- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #2.961
hangi resimleri özlem ?
deryacım biliyorum bilgilerini burdan paylaşmama kararı almıştın ama biz de merak ediyoruz bence burdan yazsan hepimiz öğrensek daha ii olmaz mı...
istemeyen uygulamaz herkesin kendi bileceği iş, bence sen bizimle de paylaş mesela rejeneyi merak ediyordum ben
çok teşekkür ederiz teyzesi evet baya büyüdük 3,5 aylık oldu onur çok güzel gülüyor sürekli beni takip ediyor bayılıyorum oğluma iyi ki doğurmuşum kuzumu...
bu arada benim çatlaklar karnımda yok bacaklarımda ve belimde oldu ilk günlere göre biraz daha iyi sanırım inşallah geçer hepimizinki../QUOTE]
ahh canım neredeee iyiye gidecek.. hala aynı kırmızı kırmızı ne yazık ki.. yaa bi de ben fazla kilo da almamıştım 13- 14 kg.cuk... suyu da bol bol içerim vücudun nemi ile alakalı derler bi de yalan..
kızımdan hatıra , karnımdaki kırmızı çatlaklar.. fazla kiloları verdim de bunlar nasıl gidecek bakalım fisfisfis CADIARZU senağlama
canım zamanla kızarıklıklar azalıyor..benim azaldı biraz sanırım fatmanında benim gibi...gerçi benim karnım,bacaklarım,kalçam her yerim çatır çatır çatlamıştı....ben de doğumdan sonra krem kullanıyordum başta 1 gün falan kullandım ama unuttum sonra kullnamayı..aslında onlar iyi geliyordu ...tekrar başlayayım bari...
doktor hangi mamayı önerdi ebru biz aptamil kullanıyorduk...
bu arada mama demişken bana hero baby ve bebelactan numune paketi göderdiler içinde 4. aydan itibaren kullanılacak mamalar var...
üye olunca numune istemiştim yollamışlar saolsunlar
merhaba fatmacım iyiyiz sen ve onur da iyidir umarım..
kızlar bebişleriniz günde kaç kez kaka yapıyor??ben mama da veriyorum bu arada..bazen günde 1 bazen 3 de oluyor..sizlerde durum nasıl??ve merak ettiğim sayı kaç olduğunda ishal olduğunu düşünebiliriz???
arkadaşlar pnömokok aşısı artık sağlık ocaklarında ücretsiz yapılmaya başlanmış haberiniz olsun ben burdan duydum ama en kısa zamanda sağlık ocağına gidip soracağım
Umut (Patik) umarım yazımı gorursun, zayıflama ıle ılgılı sayfaların bırının altında yazını gordum sormak ıstedıgım bazı sorular var ozel ve zıyaretcı mesajların kapalı yazamadım musaıt oldugunda onları acabılırmısın lutfen.. :1rolleyes:
kızlar herkese günaydın.umarım herkes iyidir.ben genelde yazılanları okuyabiliyorum ancak.sohbete katılamıyorum pek.aslında arkadaşlar bazı konular için ayrı başlık açsak nasıl olur .bazı konular önemli oluyo ama burda sohbet arasında kayboluyo.bu yüzden ben tüm yazıları okumak zorunda kalıyorum bişi kaçırmayım diye.
bu arada aslıcım aranızda olamamak beni çok üzüyo demişsin.neden aramızda değilsin canım bi sorun mu var?
