- 9 Nisan 2008
- 2.747
- 78
- 318
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #2.921
cnm 4.5 kılo benımkı
kızlar neo baby gaz ilacını kim kullanıyordu.burada okumuştum.bende aldım memnun mu diye soracaktm.
hangisinin :))) duru içinse canım sorun 6 aylıkken bir daha mr çekilecek ..6 şar aylık konrollerle gideck şimdilik..ameliyat olacakmış belindeki çukur kapansın diye kendiliğinden kapanmazmış...ama şuan çok küçük bekleyelim ded, doktor 40 günlikken gitmiştimcanım...
peki cnm bayramlıgını ozaman aldıgında tulum mu aldın yanı butun bıseymı gıydırdın yoksa alt ustmu yaa benımkı yenı 2 aylık olacagı ıcın ne kucuk ne buyuk bısey gıydırebılıyorum ortada bısey alt ustmu daha mantıklı yoksa tek ayaklı tulummu daha mantıklı sızler daha tecrubelısınız benden o yuzden soruyorum onagore bıseyler alım dıyorum kanz dan bakındım cok guzel gomlek suveter ve pantolon var ama bıraz buyuk gibı oldu kucuuk ıstedıgımdede tulum onerıyolar off bişey bulamıcam ogluma herhalde yaa(( altlı ustlu takınlarmı daha uygun sızce yoksa butun tulumlarmı????
valla arkadaşlar fiyat konuusnda katılıyorum size....ben ucuz da alıyorum pahalıda...yeterki modeli güzel olsun kuzuma yakışsın...tabi ucuz olup naylonumsu olan çok var hayatta giydirmem onalrı..mevlüdde hediye geldi bize biri sürü öyle ...çoğunu gönderdim kuzenime...yeni çocuğu oldu onunda ve karı koca işsizler....Allah hepimize güzeş şeyler alma gücü nasip etsin..çok zor parasızlık valla..hem de çocukla...
Merhaba arkadaşlar, ben de bir eylül annesi olarak sohbetinizi zevkle takip ediyorum ama aranıza katılıp birşeyler paylaşmak nasip olmamıştı. Bugün oğlumu aşıları için sağlık ocağına götürdüm ve pnömokok aşısı da yapıldı, henüz 2.ay aşılarını yaptırmayan annelerin bilgisi olsun istedim. Tüm bebişlere sağlıklı günler ! :)
Merhaba arkadaşlar, ben de bir eylül annesi olarak sohbetinizi zevkle takip ediyorum ama aranıza katılıp birşeyler paylaşmak nasip olmamıştı. Bugün oğlumu aşıları için sağlık ocağına götürdüm ve pnömokok aşısı da yapıldı, henüz 2.ay aşılarını yaptırmayan annelerin bilgisi olsun istedim. Tüm bebişlere sağlıklı günler ! :)
BİRDE BU SÜT SAĞMA İŞİNİ SORARMISIN GÜNDE KAÇ CC SÜT BIRAKMALIYIM SABAH 7 AKŞAM 7 İÇİN, AKŞAM 7 DEN SONRA BEN EMZİRİYORUM. GÜNDE TOPALMIN DA KAÇ CC SÜT İÇMELİ BEBEK. BİRDE GÜNDE 1-2 KERE MAAMMAA VERMENİN BİR SAKINCASI VARMI GELİŞİMİ AÇISINDAN:1hug:
Hoşbulduk, adım Tülay, oğlumun adı da Deniz. 2. ayımızı doldurduk.
sereeen yazdıklarım bir önceki sayfada kaldı bu arada ege tam yaramaz çocuk edasıyla poz vermiş valla çok afacan olacak sanırsam..anasına benzeyecek deseneeee
hoş geld,n aramıza Tülay
benimde oğluşumun adı Deniz :) a.s.
çok zor bu devirde gerçekten Allah yardımcıları olsun canım..
yanlış anlama ama kendi çocuğuma giydiremeyeceğim şeyi birisine de veremem ben ya ne bileyim .. bunun yerine durunun bikaç kez kullanılmış ama kaliteli şeylerinden versen daha makbule geçerdi bence.. tabii benim nacizane fikrim.. Allah yardımcıları olsun .. iş bulurlar en yakın zamanda inş...
çok zor bu devirde gerçekten Allah yardımcıları olsun canım..
yanlış anlama ama kendi çocuğuma giydiremeyeceğim şeyi birisine de veremem ben ya ne bileyim .. bunun yerine durunun bikaç kez kullanılmış ama kaliteli şeylerinden versen daha makbule geçerdi bence.. tabii benim nacizane fikrim.. Allah yardımcıları olsun .. iş bulurlar en yakın zamanda inş...
HOŞGELDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNN TÜÜÜÜÜÜÜÜÜLLLLAAAAAAAAAAAAAAAAYYYYYYYYYYYY:teytey::teytey::teytey:
seren kızzzzzzzzzz:ecrin_bebek: sen çalışmıyosun dimi şimdii, yaaaaaa kızlarr hepiniz çalışmıyosunuz yavv. nasıl geçiniyosunuz hepinzin evleri kendinize mi ait kira değülmüüüüüüüüüüü sonraaa kocişleriniz çokmu kazanıyor yavvvvvvvvvvv:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?