Doğum yapmış olan anneler buraya....

cnm 4.5 kılo benımkı

canım benimde geçen bayram 4,5 kg du kızım mothercare in 4,5 kg kıyafetlerini almıştım eve geldim denedim tam oldu içim rahat etmedi gittim 6,5kg ile değiştidim....yıkadım giydirdim güzel oldu...hatta şimdi 5,6 kg aradan 1,5 ay geçti giyidiriyorum hala..ama 4,5 aldığım vardı 1 tane altı olmuyor şimdi üstü de bişraz küçükk oluyor.....nextten de 4,5 kg almıştım onlar hala oluyor....üzerleinde kg yazdığı için sordum...seninki o mağazalara göre ara dönem bir bebek değil canım şuan...

valla arkadaşlar fiyat konuusnda katılıyorum size....ben ucuz da alıyorum pahalıda...yeterki modeli güzel olsun kuzuma yakışsın...tabi ucuz olup naylonumsu olan çok var hayatta giydirmem onalrı..mevlüdde hediye geldi bize biri sürü öyle ...çoğunu gönderdim kuzenime...yeni çocuğu oldu onunda ve karı koca işsizler....Allah hepimize güzeş şeyler alma gücü nasip etsin..çok zor parasızlık valla..hem de çocukla...

kızlar neo baby gaz ilacını kim kullanıyordu.burada okumuştum.bende aldım memnun mu diye soracaktm.

Muscan yani Canan kullanıyordu ve memnundu.

Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.

Ben takım seviyorum tulumu pek sevmiyorum fakat bayramda kucaktan kucağa geçeceği için tulum kullanışlı olur diye düşünüyorum.

Merhaba arkadaşlar, ben de bir eylül annesi olarak sohbetinizi zevkle takip ediyorum ama aranıza katılıp birşeyler paylaşmak nasip olmamıştı. Bugün oğlumu aşıları için sağlık ocağına götürdüm ve pnömokok aşısı da yapıldı, henüz 2.ay aşılarını yaptırmayan annelerin bilgisi olsun istedim. Tüm bebişlere sağlıklı günler ! :)

çok zor bu devirde gerçekten Allah yardımcıları olsun canım..
yanlış anlama ama kendi çocuğuma giydiremeyeceğim şeyi birisine de veremem ben ya ne bileyim .. bunun yerine durunun bikaç kez kullanılmış ama kaliteli şeylerinden versen daha makbule geçerdi bence.. tabii benim nacizane fikrim.. Allah yardımcıları olsun .. iş bulurlar en yakın zamanda inş...

hoşgeldin aramıza canım geçmiş olsun bebişine..
ismin ne benim ismim merve hihoyyyt
ikinci ayını doldurdu değil mi bebişin ? biz daha olmadık pnömokok ve rotavirüsü 2. ay bitiminde yapacak dr.umuz.. :CüvCüv:

hoşgeldin canım sen de aramıza adı ne oğlusunun güle güle büyüt inşallah...

canım onu ben sordum,
kilo başına 150 cc ve 7-8 ögünde dedi...yani 5 kilo ise bebiş günde 750 cc içmeli bunun yarısını zaten emziriyosun 375 cc bırakmalısın ...
sütün yeterli varsa hiç mamaya alıştırma canım

sereeen yazdıklarım bir önceki sayfada kaldı bu arada ege tam yaramaz çocuk edasıyla poz vermiş valla çok afacan olacak sanırsam..anasına benzeyecek deseneeee

:roflol::roflol: aynen oleee tam bı afacan valla anası gıbı kıpır kıpır:sm_cool::sm_cool:
eeee benım kanımı almış tabi bana benzıcekk:lepi:

canım onlarıda koydu yeni ve güzel bir sürü şeyde aldım...daha farklı şeylerde yaptım ama yazmayayım onları...bahsettiğim kıyafetleri ben giydirmem ama çoğu inasanın bebekerinde olan kıyafetletr canım..

HOŞGELDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNN TÜÜÜÜÜÜÜÜÜLLLLAAAAAAAAAAAAAAAAYYYYYYYYYYYY:teytey::teytey::teytey:

az önce ceap yazrsan duru ciyak ciyaktı ne yazdım bilemedim....haklısın canım ..ama giyilemeyecek gibi değil ben giydırmem...allah a şükür durumum müsait her hediye geleni giydirmrm....bu arada kuzenede sanki kendi çocuğumuzmuş gibi annemle gidp herşeyini aldık canım...

kızlar dün koruna ile ilgili konuard abiraz atışma olmuştu ya...ne olur dikkat edin nasıl olursa olsun korunun...ağustos annelerinde bir arkadaş 3,5 aylık bebeği var hamileymiş şuan....ne zor ir karar düşünün....herkes dikkat etsin...kimsenin başına gelmesin inşallah...

HOŞGELDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNN TÜÜÜÜÜÜÜÜÜLLLLAAAAAAAAAAAAAAAAYYYYYYYYYYYY:teytey::teytey::teytey:

seren kızzzzzzzzzz:ecrin_bebek: sen çalışmıyosun dimi şimdii, yaaaaaa kızlarr hepiniz çalışmıyosunuz yavv. nasıl geçiniyosunuz hepinzin evleri kendinize mi ait kira değülmüüüüüüüüüüü sonraaa kocişleriniz çokmu kazanıyor yavvvvvvvvvvv :roflol::roflol:

Hooooşbuuuuuuuuldum Seeeereeen a.s kafamçokkarıştı

Aytege senin iznin çok mu azdı hemen çalışmaya başlamışsın, ben de çalışıyorum fakat doğumöncesi 3 hafta kalana kadar gayret edip çalıştım, şimdi iznim 22 aralıkta bitecek. Allah yardımcın olsun!!! bende şimdiden süt sağıp buzlukta biriktirmeye başladım.

aytencim ben de çalışıyorum ama part time :))) ben hamileliliğim son gününe kadar da böyle çalışmıştım....1,5 aydırda yine çalışıyorum...kendi işim olduğu için erken başlamak zorunda kaldım...hergün gitmem gerekiyor ..kendi işim olmasının kötü yanı eczanede doğuracaktım neredeyse..şimdi de duru daha minnacıkken gitmeyey başlamak zorundaydım...düşünün hastanede yatarken bil cebim hiç susmadı eczaneden arandım sürekli...ama iyi yanında..tüm gün olmaz zorunluluğu getirecek bir patronum yok...çalışan herkese Allah kolaylıklar versin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…