Doğum yapmış olan anneler buraya....

Ama doktorum ek gıdaya gectıkten sonra olabılır demıstı ıgne ıle korunma ıcın... CADIARZU

valla betülcüm daha geçen hafta 40 günlük lohusa geldi eczaneye doktoru 20 günlükken spiral takmaya çalışmış tabi acıdığı için olmamış..erken yani...diğer doktoruda 3 aylık iğne önermiş..ben de iğneyi verdim kadına sağlık ocağındaki ebe de illa onu önerdi ve vurdu :) her doktor farkloı şeyler önerebilir....ama dikkat et canım geri çekme bir doğum kontrol yöntemi değildir...çok dikkat edin bence 2. çocuk çok zor olur bu dönemde valla...

nasıl istereniz öyle korunun arkadaşlar...valla ben kimseye karışmak istemem...herkes kendi bilir.....benden bilgi almak isteyen olursa her zaman yardımcı olabileceğim kadar olmaya hazırım...onun dışında burada tek kelime yorum yazmayacağım böyle konularda....herkes bildiğini yapsın.....kötükedihüso

bu arada bilgi edinebilirsin lafı çok saçma ilacın eğitimini eczacı alıyor doktor değil !!!!!!!!!!!!!!!

ya oyleyse ben bır an once korunayım vallahı en cok korktugum sey zaten Allah oyle bırseyle ımtıhan etmesın vallahı cok zor bır durum.. ben tekrar arastıraym bunu bebege etkısı yokmudur bunun sonucta kana gecıyor ya ayrıca onun koruması nasıl pekı yuzde olarak ıyı bır korunma yontemı mı ? benneyaptımki

canım sana özelden yazdım cevabımı ....

bende ıstıyorum .. :ecrin_bebek:

Canım niye kızıyorsun biz burda birbirimize soru sorarak,konuşarak,yeri geldiğinde ise farklı şeyler söyleyerek bilgi edinmeye çalışıyoruz.
O zaman benim kızmam da gerekir.
Ben sana zararlı olduğunu duymuştum diyorum sende ben eczacıyım hatırlatırım öncellikle diye cümleyle başlıyorsun yani benim duyduklarım yanlış vs.. anlamı çıkıyor..
Eminim ki yardımcı olmaya çalışıyorsun ve bunun için teşekkür ediyorum ama ben 1 önceki yazımı duyduklarımın doğruluğunu anlatmak için yazdım..a.s.

uzatmaya gerek yok...haklısın..eczacıyım diye başlamamlıydım...ben de bu sitedeki herkes gibi bir anneyim....ama kulaktan dolma bilgiler yerine doğru bilgiler olsun istemiştim.....neyse gerçekten uzatmayalım....

deryacım ya sen en ıyısı buraya onuda yazıver ya herkes merak edıyormus bak.hihoyyyt

yalnız rota vıruse cok guldum doktor sınır olmustur:roflol:
benımkıde ne zaman doktora gıtse soyunuyor ya daha cok kusası gelıyor hareket edınce.yattıgı yerı mutlaka kırletıyor hemen degıstıyorlar sonra bır daha kırletıyor:roflol:

mısafırlıge gelen gıcık oldugum bırısı olursa bır dakıka tutarmısın egeyı dıye kucagna vercem bundan sonra:roflol::roflol::roflol:

vala canım sinir oldu ama sesini çıkaramadı...bugün de kalça usg si çekilirken bezi açıkken yattığı yere işedi....

mısafırlıge gelen gıcık oldugum bırısı olursa bır dakıka tutarmısın egeyı dıye kucagna vercem bundan sonra:roflol::roflol::roflol:

geçen hafta izmirdeydik ya bir erkek arkadaşımız alayım duruyu kız tavlayayım dedi....agoranın park yerinde...alması ve 1 dk içinde üstü başı batmış halde gelmesi çok komik oldu...agoranın otoparkına da kustuk yani :) benim kız kötü emellere alet olmadı...

canım önemli birşey yazmadım zaten sadece emzirme dönemi bitince tavsiyede bulunayım..bu dönemde rwejim ve spor yapmak sütümüzü etkiliyor....

eczacııı diryaaaaaa huuuuu
bacım göguslerım coookk buyuduuu ege bey yuzunden küçültücü bir krem varmı bacımmmmsırnaşık şey ayyy hiç bişeyy goguslerden geçmiiiiiiiii torpulesek kuculurmu kııı
:roflol::roflol::roflol:

ayy lavv yuuuu diryaaaa:lepi:a.s.

Ben bu açıklamaları uzatmak için değil kalp kırıklığı kalmasın diye yazmıştım yine de sen bilirsinn..
Kapsülü yazabilirsin ben bakmam..:1rolleyes:

ASSLIIIIIIII BENİ ARAMISSIN HAYIRDIR KISSS CEP TEL. EŞİMDE KALDI TELEFONLARI KARIŞTIRMIŞIZZhihoyyyt ODA SENI GORUNCE AÇMAMIŞ KORKTU HERHALDE KISSSkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

NOLDU BACIMM YAZ BURDAN YADA YARIN ARİM SENİİİİ

:roflol::roflolh ıyı olmusss aferın benım prensesıme:)egede gecen hafta esımın ıs arkadasları geldı eslerıyle.kadın sımsıyah gıyınmıs kucagına aldı dedım bastan kusuyor dıye ama onlar anlıyorkı agzınan akıcak ıkı damla ben ona kusma dıyorum:)oyle buyudu canım cocuklar olsun dedı.kucagına almasıyla kıyafetının bembeyaz olması bır oldu:roflolh dedım ıcımden demek cocuklar oyle buyuyor:)al bakalım kusmuk gorsun gozun:roflol:

valla bacım o dert bende de var...bir de benim aksesuar meme var..oda şişti valla :) kıyafet almaya gidiyorum aynen üstler olmiiiyyyy...lcw de buluyorum kıyafet anca

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…