• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum yapmış olan anneler buraya....

Betülcüm o ilacı değil ama doktorun bana daha evvel verdiği ama benim hiçbir eczanede bulamadığım üretimden kalkmış bir ilacı buldum, fenotral diye bir ilaç..sanki işe yarıyor gibi en azından yutuyor zilli:)) çok sağol ya bana cesaret verdin ogün gittim kadıköyden buldum ilacı...

kızlar ya Aslanın hıcbıseyı yoktu aksam ustu coştu ben anlamadım az once bı aglamaya basladı durdurabılısen..
katıla katıla aglıyo ne oturturuyo ne altını degıstırtıyo.. aglaması durdu ıkı saatte ıc cektı sankı bırı dovmus bı yerı acımıs... sakınledı sımdı ben anlamadım valla bısey..

iyiakşamlar kızlarr
duygu gitmiş iyi tatilller olsun bakalım...ooh keyif yapcak ne güsel darısı bize
yaa emell nedinn senn gıı senden niye soğusun ayy onun yapısı öle kuzum...yaşına girdikçe o düşkünleşir sana..bende düşkün die gına geciriomkaydirigubbakcemile3
ama başkalarınada gider ama garezi bana hep bana naz yaparrr:mymeka:sıpa
o keltoşş ipeği benn haam yaparımm bu aynıı sen yaa kopyannn sankimm..naniknanik
benden pek bi havadiss yyuk...

betülcüm canım bizimkide hep öle ağlarr anlarım ki gazı olduğundan yapıyo..arada..
karnına ayaklarını cekiosa kesin gaz:1no2: gcmişolsun cnmm Şeniz

Betülcüm o ilacı değil ama doktorun bana daha evvel verdiği ama benim hiçbir eczanede bulamadığım üretimden kalkmış bir ilacı buldum, fenotral diye bir ilaç..sanki işe yarıyor gibi en azından yutuyor zilli:)) çok sağol ya bana cesaret verdin ogün gittim kadıköyden buldum ilacı...
rıca ederım canım bısey yapmadım ben umarım bıraz daha olsun duzelır ıse yarar ılac canım....

iyiakşamlar kızlarr
duygu gitmiş iyi tatilller olsun bakalım...ooh keyif yapcak ne güsel darısı bize
yaa emell nedinn senn gıı senden niye soğusun ayy onun yapısı öle kuzum...yaşına girdikçe o düşkünleşir sana..bende düşkün die gına geciriomkaydirigubbakcemile3
o keltoşş ipeği benn haam yaparımm bu aynıı sen yaa kopyannn sankimm..naniknanik

betülcüm canım bizimkide hep öle ağlarr anlarım ki gazı olduğundan yapıyo..arada..

hmm... anladım canım.. ama bızımkınde gaz yoktu yanı... ayak fılan cekmıyordu karnına.. yanı mesela hep kucak ıstedı benım de mutfakta ısım vardı acele yurutecle yanıma getırdm elıne bırseyler verdım yıne susmadı ıyıce katıldı hepten sonra elım ayagaıma dolastı benım de sonra kucagıma aldıysam da susmadı costu yanı...
aradan bıraz gectı anca sakınlestı ondan sonrada ıc cektı yarım saat sankı bısey olmus... Çok üzgünüm çoook

duygucum öncelikle maşallah egeye çok tatlı çıkmış ve iyi tatiller dilerim umarım geziniz güzel geçer..
emelcim çok geçmiş olsun merte umarım en kısa zamanda atlatır..
aslıcım ben hep gece uyumadan önce yedirip öyle yatırıyorum maşallah oğluma gece 2 defa falan kalkar bence güzel bi yöntem sende dene...
ay milletin çocuğu emekliyo yürücek nerdeyse benimki hala emeklemeye niyetli değil bu çocuğun rahatlığı öldürüyo beni..
herkese iyi geceler..
canım benim bende geceleri 2 kere besliyorum iyi bir yöntemde bana söylenilen gece yatarken iyice tok tutacak birşeyler ver bir daha sabaha kadar uyanmamaya alışsın dediler gece yemek yeme alışkanlıgını bıraksın dediler onu sordum canım. yoksa maşallah benim minik kuşta pek uyanmaz iki kere kalkar.
günaydın kızlar

