• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum yapmış olan anneler buraya....

[- Done[/url]
oldu galiba gözdecim

yok canım mbunu imageshake den yapmıyorsun..
normal mesaj yazar gibi gelişmiş cevaba giriyorsun ,aşağılara indikçe eklenti ekle diye biyer var ,ona tıklıyosun bir pencere açılıyor browse dan foto seçip yükle diyorsun (1 den fazla da yükleyebiliyorsun) daha sonra pencereyi kapat deyip eklenti ekle bölümünün altındaki gönder veya cevapla kısmına tıklıyorsun.
image shake yasaklı şirkette giremiyorum oraya :)

oldu galibaaa gözdecimmm bu kez:)

Eklentiler

• $DSC03664.webp
    $DSC03664.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 22
  • $DSC03652.webp
    $DSC03652.webp
    36,6 KB · Görüntüleme: 24
  • $DSC03666.webp
    $DSC03666.webp
    40,9 KB · Görüntüleme: 21
derya senin eşinin bostancıda kafesi vardı dimi ?
bi haftasonu gelsene sende tunayı alıp bostancıya sahilde gezdiririz kuzuları , eve çıkar kahve içeriz
ayarlayalım bigün

hatta uygun olan herkes gelsin ayarlayalım da havalar süper , sahil sefası yapalım yavrularda çimenlerde yuvarlansın :)

Son düzenleme:
valla süper olurda edanın dediği gibi eşim okuln pikniğine bizide götürmüştü..guya ilaçlıyomuş orman müdürlüğü ama yınede ben hala bıyerımızden kene cıkcakmı dıye bakınmıyo deilim hanii...çime yuvarlanması kalsın ama kahve sigara keyfı yapalım beraber:)

serapcım senın takvımınden çaliim dedim ama nireyi yapıştırıyosun beceremedım bıturlu

selam kıslar ben geldim..dersim boşta bir bakayım dedim napisiniz bakalım...ne var ne yok...iyisinizdir umarım..bir şöle geçmişe bakayım...

Umut bak rezzan kıraz anlatıyor tv de.... ıkızler terazı ve kova ıcın bu ay hayallerın en genıs oldugu donemmıs... ve baz fırsatlar getırıcekmıs... :)))

bellı oldu senın hayallerın kaynagıı :))

Back
X