Doğum yapmış olan anneler buraya....

Slm.herkese..
Canım bende geceleri en fazla 10 dk.emziriyorum hem uykusu kaçmasın diye hemde dediğin gibi kusmasın diye şu aralar çünkü yan yatmıyor arkasına yastık koyduğum halde hemen dönüyor bende korkuyorum açıkçası,gündüzleri istediği kadar emziriyorum varsın kussun zaten çok kusuyor benimki gece fazla emzirmediğim için gündüzleri vermekten kaçmıyorum
Benimkininde hırıltısı var burnu tıkanmış çıkaramadım pisliklerini genelde burnunun içi dolu olduğu için hep tıkalı gibi
Ben pipisiyle fazla oynamıyorum canım banyo yaptırırken yıkıyorum sadece ama çekmeyi falan yapmıyorum sende araştır bakalım gerekliyse bende yaparım ama yarın kontrolümüz var bende sorayım dr.a:ecrin_bebek:

betülcüm emzirdikten sonra benimde öyle çıkıyor merak etmeee sabah dene ne kadar çıktığını o zaman anlarsın. benim iki göğsümden saat 7 ile 19 arası 300-350 cc çıkıyor zaten bbeebeğin emmesiyleee makina aynı değilmiş kimden duymuştum hatırlamıyorum ama bebek daha kuvvetli emiyor. mesela ben sağma işlemi yaptım diyeli makina sağacak sütü bulamıyor ama hemen ardından egeyi emziriyorum cuk cuk çekiyorrrrra.s.

kızlar bugun baska bır doktora gıttım kontrole bebısım ıcın tavsıye uzerıne..doktor gece 1 de yattı sabah 7 de kalktı dedım.adam gece 1 de yatmasına takıldı.cocuk 1 e kadar neden oturuyor dedı...9 da yatıcak 3 gıbı kalkıcak emzırcen tekrar uyucak dedı.sımdıden o saatlerde uyutma alıskanlıgı edının dedı.ben ama ac kaldı dıyorum adam yok 1 de yatmıcak dıyor:roflol:
neysekı bu doktoru begendım herseye baktı.cırıpcıplak soydu poposuna,kalcasına,gozune kulagına vb..bundan sonra ona gıtmeyı dusunuyorum.cok sukur bır doktor buldum..

bu vitamalt içecek mi? eczanede mi satılıyor.kaç lira ? benim mamalara verdiğim parayı düşünürsem mamaya vereceğimi vitamalta veririm.

eczanede satılıyor 4,5 ytl tanesi...şişe şişe satılıyor bira gibi. sabah akşam içerdim önceleri şimdi sadece sütüm azaldığımda içiyorum Ertesi gün etkisini gösteriyor bende...

arkadaşım ben de dün kanguru aldım ve bebişim çok sevdi rahat oluyo gerçekten.kalçasına zarar vermez merak etme zaten ne kadar süre duruyo ki içinde saatlerce durmadıktan sonra bişi olmaz.gönül rahatlığıyla kullan bence.

aslıcın kıyafetlerine sığmana çok sevindim.nasıl becerdin yaCADIARZUdarısı başıma ne diyim.memlekete gelceğini yazmışsın.merkeze de uğrarsan görüşelim isterim.nazilli biraz uzak ama belki uğrarsın canım.

bu vitamalt içecek mi? eczanede mi satılıyor.kaç lira ? benim mamalara verdiğim parayı düşünürsem mamaya vereceğimi vitamalta veririm.

Canım ben vitamaltı bilmiyorum ama marketlerde satılıyor alkolsüz malt içecekleri ben aldım kullandım cidden faydalı hem pahalıda değil tavsiye ederim sütü artırıyor:lepi:

...........................................................

canım ben hiç almıyorum ağzıdan memeyi emdiği kadar emsin die. zaten bizimkinin kusma huyu yok allaha şükür çok da uzun emmez gerçi max 10-15 dakika bıraktığında da birdaha hayatta ağzını açmaz eğer o zaman zorlarsam eğer hala yemesi için o zaman kusar . bence bırak karnı doyana kadar emsin .

pipisini geri itmeye gelince bu da doktordan doktora değişen bi konu bizimki her altını açmada iteceksin derisini dedi bende yavaşça tahriş etmemeye dikkat ederek yapmaya çalışıyorum.
bazıları da hiç dokunmayın diyor .

brıde buhar makinesi kullanıyorum zaten,kuruma değil sanki grip gibi ama hasta da değil..
Ben burnu için tonimer daml kullanıyorumm.Unutmadan önceleri bir burun damlası vardı hem göze hem burna kullanılıyordu o yanılttı beni tonimerde öyledir diye dikkat etmeden kullanıyordumm ,dikkat edin göze gelmemesi gerekiyormuş.....

