Doğum yapmış olan anneler buraya....

SELAM KIZLARRR dün çok yoruldum gene yaw şu ev işi çocuk beni çok yoruyorr valla dün zaten durmadı zillim bırakmadı azcık iş yapayım yada dinleneyim 4:30 da yattı allahtan ben yemekti ev işiydi biraz bişiler yaprım rabbim duydu sesimi herhalde yatsın biraz demiştim 3 saat yattı çok şükür gecede 1:30 da yattı gene hanfendi saatini bekliyor sanki kurulmuş gibi bazen 1:30 da bazen 12:00 da bazen de 2 -3 gibi tekrarlıyor yatma saatlerini ard arda şu 2 gündür 1:30 da yatıyor bakalım hayırlısı

ha bir de dün kakasını yaptı kızım bu defa 3.gün yaptı rahatladı galiba akşam belkide o nedenle huysuluk etmedi pek fazla

Mesleğini yapıyormusun pekı arkadasım.. :çok üzgünüm:
[/QUOTE]

Evet yapıyorum özel bir anaokulunda idarecilik yapıyorum iki yıldır...
öncesinde de 3 yıl anasınıfı öğretmenliği yaptım

aaaaaaa geçmişolsun canım yaaa haberim yoktu tedavisi nasıl olucak peki sıkıntı varmııı canım yaaa rabbim acil şifa versin :Saruboceq:a.s.Şeniz

hicarancım benimkide 3 gündür kaka yapamıyor şurup vermişti doktor ondan verdim ona rağmen tık yok çok huzursuz doğru düzgün uyuyamıyor ıkınmaktan, içim gidiyor ne yapıcam ben yaaaa ,

mervecim ben yorgan ve battaniye örtüyorum çokmu acaba, ama bakıyorum hep sırtına terlemede olmuyor diğer arkadaşlar incee gibi geldi abana benmi kalın örtüyorum

deryacım yaaa eskişehire denizmi yaptılar hiç duymamıştım nasıl çokmu büyük internetten bakayım çok merak ettim

zeynepcim rengin çok güzel ama istersen kalın yazı karakterini seç daha belirgin olurrrrrrr

var canım olmazmı kollusu kolsuzu ben bir tane kolsuz aldım mother care den bak resmine kızımınnnnn

http://server94.kucukresim.com/uploads/img-269554ee7.jpg

http://server94.kucukresim.com/uploads/img-2692afc49.jpg

Mesleğini yapıyormusun pekı arkadasım.. :çok üzgünüm:

Evet yapıyorum özel bir anaokulunda idarecilik yapıyorum iki yıldır...
öncesinde de 3 yıl anasınıfı öğretmenliği yaptım
[/QUOTE]

zeynep seninki kaç kilo alaah aşkınaa fotodan pek tosun görünüyor maaşşaaallaahh büyük resim koysanaaa birrrrkaydirigubbakcemile5

bende bazen tulumla yatırıp üzerine genede bir battaniye örtüyorum bazende iki battaniye ile yatırıyorumm

benimki tesadüfmü bilemiyorum ama kusması için dr bir şurup vermişti ilaç vermeyi pek sevmiyorum kızıma ama 3 defadır kustuğu için şurup verdğim gün kızım kakasını yapıyor acep bu kadar tesadüf olurmu yawww bidaha denicem eğer öleyse sorcam doktora reçetede yan etkilerde öle bişii yazmıyor ama bakiimCADIARZU

hicran sağol canım Şeniz çok tatlı görünüyo tulumun içine girmiş uyumuş minik ceylin :ecrin_bebek:
bu arada siizin uyku setinizin deseninden bizim beşiğimiz de kaydirigubbakcemile3 :CüvCüv::CüvCüv: kaydirigubbakcemile2

peki, tulumu giydirince yine de battaniye örtüyorum demişsin, ince bişey di mi yoksa tulum bayağı kalın duruyo zaten fisfisfis

BUARADA KIZLAR BAYRAM GELİYOR:teytey: HEMEN HEMEN HEPİMİZİN BEBİŞLERİMİZLE İLK BAYRAMI OLACAK:teytey:
BENIM BEBIŞIM TAM 2 AYLIK OLUYO AMA OLE ALT UST TAKIMLAR BUYUK GELIYO TULUMDA ANCA DEGISIK GUZEL OLURSA GIYDIRIRIM BIDE DISARI CIKARKEN MONTMU GIYDIRMEK GEREK YOKSA BADDANIYEYEMI SARMAK LAZIM SİZLER NE YAPIYORSUNUZ

kız seroooo bize selam yok muuuu
uyku tulumu rahat oluyo al al ama bizimki yatıp yatıp kalktığı için tulumu da çıkarıp çıkarıp giydiriyorum onun için biraz büyüyünce alıcammm

tulum çok kalın değil canım ama elyaflı içi dışı kadife içi keten kumaşı ama ben yinede penye battaniye örtüyom üstüne nolur nolmaz üşümesin kızım diye bizim ev doğalgazlı ama nebiliim işte üşüyor gibi geliyor bana hep fazlası iyi değil tabi çok katlı giydirmiyorum ama sıcacık yatsın istiyorum

ben bayramlık 1 takım aldım birde hediye gelmişti onları giydircem kızıma hergün başka başka:sm_cool:

cnm benim ki biraz ince.. üstüne kalın penye br battaniye örtüyorum..
bora ii cnm. uykulaı daha düzenli.. düzeni tutturmaya yrdm ediyoruz. 1 dde yatıyordu geceleri şimdi 11 e çektik.. geceleri de ii uyuyor.. tek sorunumuz anne sütü alamıyor artık.. kesildi sütüm.. memeden almıyordu sağıyordum ama yeterli olmuyormuş sağmak.o yüzden anne sütü biitti...:a015::a015:senağlamaçok üzülüyORUM..
SEN NASILSIN?? UYKU TULUMU OLMASA DA OLUR.. KESİN ALINACAK GİBİ BİR DURUM YOK.DAHA BÜYÜDÜKLERİNDE ÇOK HAREKETLENDİKLERİNDE DAHA GEREKLİ GİBİ GELİYOR BANA

Ben waikiki den gömlek ve pantolon beğendim.. ama gömlek ne kadar rahat olur bilemiyorum...
bir eşofman takımı almıştım.. bir de onu giydirirm.. rahat olsun oğluşum kucaktan kucağa gezece kbayrmada bursa da olacağız.. hihoyyyt

sağol hicrancım... ben de öyle örtsem de üşürmüş gibi geliyo nedense..

cansucum ben de aynen biraz daha büyüyüp hareketlendiklerinde daha gerekli olur diye düşünüyorum..

aytencim benim bebişle yattığım oda yani yatak odam diğer odalara göre daha soğuk pek güneş almıyo o yüzden sanırım..kalorifer yanmasına rağmen bazı geceler hem yorgan hem battaniye örtüyorum.. dediğin gibi terleme de olmuyo.. o yüzden bence fazla değildir odanın sıcaklığına ve minişler terlemediklerine göre..

canım üzüldüm yaaa sütünün kesilmesinee, ama allahtan artık anne sütüne yakın ek gıdalar var sağmakla anne sütü neden bitiyormuşş anlamadım , ben sağıyorum yaa benimkide kesilirmiCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…