını gidiyo,duygucum dediğin gibi hiçbi elbisemin göğüs kısmı sığmıyo fermuar bile kapatamıyorum çok iğrenç bi durum zaten göbekten kotumun üst iki düğmesi kapanmıyo,eşortmanlardanda fenalık geldi bu arada ben spirali düşünüyodum ama etrafımdaki herkeste çok güvenli değil diyor bilmiyorum ne yapsakkifisfisfis
.......................
Canım o iğnelerin yan etkisinin olduğunu duymuştum..
deryacım sıhatler olsun banyon, senin göbek ne durumdaaaa sen benden 1 aay önce falan sezeryan oldun 1 ay ne kadar far ettiriyor merak ettim benim hala kocaman göbeğim var daaaaaaakaydirigubbakcemile3:ecrin_bebek:
ah gulsahcım aynen bende oyle aynı esofmanları gıymekten ıcıme fenalık geldı.kot gıymeyı o kadar ozledımkı..ınat ettım kot almıcam eskı kotlarımı gıyene kadar dedım ama boyle gıderse daha coookkk uzun sure esofmanla gezıcem
bırde gulsahcım dun sen cıktın sorumu gormedın senınde bebıs kusuyormus ya uzerını neyle koruyorsun onlukmu takıyorsun?ben ne yaparsam yapayım ustune gelıyor hem onluk hem kusmuk bezı koydugum halde..
aytencim dün nasıl geçmiş bebiş ve kedi beraber?korkulacak birşey olmamıştır umarım...
canım ben sürekli kıyafet değiştiriyordum hem kendim hem ona yedek kıyafetlerle geziyordum biryere giderken bile...arabamın arka koltuğu bile kızımın kusmukalrı ile dolu hala silemedim ne tembelim valla :))) ama 3.ayda geçiyor daha doğrsu anlamlı birşekilde azaldı kusmalar....
canım ben eczacıyı hatırlatayım öncelikle....bence de tabiki erkeklerin korunması daha iyi gibi görünüyor..aöa 3 aylık iğneler tek hormon içeriyor ve bu nedenle bebeğe bir zararı yok...ayrıca betülcüm ek gıdaya geçişle de alakası yok emziren annelerin güvenle uygulayacağı bir korunma yöntemi..sağlık ocağındaki ebenize danışırsanız size yardımcı olacaklardır bu konuda....
ay deryacım sen boyle deyınce o kadar mutlu oluyorum anlatamam ya yanı gecıyor dıyorsun ya bana sankı hayatım boyunca kusmuk temızlıcem gıbı gelıyor...
koltuklarımı bır gorsen harıta gıbı.kıyafet desen aynı senın dedıgın gıbı gunde 5 kere enaz degısıyoruz ıkımız bırlıkte..hergun camasır yıkanıyor ıstısnasız evde..eskıden butun kıyafetlerımızı utulerdım sımdı ancak astıgım yerden toplayıp gıyıyorum nerdeyse ıslak gıycem yanı o derece...2.5 aylık oldu deryacım ama hıc bır duzelme yok bızdesenağlama
canım ben eczacıyı hatırlatayım öncelikle....bence de tabiki erkeklerin korunması daha iyi gibi görünüyor..aöa 3 aylık iğneler tek hormon içeriyor ve bu nedenle bebeğe bir zararı yok...ayrıca betülcüm ek gıdaya geçişle de alakası yok emziren annelerin güvenle uygulayacağı bir korunma yöntemi..sağlık ocağındaki ebenize danışırsanız size yardımcı olacaklardır bu konuda....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?