Doğum yapmış olan anneler buraya....

canım rejene hakkında benimde bilgim yok..eczaneye yönelik bir ürün değil..internet,tv satışı olan bir ürün...araştırmadım da..

ben de aptamil kullanıordum canım şimdi de aptamil ama conformil 1 olan çeşidi ..
internetten de bak istersen sindirimi düzenliyormuş..

canımm benimki de bazen iki günde bir yapıyor.. Bugün doktordan sonra biraz gezelim dedik.. ^3 saat içinde 2 kere doldurdu.. kaydirigubbakcemile3

deryacım nasılsın duru nasıl uykusu düzeldi mi kilo alımı falan onur 7 kilo oldu ufacık bişeydi doğduğunda tombik bişey oldu çıktı şimdi

arkadaşlar pnömokok aşısı artık sağlık ocaklarında ücretsiz yapılmaya başlanmış haberiniz olsun ben burdan duydum ama en kısa zamanda sağlık ocağına gidip soracağım

arkadaşlar pnömokok aşısı artık sağlık ocaklarında ücretsiz yapılmaya başlanmış haberiniz olsun ben burdan duydum ama en kısa zamanda sağlık ocağına gidip soracağım

öncelikle hepinize merhabalarr herkes umarım şimdi minik bebişlerinizle tatlı tatlı rahat rahat uyuyorsunuzdur benide bugün uyku tutmadı ve geçmişi okuyup geldim. aranızda olmamak çok üzüyor ve sizleri çok özlüyorum.
Fatmacım nasılsınız bebişinle inşllah iyisinizdir. ben bugün saglık ocagındaki hemşire velimi aradım hocam şimdilik yaptırma bir iki ay içinde gelecek aşı dedi Ankarada uygulanmaya başlanmış saglık ocaklarına yazıları gelmiş aşılar gelmemiş bilginize.canım özelden msn adresini gönderirmisin.
betülcümm bir zamanlar özelden eger mümkünse msn adresini verirmisin yazmştım cevap gelmedi yazarmısın güzelim.

SERENCİM seni aradım sesini duyayım diye aradım şekercim nasılsınız adaş ogluşumuzla diye yarın yine ararım eger tabi ulaşabilirsem.yazılarınızı okudukçada gülmekten kırıldım.
diger bütün güzel annelerim ve minik bebişlerimiz hepinizi çok öpüyorum.gazsız,uykulu ve bol sütlü günler diliyorum.
hicrancım bir ara yazmıştım havucu bilmiyorum ama helva acayip süt yapıyor haberiniz olsun.

kızlar herkese günaydın.umarım herkes iyidir.ben genelde yazılanları okuyabiliyorum ancak.sohbete katılamıyorum pek.aslında arkadaşlar bazı konular için ayrı başlık açsak nasıl olur .bazı konular önemli oluyo ama burda sohbet arasında kayboluyo.bu yüzden ben tüm yazıları okumak zorunda kalıyorum bişi kaçırmayım diye.
bu arada aslıcım aranızda olamamak beni çok üzüyo demişsin.neden aramızda değilsin canım bi sorun mu var?

canım kusura bakma betülcüm şimdi gördüm hemen açmaya çalışırım beceremezsem özelden msnimi yazıcam

şulecim bilgisayarı eşim işyerine götürüyor ve bende artık giremiyorum. hafta sonu memlekete geliyorum canım benim bugün dogum iznim bitiyor raporlara geçecegim raporlarda bitmeden şu tatillerimi degerlendireyim memlekette geleyim dedim ve orda daha rahat bilgisayar başına geçebilirim.

günaydınn hanımmlarrr eee herkese neredee huu ee tabi minnoşlar ya rahat rahat uyutuyor yada erkenden uyandılar rahat durmuyorlarr.herkese güzel bir gün diliyorum.

