Doğum yapmış olan anneler buraya....

canım kilosu iyi şte neden üzülüyorusnki ..üzme kendini..benim kızım 3 aylık 5,6 kg hem de kıyafetle....SENİN STRESİN ONU DA ETKİLER....

Son düzenleme:

Doktora sağlık ocağına gidiyoruz .Sütüm artmış gibiydi ama adam kaç cc verdiğimi sorup az<geldiğini söyleyip mamaya devam demişti.Bilmiyorum tam olarak yetiyo mu...
Gece kaktığım da iyi dolmuş oluyo.Şiş oluyo ve doyup yatıyo. Hatta o zaman sağıyom ve saklıyom dolaba bile. .
Bide benim kızım 3 günde bi tuvalete kakaya çıkıyo. Ama çok gaz atıyo maaşallah.Sanki büyük insan gbi valla. bide kokuyo gerçekten offff diyo babası bile. Bu kötü bişey mi acaba?
Kızlar sizin bebeklerin uykuları hafif mi? Benim kızım gündüz uykları 15-20 dk. olduğu gibi bide çok hafif hemen uyanıyo.Gittiğim yerde de rahat olamıyom. Çok çabuk gürültüye uyanıyo..Alıştır diye mana buluyolar bana ama güzdüzleri uyusun diye uğraşıyorum zaten, iş yapamıyorum. Bide sonuna kadar tv yi açacak halim yok zaten. Dün akşam kayınvalidemlerdeydik, görümcem kendi çocuğunu büyüttü tabii, bana alıştırcaksın biz kalabalığız böyleyiz diyo...
Bide ben geçen hafta kursa gitmiştim 10 gün annemde kalmıştım. Bi geldik kayınvalidem kızımı severken sen buraları beğenmedin mi istanbullumu oldun, nerelere gittin dio.

betülcüm emrenin gece uykusu nasıl 7 saat falan uyuyorsa eğer gece sağabilirsin bence kursa basalyıncaya nkadar biriktirebilirsin

seda humana still tee denedin mi hiç ben onu içiyorum ama cok sütüm yok ayrıca 20 lira
günde 3 veya 4 kez içiyorum hemen bitiyo
internetten baktım yazını okuyunca bi sitede 4 lira yazıyordu vitamaltın doğrumu bu ?paraya kıyıp vitamalt içmelisiniz yazmışsın o yüzden cok pahalı zannettim bi de bi şişesi ne kadar zamanda bitiyor.cok soru sordum sanırım ama cvp lütfenn

canım kusura bakma betülcüm şimdi gördüm hemen açmaya çalışırım beceremezsem özelden msnimi yazıcam
yaa bize de söylesene Umut niye gizli gizli zayıflıyon bacıım???

İlaçlarda kortizon var buda kemik erimesi yapıyor canım.

1 şişesi 4-4,5 ytl onu o anda bitiriyorsun zaten, kalmıyor kola gibi düşün.
Günde 2 tane iç demişti benim doktorum hergün 9 milyona geliyor o yüzden pahalı dedim.

bende iyiyim cnm ya işe bildiğin gibi hepimiz aynı uğraş içindeyiz.bebeğimde iyide ben pek iyi ddeğilim artık çıldırmak üzereyim bu cocuk deli ediyor beni.bu kdr huysuz bir cocuk olurmu ya?

Sakin ol tatlım yaa...
Annen falan yokmu ona bırakıversen 2 saatliğine gezsen, hava alsan? Bunalmışsın belliki...Bende uzun süre eve kapanınca senin gibi oluyorum. El kadar bebek o huysuz olduğu için yapmıyordur bir sıkıntısı vardır. Biraz nefes almaya herkesin ihtiyacı vardır ...

canım benimkisi de bazen kafasını geriye atarak göğsümü bir sündürüyor sorma :ecrin_bebek:
önceleri benimkisi gaz sancısından yapıyordu bunun içinde ben emzirirken yarıda kesip gazını çıkartıp tekrar veriyordum ve göğsümü değiştiriyordum bir dene istersen..
şimdi de çekiştiriyor ama sancıdan değil bence oyun yapıyor kaydirigubbakcemile2

Ya arkadaşlar hiç bebişlerinizin bıngıldağına dikkat ettiniz mi?
Ben baktığımda genellikle ritmik bir şekilde atıyor.
Dr.a sormuştum atması normal,eğer kusma bıngıldakta çöküklük varsa tehlikeli demişti
Sizin bebişlerinde bıngıldağı sık sık atıyormu?

canım o hepimizinkinde atıyor, kalp atışı olduğu müddetce atar, yani kalp gibi hiç durmaz... durmasında allah korusun..

1 şişesi 4-4,5 ytl onu o anda bitiriyorsun zaten, kalmıyor kola gibi düşün.
Günde 2 tane iç demişti benim doktorum hergün 9 milyona geliyor o yüzden pahalı dedim.

hmm ben şurup gibi düşünmüştüm b en azından bikaç gün gider demiştim şişesini görünce.tabi cnm birazn tuzluymuş gercekten.ama yarıyorsa mecburen alırım yeterki süt olsun.bazen o kadar sönük ki göğüslerim sinir olyorum süt olmuyo diye ama bende de suc var süt yok peynir yok yoğurt yokk hiçbirini istemiyo midemm

gül merhaba
egemen 5-6 günde bir kakasını yapıyo yani doymuyomu? kl su normal
kilosu normal sınırlardaysa doyuyordur Selincim kabızlıktandır o endişelenme.Bak benim kızda bu saat oldu hala çıkmadı.

hayır canım ben hiç öyle uzun dokunmadım oraya.attığını bilmiyordum bi bakim dur...

canım o hepimizinkinde atıyor, kalp atışı olduğu müddetce atar, yani kalp gibi hiç durmaz... durmasında allah korusun..

takvimine bayıldım...sütaş ineğikaydirigubbakcemile3

arkadaşlar merhaba bugün 2. ay kontrolümüze gittik rotavirüs ve çocuk felci aşımızı olduk ayın 20 si ile 26 sı arasında verem aşımızı olup aynı gün pnömokok aşımızı vurulmaya gidicez Allah'a şükür şimdilik problem yok Allah herksin bebişine sağlık versin... hepinize sorunsuz geceler diliyorum...

canım ege cok kusuyor ara sıra bakıyorum bıngıldak hafıf ıce goçük oluyorsenağlamabırsey olmasın allah korusun.endıselendım sımdı cok ben ya:çok üzgünüm:

canım ege cok kusuyor ara sıra bakıyorum bıngıldak hafıf ıce goçük oluyorsenağlamabırsey olmasın allah korusun.endıselendım sımdı cok ben ya:çok üzgünüm:

Canım zaten hafif çökük hepimizinki, şişik değil ki tam düz de değil....çok çökük olunca susuz kaldığı anlamına geliyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…