- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #2.941
seren kızzzzzzzzzz:ecrin_bebek: sen çalışmıyosun dimi şimdii, yaaaaaa kızlarr hepiniz çalışmıyosunuz yavv. nasıl geçiniyosunuz hepinzin evleri kendinize mi ait kira değülmüüüüüüüüüüü sonraaa kocişleriniz çokmu kazanıyor yavvvvvvvvvvv:roflol::roflol:
bu arad diğer sayfada kalmış bir yazım okudunuz mu?korunun arkadaşalr hamile kalmayın sakın...
EN KORKTUGUM KONU VALLA E BIZ KORUNAMICAMIZA GORE KUCELER KORUNACAK
KUCE TAKKESIYLENsırnaşık şey
ayne katılıyorum canım...ama ilişki sonraso kocen oküçük takkesini kontrol etsin muhakkak ne olur ne olmaz...delinir melinir Allah muhafaza.....
az önce ceap yazrsan duru ciyak ciyaktı ne yazdım bilemedim....haklısın canım ..ama giyilemeyecek gibi değil ben giydırmem...allah a şükür durumum müsait her hediye geleni giydirmrm....bu arada kuzenede sanki kendi çocuğumuzmuş gibi annemle gidp herşeyini aldık canım...
:1shok:................ :1ninca:................ :a015:................kızlar dün koruna ile ilgili konuard abiraz atışma olmuştu ya...ne olur dikkat edin nasıl olursa olsun korunun...ağustos annelerinde bir arkadaş 3,5 aylık bebeği var hamileymiş şuan....ne zor ir karar düşünün....herkes dikkat etsin...kimsenin başına gelmesin inşallah...
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 biz araya bı yere sıkıstırıyoruz.. ama ozgur oldugumuz zamana kıyasla oldukca seyreklestı.. benneyaptımkidikmeye ihtiyaç duymayalımda :))) bu arada merak ettim ya hangi ara bu işi yapacak vakit buluyorsunuz...bizde yok da o vakit.....
Allah daha çok versin canım.. olanın olmayana vermesi ne güzel birşey :Saruboceq:
haklısın birçok kişi de çok dandik hediyeler getiriyo.. ben zaten baştan uyarıyorum soranlara , herşeyi var kıyafet almayın sakın diyorum.. yeterince alınıyo zaten ilk heves :ecrin_bebek:..
ben birkaç sey soracaktım sana deryacım..
benim dr.um Contractubex diye bi jel vermişti sezeryan dikişine sürmem ve iz kalmaması için..ama ben bayağı bi ihmal ettim sürmedim..şu saatten sonra sürsem işe yarar mı
Hametan krem önerdi dr.. tamamen bitkiselmiş bu doğru mu ? popişini her açtığımda sürmeli miyim ? prospektüsünde günde 2-3 kez uygulanır yazıyo :uhm:
bir de çatlaklar için şu yanda reklamı olan rejene işe yarıyor mu gerçekten ya da işe yarayan bişey var mı sence fisfisfis
şimdiden teşekkürler derya a.s.
deryacım biliyorum bilgilerini burdan paylaşmama kararı almıştın ama biz de merak ediyoruz bence burdan yazsan hepimiz öğrensek daha ii olmaz mı...
istemeyen uygulamaz herkesin kendi bileceği iş, bence sen bizimle de paylaş mesela rejeneyi merak ediyordum ben
sağol canım iyiyiz bebişimle çok şükür..kaydirigubbakcemile5 sen nasılsın onur nasıl resmini gördüm bayağı büyümüş değişmiş çok tatlı maşAllah :CüvCüv:
rejene eczanede satılan bi ilaç değilmiş canım ama bi işe yaramadığını okumuş derya da.. ben de duymuştum işe yaramadığını fisfisfis
bana dr.um medacassol önermişti, eşi cilt dr.u o kendi uygulamış hamileyken hiç çatlamamış.ama ben hamileyken sürmedim ihmal ettim ve karnım çatlaklarla dolu ne yazık ki :çok üzgünüm: ama uzun vadede bu kremin işe yaradığını okumuştum yine bu sitede...bu kremin adını google da yazınca kk daki forum açılıyodu bakmak istersen :smiley-cool:
merhaba fatmacım iyiyiz sen ve onur da iyidir umarım..
kızlar bebişleriniz günde kaç kez kaka yapıyor??ben mama da veriyorum bu arada..bazen günde 1 bazen 3 de oluyor..sizlerde durum nasıl??ve merak ettiğim sayı kaç olduğunda ishal olduğunu düşünebiliriz???
merhaba fatmacım iyiyiz sen ve onur da iyidir umarım..
kızlar bebişleriniz günde kaç kez kaka yapıyor??ben mama da veriyorum bu arada..bazen günde 1 bazen 3 de oluyor..sizlerde durum nasıl??ve merak ettiğim sayı kaç olduğunda ishal olduğunu düşünebiliriz???
canım ilk mamaya başladığımızda naz da 2-3 günde bir yaptığı oluyordu en son doktor bana başka bir mama önerdi ondan sonra başladı daha düzenli olmaya sanırım sindirimi kolaylaştırdı..
çok teşekkür ederiz teyzesi evet baya büyüdük 3,5 aylık oldu onur çok güzel gülüyor sürekli beni takip ediyor bayılıyorum oğluma iyi ki doğurmuşum kuzumu...
bu arada benim çatlaklar karnımda yok bacaklarımda ve belimde oldu ilk günlere göre biraz daha iyi sanırım inşallah geçer hepimizinki../QUOTE]
ahh canım neredeee iyiye gidecek.. hala aynı kırmızı kırmızı ne yazık ki.. yaa bi de ben fazla kilo da almamıştım 13- 14 kg.cuk... suyu da bol bol içerim vücudun nemi ile alakalı derler bi de yalan..
kızımdan hatıra , karnımdaki kırmızı çatlaklar.. fazla kiloları verdim de bunlar nasıl gidecek bakalım fisfisfis CADIARZU senağlama
ya kızlar burdaki resimleri nasıl değiştiriyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?