- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #2.981
Hepinize günaydın dün sayfadn çıkarken başım ağrıyor demiştim uyuyacağım demiştim hatırlarsanız uyuyamadım başım çok ağrıdı migren krizine girdim ve kendimi acıbadem acil bölümünde buldum serum ağrı kesici katıp verdiler kalçadan 2 ağrı kesici iğne yapıldı bulantı için seruma bişey kattılarrr midemde bulanıyordu çünkiii ve gece 10 da eve geldik bende kalamadım zaten ceylinimi 14 yaşındaki ablasına bırakmıştım çocuğu çocuğa emanet ettik yanii aklım hep buradaydı allaha şükür bişey olmadı .geçti ağrım geçmeseydi ilaçlı tomografiye alacaklardı beyinde bişey olabilir diye ama sabah gel mutlaka çekilecek yinede tedbir olarak dendi çok fenaydı kızlar çok fenaaa migren ataklarım oluyordu daha öncede hastanelik olmuştum ama bu derece ağrım olmamıştı hiçç yani inanın bir ara arabadan aşağıya atacaktım kendimi nerdeyse kafamı koltuğa cama vura vura gittim hastaneye resmen ve bu sabah şuan itibari ile başım yine ağrıma ya başladı kahvaltı hazırlıyor eşim kahvaltı edip ağrı kesici alıcam eğe dinmez artarsa yine acile gidicem mecburen tomografi randevumuz saat 12 de çünkü ve onu bekleyemeyeceğim sanırım dünkü ağrıya benziyor ağrılar ALLAH HEPİMİZİ BEBEKLERİMİZE BAĞIŞLASIN VALLA DÜN HASTANEDE HEM AĞRIMA BAĞIRIYORDUM HEM AĞLIYORDUM BANA NEOLACAK DİYE KIZLARIMI DÜŞÜNDÜM BANA BİŞEY OLSAYDI NEOLURDU ONLARA DİYEE BEYİN KANAMASI GEÇİRİCEM SANMIŞTIM ÇÜNKİİ
oo herkesciklerr gelmişş ne güzell nasılsınız hanımlar.
sedacım evt bizde bebişlerimizde en kısa zamanda ek gıdalarımıza başlarızda ohh birlikte kahvaltı edebiliriz şmdi nerde kahvaltı hazırlamak dursunda hiçbirşey yapamıyorsun yemek yedigimde saat ögleden sonrayı buluyor.
ayyy arkadaşlar dün gece beni uyku tutmadı gittim gardolabıma ne kadar pantalonum varsa denedim hepside 38 beden ve hepsinin içine girdim kaydirigubbakcemile2hihoyyyt
tabi göbiş biraz dışarı fırlıyor ama olsun -tatlicadiarzu- kocişim ne zaman zayıflamayı düşünüyorsun diyip duruyordu giydim pantalonları sıra sıra bak gör gör dedim bunların hepsi 38 beden ve hamilelikten önce giydigim pantalonlar dedim kaydirigubbakcemile5
Hicrancım çok geçmiş olsun canım....Migren kadınlara özellikle titiz kadınlarda daha çok olur diye duymuştum. Karanlık bir oda ve sessizlik en ihtiyacın olan şey...
Herkese günaydın, tüm anne adaylarına kahvaltıda çaylarını rahatlıkla yudumlayabilmelerini ve bebeklerinin vıkvıklamadan güzel bir kahvaltı edebilmesini dilerim...
Ben dün arkadaşımla dışarı çıktım, nazlıya annem baktı sağolsun bende rahat bir nefes aldım haftalardır hatta aylardır eve kapandım. Bunalmışım gerçekten. Kanguru aldım bebişime, çok tatlı duruyor, bu sabah kahvaltıyı hazırlarken taktım çünkü benimki kahvaltı bile hazırlatmıyor bana sürekli mızıklanıyor.ÖÖle havalara baka baka dolaştı benimle :)) Kollarım boşlukta ve bebeğim kucağımdaydı bu bir rüya olmalıydı :))) Neyse kızlar ama acaba bu kanguru bebişimin kalçasına zarar verirmi sizce? Oturur gibi görünüyor ama aslında asılı duruyor, zararlı olsa yıllardır kullanılmaz di mi?
