- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #3.021
Gunluk 400-600 mu yanlıslık olmasın yaa benımkı onu 4-5 ogunde ıcer sankı :bbo: CADIARZU
kılo basına 150 cc olması gerekmıyormuydu ?
bırde arkadaslar dun aksam elıme gcetı sut sagma cıhazı.. medele elektrıklı mını aldık.. Aslanı emzırdım bır gogsumu 5 bır gogsumu 5 dk ya yakın gıbı..sonrasında sagdım 5 dk emzırdıgımden neredeyse hıc cıkmadı dıgerınden de toplam 10 cc var yok belkı o kadar bıle degıl..
neden olabılır acaba normalde emerken agzından cıkarsa fıskıye gıbı gıdıyor sut ama sagınca cıkmadı... CADIARZU benneyaptımki
çok geçmiş olsun canım...çok üzüldüm... bende de migren olduğu için seni anlayabiliyorum...ah o nöbetler bir geldi mi bazen 1 hafta gitmiyor...belki biliyosundur ama ben yine de söyleyeyim dedim... bende kullandığım ilaçlar hep alışkanlık yapıyor ve bi süre sonra işe yaramıyor... ve her seferinde daha yüksek dozlu ilaçlara başlamak zorunda kalıyorum... ve şu an emzirdiğim için herhangi bir ilaç kullanamıyorum...
fakat son nöbetimin geldiğinde üç makyaj temizleme pamuğunun üzerine karabiber döktüm göz kararı ve üzerlerine yine makyaj temizleme pamuklarından koydum.. üzerlerine bol miktarda limon kolonyası döktüm... ikisini şakaklarıma birini alnımın tam ortasına koydum ve bir tülbentle sıkıca sardım gözlerimi kapatıp uyumaya çalıştım... müthiş bir yanma oldu bi süre ve yarım saat sonra falan geçti ağrım...ve 15 gündür bir daha hiç nöbet gelmedi...bunu bi yerde okumuştum ve gerçekten işe yaradı sanırım...istersen sen de bi dene... migrenle yaşamak çok zor inşallah kesin bir şifası bulunur...
tekrar tekrar geçmiş olsun.... bebişinle sağlıklı günler...
canım sorma ben devamlı aldığım ilaçları kullanmıyordum hamiş kaldıktan sonra migren atağı hiç olmamıştı hamile kalınca migren beni bıraktı diye de seviniyordum doğumdan sonra ara ara baş ağrılarım olmuştu ama önemsememiştim gitmedim doktoruma bir ilacım vardı sende de vardır mutlaka kriz geleceğini anladığında yiyorsun hani kutusunda 4 tane hap vardı ben onu tarihi geçti diye atmıştım yenisinide almamıştım hamişken lazım olmicak nasıl olsa diye ilacın adını bile untmuştum dün alabilseydim belki okadar kötü olmazdım dr aradım yarına randevu al gel ilaçları yazarım yeni den kotrol edelim bi dedi bakalım yarınada randevuları doluymuş hep araya alabilirse alacak yoksa cumartesiye kalacak randevumuz
o karabiber olayını da hiç duymadım ama kolonyayı peçeteye döküp başıma koyuyorum bende arada bir
Ayten dün doktora günde kaç cc süt içmesi gerekiyor dedim ve cevabı pek aydınlatıcı değil ama Günde toplam 400-600 cc arasında süt içebilirmiş ama bebekten bebeğe fark olurmuş....
Mommy nin sorusuna gelince kaç saat uyumaları normal 12-14 saat uyurlarmış normalmiş....
merhaba kızlar ben geldimm ilaçlı tomografi çekildi geldim allahtan benden önceki randevu iptal edilmiş aradılar 11 de gelin dediler gittik kızı da komşuma bıraktık yavruşum uyuyordu anladı herhalde annesinin hasta olduğunu biz gelene kadar uyumuş geldik eve girer girmez uyandı yedirdim yattı şimdi gene bende size haber veriim dedim sonucu alınca arayacaklar yarın kendi nöroloji doktoruma gidicem elif ılgaz var bakırköyde ona gidicem sonuç çıksın randevu alıcam inşallah sonuç iyi çıkar dua edin bide başka bir meret çıkmasın migrene razıyım ben
BENİM KIZ 2 AYINI DOLDURDUĞU GÜN KONROLDE DOKTOR BANA 4 SAATTE BİR 150 İLE 180 CC ARASI DEĞİŞİR BEBEĞE GÖRE DEDİ BUNA GÖRE 900 İLE 1080 GR ARASI BİŞEY OLUYOR OHALDE NASIL YANİİCADIARZU:uhm:
canım ya bu internette tvde vb yerlerde satılıpta eczanede satılmıyorsa sağlık bakanlığından onayı yok mu demek oluyo...geçenlerde akıllı krem diye bişey duydum internette ve eczaneden almaya gittim... fakat hiç duymadıklarını sağlık bakanlığından izinli olsa onlarında elinde olacağını söylediler... bu gerçekten böyle mi...
canım sorma ben devamlı aldığım ilaçları kullanmıyordum hamiş kaldıktan sonra migren atağı hiç olmamıştı hamile kalınca migren beni bıraktı diye de seviniyordum doğumdan sonra ara ara baş ağrılarım olmuştu ama önemsememiştim gitmedim doktoruma bir ilacım vardı sende de vardır mutlaka kriz geleceğini anladığında yiyorsun hani kutusunda 4 tane hap vardı ben onu tarihi geçti diye atmıştım yenisinide almamıştım hamişken lazım olmicak nasıl olsa diye ilacın adını bile untmuştum dün alabilseydim belki okadar kötü olmazdım dr aradım yarına randevu al gel ilaçları yazarım yeni den kotrol edelim bi dedi bakalım yarınada randevuları doluymuş hep araya alabilirse alacak yoksa cumartesiye kalacak randevumuz
o karabiber olayını da hiç duymadım ama kolonyayı peçeteye döküp başıma koyuyorum bende arada bir
kızlar bana da dr. günde 600 cc süt yetrlidir dedi.biz farketmesekte sütümüz o kadar oluyor demekki bebişler kilo alıyor.
