- 9 Nisan 2008
- 2.747
- 78
- 318
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #2.801
Ama doktorum ek gıdaya gectıkten sonra olabılır demıstı ıgne ıle korunma ıcın... CADIARZU
nasıl istereniz öyle korunun arkadaşlar...valla ben kimseye karışmak istemem...herkes kendi bilir.....benden bilgi almak isteyen olursa her zaman yardımcı olabileceğim kadar olmaya hazırım...onun dışında burada tek kelime yorum yazmayacağım böyle konularda....herkes bildiğini yapsın.....kötükedihüsoBenim yazıma dikkatli bakarsan süte geçer süte zararlıdır vs.. diye bir şey yazmıyor,
yan etkilerinin olduğunu söylüyorumm bundan kastım adet kanamasının kesilmesi yada artması ,kilo artışı vs..
tabi ki eczacısın bu konuda bilgi edinebilirsin ama bunu söyleyen zaten kadın doğum uzmanlarııı a.s.
derya sen anlarsın belki.şu lahana kapsülleri nasıl sence.bi sakıncası varmıdır dersin?
canım sana özelden yazdım cevabımı ....
valla betülcüm daha geçen hafta 40 günlük lohusa geldi eczaneye doktoru 20 günlükken spiral takmaya çalışmış tabi acıdığı için olmamış..erken yani...diğer doktoruda 3 aylık iğne önermiş..ben de iğneyi verdim kadına sağlık ocağındaki ebe de illa onu önerdi ve vurdu :) her doktor farkloı şeyler önerebilir....ama dikkat et canım geri çekme bir doğum kontrol yöntemi değildir...çok dikkat edin bence 2. çocuk çok zor olur bu dönemde valla...
canım sana özelden yazdım cevabımı ....
nasıl istereniz öyle korunun arkadaşlar...valla ben kimseye karışmak istemem...herkes kendi bilir.....benden bilgi almak isteyen olursa her zaman yardımcı olabileceğim kadar olmaya hazırım...onun dışında burada tek kelime yorum yazmayacağım böyle konularda....herkes bildiğini yapsın.....kötükedihüso
bu arada bilgi edinebilirsin lafı çok saçma ilacın eğitimini eczacı alıyor doktor değil !!!!!!!!!!!!!!!
Canım niye kızıyorsun biz burda birbirimize soru sorarak,konuşarak,yeri geldiğinde ise farklı şeyler söyleyerek bilgi edinmeye çalışıyoruz.
O zaman benim kızmam da gerekir.
Ben sana zararlı olduğunu duymuştum diyorum sende ben eczacıyım hatırlatırım öncellikle diye cümleyle başlıyorsun yani benim duyduklarım yanlış vs.. anlamı çıkıyor..
Eminim ki yardımcı olmaya çalışıyorsun ve bunun için teşekkür ediyorum ama ben 1 önceki yazımı duyduklarımın doğruluğunu anlatmak için yazdım..a.s.
vala canım sinir oldu ama sesini çıkaramadı...bugün de kalça usg si çekilirken bezi açıkken yattığı yere işedi....deryacım ya sen en ıyısı buraya onuda yazıver ya herkes merak edıyormus bak.hihoyyyt
yalnız rota vıruse cok guldum doktor sınır olmustur:roflol:
benımkıde ne zaman doktora gıtse soyunuyor ya daha cok kusası gelıyor hareket edınce.yattıgı yerı mutlaka kırletıyor hemen degıstıyorlar sonra bır daha kırletıyor:roflol:
mısafırlıge gelen gıcık oldugum bırısı olursa bır dakıka tutarmısın egeyı dıye kucagna vercem bundan sonra:roflol::roflol::roflol:
geçen hafta izmirdeydik ya bir erkek arkadaşımız alayım duruyu kız tavlayayım dedi....agoranın park yerinde...alması ve 1 dk içinde üstü başı batmış halde gelmesi çok komik oldu...agoranın otoparkına da kustuk yani :) benim kız kötü emellere alet olmadı...
eczacııı diryaaaaaa huuuuu
bacım göguslerım coookk buyuduuu ege bey yuzunden küçültücü bir krem varmı bacımmmmsırnaşık şey ayyy hiç bişeyy goguslerden geçmiiiiiiiii torpulesek kuculurmu kııı
:roflol::roflol::roflol:
ayy lavv yuuuu diryaaaa:lepi:a.s.
Ben bu açıklamaları uzatmak için değil kalp kırıklığı kalmasın diye yazmıştım yine de sen bilirsinn..
Kapsülü yazabilirsin ben bakmam..:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?