- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #2.841
canım benim burcum akrep:1hug:
Kızlar ben gece uykudan uyanır uyanmaz terliyorum size de oluyor mu?
Eskiden hiç terlemezdim
Bu arada kendime bir yazı rengi seçeyim hep o yazı rengiyle yazayım diyorum.
betülinki mavi benimki ne renk olsun acebaaaa??
ok bu renk güzeldir...
herkese merhabalar kaydirigubbakcemile5
hepiniz ve güzel bebişleriniz iyidir umarım..
benim bebeğimin elleri hep dışarıda uyuyo battaniyeden içeriye koysam, yaylıymış gibi sanki , hemen dışarı fırlıyo elleri kaydirigubbakcemile3 sizin bebişler de öyle mi :ecrin_bebek:
adım özlem deryacım.yenikentte oturuyorum.sen neresinde oturmuştun eskşhrde.
Herkesin günü güzel geçmesi dileğiylee
Merhaba Arkadaşlarra.s.
Canım sizin birde ekzamada vardı öyle hatırlıyorumm.senin yerinde olsam kontrole giderken bir cildiyeciye de gösterirdim.Tabi ki ç.doktoru da anlar ama cildiyeci bu konuda daha uzman diye düşünüyorumm
kızlar benim bebeğimin yanımda yatması için aldığım küçük beşiğinin içinde bayağı sert bir sünger yatak çıktı..funnababy markası.. gerçi ben bizim buradaki bi mağazadan yarı fiyatına almıştım kaydirigubbakcemile3 çok memnun kaldım..duygucum tek yatak satıyor mu o marka bilemiyorum ? ama artık bebişin iyice hareketlenmiştir ; kilosu yerinde maşaAllah.. öyle ters bi durum olmaz inşAllah.. benimki kendi sağa sola sırt üstü her yöne dönüyo artık yaramaz :ecrin_bebek:
bizim yatak öyle sert ki ; annem bende kaldığı geceler oy bu yatak çok sert diye içine yumuşak alt açmamızı koyduruyodu .. kaydirigubbakcemile3
benim bebeğimin elleri hep dışarıda uyuyo battaniyeden içeriye koysam, yaylıymış gibi sanki , hemen dışarı fırlıyo elleri kaydirigubbakcemile3 sizin bebişler de öyle mi :ecrin_bebek:
bizim burun aspiratörümüz de vee marka..ve çok güzel çekiyo.. bence markayla alakası yoktur hepsi aynı model değil mi zaten ? ama ondan evvel tuzlu su ile yumuşatmak çok faydalı oluyo gerçekten..
hepinize iyi geceler..bebişlere mutlu huzurlu uykular :1hug: Şeniz
mısafırlıge gelen gıcık oldugum bırısı olursa bır dakıka tutarmısın egeyı dıye kucagna vercem bundan sonra:roflol::roflol::roflol:
gömece de lojmanlarda...yenikentte evimiz vardı ama sattık sonra....ilk,orta,lise tüm okulları orada okudum ....ah ah çok güzel yer orası ya...hele şimdi daha da güzelleşmiş 2 sene önce gldim...
kızlar benim bebeğimin yanımda yatması için aldığım küçük beşiğinin içinde bayağı sert bir sünger yatak çıktı..funnababy markası.. gerçi ben bizim buradaki bi mağazadan yarı fiyatına almıştım kaydirigubbakcemile3 çok memnun kaldım..duygucum tek yatak satıyor mu o marka bilemiyorum ? ama artık bebişin iyice hareketlenmiştir ; kilosu yerinde maşaAllah.. öyle ters bi durum olmaz inşAllah.. benimki kendi sağa sola sırt üstü her yöne dönüyo artık yaramaz :ecrin_bebek:
bizim yatak öyle sert ki ; annem bende kaldığı geceler oy bu yatak çok sert diye içine yumuşak alt açmamızı koyduruyodu .. kaydirigubbakcemile3
bizim burun aspiratörümüz de vee marka..ve çok güzel çekiyo.. bence markayla alakası yoktur hepsi aynı model değil mi zaten ? ama ondan evvel tuzlu su ile yumuşatmak çok faydalı oluyo gerçekten..
hepinize iyi geceler..bebişlere mutlu huzurlu uykular :1hug: Şeniz
mervecim ben de kollarını dışarda bırakıyorum..kolları hareket ederse yüzüne battaniyeyi çekebiliyo çünkü sedanın dediği gibi..bizim bebeklere göre uyku tulumu var sanırım havalar biraz daha soğusun ondan alayım diyorum..
ben şu anda iki tane polar peluş örtüyorum gece sizler ne yapıyosunuz?
Günaydın Herkese!
bende bebişin üzerine bir penye battaniye ve minik bir yorganı var onu örtüyorum,yorganı yatağın kenarına sıkıştırıyorum.....
Bende kendime bu rengi seçeyim çok sverim mor rengi...
betül arkadaşım meslektaşız seninle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?