- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #2.901
BUARADA KIZLAR BAYRAM GELİYOR:teytey: HEMEN HEMEN HEPİMİZİN BEBİŞLERİMİZLE İLK BAYRAMI OLACAK:teytey:
BENIM BEBIŞIM TAM 2 AYLIK OLUYO AMA OLE ALT UST TAKIMLAR BUYUK GELIYO TULUMDA ANCA DEGISIK GUZEL OLURSA GIYDIRIRIM BIDE DISARI CIKARKEN MONTMU GIYDIRMEK GEREK YOKSA BADDANIYEYEMI SARMAK LAZIM SİZLER NE YAPIYORSUNUZ
evet çok güzelleşti eskşhr deryacım. şimdi daha bi güzel oldu.başka şehirlere denize gitmemize gerek kalmadı.kocaman bi suni deniz ve kocaman plaj yapıldı:teytey:hihoyyyt.liseyi hangi okulda okumuştun. 97 mezunuyum aynı okulsa belki tanıyorumdur.ben cumhuriyet lisesinden mezunum.a.s.
ben 96 mezunuyum....fatih fen lisesinden....19 mayıs ortaokulu....org.halil sözer ilkokulu....denizi çok merak ettim geçen tv de gösterdi...kızım azcık büyüsün geleceğim görmeye...
aaaaaaa geçmişolsun canım yaaa haberim yoktu tedavisi nasıl olucak peki sıkıntı varmııı canım yaaa rabbim acil şifa versin :Saruboceq:a.s.Şeniz
BUARADA KIZLAR BAYRAM GELİYOR:teytey: HEMEN HEMEN HEPİMİZİN BEBİŞLERİMİZLE İLK BAYRAMI OLACAK:teytey:
BENIM BEBIŞIM TAM 2 AYLIK OLUYO AMA OLE ALT UST TAKIMLAR BUYUK GELIYO TULUMDA ANCA DEGISIK GUZEL OLURSA GIYDIRIRIM BIDE DISARI CIKARKEN MONTMU GIYDIRMEK GEREK YOKSA BADDANIYEYEMI SARMAK LAZIM SİZLER NE YAPIYORSUNUZ
evet ebru serum fizyolojik demek istedim...hiç damlatmadım ben
sen hastane bulabildinm,?ben Leventte oturuyorum ama medipole götüreceğiz randevu aldık
orayı önerdiler,Fırat bey varmış ço.dr.
canım biz ramazan bayramında 40 günlüktü mothercaredan ve next ten aldık bayramlık giydirdik çok da tatlı oldu :)))) dışarı çıkarken de altına 2 tane kalın kadife pantolon almıştım onlardan giydiriyorum penye altının üstünne...üzerinede evde kısa kollu çıtçıtlı üzerine uzun kolu çıtlı giyiyor...onşarın üzerine örgü süveteri var onu giydiriyorum...sonra arabaya gidene kadar battaniyede...bazen de next ten mont almıştık onu giydiriyrum...başınada kalın şapka aldım eldivenle..
peki cnm bayramlıgını ozaman aldıgında tulum mu aldın yanı butun bıseymı gıydırdın yoksa alt ustmu yaa benımkı yenı 2 aylık olacagı ıcın ne kucuk ne buyuk bısey gıydırebılıyorum ortada bısey alt ustmu daha mantıklı yoksa tek ayaklı tulummu daha mantıklı sızler daha tecrubelısınız benden o yuzden soruyorum onagore bıseyler alım dıyorum kanz dan bakındım cok guzel gomlek suveter ve pantolon var ama bıraz buyuk gibı oldu kucuuk ıstedıgımdede tulum onerıyolar off bişey bulamıcam ogluma herhalde yaa(( altlı ustlu takınlarmı daha uygun sızce yoksa butun tulumlarmı????
uyku saatlerini sorar mısın canım? günde kaç saat uyumalı bebişlerimiz???arkadaşlar akşam üstü doktora gideceğiz kontrole sormamı istediğiniz birşeyler varsa sorayım?
serencimkaç kilo senin beyeendi??
uyku saatlerini sorar mısın canım? günde kaç saat uyumalı bebişlerimiz???
kaydirigubbakcemile5
valla pazardan aldım ben harika kadife tulumlar mother carede 56ytl demişti tanesi 10 ytlden aldım
öyle güzelki benetton renkleri gibi...
ama bayramlıklarını chicco ve zara dan aldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?