gece çok uyandık gene, ege son bir haftadır çok uyanıyo yatağından alıyorum pıipışlıyorum kollarımda sallıyorum tekrar yatırıryorum, ağrır bi yeri olsaa uyumazz sanırım. valla hi bende çok uyandığım için hiç uyumamış gibi oluyorummm, kaç aydan sonra deliksiz uyur acaba bebekler.
birde sizler kaç saate bir besliyosunuzzz mesela mamayı kaç kere veriyosunuzzz, çorbayı hergünmü veriosunuz kaç öğün? birde gündüz kaç kere ve kaçar saat uyuyor, gece kaçta yatıp kaçta kalkıyosunuz.
aytencim biz geceleri 3-4 saatte bir kalkıyor.9 da yatar.11.30-12.00 gibi en geç 1 gibi uyanır yer yatar birde sabaha karşı 4-5 gibi uyanır. sabahta 6.30 7de ayaktadır.gündüzleri sabahları az uyuyor 30-40 dk. ögleden sonrada 2 saat falan uyur oda 2-4 arası en geç 5 e kadar uyur sonrada gece yatar canım benim. bencede Egemizin dişlerinden dolayıdır uykusuzluk ve huysuzlugu ben Calgeljel var onun çok faydasını gördüm agrısını dindiriyor sanırım birçok arkadaşım memnun. a.s
bu arada tunahan ım sekiz aylık olduuuu:nazar:
canım yeni ayınız hayırlı ugurlu olsun. :nazar::1hug:
hala emzirmeye devam eden kaç kişi var?
canım ben emzirmeye devam ediyorum. Küsmedigini biliyorum canım benim küsecegimiz birşey olmadıkı birkaç kere yazdım cevap vermeyince gözünden kaçtı sanırım. birde güzelim sen niye güzel canını sıkıyorsun Mert'imiz hiç annesini bilmezmi canım benim hiç öyle şeyler düşünme güzel arkadaşım. opuyorumnanaktan
kızlarrrr
denizimin dişi çıkmışşş
ay çok fena oldum kuzum benim yavrum hiç huzursuzluk da yapmadı akıllı kuzum benim
merakla bekliyorum akşamı hemen eve gitmek istiyorum
Gözdecim inciniz hayırlı olsun.:nazar: inşllah diger dişlerinide sorunsuz güzel bir şekilde çıkarır kuzu. bizimkinde 8 tane var bugün akşam uyuturken bir ısırdıki canım o kadar çok acıdıki agladım inanki. gögüslerimi bile dışarıdan tutup tutup ısırıyor ay ne yapacagım bilmiyorum. kafamçokkarıştı
evet canım 1.5 paket kullandım
senin dediğin gibi pişirdim çok güzel oldu
öğretmen arkadaşlar vardı çok beğendiler tarifini filan istediler
canım bende istiyorum tarifiniiii. cokacimcoook
birde ipoşumuzda onurumuzda ne güzel çıkmışlar minik kuzular yerim ben ikisinide. :nazar:
uzun uzadıya anlatmaya hacet yok..bildiğiniz yoğurt çorbasını aşurelık bugdayla pişir içine az kekik ve taze nane kuyo sogutuyosunuz..annem yapmıştı..süper oluyoo vallah..
oyyy Umutcum en sevdigim çorbalardandır. ben üniversiteyi Malatyada okudum en yakın arkadaşımın ailesi çok yapardı. arkadaşım şuan Çorluda ne zaman yanına gitsem yada o yanıma gelse mutlaka yapar ve tabak tabak yemekten kendimi alamam çok severim. cokacimcoook

yok canım masallah kakası ıyı cıvık... :)
boyle agladıgını ılk defa gordum bende... valla bazen anlamak cok zor oluyo ne ıstıuyor dıye...
sen ne yaptınn canım denedın mı o ılacı ?