YOK BACIM CALISMIYORUM 2 MILYAR KIRADA OTURUYORUM TURUBLEKS VILLA KUCEMINDE GELIRI 5 MILYAR COOK COK İİ GECINIYORUZ TAYIBIN DEDIGINI UYGULUCAZ 1 COCUK YETMEZ 3 COCUK YAPCEZ IKINCISI ICINDE CALISMALARA BASLADIK:roflol:
KISSS KUCELER COK PARA ALIRMI YAWWWklava: VALLA BIZ KIT KANAT GECINIYORUZ BUNADA SUKUR BACIM NEDIM ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN
Hepinize günaydın dün sayfadn çıkarken başım ağrıyor demiştim uyuyacağım demiştim hatırlarsanız uyuyamadım başım çok ağrıdı migren krizine girdim ve kendimi acıbadem acil bölümünde buldum serum ağrı kesici katıp verdiler kalçadan 2 ağrı kesici iğne yapıldı bulantı için seruma bişey kattılarrr midemde bulanıyordu çünkiii ve gece 10 da eve geldik bende kalamadım zaten ceylinimi 14 yaşındaki ablasına bırakmıştım çocuğu çocuğa emanet ettik yanii aklım hep buradaydı allaha şükür bişey olmadı .geçti ağrım geçmeseydi ilaçlı tomografiye alacaklardı beyinde bişey olabilir diye ama sabah gel mutlaka çekilecek yinede tedbir olarak dendi çok fenaydı kızlar çok fenaaa migren ataklarım oluyordu daha öncede hastanelik olmuştum ama bu derece ağrım olmamıştı hiçç yani inanın bir ara arabadan aşağıya atacaktım kendimi nerdeyse kafamı koltuğa cama vura vura gittim hastaneye resmen ve bu sabah şuan itibari ile başım yine ağrıma ya başladı kahvaltı hazırlıyor eşim kahvaltı edip ağrı kesici alıcam eğe dinmez artarsa yine acile gidicem mecburen tomografi randevumuz saat 12 de çünkü ve onu bekleyemeyeceğim sanırım dünkü ağrıya benziyor ağrılar ALLAH HEPİMİZİ BEBEKLERİMİZE BAĞIŞLASIN VALLA DÜN HASTANEDE HEM AĞRIMA BAĞIRIYORDUM HEM AĞLIYORDUM BANA NEOLACAK DİYE KIZLARIMI DÜŞÜNDÜM BANA BİŞEY OLSAYDI NEOLURDU ONLARA DİYEE BEYİN KANAMASI GEÇİRİCEM SANMIŞTIM ÇÜNKİİ
canım ilk mamaya başladığımızda naz da 2-3 günde bir yaptığı oluyordu en son doktor bana başka bir mama önerdi ondan sonra başladı daha düzenli olmaya sanırım sindirimi kolaylaştırdı..
Hepinize günaydın dün sayfadn çıkarken başım ağrıyor demiştim uyuyacağım demiştim hatırlarsanız uyuyamadım başım çok ağrıdı migren krizine girdim ve kendimi acıbadem acil bölümünde buldum serum ağrı kesici katıp verdiler kalçadan 2 ağrı kesici iğne yapıldı bulantı için seruma bişey kattılarrr midemde bulanıyordu çünkiii ve gece 10 da eve geldik bende kalamadım zaten ceylinimi 14 yaşındaki ablasına bırakmıştım çocuğu çocuğa emanet ettik yanii aklım hep buradaydı allaha şükür bişey olmadı .geçti ağrım geçmeseydi ilaçlı tomografiye alacaklardı beyinde bişey olabilir diye ama sabah gel mutlaka çekilecek yinede tedbir olarak dendi çok fenaydı kızlar çok fenaaa migren ataklarım oluyordu daha öncede hastanelik olmuştum ama bu derece ağrım olmamıştı hiçç yani inanın bir ara arabadan aşağıya atacaktım kendimi nerdeyse kafamı koltuğa cama vura vura gittim hastaneye resmen ve bu sabah şuan itibari ile başım yine ağrıma ya başladı kahvaltı hazırlıyor eşim kahvaltı edip ağrı kesici alıcam eğe dinmez artarsa yine acile gidicem mecburen tomografi randevumuz saat 12 de çünkü ve onu bekleyemeyeceğim sanırım dünkü ağrıya benziyor ağrılar ALLAH HEPİMİZİ BEBEKLERİMİZE BAĞIŞLASIN VALLA DÜN HASTANEDE HEM AĞRIMA BAĞIRIYORDUM HEM AĞLIYORDUM BANA NEOLACAK DİYE KIZLARIMI DÜŞÜNDÜM BANA BİŞEY OLSAYDI NEOLURDU ONLARA DİYEE BEYİN KANAMASI GEÇİRİCEM SANMIŞTIM ÇÜNKİİ
hangi maama canım yaaa bizdede kaka sorunu varda günde 1-2 kez günüzleri 40 ar cc veriyor kayınvaldema.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?