Son düzenleme:
zelıhacım egede gecelerı 10 dakıka emıyor zaten memede tekrar uyuya kalıyordu.ıkı gundur ıste dedıgım gıbı oda olmuyor...ama normalde gece uyuyakaldıgı ıcın kusmuyordu cok sukur.gunduz ama gecekı acıgını kapatıp bol bol kusuyor...
ben pıpısını cok nadır altını acınca gerı cekıp temızlıyorum canım..
bırde kızlar doktor buhar makınesını sabaha kadar calısırtırmama karsı cıktı.bu seferde odada rutubet oluyor 1 saat sabah 1 saat aksam calıstır yeter dedı.ben gece sabaha kadar calıstırıyordum

duygucum benimkide gece 1 e kadar ayakta 9 da uyusa canıma minnet ama nerdeeee,bizi uyutuyo kendi uyumuyo uyuyana kadarda okuyo canıma resmen,bu arada duygucum sen hep sormuşsun ama tam san cvp.yazacakken bizimki uyanıyordu kusmuğu için büyük önlük takıyorum tatlım yoksa üstü başı sırılsıklam oluyo onunla idare ediyoruz bakalım biraz geç oldu kusura bakma,bu arada dr.bulduğuna sevindim çok zor iyi dr.bulmak yarın benimkininde aşısı var inşallah ateşlenmez:Saruboceq:

Kızlar ben bebişime internetten oyun halısı aldım dünya para verdim müzikli filan hiç bişey anlamıyo yaaaaa, neden böyle tepki vermiyor? üstüne yatırıyorum o oyuncaklara bakacağına tavana bakıyor lambaya bakıyor.

Son düzenleme:

Bride selam;
artık mama vermiyormusun? Sadece o içeceği mi içiyosun?
Bende günde bir yada iki kere sağıyorum. 60-160 cc arası çıkıyo.;Yani bazen çok iyi bazen de az çıkıyo.Ama bebeğimi emzirirken yumuşak olunca yok gibi hissediyorum. Göğsümde 1 saate yakın duruyo ama tam dalamıyo ,çabuk uyanıyo.Sütüm yetmiyo heralde ?
Bende yakında işe başlayacağım.Kızımıda kreşe iş yerinin götüreceğim.Bakalım nasıl yapacağız...

Canım hatlar karşıtı benim adım eda:dance:
Bizimkiside b.makinesini istemiyor mantar yaparsınız çocuğu dedi..

benim kızın kakası ve gazı da kokuyo.özellikle 4-5 gün yapmadıysa çok daha fazla kokuyo.inşallah enfeksiyon falan yoktur yaCADIARZU.bence kakayı çok yapmadığı için kokuyo.

bizim kızın da aşısı kabuk tutmadı.hemşire kabuk tutmazsa aşı tutmamış demektir dedi ama ben daha önce sormuştum burda kimseye öyle bişi denmemiş.

hicrancım ve yağmurcum sizlere de çok geçmiş olsun.

benimki neredeyse gündüz 1,5 saat arayla gecede en az 3 saat arayla emiyoor gündüzleri dediğin gibi tam dalamıyor çabuk uyanıyor ama gece uyuyoor aç olsa nasıl kilo alcak ki süt bizmezmişki memede alıyodur o kilo
bak şimdi yetmiyomuki şakkıdı
:uhm:

Ah canım çok geçmiş olsun,sağlık gibisi yok.Bende ağlıyorum kaç gündür ellerim iyice tutulursa bebeğime nasıl bakıcam diye?Dua edelim bol bol.SAĞLIK SAĞLIK SAĞLIK
O kadar önemliki,para,pul,güzellik hepsi boş....

Mavili 1 ay önce benimde emzirirken elim tutuluyordu 1-2 dak. sonra düzeliyordu şimdi ise geceleri dizlerim ağrıyor bağdaş yapıp oturamıyorum katlayamıyorum,bendede romatizma artrit olduğunu düşünüyorum teşhisi nasıl koydular sana? kan tahlili filanmı yapıyorlar?

gulsahcım buyuk onluk dedıgın nasıl bırsey canım bende alayım o koruyormu:uhm:hıc ıslanmıyorsa super..benımkı yatarken ozellıkle yana dogru kustugu ıcın butun yakası kolu batıyor.kollu olanlarda mama onlugu daha buyuk gelıyor.senağlama

kızlar gunde kac kere beslıyorsunuz bebıslerı ortalama?bende gece hıc emmezse hesapladım gunduz 6 kere beslenmıs oluyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…