bu arada gece beslemeyen arkadaslar var yanı cocklar kalkmıyor... gozde var mesela baska kım vardı getıremedım sımdı..
betülcüm bende onun için bir iki sayfa önce yazımda sormuştum ama bir tek duyguşla,saliha cevap vermiş. banada geceleri beslemeyi bırak dediler sizler ne yapıyorsunuz fikirlerinizi bekliyorum demiştim. çocukların midesi ve bagırsakları dinlensin alıştır bir hafta zorluk çekersin sonrasında gece kalkmaları biter dediler onlarada drları demiş..bugün okuldaki arkadaşlarla konuştuk hayır saçmalama sen emzirmeye devam et
bir zaman sonra zaten onlar kalkmayı bırakıyor dediler ama ne yapacagımı bilemiyorum. :1no2:
Sedacım kızınla ne güzel çıkmışsınız resimlerde maşallah. :nazar:
karçiçegimmm hoşgeldin canım benim nasılsınızzz. gaz sancısı için elma yagı sürüyorum ben bazen göbegine canım dene faydası oluyor. yerimseniben

İnşllah atladıgım unuttugum birşey yoktur arkadaşlar herkesler gitmiş sanırım kimseyi yakalayamıyorum bende bugün temizligimi yaptım sonrasında ogluşumda peşimi hiç bırakmadı anne anneeee diyip eteklerimden tuttu kıyamadım hep onunla ilgilendim yemegimi yetiştiremedim sadece. benden bu kadarr.

kıs aytennnn nekarışıyon sen kalmamgeritabiii kek delisiyim bennncokacimcoook
aslıcım teşekkürler canımmm
betüş niye öyleyaptı acaba ya alla alla bazen tunahan da durmuyo öyleilla kucak diyooo bende anlamıyommm..
eve geldim tunahan gene bana atlamadı babannesineatlıyoooo delioluyorumm valla çokkıskanıyom yabenneyaptımki

ıyi geceler Arkadaşlar...
Dün bütün gün piknikteydik..Ne kadar zormuş yaa bebekle..
Rüzgar deĞecek,böcek ısıracak vs..en iyisi önümüzdeki yazı beklemek...

Betül canım,yatarak yedirmek orta kulak iltihabına neden oluyormuş,biz mama sandalyesinde hiç zorluk çekmiyoruz..önüne oyuncakları veriyorumm oynuyo,belli bir müddetten sonra sıkılıyor tabi...Aslana da geçmiş olsun anlık bir şeydir inşallah bir şeyi yoktur umarım..

Emel canımm o lokum oğluma laf söyleme sakınn...yaa o kadar çok seviyorumki mertini çok tatlıı Maşallah...
Borada o kadar düşkün değil kim olursa olsun ilk gördüğü insan olsa bile hemen atlıyor kucaklarına.sonrada gel annem deyince arkasını dönüyor bana:)
Ama ben buna kafa yormuyorum bebek sonuçtaa, birde erkek çocuğu..
Ayrıca sevinmelisin bence ben daha mutlu oluyorum,sosyal olacağını düşünüyorumm anneye çok düşkün olması iyi değil bence..Her şeyin ortası..Büyüdüğünde anlayacaktır..
Sen şimdiden bu düşüncelere girersenn işin içinden çıkamazsınn..

Bebekken böyle düşünüyorsan büyüyüp bilinçlenince her hareketini farklı yorumlarr üzülürsün sonra...

Sen ne kadar inançlı bir insansınn
Dolayısıyla bunları düşünüceğinee sağlıklı çok güzel bir bebeğe sahip olduğunu düşün mutlu ol...
Ayrıca bu düşüncelerinin nedeni bence sağlık problemlerinle alakalı...
Emel canım bu kadar yazmamın nedeni sana bebeğine çok değer veriyorum..Kalbi çok temiz insansınn..Eminim ki evladındanda yüzün gülecek inşallah bir ömür boyu....

Umut iyi hatırlattınn ben çok severimm ayran çorbasınıcokacimcoook,hamilelikte aşermiştimm sürekli:))
Çok faydalııı yarmayla yapıyor bizimkiler...Ebru şallıda sürekli söylüyordu bu çorbayı az kalorili ve doyurucu diye..

