Doğum yapmış olan anneler buraya....

YOK BACIM CALISMIYORUM 2 MILYAR KIRADA OTURUYORUM TURUBLEKS VILLA KUCEMINDE GELIRI 5 MILYAR COOK COK İİ GECINIYORUZ TAYIBIN DEDIGINI UYGULUCAZ 1 COCUK YETMEZ 3 COCUK YAPCEZ IKINCISI ICINDE CALISMALARA BASLADIK:roflol:

KISSS KUCELER COK PARA ALIRMI YAWWWklava: VALLA BIZ KIT KANAT GECINIYORUZ BUNADA SUKUR BACIM NEDIM ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN

Allah daha çok versin canım.. olanın olmayana vermesi ne güzel birşey :Saruboceq:
haklısın birçok kişi de çok dandik hediyeler getiriyo.. ben zaten baştan uyarıyorum soranlara , herşeyi var kıyafet almayın sakın diyorum.. yeterince alınıyo zaten ilk heves :ecrin_bebek:..

ben birkaç sey soracaktım sana deryacım..
benim dr.um Contractubex diye bi jel vermişti sezeryan dikişine sürmem ve iz kalmaması için..ama ben bayağı bi ihmal ettim sürmedim..şu saatten sonra sürsem işe yarar mı
Hametan krem önerdi dr.. tamamen bitkiselmiş bu doğru mu ? popişini her açtığımda sürmeli miyim ? prospektüsünde günde 2-3 kez uygulanır yazıyo :uhm:
bir de çatlaklar için şu yanda reklamı olan rejene işe yarıyor mu gerçekten ya da işe yarayan bişey var mı sence fisfisfis
şimdiden teşekkürler derya a.s.

:1shok:................ :1ninca:................ :a015:................
dikmeye ihtiyaç duymayalımda :))) bu arada merak ettim ya hangi ara bu işi yapacak vakit buluyorsunuz...bizde yok da o vakit.....
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 biz araya bı yere sıkıstırıyoruz.. ama ozgur oldugumuz zamana kıyasla oldukca seyreklestı.. benneyaptımki
ama duzelıcegıne ınanıyorum ben yavas yavas rahatladıgımızı hıssedıyorum.. bebıs buyudukce de hersey yoluna gırecek ınanıyorum buna.. gamyoncuiremsu

merhaba ii akşamlar herkese güzel anneler
Derya, eylül1782, MinikAnniş, wıskı umarım hepiniz iyisinizdir ve tabi ki bebişlerde

canım msj attım sana.....

deryacım biliyorum bilgilerini burdan paylaşmama kararı almıştın ama biz de merak ediyoruz bence burdan yazsan hepimiz öğrensek daha ii olmaz mı...
istemeyen uygulamaz herkesin kendi bileceği iş, bence sen bizimle de paylaş mesela rejeneyi merak ediyordum ben

sağol canım iyiyiz bebişimle çok şükür..kaydirigubbakcemile5 sen nasılsın onur nasıl resmini gördüm bayağı büyümüş değişmiş çok tatlı maşAllah :CüvCüv:

rejene eczanede satılan bi ilaç değilmiş canım ama bi işe yaramadığını okumuş derya da.. ben de duymuştum işe yaramadığını fisfisfis
bana dr.um medacassol önermişti, eşi cilt dr.u o kendi uygulamış hamileyken hiç çatlamamış.ama ben hamileyken sürmedim ihmal ettim ve karnım çatlaklarla dolu ne yazık ki :çok üzgünüm: ama uzun vadede bu kremin işe yaradığını okumuştum yine bu sitede...bu kremin adını google da yazınca kk daki forum açılıyodu bakmak istersen
:smiley-cool:

merhaba fatmacım iyiyiz sen ve onur da iyidir umarım..
kızlar bebişleriniz günde kaç kez kaka yapıyor??ben mama da veriyorum bu arada..bazen günde 1 bazen 3 de oluyor..sizlerde durum nasıl??ve merak ettiğim sayı kaç olduğunda ishal olduğunu düşünebiliriz???

çok teşekkür ederiz teyzesi evet baya büyüdük 3,5 aylık oldu onur çok güzel gülüyor sürekli beni takip ediyor bayılıyorum oğluma iyi ki doğurmuşum kuzumu...
bu arada benim çatlaklar karnımda yok bacaklarımda ve belimde oldu ilk günlere göre biraz daha iyi sanırım inşallah geçer hepimizinki.

biz de iyiyiz çok şükür bitanecik onurumla uğraşıyorum uyanacak artık ...
onur kakasını 2. aydan itibaren yapamıyor ıkınmıyorda en son 1 hafta yapmadı ve fitil verdim öyle yaptı, 2. aydan itibaren akşamları sütüm az geldiği için akşamları 1 kez mama vermiştim ondan olduğununu düşünüyorum çünkü önceden hergün yapardı, bakalım şimdi sütüm düzeldi mamayı birkaç gündür vermedim bekliyoruz ne yapacak

canım ilk mamaya başladığımızda naz da 2-3 günde bir yaptığı oluyordu en son doktor bana başka bir mama önerdi ondan sonra başladı daha düzenli olmaya sanırım sindirimi kolaylaştırdı..

ebrucum benim bebeğim bi hayli iştahlı ve yalnız anne sütü veriyorum..çok yediği için de günde 4 ya d 5 kez kakasını yapıyo kaydirigubbakcemile3
ishal olduğunda ise hemen hemen her bezinde kaka vardı..geçen hafta soğuk alıp ishal olmuştu da :ecrin_bebek: ve ishal olduğunda kakası su gibi çıkmıştı..

canım ilk mamaya başladığımızda naz da 2-3 günde bir yaptığı oluyordu en son doktor bana başka bir mama önerdi ondan sonra başladı daha düzenli olmaya sanırım sindirimi kolaylaştırdı..

doktor hangi mamayı önerdi ebru biz aptamil kullanıyorduk...
bu arada mama demişken bana hero baby ve bebelactan numune paketi göderdiler içinde 4. aydan itibaren kullanılacak mamalar var...
üye olunca numune istemiştim yollamışlar saolsunlar

Umut (Patik) umarım yazımı gorursun, zayıflama ıle ılgılı sayfaların bırının altında yazını gordum sormak ıstedıgım bazı sorular var ozel ve zıyaretcı mesajların kapalı yazamadım musaıt oldugunda onları acabılırmısın lutfen.. :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…