- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #2.881
cnm benim ki biraz ince.. üstüne kalın penye br battaniye örtüyorum..
bora ii cnm. uykulaı daha düzenli.. düzeni tutturmaya yrdm ediyoruz. 1 dde yatıyordu geceleri şimdi 11 e çektik.. geceleri de ii uyuyor.. tek sorunumuz anne sütü alamıyor artık.. kesildi sütüm.. memeden almıyordu sağıyordum ama yeterli olmuyormuş sağmak.o yüzden anne sütü biitti...:a015::a015:senağlamaçok üzülüyORUM..
SEN NASILSIN?? UYKU TULUMU OLMASA DA OLUR.. KESİN ALINACAK GİBİ BİR DURUM YOK.DAHA BÜYÜDÜKLERİNDE ÇOK HAREKETLENDİKLERİNDE DAHA GEREKLİ GİBİ GELİYOR BANA
kız seroooo bize selam yok muuuu
uyku tulumu rahat oluyo al al ama bizimki yatıp yatıp kalktığı için tulumu da çıkarıp çıkarıp giydiriyorum onun için biraz büyüyünce alıcammm
canım üzüldüm yaaa sütünün kesilmesinee, ama allahtan artık anne sütüne yakın ek gıdalar var sağmakla anne sütü neden bitiyormuşş anlamadım , ben sağıyorum yaa benimkide kesilirmiCADIARZU
o zaman ben de emel ve Nurcanla aynıyım 66 kiloyla başladım ve 83 kiloyla doğuma girdim şu an 74 kiloyum yani 8-10 kilo fazlam var off nasıl verecez yaa,ben hamile kalmadan önce denerdim 2-3 kiloyu bile veremezdim şimdi 10 kilo fazlam var nasıl gidecek bilmem.42 beden oldum valla annemin pantolonlarına sarkıyorum.Bayramda geliyor kılıksız kılıksız dolaşacam ortalıkta.bu arada ben regl oldum inşallah şu koca göbeğim biraz olsun iner....Mavili selam;
valla senle aynıyız.. Bende 62 ile hamile kaldım, 84 ile doğuma girdim, sezeryan oldu. Doğumdan sonra 73'tüm , şu ara da 74-75 gibiyim. Nasıl vereceğiz bilmiyorum ya.. Valla canım çok yemek isityo benim bırak vermeyi... Tatlı falan istiyorum böyle..
İşe başlayacağğım diye kumaş pantolon alayı dedim.Tabii bişey bakarken kendimi hep eskisi gibi hissediyom... 38-40 giyerken, 44 oldu nerdeyse.. Çok üzüldüm ya... O da tıkı tıkına oldu. 46 aldım ama bayağı bi bollaştı o da... Korse de almıştım arada bi onu da takıyom ama koca bi göbeğim var ya.... Kızlar daha başındayız ama ileriye doğru verirmiyiz? Bana verirsin daha diyolar ama...
Bide ben hala regl olmadım kızlar... Siz oldunuz mu?
Betül demekki o gün büyüme günüymüş Aslancığın bazı günler ben de şaşırıyorum ayenen bütün gün uyuyor Ayçam.Ay kızlar benımkı gunduzlerı sureklı 10-20 dk lık sekerlemeler yapar sadece bır kez aksama dogru 2-3 saatlık uzun uyurdu..
ıkı gundur emzırıyorum cok az uyanık kalıp uyuyor.. bugun sabahtan berı emzırdım uyudu hep 3 er saatlık.. neden acep yahu merak ettım hasta fılan olmasın yaa.. CADIARZU :uhm:
Serenciiim canıım....düzeninizi yiyim sizin,gün içinde 2 ker uzun uyutmaya çalış bebek bunlar daha 1 kez uzun uyuma yetmezmiş biz bir öğle uykusuna yatıyoruz saat 11 gibi saat 1 gibi uyanıyoruz sonra saat 4 te tekar uyuyup akşam 6 gibi kalkıyoruz sonrada saat 10 da gece uykusuna dalıyoruuuuz.Böyle alıştı ara sıra şaşıyor ama toparlıyoruz yine,ben de rahat ediyorum.Allahtan uykucu güzel benimki...:ecrin_bebek:NABERRR HATUNNN NERELERDESIN KISSS COK GIRMIYOSUN ARTIK BENIM GIBI EMZİR Bİ YAZSANA BECERİKSİZ HATUUNN:mymeka: AY OZLEMİŞİM SANA VURMAYI KISSSSS:lepi:
CANSUM DOGRU DIYOSUN ASLINDA BUYUYUNCE DAHA GEREKLI GIBI AMA BEN YINEDE BAKINAYIM SAOL CNM,, BENDE DUZEN KURMAYA CALISIYORUM VE :lepiUZENE GIRDI GIBI MAŞALAH AKSAM 12DE YATIYO SABAH 6DA KALKIYO OGLEN 2 DE YATIYO AKSAM UZERİ 5-6 GIBI KALKIYO AZMETTİM VE BAŞARDIMMMMM İNSALLAH BOLE DEVAM EDER YAAAAhihoyyyt
oy oy hicrancım bunlar ne güzel ciciler böyle..
çok şık olacak ceylin öyle görünüyor :)
üçlü pembeli takımı mother care den mi aldın canım pantolonlu olanı..
bi de ilk resimdeki eşofman mı ona da bayıldım..
güzel günlerde giyinsin inşAllah..
yok cnm sakın öyle kesilir mi diye düşünme...
Bora ilk günden itibare meme ile anlaşamadı.. Hep sorunluydu emmek istemedi.. kilo da kaybedince mamaya başladık.. hiç memeden emmedi gibi yani... O yüzden kesildi sanırım...
Sen evdeyken sık sık emzir...
kızlar neo baby gaz ilacını kim kullanıyordu.burada okumuştum.bende aldım memnun mu diye soracaktm.
sağmayı deneseydin keşke hala şansın var sağ bence ne çıkarsa ver bebişe az da olsa faydası olur canım ya benimkide galiba bibernu sevmeye başladı bazen itiyor beni de geriye atıyor kendini süt var ama emmiyor sağıp veriyorum içiyorr
Ben şu bahsettiğniz burun aspiratörünü hiç denemedim ben de alayım de bari sümüklü sümüklü gezmesin kızım:roflol:
burun solüsyonunu da denemedim korkuyorum ondan burun deliklerine mi damlatıyorsunuz??Genzine kaçmaz mı?:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?