- 9 Eylül 2007
- 4.310
- 370
- 363
- 44
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #3.061
Herkese günaydınn a.s.
Papatyam;Geçmiş olsun, hamilelikte benimde hiç başım ağrımadıı ama doğum yaptıktan 2-3 gün sonra başladı, normal baş ağrısına dayanamıyoruz seninkisi migren Allah şifa versin..
aslı nasıl verdin kiloları? rejim filan mı yaptın ?
Önceleri akşama doğru kahvaltı yapardım şimdi ise uyanır uyanmaz acıkıyorum, süt vermek bu kadar insanın iştahını etkiermi yaa:çok üzgünüm:
aytege bizimkiside tuvaletini yaptığı zaman hemen kokuyorr ama hasta olduğunda hem tuvaleti hemde kusmuğu daha farklı kokar gibime geliyor
Ya önceleri altına yapmış çocukların yanına bile yaklaşamazdım altını açtıklarında odadan çıkardım hemen, şimdi o koku öyle güzel geliyor kicokacimcoook
Sigara içen arkadaşlarr bol bol süt ve yoğurt içmeye dikkat edin yoğurt mayalandığı için penisilin gibi.bir nebzede olsa sigaranın zehrini karşı iyi gelir.zehirlendiğimizde bile yoğurt yedirirler bilirsinizkaydirigubbakcemile5
Gelelim benim sorulara;
Oğlum gece kalktığında fazla emzirmemeye çalışıyorum yani kendisi bırakmıyor ben bıraktırıyorum, fazla yer kusar diye! gündüzleri de genellikle aynısını yapıyorum siz nasıl emzirmeyi bitiriyorsunuz?
Birde 2-3 gündür sabahları burnu tıkanık kalkıyor sizinkilerdemi öyle?
Son olarak şu pipisini geri çekme işlemini yapıyormusunuz? bir önceki dr.umuz ellemeyin dedi şimdiki her banyoda yapın diyorr:mymeka:
ben her kontolümüzde kendisine yaptırmayı düşünüyorumm
Gunluk 400-600 mu yanlıslık olmasın yaa benımkı onu 4-5 ogunde ıcer sankı :bbo: CADIARZU
kılo basına 150 cc olması gerekmıyormuydu ?
bırde arkadaslar dun aksam elıme gcetı sut sagma cıhazı.. medele elektrıklı mını aldık.. Aslanı emzırdım bır gogsumu 5 bır gogsumu 5 dk ya yakın gıbı..sonrasında sagdım 5 dk emzırdıgımden neredeyse hıc cıkmadı dıgerınden de toplam 10 cc var yok belkı o kadar bıle degıl..
neden olabılır acaba normalde emerken agzından cıkarsa fıskıye gıbı gıdıyor sut ama sagınca cıkmadı... CADIARZU benneyaptımki
bu vitamalt içecek mi? eczanede mi satılıyor.kaç lira ? benim mamalara verdiğim parayı düşünürsem mamaya vereceğimi vitamalta veririm.
Hicrancım çok geçmiş olsun canım....Migren kadınlara özellikle titiz kadınlarda daha çok olur diye duymuştum. Karanlık bir oda ve sessizlik en ihtiyacın olan şey...
Herkese günaydın, tüm anne adaylarına kahvaltıda çaylarını rahatlıkla yudumlayabilmelerini ve bebeklerinin vıkvıklamadan güzel bir kahvaltı edebilmesini dilerim...
Ben dün arkadaşımla dışarı çıktım, nazlıya annem baktı sağolsun bende rahat bir nefes aldım haftalardır hatta aylardır eve kapandım. Bunalmışım gerçekten. Kanguru aldım bebişime, çok tatlı duruyor, bu sabah kahvaltıyı hazırlarken taktım çünkü benimki kahvaltı bile hazırlatmıyor bana sürekli mızıklanıyor.ÖÖle havalara baka baka dolaştı benimle :)) Kollarım boşlukta ve bebeğim kucağımdaydı bu bir rüya olmalıydı :))) Neyse kızlar ama acaba bu kanguru bebişimin kalçasına zarar verirmi sizce? Oturur gibi görünüyor ama aslında asılı duruyor, zararlı olsa yıllardır kullanılmaz di mi?
aslıcın kıyafetlerine sığmana çok sevindim.nasıl becerdin yaCADIARZUdarısı başıma ne diyim.memlekete gelceğini yazmışsın.merkeze de uğrarsan görüşelim isterim.nazilli biraz uzak ama belki uğrarsın canım.oo herkesciklerr gelmişş ne güzell nasılsınız hanımlar.
sedacım evt bizde bebişlerimizde en kısa zamanda ek gıdalarımıza başlarızda ohh birlikte kahvaltı edebiliriz şmdi nerde kahvaltı hazırlamak dursunda hiçbirşey yapamıyorsun yemek yedigimde saat ögleden sonrayı buluyor.
ayyy arkadaşlar dün gece beni uyku tutmadı gittim gardolabıma ne kadar pantalonum varsa denedim hepside 38 beden ve hepsinin içine girdim kaydirigubbakcemile2hihoyyyt
tabi göbiş biraz dışarı fırlıyor ama olsun -tatlicadiarzu- kocişim ne zaman zayıflamayı düşünüyorsun diyip duruyordu giydim pantalonları sıra sıra bak gör gör dedim bunların hepsi 38 beden ve hamilelikten önce giydigim pantalonlar dedim kaydirigubbakcemile5
bu vitamalt içecek mi? eczanede mi satılıyor.kaç lira ? benim mamalara verdiğim parayı düşünürsem mamaya vereceğimi vitamalta veririm.
