Doğum yapmış olan anneler buraya....

zeynep seninki kaç kilo alaah aşkınaa fotodan pek tosun görünüyor maaşşaaallaahh büyük resim koysanaaa birrrrkaydirigubbakcemile5[/QUOTE]

Maşaallah evet biraz tosuncuk görünüyor 5 800 gr dı en son....Resim eklemeyi becerebilsem koyacağım canım az daha uğraşayım en iyisi...

Herkese Merhaba...

Mont içerisinde üşürler diye düşünüyorum şu astronot montlar var mervenin söylediği dışarı çıktığımda onlara bakıcam onda üşümez gibi geliyor,olmazsa battaniyeye sarıp götürürüz artık...
Merve cicileriniz çok güzel güzel günlerde giyer inşallahh

ben 96 mezunuyum....fatih fen lisesinden....19 mayıs ortaokulu....org.halil sözer ilkokulu....denizi çok merak ettim geçen tv de gösterdi...kızım azcık büyüsün geleceğim görmeye...

aaaaaaa geçmişolsun canım yaaa haberim yoktu tedavisi nasıl olucak peki sıkıntı varmııı canım yaaa rabbim acil şifa versin :Saruboceq:a.s.Şeniz

hangisinin :))) duru içinse canım sorun 6 aylıkken bir daha mr çekilecek ..6 şar aylık konrollerle gideck şimdilik..ameliyat olacakmış belindeki çukur kapansın diye kendiliğinden kapanmazmış...ama şuan çok küçük bekleyelim ded, doktor 40 günlikken gitmiştimcanım...

evet ebru serum fizyolojik demek istedim...hiç damlatmadım ben
sen hastane bulabildinm,?ben Leventte oturuyorum ama medipole götüreceğiz randevu aldık
orayı önerdiler,Fırat bey varmış ço.dr.

canım biz ramazan bayramında 40 günlüktü mothercaredan ve next ten aldık bayramlık giydirdik çok da tatlı oldu :)))) dışarı çıkarken de altına 2 tane kalın kadife pantolon almıştım onlardan giydiriyorum penye altının üstünne...üzerinede evde kısa kollu çıtçıtlı üzerine uzun kolu çıtlı giyiyor...onşarın üzerine örgü süveteri var onu giydiriyorum...sonra arabaya gidene kadar battaniyede...bazen de next ten mont almıştık onu giydiriyrum...başınada kalın şapka aldım eldivenle..

evet ebru serum fizyolojik demek istedim...hiç damlatmadım ben
sen hastane bulabildinm,?ben Leventte oturuyorum ama medipole götüreceğiz randevu aldık
orayı önerdiler,Fırat bey varmış ço.dr.

bulamadım gülcüm yaa ama dediğin yere bi bakayım sağol canım belki oraya götürürüz..

peki cnm bayramlıgını ozaman aldıgında tulum mu aldın yanı butun bıseymı gıydırdın yoksa alt ustmu yaa benımkı yenı 2 aylık olacagı ıcın ne kucuk ne buyuk bısey gıydırebılıyorum ortada bısey alt ustmu daha mantıklı yoksa tek ayaklı tulummu daha mantıklı sızler daha tecrubelısınız benden o yuzden soruyorum onagore bıseyler alım dıyorum kanz dan bakındım cok guzel gomlek suveter ve pantolon var ama bıraz buyuk gibı oldu kucuuk ıstedıgımdede tulum onerıyolar off bişey bulamıcam ogluma herhalde yaa(( altlı ustlu takınlarmı daha uygun sızce yoksa butun tulumlarmı????

canım ikiside olur bence...mothercare ya da next e baktınmı...onlar kiloya göre ya....be yulumda almıştım,alt üst takımda....kadife pantolon ve üst almıştım....tayt üzerine tunik...tayt üzerine elbise....tulum....alt üst kalın penye takım....benimki çok kusuyordu o dönem birde 3 al 2 öde kampanyası vardı...birsürü almıştım....kanzdaki tulumlar kadife çok güzel......

valla pazardan aldım ben harika kadife tulumlar mother carede 56ytl demişti tanesi 10 ytlden aldım
öyle güzelki benetton renkleri gibi...
ama bayramlıklarını chicco ve zara dan aldık

serencim alt üst takımlar iki parça olduğu için baya kullanışlı başka şeylerle de kombine edebilirsin hem biraz büyüse bile giyebiliyor ,tulum da altını açaken rahat ama bazı tulumların çıtçıt aralıkları baya fazla olduğu için soğuk girer diye ben fazla kullanamıyorum bir de tulum ,çocuk biraz büyüse kullanılamıyor çünkü alt kısmı ayaklı olduğundan küçüldümü giydiremezsin ben bir çok tulumu kaldırdım mesela...

sereeen yazdıklarım bir önceki sayfada kaldı bu arada ege tam yaramaz çocuk edasıyla poz vermiş valla çok afacan olacak sanırsam..anasına benzeyecek deseneeee

uyku saatlerini sorar mısın canım? günde kaç saat uyumalı bebişlerimiz???
kaydirigubbakcemile5

BİRDE BU SÜT SAĞMA İŞİNİ SORARMISIN GÜNDE KAÇ CC SÜT BIRAKMALIYIM SABAH 7 AKŞAM 7 İÇİN, AKŞAM 7 DEN SONRA BEN EMZİRİYORUM. GÜNDE TOPALMIN DA KAÇ CC SÜT İÇMELİ BEBEK. BİRDE GÜNDE 1-2 KERE MAAMMAA VERMENİN BİR SAKINCASI VARMI GELİŞİMİ AÇISINDAN:1hug:

valla pazardan aldım ben harika kadife tulumlar mother carede 56ytl demişti tanesi 10 ytlden aldım
öyle güzelki benetton renkleri gibi...
ama bayramlıklarını chicco ve zara dan aldık

aynen valla canım bizim burada civil diye bi mağaza var orada 10 küsür kadife tulumlar ..
mother care dekiler de çok güzel çok tatlı da kaç kere giyebilicek ki sanki ?
onca para verip aldığım bi sürü yenidoğan kıyafeti küçük geldi giydiremedim, bi de satıcı kız büyük bile gelir demişti kaydirigubbakcemile3
ama kumaşları çok kaliteli tabii yıka yıka bişi olmuyo..malum hepsi kusmuktan dolayı yüzlerce kez yıkanıyoo kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…