Doğum yapmış olan anneler buraya....

oo herkesciklerr gelmişş ne güzell nasılsınız hanımlar.
sedacım evt bizde bebişlerimizde en kısa zamanda ek gıdalarımıza başlarızda ohh birlikte kahvaltı edebiliriz şmdi nerde kahvaltı hazırlamak dursunda hiçbirşey yapamıyorsun yemek yedigimde saat ögleden sonrayı buluyor.
ayyy arkadaşlar dün gece beni uyku tutmadı gittim gardolabıma ne kadar pantalonum varsa denedim hepside 38 beden ve hepsinin içine girdim kaydirigubbakcemile2hihoyyyt
tabi göbiş biraz dışarı fırlıyor ama olsun -tatlicadiarzu- kocişim ne zaman zayıflamayı düşünüyorsun diyip duruyordu giydim pantalonları sıra sıra bak gör gör dedim bunların hepsi 38 beden ve hamilelikten önce giydigim pantalonlar dedim kaydirigubbakcemile5

çok geçmiş olsun canım...çok üzüldüm... bende de migren olduğu için seni anlayabiliyorum...ah o nöbetler bir geldi mi bazen 1 hafta gitmiyor...belki biliyosundur ama ben yine de söyleyeyim dedim... bende kullandığım ilaçlar hep alışkanlık yapıyor ve bi süre sonra işe yaramıyor... ve her seferinde daha yüksek dozlu ilaçlara başlamak zorunda kalıyorum... ve şu an emzirdiğim için herhangi bir ilaç kullanamıyorum...

fakat son nöbetimin geldiğinde üç makyaj temizleme pamuğunun üzerine karabiber döktüm göz kararı ve üzerlerine yine makyaj temizleme pamuklarından koydum.. üzerlerine bol miktarda limon kolonyası döktüm... ikisini şakaklarıma birini alnımın tam ortasına koydum ve bir tülbentle sıkıca sardım gözlerimi kapatıp uyumaya çalıştım... müthiş bir yanma oldu bi süre ve yarım saat sonra falan geçti ağrım...ve 15 gündür bir daha hiç nöbet gelmedi...bunu bi yerde okumuştum ve gerçekten işe yaradı sanırım...istersen sen de bi dene... migrenle yaşamak çok zor inşallah kesin bir şifası bulunur...

tekrar tekrar geçmiş olsun.... bebişinle sağlıklı günler...

hicrancım
çok geçmiş olsun canım yaaa kimbilir nasıl ağrı çektinnn allah bir daha yaşatmaz umarım a.s.

sedacım

senin aldığın şeyden bende aldım ama daha hiç kullanmadım sanırım henüz erken bence biraz daha bekle bence daha çok tazeeeee annesi
:içelim:

dün bebelac bana numune mama göndermiş...ben henüz hiç mama vermedim.. 6. aydan öncede vermem inşallah... ama yine de göndermesi hoşuma gitti...3 mama, bir katalog, bir ıslak mendil ve bir de önlük vardı içinde... geçen günde babystar göndermiş.. 2 tane bebek bezi...kaydirigubbakcemile3

Harıkasın yaa 38 beden kotlarına gırmek harıka bır duygu olsa gerek.. benımde dusuk bel ve dar paca bayıldıgım kotlarım ıcerıde oylece duruyor ıcım gıdıyor onlara ama hala esofmanlara mahkumum.. :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Cevap Veren : Mehmet Çağlar (Toplam Soruların %2,37 ini cevaplamış)
Cevap Zamanı : 21.01.2007 21:26:17
Cevap Başlığı : kokulu gaz çıkarma
Cevap : bebeklerde gaz ve kaka kokulu değildir. eğer böyle bir durum varsa bebeğin barsaklarında enfeksiyon olabilir.bu nedenle bebeğinizi bir çocuk hekimine götürmenizi tavsiye ederim saygılarımla dr mehmet çağlar izmir tel 02232 464 49 68
kızlar bu doğrumu yaaa benim bebeiş dün altını alırken 2-3 kere pırtladı çok kötü koktu yaaa acaba böyle bişeymi var şimdi korktum ben, ne yapsam zaten kabızlık sorunu varrrrrr

bana doktorum 3. aydan önce kullanmamamı söyledi.. tam destekleyemez kendini dedi..

eee benımkınde de koku vaaarrr CADIARZU
hem nasıl olmazkı yaa kosede bır yerde bır sut acık kalsa o bıle kokuyor kakası nasıl kokmazkı sacma degıl mı anlamadım CADIARZU
benım kının de gazı ve kakası kokuyor cok asırı degıl ama kokuyor ıste.. fisfisfis

canım ben platese başladım 1 hafta oldu göbeğim biraz sertleşti sanki.. benim sadece göbeğim var zaten.. bence sende dene hergün sabah 10 da TV 8 de Ebru Şallı gösteriyo... gerçekten göbeğimin yandığını hissediyorum...

sedacım

senin aldığın şeyden bende aldım ama daha hiç kullanmadım sanırım henüz erken bence biraz daha bekle bence daha çok tazeeeee annesi
[/B]:içelim:

Canım ama üzerinde 0-12 ay diyor 3,5 kg dan 9 kiloya kadar kullanılıyormuş benimki 5 kg zaten ne zaman kullanıcamki başka?:uhm::uhm:

Verem aşısı yaptıran arkadaşlar bebeğinizin aşı vurulan kolunda aşı kabuğu bağladı mı, benimkinin henüz bağlamadı, o kabuk aşını tutup tutmadığını gösterirmiş, gerçi hemşire 6 haftaya kadar zamanı var bekleyin dedi ama...
:uhm:

canım rejene hakkında benimde bilgim yok..eczaneye yönelik bir ürün değil..internet,tv satışı olan bir ürün...araştırmadım da..

canım ya bu internette tvde vb yerlerde satılıpta eczanede satılmıyorsa sağlık bakanlığından onayı yok mu demek oluyo...geçenlerde akıllı krem diye bişey duydum internette ve eczaneden almaya gittim... fakat hiç duymadıklarını sağlık bakanlığından izinli olsa onlarında elinde olacağını söylediler... bu gerçekten böyle mi...

bende kanguru aldım ama memnun kalmadım stork markası...sen hangi marka seda mahsuru yoksa?benımkının yan kayışları ince oldugu için sanırım iyi kavrayamadı..

dün doktor bize bir ay sonra oturma alıştırmalarınıza başlayın dedi..bizim oğlan bir ay önden gidiyormuş.. O yüzden erken başlıycakmışız..

bizimkinin ilk günden beri kokuluuu kaydirigubbakcemile3

doktorumuz 2-3 ay içinde olacak hemen bekleme dedi... Bende kabuk tutmadı neden diye sormuştum..

evet onu bılıyorum sabahları bakıyorum ama malesef sadece bakıyorum benımkı sadece bır kere uyudugu rasgeldı program saatıne yaptım onunla bırlıkte hareketlerı gercekten guzel egzersızler ama bebısle ılgılenmekten yapamıyorum malesef.. dvd sını alacagım o zaman uygun oldugum her hangı bır saat koyup yaparım. pilates ıcınde yapılan egzersızlerden bır kacını ben zaten onceden yapıyordum ama pılates oldugunu bılmıyrdum normal egzersız olarak.. zaten adı farklı yapılan aynı ama gercekten guzel bır spor hem yoruyor hem dınlendırıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…