Doğum yapmış olan anneler buraya....

valla benim kız iki battaniye örtüyorum tekmeleyip maçıyor üstünü birgece kalktım bi baktım üstünü açmışş buz kesmiş yanakları ev sıcak olsada üşüyorlar uyuyanın üzerine kar yağarmış yaa hemen tulum aldım bende

kızlarr havuç sütü arttırırmış ya deneyen oldumu ben yeni başladım bugün ilk defa suyunu sıktım içtim az önce bir bardak bakalım farkedecekmi dr ibrahim saracoğlu sölüyormuş sitesinde de gördüm her bi şeyden umut ediyoz işte ne yapalımm

oy oy hicrancım bunlar ne güzel ciciler böyle..
çok şık olacak ceylin öyle görünüyor :)
üçlü pembeli takımı mother care den mi aldın canım pantolonlu olanı..
bi de ilk resimdeki eşofman mı ona da bayıldım..
güzel günlerde giyinsin inşAllah..

serencim artık battaniyeye sarmak pek rahat olmuyor benim kızım pek kıpırdak tepesine kadar çıkıyo sardığım battaniye :)
o yüzden minik bi mont aldım ben, bir de bayağı kalın polarlı içi elyaflı kalın eşofman gibi takım alldım bunları giydiriyorum..ama hava rüzgarlı ise ve kucağımda bi yerlere götüreceksem yine de ince bi battaniye alıyorum üzerine rüzgar vurmasın diye..
bir de astronot montlar var bütün tulum halinde hiç soğuk geçirmez..bizim babamız bi tane almış ama 9 aylık almış çok büyük geliyo onların küçükleri de satılıyo öyle birşey giydirince hiç üşümez minişlerimiz..

kız seroooo bize selam yok muuuu
uyku tulumu rahat oluyo al al ama bizimki yatıp yatıp kalktığı için tulumu da çıkarıp çıkarıp giydiriyorum onun için biraz büyüyünce alıcammm

NABERRR HATUNNN NERELERDESIN KISSS COK GIRMIYOSUN ARTIK BENIM GIBI EMZİR Bİ YAZSANA BECERİKSİZ HATUUNN:mymeka: AY OZLEMİŞİM SANA VURMAYI KISSSSS:lepi:

CANSUM DOGRU DIYOSUN ASLINDA BUYUYUNCE DAHA GEREKLI GIBI AMA BEN YINEDE BAKINAYIM SAOL CNM,, BENDE DUZEN KURMAYA CALISIYORUM VE :lepiUZENE GIRDI GIBI MAŞALAH AKSAM 12DE YATIYO SABAH 6DA KALKIYO:ecrin_bebek::ecrin_bebek: OGLEN 2 DE YATIYO AKSAM UZERİ 5-6 GIBI KALKIYO AZMETTİM VE BAŞARDIMMMMM:lepi: İNSALLAH BOLE DEVAM EDER YAAAAhihoyyyt

canım üzüldüm yaaa sütünün kesilmesinee, ama allahtan artık anne sütüne yakın ek gıdalar var sağmakla anne sütü neden bitiyormuşş anlamadım , ben sağıyorum yaa benimkide kesilirmiCADIARZU

yok cnm sakın öyle kesilir mi diye düşünme...
Bora ilk günden itibare meme ile anlaşamadı.. Hep sorunluydu emmek istemedi.. kilo da kaybedince mamaya başladık.. hiç memeden emmedi gibi yani... O yüzden kesildi sanırım...

Sen evdeyken sık sık emzir...

Cansucum uzulme hayırlısı boyleymıs yeterkı saglıklı olsun bebişin bol bol su içsen gelır belkı kıs sütün,suyun cok faydası varmıs ben her yemegı yeemem bıraz yemek konusunda mıymıyım ama benı su kurtardı suyu cok severım o nedenle sutum oldu cok sukur sende bol bol su içsene cnm ama uzulme sakın saglıklı olsun boramız yeterkııı

ben 2 tane bayramlık aldım kızıma 2side elbise jile şeklinde
çooook tatlı hep istemiştim zaten cicili bicili oyuncak bebek gibi süsleyim kızımı diye...
şeker gibi oluyyor giyinince bir de montu var LCW den almıştık çingiş pembe kalpli peluş bir mont
oyuncak bebek gibi oluyor onu giyince edepsiz....

evet canım mother care den aldım geçen ay diğeri de eşofman ve hediye geldi diğerleride

sağmayı deneseydin keşke hala şansın var sağ bence ne çıkarsa ver bebişe az da olsa faydası olur canım ya benimkide galiba bibernu sevmeye başladı bazen itiyor beni de geriye atıyor kendini süt var ama emmiyor sağıp veriyorum içiyorr

kızlar neo baby gaz ilacını kim kullanıyordu.burada okumuştum.bende aldım memnun mu diye soracaktm.

bende kullanıyorum ama fayda etmedi ben onuda veriyorum yinede arada ama rezene tohumu kaynatıp içiyorum bide şu hindistan cevizi varya küçük( muskat cevizi) onuda bıçakla sıyırıp sıyırıp sütümde eritip içiriyorum iyi geliyor pırtlıyor valla

Hicrancım güle güle giydir kızına
cicileri çoooook şekermiş,afilli anacım senin kızın
KK Eylül kızlarının en havalısı valla...

hicran cım ilk günden beri sağıyorum..ama bir yerde bitti gelmiyor artık.. doktorumuzda sağma işlemi bebeğin çekmesinden daha az çeker diyor... Artık bir saatte çeksem gelmiyor..
Zamanla azalmıştı zaten sağarken de artık hiç yok..:1no2:

Ben şu bahsettiğniz burun aspiratörünü hiç denemedim ben de alayım de bari sümüklü sümüklü gezmesin kızım:roflol:
burun solüsyonunu da denemedim korkuyorum ondan burun deliklerine mi damlatıyorsunuz??Genzine kaçmaz mı?:uhm:

biraz çocuğ bakayım dedim neler kaynatmışsınız yaw oku oku bitmedi..
gül solüsyon dediğin serum fizyolojik mi kız ben damlatıyorum iyi geliyo..
serencim buradayım şekerim ..anca bazen giriom işte fırsAT buldukça..gene şaplağa yemişiz kaşla göz arasında....

yok kaçmıyor bende kullanıyorum bebeğin başını yan tutarak bırak.burun aspratörüde elektrik süpürgesi gibi hemen çekiyor kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…