Gunaydınlarrr...

betülcüm bende onun için bir iki sayfa önce yazımda sormuştum ama bir tek duyguşla,saliha cevap vermiş. banada geceleri beslemeyi bırak dediler sizler ne yapıyorsunuz fikirlerinizi bekliyorum demiştim. çocukların midesi ve bagırsakları dinlensin alıştır bir hafta zorluk çekersin sonrasında gece kalkmaları biter dediler onlarada drları demiş..bugün okuldaki arkadaşlarla konuştuk hayır saçmalama sen emzirmeye devam et
bir zaman sonra zaten onlar kalkmayı bırakıyor dediler ama ne yapacagımı bilemiyorum. :1no2

Canım ben grmedım yazını.. bende merak edıyorum valla ne zamandan sonra kalkmayacaklar... bırde cok terlemeye basladı sıcakta bunaltıyor bızımkını anasına cekmıs sıcagı hıc sevmıyor... ayagında corap bıle yoktu ama bas kısmının oldugu yer ıslanmıs gece... ne yapacam kı ben daha nasıl yatırcam ustunde kısa kollu tek kat bı de bezı baska bısey yok yıne cok terlemeye basladı... :sm_confused:

betülllllllllllll allah iyiliğini versinnn :1hug: nerden buldun bu avatarı

Canım sıkıldı koydum.. o gamsız ruzgara kapılmıs halı cok hosuma gıttı köpeğin.. kaydirigubbakcemile3

kızlar benimki gece ne emiyor ne biberon alıyor öyle aç açına uyuyor, en son akşam 8.30-9 gibi yiyor bir daha taa sabah kahvaltıda yiyor..gece yemek istemiyor, eskiden ne güzel emerdi geceleri, emmediğinden beri gece muhallebi yedireyim dedim, apartman ayağı kalktı yemek istemiyor e zayıf çocuk haliyle bende üzülüyorum....gece beslenmesi yapmayanınız var mı? Bu arada benim kız öyle ayakta falan duramıyor henüz, emeklemesi bile anca geri geri...normalmi bunlar yaa??

canım biz baya uzun zamandır gece beslenmiyoz
9.30 - 10.00 gibi emziriyorum hafta içi sabah 6.30 hafta sonu saat 8 e kadar duruyor.
bizimkide emeklemiyor canım dediğin gibi biraz geri geri gidiyo
biraz oturarak ilerliyo okadar.

su akar yolunu bulur demişler
sağlıklı mutlu büyüsün yeterki

iyiakşamlar kızlarr

canım bende istiyorum tarifiniiii. cokacimcoook
birde ipoşumuzda onurumuzda ne güzel çıkmışlar minik kuzular yerim ben ikisinide. :nazar:

teşekkür ederim şekerpareler bol şerbetli

gece benımkı 3 bazen 4 kez kalkıp 50 60 cc arası mama yiyo..yatmadan azöncede muhallebı verıyorum..uyumuşsa mamasına katıp sulandırıp verıyorum..bizim mama yememız ıkı saatde bir 60 cc kadar en fazla..bazen okadar bile deil...
ismetde henuz emeklemıyo..ellerınden tutunca ayakta durabılıyo..bırakınca hop güüm..evde kaybede kaybede zincoyu kaybettım..patiklerini kaybedıyom arada..bigün kendımı kaybetcem anlamadım gitti..hala cok gazlıyız..ve yapamayınca ağlıyoruz...

buarada bız enıyısı bidebugun bebeğime ne pişirsem köşeside yapsak yafuu..arpacıkumrusu gibi düşünüyom sooraa:)

kıs aytennnn nekarışıyon sen kalmamgeritabiii kek delisiyim bennncokacimcoook
aslıcım teşekkürler canımmm
betüş niye öyleyaptı acaba ya alla alla bazen tunahan da durmuyo öyleilla kucak diyooo bende anlamıyommm..
eve geldim tunahan gene bana atlamadı babannesineatlıyoooo delioluyorumm valla çokkıskanıyom yabenneyaptımki

çok zor bişey dimi bende yaşıyorum ve bende çok kıskanıyorumturkbayragi

deryacım beni görünce ıhh ıhhh diyip sevinio gülüyoooooo gelmek istiyo bana ama bir süre sonraa tekrar babaneye gitmek istiyo arada sinir oluyorummm allahtan herzaman değil ben zaten eve gidince yarım saat anca duruyorummm sonra evime gidiyorummm, o arada evin içinde gezidriyorum balkona çıkarıyorum oynuyorum

Back
X