- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #2.861
hamilelikte yazmıştım ya garip şeyler beni bulyor diye...aksesuar memem var...hamilelikte 2 kolumda da karpal tünel sendomu çıktı....bebeğim doğdu abo kan uyuşmazlığı dolayısıyla sarılık oldu...çok nadir bulunan bir uyuşmazlık :) şimdi de biliyorsunuz kızıma spina bifida occulta teşhisi kondu....Allah beterinden saklasın valla....
günaydın herkese :)
duygucum ve t.dogru bizim bebişlere göre uyku tulumu var mı ? daha büyüyünce giyecekler sanıyordum..
seda ben de battaniyesini meme hizasında örtüyorum da, yalnız kollarını da kapatıyordum.. elleri üşümesin diye..artık kollarını sokmam .. gerçi kollar hemen çıkıyo zaten .. :)
Mesleğini yapıyormusun pekı arkadasım.. :çok üzgünüm:
mervecim ben de kollarını dışarda bırakıyorum..kolları hareket ederse yüzüne battaniyeyi çekebiliyo çünkü sedanın dediği gibi..bizim bebeklere göre uyku tulumu var sanırım havalar biraz daha soğusun ondan alayım diyorum..
ben şu anda iki tane polar peluş örtüyorum gece sizler ne yapıyosunuz?
hicarancım benimkide 3 gündür kaka yapamıyor şurup vermişti doktor ondan verdim ona rağmen tık yok çok huzursuz doğru düzgün uyuyamıyor ıkınmaktan, içim gidiyor ne yapıcam ben yaaaa ,
mervecim ben yorgan ve battaniye örtüyorum çokmu acaba, ama bakıyorum hep sırtına terlemede olmuyor diğer arkadaşlar incee gibi geldi abana benmi kalın örtüyorum
deryacım yaaa eskişehire denizmi yaptılar hiç duymamıştım nasıl çokmu büyük internetten bakayım çok merak ettim
zeynepcim rengin çok güzel ama istersen kalın yazı karakterini seç daha belirgin olurrrrrrr
bizim uyku tulumumuzda bu:)
hicran sağol canım Şeniz çok tatlı görünüyo tulumun içine girmiş uyumuş minik ceylin :ecrin_bebek:
bu arada siizin uyku setinizin deseninden bizim beşiğimiz de kaydirigubbakcemile3 :CüvCüv::CüvCüv: kaydirigubbakcemile2
peki, tulumu giydirince yine de battaniye örtüyorum demişsin, ince bişey di mi yoksa tulum bayağı kalın duruyo zaten fisfisfis
BUARADA KIZLAR BAYRAM GELİYOR:teytey: HEMEN HEMEN HEPİMİZİN BEBİŞLERİMİZLE İLK BAYRAMI OLACAK:teytey:
BENIM BEBIŞIM TAM 2 AYLIK OLUYO AMA OLE ALT UST TAKIMLAR BUYUK GELIYO TULUMDA ANCA DEGISIK GUZEL OLURSA GIYDIRIRIM BIDE DISARI CIKARKEN MONTMU GIYDIRMEK GEREK YOKSA BADDANIYEYEMI SARMAK LAZIM SİZLER NE YAPIYORSUNUZ
cansum naber cnmm, bebişin nasıl sen nasılsın,uykusu duzene gırdımı boramızın..
bide bende bole bır tulum almak ıstıyorum ama kımısı gereksız dedı nasııl kullanıslımı baya? sıcak tutuyormu cnm
BUARADA KIZLAR BAYRAM GELİYOR:teytey: HEMEN HEMEN HEPİMİZİN BEBİŞLERİMİZLE İLK BAYRAMI OLACAK:teytey:
BENIM BEBIŞIM TAM 2 AYLIK OLUYO AMA OLE ALT UST TAKIMLAR BUYUK GELIYO TULUMDA ANCA DEGISIK GUZEL OLURSA GIYDIRIRIM BIDE DISARI CIKARKEN MONTMU GIYDIRMEK GEREK YOKSA BADDANIYEYEMI SARMAK LAZIM SİZLER NE YAPIYORSUNUZ
cnm benim ki biraz ince.. üstüne kalın penye br battaniye örtüyorum..
bora ii cnm. uykulaı daha düzenli.. düzeni tutturmaya yrdm ediyoruz. 1 dde yatıyordu geceleri şimdi 11 e çektik.. geceleri de ii uyuyor.. tek sorunumuz anne sütü alamıyor artık.. kesildi sütüm.. memeden almıyordu sağıyordum ama yeterli olmuyormuş sağmak.o yüzden anne sütü biitti...:a015::a015:senağlamaçok üzülüyORUM..
SEN NASILSIN?? UYKU TULUMU OLMASA DA OLUR.. KESİN ALINACAK GİBİ BİR DURUM YOK.DAHA BÜYÜDÜKLERİNDE ÇOK HAREKETLENDİKLERİNDE DAHA GEREKLİ GİBİ GELİYOR BANA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?