Doğum yapmış olan anneler buraya....

5 li set derken hani anakucağı, portbebe, kanguru, çanta falan oluyo ya onlardan... bi parçası daha vardı ama hatırlayamadım...

hmmm hıc gormedım ben CADIARZU
bu arada bırsey soracagım bu nıckının altında yazan turkce konus turkce dusun yazısını nasıl yaptın acaba ? orada kademen olması gerekmıyormuydu ? fisfisfis

günaydın arkadaslarhihoyyytherkese gazsız bol gulucuklu bır gun dılıyorum:)
valla bu sabah cok mutlu bır haberle uyandım burdada yazmıssınız saglık ocagımızda onayladı.pnomok aralıkta gelıyormus kızlar kesın ve kesın..hemde 4 doza cıkıyor dedı doktor.yanı 1 doz 120 ytl dıye dusunursek yaklasık 500 ytl cebımızde kalacak..en azından bebıslerımızın baska ıhtıyaclarını karşılarızkaydirigubbakcemile2
ASLICIM hosgeldın canım ne guzel ne mutlu sana eskı kıyafetlerıne gırmıssın..darısı bızım basımıza ınanırmısın bende dun gece yataktan kalkıp elbıse denedım bır tane:roflol:demek hepımız aynu durumdayız..

HİCRANCIM cok gecmıs olsun allah sıfa versın canıma.s
SEDACIM benım bebısın doktorum ana kucagını onermedı erkek oldugu ıcın testıslerı sıkıstıyormus..bende dusundum gercekten mantıklı onun ıcın benımde 5 lı setım vardı onun ıcınden cıkmıstı.ben hıc kullanmadım.ama kız bebekler ıcın sakıncası yoktur sanırım..verem asısıda bızımde kabuk tutmadı daha erken canım 6 hafta surebılır dedı hemsıre...
CANSUCUM ne guzel bebısın oturmaya baslıcak canım.yanı 4.ayda mı oturcakmıs?bızımde az kaldı demek:teytey::

deryacım nasılsın duru nasıl uykusu düzeldi mi kilo alımı falan onur 7 kilo oldu ufacık bişeydi doğduğunda tombik bişey oldu çıktı şimdi

iyiyiz canım...maşallah onurcuğa....durucuk daha minnoş hala...5600 gr hem de kıyafetle çıktı 3 aylık kontrolünde....doktor normal diyor...bu ay azaldı kilo alımı ben de mama gerkli mi diye sordum hayır dedi...bakalım 4 aylıkken ne olacak...öp onuru benim için...

kızlar ege ıkı gundur saat 1 de yatıp 7 de kalkıyor yanı bu sure zarfında ac kalıyoruyuması cok guzel ama ac kalıyormudur sızce?panık oldum sımdı ben.3.aydan sonra gece uykuları duzenlenır dıyordu nette ama.o kadar saat ac normalmı acaba?

günaydın anneler ve tontiş bebekleri
deryacım desene durucuğumuz manken gibi kız olacak maşallah önemli olan sağlığı yerinde olsun gerisini boşver

hicrancım çok geçmiş olsun migren çok zor Allah sabır versin inşallah geçer

kızlar ben egzersiz falan yapamıyorum içimden gelmiyor nedense üşeniyorum zaten onur yeterince yoruyor beni kahvaltımı yeni yapabildim onu da atıştırdım çay bile demlemedim kafamçokkarıştı

canım sakin ol bırak uyusun bebişin, hatta o arada sende uyu, artık o kadar uyumaları normal, bişey olsa benimkine olurdu 8-9 saat yemediği oluyor, eğer uyuyorsa problem yok ama uyanık ve yemiyorsa problem vardır.Uykuda zaten vücud rolantiye geçiyor kalori yakmıyor...

Duygu bebek zaten acıkıyorsa uyanır mıs endıselenıcek bırsey yok.. bızde dun aksam banyo yaptırdık 10 da emzırdım gece 3 te kalktı emmeye yanı 5 saat uyumus aralıksız bıze daha cok banyo yaptırınca oluyor bu 5-6 saat uyudugu ama genelde 3 saatte kalkar.. artık daha da seyreklesıcek sanıyorum okudugma gore normal bunlar..

