Doğum yapmış olan anneler buraya....

valla canım çevremde yok kullanan bende kullanmıyorum valla bende de çatlak çok ama takmıyom...araştır netten istersen bende duyarsam felan sölerim sana...biz tatili bitirdik güseldi...

mrb canımben elıf
su anda kımse olmadıgı ıcın sana soruyorum, bebişlere süt içiriyormusunuz birde biberonlamı yoksa bardaklamı verıyosunuz ne sutu verıyorsunuz. benım bebısım bıraz zayıfat daha baslamadım sut vermeye muhallebısıne katıyorum sadece sut.

ben bazen günlük sütlerden veriyorum, diğer 6 aydan sonra kullanılan muzlu vanilyalı sütlerden akşamları uyumadan önce 150 cc veriyorum canım sonra süte alışması zor oluyomuş bence sende başlat.

benim oğlum çok yemediği için sık sık süt içiyo, nestle çocuk sütünü seviyo, pınarınkini sevmedi.herşeyde seçici olduğundan bunda da seçici davranıyo. pınarın normal inek sütünden de veriyorum arada zaten 6 aydan sonra bize doktorumuz inek sütü vermişti kahvaltısını hazırarken ama biz hiç o kahvaltıyı yediremedik oğluma.şuanda süt içiyo çok şükür onu da içmese napardık bilmiyorum 9 buçuk aylık şuan.sütü biberonla içiyo ama arada bardaktan da yoğurt çorbasını, ayran yada suyu içiriyorum.

zayıf derken kaç kilo, zayıf diye üzülme ama süte alışsa iiyi olur ilerisi için yeme problemi varsa en azından süt içer bizim ki gibi.

nazar etme neolur..çal bak seninde olur:)..sarı patlağa ettim onii:)

pınarın sütünü kaynatıpda verıyosunuz deilmi?bende başlıcam..benımkıne hamak yaptık dolap ütü odasına..orda uyutuyorum..eskıden kalorıfere bagladgım şalda uyuturdum nıhayet 8.5ay kadar soora babamız yaptı bi hamakta kurtuldum..kılo alımı baya yavaşladı ismetinde..sıcak ve dişte çok farkettırıyo..heryanı isilik...

heee umutçum anladım ben onuuu:):)
kızlar yarın akşam annemlerin bahçesinde kızkardeşimin nişanı varr ısrarlara dayanamadı babam verdi sonunda duygucuğumuu çok özel fotolorumuzu bekleyinn..

ayyyy inşallah beş on sn duruyo ayakta ama adım atmıyo valla çok uyanık illa tutucaz bi yerinden...çok alem bunlar yaa ayten yürürkenki halini çekte koysana face e ya çok minikller bunları yürürken hayal edemiyorum yer cüceleri yaa

Benım kız Çok hareketlendı 1 dk. Durmuyo yerınde 1 ay Önce yÜrÜme ÇalıŞmaları vardı. 2-3 kez poposunun ÜstÜne dÜŞÜnce vaz geÇtı Şımdı emeklıyor sadece

ayŞe geÇmıŞ olsun sız daha Öncede bı kaza atlatmıŞtınız yanlıŞ hatırlamıyorsam deĞıl mı?

ayşecim geçmiş olsun Allah ım korusun

derya kız takvimin güzel olmuş çok beğendim:)kardeşin içinde Allah tamamına erdirsin bir yastıkta inş

sağol arzucum...emelcim sende yapmışsın takvimi::):)herkes yapsın aynı olalım ne güsel olur zaten iki seçenek var kız bebekler için birini erkek bebekler için birini yapalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…