Cevap Veren : Mehmet Çağlar (Toplam Soruların %2,37 ini cevaplamış)
Cevap Zamanı : 21.01.2007 21:26:17
Cevap Başlığı : kokulu gaz çıkarma
Cevap : bebeklerde gaz ve kaka kokulu değildir. eğer böyle bir durum varsa bebeğin barsaklarında enfeksiyon olabilir.bu nedenle bebeğinizi bir çocuk hekimine götürmenizi tavsiye ederim saygılarımla dr mehmet çağlar izmir tel 02232 464 49 68
kızlar bu doğrumu yaaa benim bebeiş dün altını alırken 2-3 kere pırtladı çok kötü koktu yaaa acaba böyle bişeymi var şimdi korktum ben, ne yapsam zaten kabızlık sorunu varrrrrr
Harıkasın yaa 38 beden kotlarına gırmek harıka bır duygu olsa gerek.. benımde dusuk bel ve dar paca bayıldıgım kotlarım ıcerıde oylece duruyor ıcım gıdıyor onlara ama hala esofmanlara mahkumum.. :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
sedacım
senin aldığın şeyden bende aldım ama daha hiç kullanmadım sanırım henüz erken bence biraz daha bekle bence daha çok tazeeeee annesi[/B]:içelim:
canım rejene hakkında benimde bilgim yok..eczaneye yönelik bir ürün değil..internet,tv satışı olan bir ürün...araştırmadım da..
Kızlar az evvel haziran annelerini okudum ne güzel ek gıdaya geçmişler, bebişleriyle beraber kahvaltı yapıyorlar, birbirlerine tarifler veriyorlar çok özendim. 3 ay sonra bizde başlıcaz allah nasip ederse di miii :))
Birde bebişler en zaman oturmaya başlıcak bilen var mı yat yat sırtı ağrıyordur bebişlerimizin...
bende kanguru aldım ama memnun kalmadım stork markası...sen hangi marka seda mahsuru yoksa?benımkının yan kayışları ince oldugu için sanırım iyi kavrayamadı..
Cevap Veren : Mehmet Çağlar (Toplam Soruların %2,37 ini cevaplamış)
Cevap Zamanı : 21.01.2007 21:26:17
Cevap Başlığı : kokulu gaz çıkarma
Cevap : bebeklerde gaz ve kaka kokulu değildir. eğer böyle bir durum varsa bebeğin barsaklarında enfeksiyon olabilir.bu nedenle bebeğinizi bir çocuk hekimine götürmenizi tavsiye ederim saygılarımla dr mehmet çağlar izmir tel 02232 464 49 68
kızlar bu doğrumu yaaa benim bebeiş dün altını alırken 2-3 kere pırtladı çok kötü koktu yaaa acaba böyle bişeymi var şimdi korktum ben, ne yapsam zaten kabızlık sorunu varrrrrr
Canım ama üzerinde 0-12 ay diyor 3,5 kg dan 9 kiloya kadar kullanılıyormuş benimki 5 kg zaten ne zaman kullanıcamki başka?:uhm::uhm:
Verem aşısı yaptıran arkadaşlar bebeğinizin aşı vurulan kolunda aşı kabuğu bağladı mı, benimkinin henüz bağlamadı, o kabuk aşını tutup tutmadığını gösterirmiş, gerçi hemşire 6 haftaya kadar zamanı var bekleyin dedi ama...:uhm:
canım ben platese başladım 1 hafta oldu göbeğim biraz sertleşti sanki.. benim sadece göbeğim var zaten.. bence sende dene hergün sabah 10 da TV 8 de Ebru Şallı gösteriyo... gerçekten göbeğimin yandığını hissediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?