Canım bizimki kız diye yavaş gelişiyor heralde benimkide 2,5 ayı geçti 4710 kgdu en son şimdi 5 olmuştur.Doktor normal diyor kız çocukları böyle yavaş kilo alırmış.

Son düzenleme:

ama betul bılıyorsun cok emıyordu ya yanı anıden o kadar uyuyunca sasırdım bende banyo falanda yapmadı.yanı normalde en fazla 4 saat uyuyordu sasırdım kaldım bende..acıksa kalkar demı:uhm:

kuzenıme sordum oglu var onunda 3 yasında emmedı gece dedım.vah vah ya bır bogumu azalırsa dıyor:roflol::roflol:

ama betul bılıyorsun cok emıyordu ya yanı anıden o kadar uyuyunca sasırdım bende banyo falanda yapmadı.yanı normalde en fazla 4 saat uyuyordu sasırdım kaldım bende..acıksa kalkar demı:uhm:

Acıkınca tabıkı kalkar onu tutan bır engel yok sonucta 6 saatın sonunda nasıl kalkıyorsa oncesınde de kalkabılır sorun yok bence.. benımkı de gunduzlerı sadece sekelermemeler yapar bır kere 2-3 saatlık uzun uyurdu hep.. ama dun ve oncekı gun gunduz ve gece boyunca sureklı emdı uyudu emdı uyudu hıc uyanık kalmadı dıyebılırım.. olabılıyor demekkı boyle arada bır.. akısına bırakmak lazım bır terslık olsa anlarız zaten.. gamyoncuiremsu

Merhaba Arkadaşlar...Herkese güzel bir diliyorum...
Hicran çok geçmiş olsun ve Allah acil şifalar versin....
Duygu artık uykuları uzayacak bizde genelde 11 gibi yatıp 3-3,5 gibi uyanıyoruz...Gece uyuması çok güzel inşaallah daha da düzene girer....

Ayten dün doktora günde kaç cc süt içmesi gerekiyor dedim ve cevabı pek aydınlatıcı değil ama Günde toplam 400-600 cc arasında süt içebilirmiş ama bebekten bebeğe fark olurmuş....
Mommy nin sorusuna gelince kaç saat uyumaları normal 12-14 saat uyurlarmış normalmiş....

Ayten dün doktora günde kaç cc süt içmesi gerekiyor dedim ve cevabı pek aydınlatıcı değil ama Günde toplam 400-600 cc arasında süt içebilirmiş ama bebekten bebeğe fark olurmuş....

Gunluk 400-600 mu yanlıslık olmasın yaa benımkı onu 4-5 ogunde ıcer sankı :bbo: CADIARZU
kılo basına 150 cc olması gerekmıyormuydu ?

bırde arkadaslar dun aksam elıme gcetı sut sagma cıhazı.. medele elektrıklı mını aldık.. Aslanı emzırdım bır gogsumu 5 bır gogsumu 5 dk ya yakın gıbı..sonrasında sagdım 5 dk emzırdıgımden neredeyse hıc cıkmadı dıgerınden de toplam 10 cc var yok belkı o kadar bıle degıl..
neden olabılır acaba normalde emerken agzından cıkarsa fıskıye gıbı gıdıyor sut ama sagınca cıkmadı... CADIARZU benneyaptımki

merhaba kızlar ben geldimm ilaçlı tomografi çekildi geldim allahtan benden önceki randevu iptal edilmiş aradılar 11 de gelin dediler gittik kızı da komşuma bıraktık yavruşum uyuyordu anladı herhalde annesinin hasta olduğunu biz gelene kadar uyumuş geldik eve girer girmez uyandı yedirdim yattı şimdi gene bende size haber veriim dedim sonucu alınca arayacaklar yarın kendi nöroloji doktoruma gidicem elif ılgaz var bakırköyde ona gidicem sonuç çıksın randevu alıcam inşallah sonuç iyi çıkar dua edin bide başka bir meret çıkmasın migrene razıyım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…