Doğum yapmış olan anneler buraya....

kıslar selam ...istanbuldayım artık .buğün itibri ile evimdeyim.evimi çok özlemişim.kıvanç a da ilgiç değişik geldi ev.tabii çocuk 1,5 aydır sinopta..babayı da tanıdı ama uzun uzun suratına baktı.amma anneci oldu ya..boynumdan ayrılmıyor mız mız.öpüçük veriyor herkese kerata.artık her dedğimi anlıyor.tepkileri çok güzel oldu ..babası o kadar değişmiş buldu ki anlatamam.çok şaşırdı.basına öpücükler veriyor,el sallyor,elini öpüp bye bye yapıyor.adam bıraktığında emeklemiyordu bile.şimdi koltuklara tutunup ufak ufak gezebilyor.yakında yürüyecek gibi kerata.bu arada işlerim de çok zorlaştı tabi..tehlikeli nereler varsa oralar yavrumu çekiyor.sürekli başındayım.kafa bir yerlere çarpıp duruyor.anne diyor çok güzel.ama sadece beni görünce...nasıl da büyüdüler yaaa..zamn çabuk geçiyor.eminim sizinkiler de aynı davranışları sergiliyorlardır.

şuan evde bir yemek lmadığı için birazdan eşim gelecek ve dışarıda yemek yiyeceğiz.sizler de ne haberler var? umarım hepiniz iyisinizdir.kıvanç sümüklü oldu çıktı.yarın kendi dr. umaza götürecez.bakalım.balgamını atmak için öksürüyor.çıkaramayınca da kusarak atıyor.allhtan ateşi falan yok.eskisi gibi de iştahlı çocuk değil artık.öle yiyior bazen yemiyor.12 kiloya yaklaşmıştık ama hasta olıunca 11. 5 kg. a düştü.ondan sonrada öle iştahlı değil.sağlıklı olsun da tek..ne yapaılım.
sizleri çok özledim.fırsat buldukça uğrayacam.öptüm cancanlaraım.

canan hoşgeldin şekerim en zoru valiz boşaltmak ve ev temizlemek olsa gerek değilmi ama gezmeye tozmaya değiyor nasılsa

kıvancada maşallah geçmiş olsun önemli bişii yoktur inşallah

Arzu tostosun ne tatlıymış kızzz:1hug:maşallah size
canan ee yeter artık bu kadar tatil,evinide özlemişsindir eşinide
bu gecee uzunn olacak besbellii..:kedi:

arzucum ohhhh ne güzel yerlere gitmişsiniz
fotolar çok güzel maşallah kuzuya size
yalnız küvetteki foto çok güzel olmuş bayıldım valla
mucukkkssss

heheyyyt onur tostosuna bak
kızlar onur teyze diyor
yalnız biraz uşaklı olduğumuzdan
teyze değilde deyze deze dece şeklinde :))))

SELAM KIZLAR ben rizede yim dün akşamüstü geldik buraya kayınvaldemler çok ısrar ettiler gel diye uçak biletlerimizi bile almışlar bizde geldik işte çarşamba günü dönücez sonra 3-4 günlük kısa bi tatil yapıcaz sanırım eşimin işleri var ramazana da girmeden biyerlere kaçalım accık dedik arkadaşlarım var davet ediyorlar ya fethiyeye ya enese yada akçaya gidicez bakalımona henüz karar vermedik ama eşim enes te kararlı istanbula yakın olsun istiyor gerçi önceki yaz gitmiştik orayı çok beğenmiştim ama kısmet bakalım işte .bu arada ceylin hala aynı gibi hasta hasta getirdik kızı buralara dünden beride nezle başladı hava değişimi etkilemese bari buralar çok soğuk gece yorganla yatıyoruz o derece yanii ama istanbulun sıcak havasından kurtulduk bakalım birkaçgün babane dede görsün torununu da gelicez artık sizleri çok öpüyorum nete giremem fazla herhalde fırsatım olmuyor çünki yoğun geçer zamanımız burda gezmelerden tozmalardan evde oturamıcaz öle görünüyor kardeşimin laptopu yanımda ordan nete giriyom vınnnnn ile

Son düzenleme:
oyyyyy yağıza bak kocaman olmuşş maşallahhh, gerçekten banyodaki resim tam bir basılma ifadesi ile çekilmiş süper olmuş.

ohh bee sonunda geldi kadın evineeee, bu zaman geç bile kaldınız canan hanımmmm ama yinedee sevindik hoşgeldiniz..

hicran pes diyorum sanaaaaa ben senin hızına yetişemicem anacım.
ceylin kzımızda nazlıı olcak şimdiden belli çok çok geçmiş olsun inşallahh iyi olur tez zamanda kuzucuğun.