Hepinize günaydın dün sayfadn çıkarken başım ağrıyor demiştim uyuyacağım demiştim hatırlarsanız uyuyamadım başım çok ağrıdı migren krizine girdim ve kendimi acıbadem acil bölümünde buldum serum ağrı kesici katıp verdiler kalçadan 2 ağrı kesici iğne yapıldı bulantı için seruma bişey kattılarrr midemde bulanıyordu çünkiii ve gece 10 da eve geldik bende kalamadım zaten ceylinimi 14 yaşındaki ablasına bırakmıştım çocuğu çocuğa emanet ettik yanii aklım hep buradaydı allaha şükür bişey olmadı .geçti ağrım geçmeseydi ilaçlı tomografiye alacaklardı beyinde bişey olabilir diye ama sabah gel mutlaka çekilecek yinede tedbir olarak dendi çok fenaydı kızlar çok fenaaa migren ataklarım oluyordu daha öncede hastanelik olmuştum ama bu derece ağrım olmamıştı hiçç yani inanın bir ara arabadan aşağıya atacaktım kendimi nerdeyse kafamı koltuğa cama vura vura gittim hastaneye resmen ve bu sabah şuan itibari ile başım yine ağrıma ya başladı kahvaltı hazırlıyor eşim kahvaltı edip ağrı kesici alıcam eğe dinmez artarsa yine acile gidicem mecburen tomografi randevumuz saat 12 de çünkü ve onu bekleyemeyeceğim sanırım dünkü ağrıya benziyor ağrılar ALLAH HEPİMİZİ BEBEKLERİMİZE BAĞIŞLASIN VALLA DÜN HASTANEDE HEM AĞRIMA BAĞIRIYORDUM HEM AĞLIYORDUM BANA NEOLACAK DİYE KIZLARIMI DÜŞÜNDÜM BANA BİŞEY OLSAYDI NEOLURDU ONLARA DİYEE BEYİN KANAMASI GEÇİRİCEM SANMIŞTIM ÇÜNKİİ

tenk yu for yor ask tu mi:roflol::roflol::roflol::mymeka::mymeka:

Hicrancım çok geçmiş olsun canım....Migren kadınlara özellikle titiz kadınlarda daha çok olur diye duymuştum. Karanlık bir oda ve sessizlik en ihtiyacın olan şey...

Herkese günaydın, tüm anne adaylarına kahvaltıda çaylarını rahatlıkla yudumlayabilmelerini ve bebeklerinin vıkvıklamadan güzel bir kahvaltı edebilmesini dilerim...

Ben dün arkadaşımla dışarı çıktım, nazlıya annem baktı sağolsun bende rahat bir nefes aldım haftalardır hatta aylardır eve kapandım. Bunalmışım gerçekten. Kanguru aldım bebişime, çok tatlı duruyor, bu sabah kahvaltıyı hazırlarken taktım çünkü benimki kahvaltı bile hazırlatmıyor bana sürekli mızıklanıyor.ÖÖle havalara baka baka dolaştı benimle :)) Kollarım boşlukta ve bebeğim kucağımdaydı bu bir rüya olmalıydı :))) Neyse kızlar ama acaba bu kanguru bebişimin kalçasına zarar verirmi sizce? Oturur gibi görünüyor ama aslında asılı duruyor, zararlı olsa yıllardır kullanılmaz di mi?

Son düzenleme:

geçmiş olsun hicrancım.aynı sorunu ara ara bende yaşıyorum.bilirim çok zor bi durum.allah acil şifalar versina.s.

canım ilk mamaya başladığımızda naz da 2-3 günde bir yaptığı oluyordu en son doktor bana başka bir mama önerdi ondan sonra başladı daha düzenli olmaya sanırım sindirimi kolaylaştırdı..

hangi maama canım yaaa bizdede kaka sorunu varda günde 1-2 kez günüzleri 40 ar cc veriyor kayınvaldema.s.

çoookk gecmıs olssunn yaa cok uzuldum umarım kotu brısey cıkmaz ve bır daha bu rahatsızlıgı yasamazsın :teselli:

Kızlar az evvel haziran annelerini okudum ne güzel ek gıdaya geçmişler, bebişleriyle beraber kahvaltı yapıyorlar, birbirlerine tarifler veriyorlar çok özendim. 3 ay sonra bizde başlıcaz allah nasip ederse di miii :))

Birde bebişler en zaman oturmaya başlıcak bilen var mı yat yat sırtı ağrıyordur bebişlerimizin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…