duygucum öncelikle maşallah egeye çok tatlı çıkmış ve iyi tatiller dilerim umarım geziniz güzel geçer..
emelcim çok geçmiş olsun merte umarım en kısa zamanda atlatır..
aslıcım ben hep gece uyumadan önce yedirip öyle yatırıyorum maşallah oğluma gece 2 defa falan kalkar bence güzel bi yöntem sende dene...
ay milletin çocuğu emekliyo yürücek nerdeyse benimki hala emeklemeye niyetli değil bu çocuğun rahatlığı öldürüyo beni..
herkese iyi geceler..
canım benim bende geceleri 2 kere besliyorum iyi bir yöntemde bana söylenilen gece yatarken iyice tok tutacak birşeyler ver bir daha sabaha kadar uyanmamaya alışsın dediler gece yemek yeme alışkanlıgını bıraksın dediler onu sordum canım. yoksa maşallah benim minik kuşta pek uyanmaz iki kere kalkar.
günaydın kızlar
gece çok uyandık gene, ege son bir haftadır çok uyanıyo yatağından alıyorum pıipışlıyorum kollarımda sallıyorum tekrar yatırıryorum, ağrır bi yeri olsaa uyumazz sanırım. valla hi bende çok uyandığım için hiç uyumamış gibi oluyorummm, kaç aydan sonra deliksiz uyur acaba bebekler.
birde sizler kaç saate bir besliyosunuzzz mesela mamayı kaç kere veriyosunuzzz, çorbayı hergünmü veriosunuz kaç öğün? birde gündüz kaç kere ve kaçar saat uyuyor, gece kaçta yatıp kaçta kalkıyosunuz.
aytencim biz geceleri 3-4 saatte bir kalkıyor.9 da yatar.11.30-12.00 gibi en geç 1 gibi uyanır yer yatar birde sabaha karşı 4-5 gibi uyanır. sabahta 6.30 7de ayaktadır.gündüzleri sabahları az uyuyor 30-40 dk. ögleden sonrada 2 saat falan uyur oda 2-4 arası en geç 5 e kadar uyur sonrada gece yatar canım benim. bencede Egemizin dişlerinden dolayıdır uykusuzluk ve huysuzlugu ben Calgeljel var onun çok faydasını gördüm agrısını dindiriyor sanırım birçok arkadaşım memnun. a.s
bu arada tunahan ım sekiz aylık olduuuu
canım yeni ayınız hayırlı ugurlu olsun.

:1hug:
hala emzirmeye devam eden kaç kişi var?
canım ben emzirmeye devam ediyorum. Küsmedigini biliyorum canım benim küsecegimiz birşey olmadıkı birkaç kere yazdım cevap vermeyince gözünden kaçtı sanırım. birde güzelim sen niye güzel canını sıkıyorsun Mert'imiz hiç annesini bilmezmi canım benim hiç öyle şeyler düşünme güzel arkadaşım. opuyorumnanaktan
kızlarrrr
denizimin dişi çıkmışşş
ay çok fena oldum kuzum benim yavrum hiç huzursuzluk da yapmadı akıllı kuzum benim
merakla bekliyorum akşamı hemen eve gitmek istiyorum
Gözdecim inciniz hayırlı olsun.

inşllah diger dişlerinide sorunsuz güzel bir şekilde çıkarır kuzu. bizimkinde 8 tane var bugün akşam uyuturken bir ısırdıki canım o kadar çok acıdıki agladım inanki. gögüslerimi bile dışarıdan tutup tutup ısırıyor ay ne yapacagım bilmiyorum. kafamçokkarıştı
evet canım 1.5 paket kullandım
senin dediğin gibi pişirdim çok güzel oldu
öğretmen arkadaşlar vardı çok beğendiler tarifini filan istediler
canım bende istiyorum tarifiniiii. cokacimcoook
birde ipoşumuzda onurumuzda ne güzel çıkmışlar minik kuzular yerim ben ikisinide.
uzun uzadıya anlatmaya hacet yok..bildiğiniz yoğurt çorbasını aşurelık bugdayla pişir içine az kekik ve taze nane kuyo sogutuyosunuz..annem yapmıştı..süper oluyoo vallah..
oyyy Umutcum en sevdigim çorbalardandır. ben üniversiteyi Malatyada okudum en yakın arkadaşımın ailesi çok yapardı. arkadaşım şuan Çorluda ne zaman yanına gitsem yada o yanıma gelse mutlaka yapar ve tabak tabak yemekten kendimi alamam çok severim. cokacimcoook
yok canım masallah kakası ıyı cıvık... :)
boyle agladıgını ılk defa gordum bende... valla bazen anlamak cok zor oluyo ne ıstıuyor dıye...
sen ne yaptınn canım denedın mı o ılacı ?
bu arada gece beslemeyen arkadaslar var yanı cocklar kalkmıyor... gozde var mesela baska kım vardı getıremedım sımdı..
betülcüm bende onun için bir iki sayfa önce yazımda sormuştum ama bir tek duyguşla,saliha cevap vermiş. banada geceleri beslemeyi bırak dediler sizler ne yapıyorsunuz fikirlerinizi bekliyorum demiştim. çocukların midesi ve bagırsakları dinlensin alıştır bir hafta zorluk çekersin sonrasında gece kalkmaları biter dediler onlarada drları demiş..bugün okuldaki arkadaşlarla konuştuk hayır saçmalama sen emzirmeye devam et
bir zaman sonra zaten onlar kalkmayı bırakıyor dediler ama ne yapacagımı bilemiyorum. :1no2:
Sedacım kızınla ne güzel çıkmışsınız resimlerde maşallah.

karçiçegimmm hoşgeldin canım benim nasılsınızzz. gaz sancısı için elma yagı sürüyorum ben bazen göbegine canım dene faydası oluyor. yerimseniben
İnşllah atladıgım unuttugum birşey yoktur arkadaşlar herkesler gitmiş sanırım kimseyi yakalayamıyorum bende bugün temizligimi yaptım sonrasında ogluşumda peşimi hiç bırakmadı anne anneeee diyip eteklerimden tuttu kıyamadım hep onunla ilgilendim yemegimi yetiştiremedim sadece. benden bu kadarr.