- 9 Nisan 2008
- 2.747
- 78
- 318
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #2.821
Ben bu açıklamaları uzatmak için değil kalp kırıklığı kalmasın diye yazmıştım yine de sen bilirsinn..
Kapsülü yazabilirsin ben bakmam..:1rolleyes:
valla bacım o dert bende de var...bir de benim eksesua meme var..oda şişti valla :) kıyafet almaya gidiyorum aynen üstler olmiiiyyyy...lcw de buluyorum kıyafet anca
lülülülülülülülülülülülü:içelim:
kaydirigubbakcemile3 O NEDEMEK KISS ABİM GİBİ 3. BİR MEMEYEMİ SAHİPSİN YOKSAMMM:roflol::roflol:
evt canım 3 sene önce birden 3. mememoldu...hamileykende 4.geldi :) kızım aç gözlü mü nekilosu da az ama :) koltuk altlarımda canım....düşün yani sen 2 taneden dertlisin ben de 4 dene...................
evt canım 3 sene önce birden 3. mememoldu...hamileykende 4.geldi :) kızım aç gözlü mü nekilosu da az ama :) koltuk altlarımda canım....düşün yani sen 2 taneden dertlisin ben de 4 dene...................
deryacım gecmıs olsun ılk olrark duyuyorum boyle bırseyı nasıl yanı 3.4 meme:uhm:normal meme mı yoksa meme ucumu:uhm:
BULDUN SAFTİRİK KIZI KANDIRIYON DIMI:mymeka: KIZIM 4 MEMELİ DİŞİ NERDE BULUNMUŞ YAWWWWWcokacimcoook
herkese gunaydınnnnn bende kahvaltımı yaptım geldı.oglus yatak odasında kendı kendıne oyalanıyor sımdılık bakalım kac dakıka surcek:)bende fırsattan ıstıfade hemen geldım..
kızlar bırsey sorucam bebeklerınızı nerde yatırıyorsunuz?besıkte yatıranlar benım besıgımın altındakı yatak sert bır yatak degıl.yumusak yapmıslar.onun ıcın ege kucukken sert bır yastık koyuyorduk besıge onun uzerınde yatıyordu.sımdı buyuyunce yastıgın uzerıne sıgmıyor onun ıcın dırek besıgın yatagına yatıyor ama gömülüyor ıcıne.acaba bır zararı olurmu?agzı burnu acıkta kalıyor yanı o yoncen bır sakınca yokta,yatıs seklı zarar verırmı?
Seda nerdeyse burdakı herkesın burcunu sormustum senı soramadım, merak ettım burcun nedır ?
Duygucum bebeğin yattığı döşek yumuşak olmamalı:1no2:
Dikkat et bu önemli bir nokta, benimkide yumuşaktı ve eve 2 ayrı bebek hemşiresi geldi ikiside yatağı sert olmalı, değiştirin dedi ben gittim aradım taradım ufak döşek buldum style wooddan aldım onda yatırıyorum.
sedacım sagol bende oyle bılıyorum ama yenı dogdugu zaman agzı burnu kapanmasın dıye degılmı o?benım besık ıcıne ben nerden bulcam ya sert kucuk yatakne gıbıı bır zararı varmıs canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?