Doğum yapmış olan anneler buraya....

kaydirigubbakcemile3 O NEDEMEK KISS ABİM GİBİ 3. BİR MEMEYEMİ SAHİPSİN YOKSAMMM:roflol::roflol:

evt canım 3 sene önce birden 3. mememoldu...hamileykende 4.geldi :) kızım aç gözlü mü nekilosu da az ama :) koltuk altlarımda canım....düşün yani sen 2 taneden dertlisin ben de 4 dene...................

Bu arada arkadaşlar emzirirken oğlumun genzine süt kaçınca iki kaşın ortasına baş parmağımı koyup yukarı doğru çekiyorum bilen vardır belki..bu hareket hemen nefes almasını sağlıyor deneyin..

evt canım 3 sene önce birden 3. mememoldu...hamileykende 4.geldi :) kızım aç gözlü mü nekilosu da az ama :) koltuk altlarımda canım....düşün yani sen 2 taneden dertlisin ben de 4 dene...................

BULDUN SAFTİRİK KIZI KANDIRIYON DIMI:mymeka: KIZIM 4 MEMELİ DİŞİ NERDE BULUNMUŞ YAWWWWWcokacimcoook

deryacım gecmıs olsun ılk olrark duyuyorum boyle bırseyı nasıl yanı 3.4 meme:uhm:normal meme mı yoksa meme ucumu:uhm:

deryacım gecmıs olsun ılk olrark duyuyorum boyle bırseyı nasıl yanı 3.4 meme:uhm:normal meme mı yoksa meme ucumu:uhm:

sağol canım emzirme dönemi geçince operasyonla alınabiliyor...meme ucu değil benimki canım....koltuk altımda beze gibi birşey çıktı minnacık önce...sonra büyüdü biraz..o kadar memem kadar değil ama koltuk altımda baya dikkat çekecek kadar ...4. çıkan çok büyük değil o hamilliğimin sonlarında çıktı....mesela kolsuz giyinemiyorum dışarıda artık...herkes bakıyor çünkü..görünce garip tepkilerle soruyorlar....

hamilelikte yazmıştım ya garip şeyler beni bulyor diye...aksesuar memem var...hamilelikte 2 kolumda da karpal tünel sendomu çıktı....bebeğim doğdu abo kan uyuşmazlığı dolayısıyla sarılık oldu...çok nadir bulunan bir uyuşmazlık :) şimdi de biliyorsunuz kızıma spina bifida occulta teşhisi kondu....Allah beterinden saklasın valla....

Duygucum bebeğin yattığı döşek yumuşak olmamalı:1no2:
Dikkat et bu önemli bir nokta, benimkide yumuşaktı ve eve 2 ayrı bebek hemşiresi geldi ikiside yatağı sert olmalı, değiştirin dedi ben gittim aradım taradım ufak döşek buldum style wooddan aldım onda yatırıyorum.

sedacım sagol bende oyle bılıyorum ama yenı dogdugu zaman agzı burnu kapanmasın dıye degılmı o?benım besık ıcıne ben nerden bulcam ya sert kucuk yatakne gıbıı bır zararı varmıs canım?

sedacım sagol bende oyle bılıyorum ama yenı dogdugu zaman agzı burnu kapanmasın dıye degılmı o?benım besık ıcıne ben nerden bulcam ya sert kucuk yatakne gıbıı bır zararı varmıs canım?

Çok haklısın bende çok aradım ama stylewoodda buldum kalamışta mağazası var. 85x45 falan galiba boyutu.Dediğin gibi ağzının burnunun kapanmaması lazım.Kendini kurtarabilecek aylara gelene kadar sert olmalı diye biliyorum.Mesela yan yatırıyoruz ya yatarken yüz üstü devrildi diyelim döşek yumuşak olursa bebeğin burnu gömülür tekrar geride dönemez.Sakıncası bu diye biliyorum ben.Hatta daha dün okudum internette dur bulursam buraya atarım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…