Ay sinirlerim çook bozuk,evde gidilmeyecek neresi varsa oraya gimeye çalışıyo,alınmaması gereken ne varsa onları almaya çalışıyo..koca salona koydum boş yerde oynamıyoda geçemediği yerlere geçme çabası içnde sinirleniyo,zaten halim yok,kulaklarım çınlıyo,çarpıntım var romatizmalarım var evde sıcak,accayip sinirleniyorum,ya çok yüksek sesle kızıyorum psikoloğamı gitsem ne,çok şiddetli ve ani sinirleniyorum gözüm hiç bişeyi görmüyo o anda..sabır etmeyi hiç beceremiyorum..hepiniz böyle yorulup bunalıyorsunuz ama dimi?bide gece kalkmaya başladı yeniden sabah 4te kalktı tam uyuyacak diye yatıyorum yine kalkıyor,sersem oldum valla..Genel olarak akıllı bir bebek,bu hareketleri normal ama ben çok çabuk yoruluyorum,problem bende..bi kış gelseydide ferahlasaydım hem eşimde geç gidip erken geliyor kışın..

emelcim aynı problem bizde de varrr...ay dün akşam bira ateşi vardı annemlerdeyiz bu arada ılık su ile duş aldırdık felan iyiydi ama huzursuz söylene söylene uyudu sonra sürekli uyandı ağladı yavrum kıyamıyorum acısı çok dişlerinden herhalde..üçte felan uyudum gece sabahta yediye geliyodu uyandı zıpır akvaryuma gidiyo televizyona gidiyo altındaki tekerlekli üstüne düşecek t.v delirdim resmen uykusuzluktan başım nasıl döndü işe gelirken otobüste uyudum...

emelcim üzülme canım benim.
hepsi geçecek zamanla çocuk çevreyi tanımaya çalışıyor.
hiç bişey yapmadan yerinde otursa hiç bişey ilgisini çekmese inan buna daha çok üzülürsün.
bağırmamaya çalış canım. sinirlenince şöyle balkona filan çık temiz hava al.
diğer taraftan sinirlenmen onu sevmediğin iyi anne olmadığın anlamına gelmezki
insanlık hali olabilir. zaten hastasın buda seni belli kötü etkiliyor.
güzel annecik üzme kendini canım

selam..biz kocişle gece buyukada anadoluklüpte beyazgece partisindeydik..süperdi..içtim deli gibi..hopladım zıpladım..peder evdeydi..çiftlıkten susurluktan abim gelmiş..horlamasını özlemişim:)..lakin eşim bi kadeh bıle içmedi..oynayamadı beli ağrıyodu..katlandı sadece..uzun zaman soora ilk gece gezmemizdi..ada harika....SERAP bigünde buyukadayı gezmeni şiddetle tavsiye ederim..

fatma nekadar ismete benziyo takvımde onur..valla yaa...oyuzden benım bu onura kanım kaynıyo tabi:)nede olsa kendi yavruma benzetıyorum ya ondan heralde....allah kendilerinden güzel yazılar yazsın işallah cümlemize..

arzuuuu çok paşa olmuş yağızz..çokk tontişpaşaa..maşallah annesi..nede güzel bakmışın..tosalakpaşaa olmuş..hiç babaya benzetemedim aynı sen bence anası:)

hoşgeldin canan ama yapmışın yapıcağını o avatar ne yaa...öldüm yaa..allah iyiliini vere:)özledik bee..

hicrancım tadını çıkar oraların..benım henuz nasıp olmadı koca memleketı görmek...boşver havası bile yeter ceyline..babaanne yemekleride cabası...

emelcim bende bazen zıvanadan zırtlıyom resmen...el kadar bebeğe kii bişidende anlamıyo sonuçta sadece huzursulanıp korkuyo yüksek sesle bağırınca..beşer şaşar..allah teskin etsin nediyim..sonrasında kahroluyorum çünkii.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…