Selam arkadaşlar ...Başıma neler geldi bi bilseniz iki gün önce oğluşumu tam yatağına koyarken boynum ve sırtım bir tutuldu kaskatı kalakaldım ayakta...Boynumun kökünden sırtımın köşesine sanki bir sopa girmiş gibi oldu...Eşim hemen zeytinyağı ile sırtıma masaj yaptı ama nafile....Bu arada oğluşum acıktı ağlamaya başladı ama ben o kadar kötüyümki eşim hangimize bakacağını şaşırdı....Kucağıma aldı bebeğimi ama nasıl emziricem onu düşünüyorum ..Neyse eşimin yardımıyla Kaanım memeyi buldu ve emmeye başladı..Bu arada ben boynumu eğip bakamıyorum ...Kucağımda tutuyorum ama ağırlık bindiğinden sırtım kopacak gibi...Neyse hemen doktorumuzu aradık doktor voltaren jel kullanmamı birtek onun anne sütüne geçmeyeceğini söyledi...Eşim hemen eczaneye gidip aldı sürdük arkasından da sıcak bi banyo yaptım çok iyi geldi başımı biraz oynatmaya başladım...Bu arada eşim öğretmen okul saati geldi mecbur o okula gitti ..Tam iyileştim dedimki..sıcaklığın etkisi geçince boynum yine odun gibi oldu...Anlayacağınız eşim gelene kadar o kadar zorlandımki doğru dürüst oğluşumu ne emzirebildim ne ilgilnebildim çocuk uyusun diye devamlı salayıp durdum....Bu arada da ağlıyorum çocuk perişen oldu neden ben ailemden bu kadar uzaktayım neden benim kimsem yok diye..Anacığım olsaydı yanımda banada bakardı torununada..Gurbette olmak bir kere daha koydu bana anlayacağınız...Ne hastalığını paylaşabiliyosun ne sevincini ne mutluluğunu....
Dün gece sabaha kadar döne döne krem sürüp sıcak su torbası koyduk boynuma ..Bugünde eh işte biraz daha iyiyim..En azından boynumu eğip kuzumu emzirebiliyorum...Bi daha hiç şikayet etmiyecem kuzumu durmuyo uyumuyo diye...Allahım sen bol bol sağlık verde ben herşeye razıyım ...iki günde mahvoldum kucağıma alamıyorum diye..Aman arkadaşlar kendinize ve sağlığınıza çok dikkat edin boşda bulunup ani hareketler yapmayın...Sonrası çok zor inanın.....
Arkadaşlar siz farketmiyorsunuz ama vücudunuz ortalama 1 litreye yakın süt üretiyor hergün, ben bile yani benim sütüm eh denecek kadardır benden bile 800cc çıkıyor sağdığım için biliyorum.
Selam arkadaşlar ...Başıma neler geldi bi bilseniz iki gün önce oğluşumu tam yatağına koyarken boynum ve sırtım bir tutuldu kaskatı kalakaldım ayakta...Boynumun kökünden sırtımın köşesine sanki bir sopa girmiş gibi oldu...Eşim hemen zeytinyağı ile sırtıma masaj yaptı ama nafile....Bu arada oğluşum acıktı ağlamaya başladı ama ben o kadar kötüyümki eşim hangimize bakacağını şaşırdı....Kucağıma aldı bebeğimi ama nasıl emziricem onu düşünüyorum ..Neyse eşimin yardımıyla Kaanım memeyi buldu ve emmeye başladı..Bu arada ben boynumu eğip bakamıyorum ...Kucağımda tutuyorum ama ağırlık bindiğinden sırtım kopacak gibi...Neyse hemen doktorumuzu aradık doktor voltaren jel kullanmamı birtek onun anne sütüne geçmeyeceğini söyledi...Eşim hemen eczaneye gidip aldı sürdük arkasından da sıcak bi banyo yaptım çok iyi geldi başımı biraz oynatmaya başladım...Bu arada eşim öğretmen okul saati geldi mecbur o okula gitti ..Tam iyileştim dedimki..sıcaklığın etkisi geçince boynum yine odun gibi oldu...Anlayacağınız eşim gelene kadar o kadar zorlandımki doğru dürüst oğluşumu ne emzirebildim ne ilgilnebildim çocuk uyusun diye devamlı salayıp durdum....Bu arada da ağlıyorum çocuk perişen oldu neden ben ailemden bu kadar uzaktayım neden benim kimsem yok diye..Anacığım olsaydı yanımda banada bakardı torununada..Gurbette olmak bir kere daha koydu bana anlayacağınız...Ne hastalığını paylaşabiliyosun ne sevincini ne mutluluğunu....
Dün gece sabaha kadar döne döne krem sürüp sıcak su torbası koyduk boynuma ..Bugünde eh işte biraz daha iyiyim..En azından boynumu eğip kuzumu emzirebiliyorum...Bi daha hiç şikayet etmiyecem kuzumu durmuyo uyumuyo diye...Allahım sen bol bol sağlık verde ben herşeye razıyım ...iki günde mahvoldum kucağıma alamıyorum diye..Aman arkadaşlar kendinize ve sağlığınıza çok dikkat edin boşda bulunup ani hareketler yapmayın...Sonrası çok zor inanın.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?