- 25 Ekim 2008
- 52.628
- 114.828
- 1.223
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #3.001
canım markası kraft hemde çok uyguna aldım..54 ytlye...
hadi ya onların bi de markalısı mı oluyo...bizimki normal 5li takımının içinden çıkanlardan.. onlar iyi olmaz mı acaba... ben 5li seti 60a almıştım zaten... :uhm:
kangurunun beslı setı nasıl oluyor yahu merak ettım ? :bbo:
5 li set derken hani anakucağı, portbebe, kanguru, çanta falan oluyo ya onlardan... bi parçası daha vardı ama hatırlayamadım...
hadi ya onların bi de markalısı mı oluyo...bizimki normal 5li takımının içinden çıkanlardan.. onlar iyi olmaz mı acaba... ben 5li seti 60a almıştım zaten... :uhm:
deryacım nasılsın duru nasıl uykusu düzeldi mi kilo alımı falan onur 7 kilo oldu ufacık bişeydi doğduğunda tombik bişey oldu çıktı şimdi
iyiyiz canım...maşallah onurcuğa....durucuk daha minnoş hala...5600 gr hem de kıyafetle çıktı 3 aylık kontrolünde....doktor normal diyor...bu ay azaldı kilo alımı ben de mama gerkli mi diye sordum hayır dedi...bakalım 4 aylıkken ne olacak...öp onuru benim için...
kızlar ege ıkı gundur saat 1 de yatıp 7 de kalkıyoryanı bu sure zarfında ac kalıyor uyuması cok guzel ama ac kalıyormudur sızce?panık oldum sımdı ben.3.aydan sonra gece uykuları duzenlenır dıyordu nette ama.o kadar saat ac normalmı acaba?
iyiyiz canım...maşallah onurcuğa....durucuk daha minnoş hala...5600 gr hem de kıyafetle çıktı 3 aylık kontrolünde....doktor normal diyor...bu ay azaldı kilo alımı ben de mama gerkli mi diye sordum hayır dedi...bakalım 4 aylıkken ne olacak...öp onuru benim için...
Duygu bebek zaten acıkıyorsa uyanır mıs endıselenıcek bırsey yok.. bızde dun aksam banyo yaptırdık 10 da emzırdım gece 3 te kalktı emmeye yanı 5 saat uyumus aralıksız bıze daha cok banyo yaptırınca oluyor bu 5-6 saat uyudugu ama genelde 3 saatte kalkar.. artık daha da seyreklesıcek sanıyorum okudugma gore normal bunlar..
ama betul bılıyorsun cok emıyordu ya yanı anıden o kadar uyuyunca sasırdım bende banyo falanda yapmadı.yanı normalde en fazla 4 saat uyuyordu sasırdım kaldım bende..acıksa kalkar demı:uhm:
Ayten dün doktora günde kaç cc süt içmesi gerekiyor dedim ve cevabı pek aydınlatıcı değil ama Günde toplam 400-600 cc arasında süt içebilirmiş ama bebekten bebeğe fark olurmuş....
kuzenıme sordum oglu var onunda 3 yasında emmedı gece dedım.vah vah ya bır bogumu azalırsa dıyor:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?