Doğum yapmış olan anneler buraya....

Kızlar ben gece uykudan uyanır uyanmaz terliyorum size de oluyor mu?

Eskiden hiç terlemezdim

Bu arada kendime bir yazı rengi seçeyim hep o yazı rengiyle yazayım diyorum.
betülinki mavi benimki ne renk olsun acebaaaa??

ok bu renk güzeldir...

Son düzenleme:
canım benim burcum akrep:1hug:

Hıc tahmın etmezdım ya akrep oldugunu basak fılan tahmın edıyordum ben :))
Benim yükselen burcum akrep :)

Guzel olmus yenı rengın hayırlı olsun griyi severım.. kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
herkese merhabalar kaydirigubbakcemile5
hepiniz ve güzel bebişleriniz iyidir umarım..

kızlar benim bebeğimin yanımda yatması için aldığım küçük beşiğinin içinde bayağı sert bir sünger yatak çıktı..funnababy markası.. gerçi ben bizim buradaki bi mağazadan yarı fiyatına almıştım kaydirigubbakcemile3 çok memnun kaldım..duygucum tek yatak satıyor mu o marka bilemiyorum ? ama artık bebişin iyice hareketlenmiştir ; kilosu yerinde maşaAllah.. öyle ters bi durum olmaz inşAllah.. benimki kendi sağa sola sırt üstü her yöne dönüyo artık yaramaz :ecrin_bebek:
bizim yatak öyle sert ki ; annem bende kaldığı geceler oy bu yatak çok sert diye içine yumuşak alt açmamızı koyduruyodu .. kaydirigubbakcemile3

benim bebeğimin elleri hep dışarıda uyuyo battaniyeden içeriye koysam, yaylıymış gibi sanki , hemen dışarı fırlıyo elleri kaydirigubbakcemile3 sizin bebişler de öyle mi :ecrin_bebek:

bizim burun aspiratörümüz de vee marka..ve çok güzel çekiyo.. bence markayla alakası yoktur hepsi aynı model değil mi zaten ? ama ondan evvel tuzlu su ile yumuşatmak çok faydalı oluyo gerçekten..

hepinize iyi geceler..bebişlere mutlu huzurlu uykular :1hug: Şeniz

bizimkinin de hep eller dışarda ,o yüzden gögsü hep açık kalıyo yatarken tam örtemiyorum . şimdi ben de uyku tulumu bakıyodum internetten havalar iyice soğumadan alayım da başka türlü başa çıkamayacağım çünkü

evet arkadaşlar ben oğlumdan tecrübeliyim uyku tulumu birebir üstü açıldı derdi yok üşüdü derdi yok tek sıkıntı sabah onun içinde çok terlemiş uyanıyorlar o zamanda hemen üstünü değiştirdim oğluşum hiç hasta olmamıştı umarım bu beişimde sizin bebişlerdede işe yarar iyi geceler.

kızlar bizim kızda aynı sizinkiler gibi uyuyor...biz deevin sıcaklığını hiç düşürmüyoruz..tabi olan bize oluyor..su içinde uyanıyoruz :)) olsun kızımız üşümesinde....

evet canım bende öyle düşünüyorum aslında doktoruna sordum bi cildiyeciyemi götürsem die gerek yok dedi . kadında zeynep kamilin yeni doğan ve intaniye klinik şefi ,doçent .
muayenehanesine gidiyoruz kadının. ne bilim günde yüzlerce çocuk görüyodur güveneyim diyorum ama biraz daha geçmezse götürcem artık.

mervecım evet cok hareketlı baya kafasını falan kaldırıyor cevırıyor masallah.yataga koyunca burnu agzı acıkta kalıyor ama ne bıleyım ıste allah korusn tedırgın oluyorum yınede..
canım egede kesınlıkle ellerını ortturmuyor ne varsa bılmem ortmemle bırlıkte tepıne tepıne acıyor hemen bu sefer battanıyede gıdıyor ustunden.onun ıcın ben artık ortmuyorum ne yapayım..
bu arada bende kalorıferlı odada sadece battanıye ortuyorum.ama almanyadan bır uyku tulumu geldı bana kolsuz oda sansıma.ama altı kapalı onumu gıydırsem acaba dıyorum :uhm:

bu arada kızlar oglumun popısı anıden kızardı nedenkı acaba ne surmelıyım sımdı ben hamaten bepanten ıyı gelıyormu??bırde mandalın yedım bır kac gundur alakası olabılırmıkı acaba:uhm:

gömece de lojmanlarda...yenikentte evimiz vardı ama sattık sonra....ilk,orta,lise tüm okulları orada okudum ....ah ah çok güzel yer orası ya...hele şimdi daha da güzelleşmiş 2 sene önce gldim...

evet çok güzelleşti eskşhr deryacım. şimdi daha bi güzel oldu.başka şehirlere denize gitmemize gerek kalmadı.kocaman bi suni deniz ve kocaman plaj yapıldı:teytey:hihoyyyt.liseyi hangi okulda okumuştun. 97 mezunuyum aynı okulsa belki tanıyorumdur.ben cumhuriyet lisesinden mezunum.a.s.

herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnn
nabersiniz annelerrrrrrrrrr bebişler de iyidir inşallah...
ben de kız uyanmadab bi bakayım dedim..mesai başlayacak az sonra çünkükaydirigubbakcemile3

GüNaYDıN
güzel uykusuz ve yorgun annelerrrrrrr
a.s.:teytey::teytey:

bora sabah 6.30 da mama yedi.. Maşallah hala uyuyor.... Bende evi toparladım.. şimdi siteye bir bakayım dedim..

Umarım gece bebişler güzel uyumuşturr

canım bebişinin elleri battaniyenin altında olmasın zaten, yüzünü kapatır bataniyesiyle, bebeklerin battaniyesi meme hizasından örtülerek kollar dışarıda kalacak şekilde yatırılmalı, battaniyenin kenarları iyice karyolaya sıkıştırılmalı ki bebiş üstünü açmasın kapamasın. .

Son düzenleme:
günaydın herkese :)

duygucum ve t.dogru bizim bebişlere göre uyku tulumu var mı ? daha büyüyünce giyecekler sanıyordum..
seda ben de battaniyesini meme hizasında örtüyorum da, yalnız kollarını da kapatıyordum.. elleri üşümesin diye..artık kollarını sokmam .. gerçi kollar hemen çıkıyo zaten .. :)

mervecim ben de kollarını dışarda bırakıyorum..kolları hareket ederse yüzüne battaniyeyi çekebiliyo çünkü sedanın dediği gibi..bizim bebeklere göre uyku tulumu var sanırım havalar biraz daha soğusun ondan alayım diyorum..
ben şu anda iki tane polar peluş örtüyorum gece sizler ne yapıyosunuz?

sagol canım..
ben de bi peluş bi de ince battaniye örtüyorum..daha soğuk gecelerde ise peluş üzerine
beşiğinin minik bi yorganı var onu ..
battaniyeyi yanlara sıkıştırınca yüzüne çekemiyor ama yine de artık kolları dışarda kalsın

Günaydın Herkese!
bende bebişin üzerine bir penye battaniye ve minik bir yorganı var onu örtüyorum,yorganı yatağın kenarına sıkıştırıyorum.....

Bende kendime bu rengi seçeyim çok sverim mor rengi...
betül arkadaşım meslektaşız seninle...

Herkese Gunaydınlaarrr !!

Mesleğini yapıyormusun pekı arkadasım.. :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…