...........................................................
kızlar bugun baska bır doktora gıttım kontrole bebısım ıcın tavsıye uzerıne..doktor gece 1 de yattı sabah 7 de kalktı dedım.adam gece 1 de yatmasına takıldı.cocuk 1 e kadar neden oturuyor dedı...9 da yatıcak 3 gıbı kalkıcak emzırcen tekrar uyucak dedı.sımdıden o saatlerde uyutma alıskanlıgı edının dedı.ben ama ac kaldı dıyorum adam yok 1 de yatmıcak dıyor:roflol:
neysekı bu doktoru begendım herseye baktı.cırıpcıplak soydu poposuna,kalcasına,gozune kulagına vb..bundan sonra ona gıtmeyı dusunuyorum.cok sukur bır doktor buldum..
yok ben yapmıyorum ama sıcak su, sıcak havlu süt kanallarını açıyor olabilir, banyo bana iyi geliyor mesela..süt artsın istiyorsanız paraya kıyıp hergün vitamalt içmelisiniz ben denedim ve başardım beni sütüm ilk 15 gün bir damla bile yoktu...[/COLOR
]
zelıhacım egede gecelerı 10 dakıka emıyor zaten memede tekrar uyuya kalıyordu.ıkı gundur ıste dedıgım gıbı oda olmuyor...ama normalde gece uyuyakaldıgı ıcın kusmuyordu cok sukur.gunduz ama gecekı acıgını kapatıp bol bol kusuyor...
ben pıpısını cok nadır altını acınca gerı cekıp temızlıyorum canım..
bırde kızlar doktor buhar makınesını sabaha kadar calısırtırmama karsı cıktı.bu seferde odada rutubet oluyor 1 saat sabah 1 saat aksam calıstır yeter dedı.ben gece sabaha kadar calıstırıyordum
Gunluk 400-600 mu yanlıslık olmasın yaa benımkı onu 4-5 ogunde ıcer sankı :bbo: CADIARZU
kılo basına 150 cc olması gerekmıyormuydu ?
Banada saçma geldi ama doktor öyle dedi geçiştirdi ben emziriyorum diyince cc sini salladı gibime geldi bende anlamadım:1no2:
Bride selam;
artık mama vermiyormusun? Sadece o içeceği mi içiyosun?
Bende günde bir yada iki kere sağıyorum. 60-160 cc arası çıkıyo.;Yani bazen çok iyi bazen de az çıkıyo.Ama bebeğimi emzirirken yumuşak olunca yok gibi hissediyorum. Göğsümde 1 saate yakın duruyo ama tam dalamıyo ,çabuk uyanıyo.Sütüm yetmiyo heralde ?
Bende yakında işe başlayacağım.Kızımıda kreşe iş yerinin götüreceğim.Bakalım nasıl yapacağız...
Hepinize günaydın dün sayfadn çıkarken başım ağrıyor demiştim uyuyacağım demiştim hatırlarsanız uyuyamadım başım çok ağrıdı migren krizine girdim ve kendimi acıbadem acil bölümünde buldum serum ağrı kesici katıp verdiler kalçadan 2 ağrı kesici iğne yapıldı bulantı için seruma bişey kattılarrr midemde bulanıyordu çünkiii ve gece 10 da eve geldik bende kalamadım zaten ceylinimi 14 yaşındaki ablasına bırakmıştım çocuğu çocuğa emanet ettik yanii aklım hep buradaydı allaha şükür bişey olmadı .geçti ağrım geçmeseydi ilaçlı tomografiye alacaklardı beyinde bişey olabilir diye ama sabah gel mutlaka çekilecek yinede tedbir olarak dendi çok fenaydı kızlar çok fenaaa migren ataklarım oluyordu daha öncede hastanelik olmuştum ama bu derece ağrım olmamıştı hiçç yani inanın bir ara arabadan aşağıya atacaktım kendimi nerdeyse kafamı koltuğa cama vura vura gittim hastaneye resmen ve bu sabah şuan itibari ile başım yine ağrıma ya başladı kahvaltı hazırlıyor eşim kahvaltı edip ağrı kesici alıcam eğe dinmez artarsa yine acile gidicem mecburen tomografi randevumuz saat 12 de çünkü ve onu bekleyemeyeceğim sanırım dünkü ağrıya benziyor ağrılar ALLAH HEPİMİZİ BEBEKLERİMİZE BAĞIŞLASIN VALLA DÜN HASTANEDE HEM AĞRIMA BAĞIRIYORDUM HEM AĞLIYORDUM BANA NEOLACAK DİYE KIZLARIMI DÜŞÜNDÜM BANA BİŞEY OLSAYDI NEOLURDU ONLARA DİYEE BEYİN KANAMASI GEÇİRİCEM SANMIŞTIM ÇÜNKİİ
Ah canım çok geçmiş olsun,sağlık gibisi yok.Bende ağlıyorum kaç gündür ellerim iyice tutulursa bebeğime nasıl bakıcam diye?Dua edelim bol bol.SAĞLIK SAĞLIK SAĞLIK
O kadar önemliki,para,pul,güzellik hepsi boş....
duygucum benimkide gece 1 e kadar ayakta 9 da uyusa canıma minnet ama nerdeeee,bizi uyutuyo kendi uyumuyo uyuyana kadarda okuyo canıma resmen,bu arada duygucum sen hep sormuşsun ama tam san cvp.yazacakken bizimki uyanıyordu kusmuğu için büyük önlük takıyorum tatlım yoksa üstü başı sırılsıklam oluyo onunla idare ediyoruz bakalım biraz geç oldu kusura bakma,bu arada dr.bulduğuna sevindim çok zor iyi dr.bulmak yarın benimkininde aşısı var inşallah ateşlenmez:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?