- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #3.081
Bride selam;
artık mama vermiyormusun? Sadece o içeceği mi içiyosun?
Bende günde bir yada iki kere sağıyorum. 60-160 cc arası çıkıyo.;Yani bazen çok iyi bazen de az çıkıyo.Ama bebeğimi emzirirken yumuşak olunca yok gibi hissediyorum. Göğsümde 1 saate yakın duruyo ama tam dalamıyo ,çabuk uyanıyo.Sütüm yetmiyo heralde ?
Bende yakında işe başlayacağım.Kızımıda kreşe iş yerinin götüreceğim.Bakalım nasıl yapacağız...
Mavili 1 ay önce benimde emzirirken elim tutuluyordu 1-2 dak. sonra düzeliyordu şimdi ise geceleri dizlerim ağrıyor bağdaş yapıp oturamıyorum katlayamıyorum,bendede romatizma artrit olduğunu düşünüyorum teşhisi nasıl koydular sana? kan tahlili filanmı yapıyorlar?
kızlar gunde kac kere beslıyorsunuz bebıslerı ortalama?bende gece hıc emmezse hesapladım gunduz 6 kere beslenmıs oluyor ya
bilmiyorum ama yetiyodur sanırım.kilo alımı iyi çünkü.
kızlar bebişlerinizi banyo yaptırırken oda sıcaklığını kaç derece oluyo.benim ev 24 derece ama bana az geliyo ve elektrikli sobayla ısıtıyorum odayı banyo yapacağı zaman.27 derece falan yapıyorum.ısıtmasam olur mu acaba 24 derece iyi mi ki...
kızlar gunde kac kere beslıyorsunuz bebıslerı ortalama?bende gece hıc emmezse hesapladım gunduz 6 kere beslenmıs oluyor ya
kızlar müzikli gece lambası almıştım ben netten heryere baktım aynı ürün heryerde 70-80 ytl migrosta 49 ytl almak isteyen olursa fazla para vermeyelim:)))))))))))))Hepsiburada.com : POOH İLE AYIŞIĞINDA UYKU | Bebek & Çocuk
Zaten nette fiyatlar dışarıya göre oldukça pahalı,dışardan dha uygun hiçbir ürün göremedim ben.Nette beğeniyorum aynısını dışardan çok daha ucuza alıyorum.Mesela bebek battaniyem nette 27 liraydı ben 15 e aldım. POOH İLE AYIŞIĞINDA UYKU tavsiye ediyormusun bunu tavana yansıyan görüntüler hareketlimi?
merhaba arkadaşlar emziren anneler hepsine çok özeniyorum ben35+5 haftalıkken erken doğum yaptım küçük kızım 5 gün küvezde kaldı sonra sarılık oldu.çok zor günler geçirdik dr.sarılık ilerlememesi için çok iyi beslemem gerektiğini söyledi emme problemi olduğu için sürekli sütümü sağarak verdim.ve yaşadığım stres yüzünden sütüm bıçak gibi gesildi ne yaptıysam hala gelmiyor oda mememden tiksinip emmiyor malesef mamaya döndük 2.5aylık 7 kg oldu ama şimdi sadece uykuda yiyiyor ne yapcam bilmiyorum.okadar çok üzülüyorum ki pisikolojim altüst oldu.
Zaten nette fiyatlar dışarıya göre oldukça pahalı,dışardan dha uygun hiçbir ürün göremedim ben.Nette beğeniyorum aynısını dışardan çok daha ucuza alıyorum.Mesela bebek battaniyem nette 27 liraydı ben 15 e aldım. POOH İLE AYIŞIĞINDA UYKU tavsiye ediyormusun bunu tavana yansıyan görüntüler hareketlimi?
Canım bu rahatsızlık ilk başlarda kanda ve röntgen filmlerinde çıkmıyor benimde çıkmamıştı ama romatolog fiziki muayenede bu teşhisi koydu.Bir yıl iyi değildim ellerimi eskisi gibi kullanamıyor,yürürken ara ara aksıyordum.İlaçlarda kemik erimesi yapınca ilaçlarıda bırakmıştım sonra birden iyi oldum hastalığım pasif döneme geçmiş meğer ,şu an aktifleşmeye başladı 3 yıl önceki kadar kötü değilim tabi ama geçtiğim 2 yılki kadar iyide değilim.Tekrar doktora gidicem.Ama romatizmanın 200 çeşidi var romotoid artrit teşhisi konması için bi çok şart var gerçi bende önceden sızlama yoktu şişlik çok çok azdı yinede bu teşhis kondu.Seninkide romatizmanın başka bir çeşididir belki belkide bebek bakmaktan kaynaklanan kas ve kemik yorgunluğudur.Sabah tutukluğunda varsa bir romotoloğa görün.
merhaba arkadaşlar emziren anneler hepsine çok özeniyorum ben35+5 haftalıkken erken doğum yaptım küçük kızım 5 gün küvezde kaldı sonra sarılık oldu.çok zor günler geçirdik dr.sarılık ilerlememesi için çok iyi beslemem gerektiğini söyledi emme problemi olduğu için sürekli sütümü sağarak verdim.ve yaşadığım stres yüzünden sütüm bıçak gibi gesildi ne yaptıysam hala gelmiyor oda mememden tiksinip emmiyor malesef mamaya döndük 2.5aylık 7 kg oldu ama şimdi sadece uykuda yiyiyor ne yapcam bilmiyorum.okadar çok üzülüyorum ki pisikolojim altüst oldu.
betül naber cnm? nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?