Doğum yapmış olan anneler buraya....

ALLAH kolaylık versin sanada bacım aynı durumdayız valla hepimiz inan buna rahat eden yoktur napıcan böle bunlar işte
biz rizedeyiz ya şimdi herkes yabancı geliyor ceyline zaten hasta olduğundan huysuzluğu dorukta yatmıyor yemiyor su bile içmiyor nerdeyse ve kucağımdan hiç inmiyor alışamadı buraya ay dayanamicam dönücem utanmasam valla

canım güzel valla buraları ben seviyorum ama bir haftadan sonrası çekilmiyor ana baba yaşlı bide babane var tabii aynı evde ve yaşlı insanlar takıntılılar köyde yaşıyorlar hep merkeze inmiyorlar bende köyde kalmayı sevmiyorum benim merkzede evim var geldiğimde kalıyorum arada fırsat kalırsa işte ben köyde kalmaktan sıkıntı duyuyom diye biz gitmeden evimi temizletmişler neyseki ama 1 gece kaldık köyde malum tabii ben sabaha kadar uyumadım havada çok güzel serin serin ama ceylin için iyi değil tabii bu durum ama idare ediyoz işte resmen yünlü yelek giydiriyom çocuğa kaydirigubbakcemile3 bide köy evleri tarihi yöresel evler var buralarda bilirmisin öyle evler ahşap yanii tırsıyom bende bişii ısırır mısırır neme lazım zaten şans yok bende ne halt varsa beni bulur kaydirigubbakcemile3
babane yemeklerine gelince :roflol::roflol: sağolsun iyi insanlar severim ama burdakiler lahana sarma lahana kavurma lahana çorbası pirinç pilavı biber dolma et ve köfte ağırlıklı baka bişii yemiyorlar nerdeyse damak tadı oluşmamış alışmışlar napsınlar lahana ya talimkaydirigubbakcemile3 allahtan eltilerim var merkezde onlara gittim bugün onların sofraları zengindi ceylinede bişiiler nasip oldu yemekkaydirigubbakcemile3 ortanca eltimle ve küçük eltimle özellikle çok iyi geçiniriz ama büyük eltim hanfendi 2 adımlık yere gelmeye k.çını kaldıramadı hoşgelmişsin diye tel açtı sadece haspam bide evi benim evin alt katında ama anasının yanına gitmiş köye efendim sanki anasını hiç görmemiş ama çok ta şeyimdeydi hanfendü neyse bugünlük benden dedikodu bu kadar ben kaçtım sofrayı kaldırıcam

arzucum ohhhh ne güzel yerlere gitmişsiniz
fotolar çok güzel maşallah kuzuya size
yalnız küvetteki foto çok güzel olmuş bayıldım valla
mucukkkssss

arzucum resimler çok güzel kız zayıfladın mı sen baya vermiş gibisin kiloları

hepinize teşekkür ederim kızlar sağolunŞenizŞenizŞeniz

bu arada fatmacım konuşuyor onur bey hayırlı olsun bakalım deyzemiii diyoo serapkaydirigubbakcemile2

ben zayıfladım taşınırken 56 kiloyum şu an fatmacım:kedi:

hicran ii gezmeler hayranım sana kaydirigubbakcemile

felekten bir gece umutcum çok sevindim değişiklik olmuş ne güzel keşke bizde:

emelcim aynen bendede var o sinir ufacık çocuk diyorum birde ama olmuyor :çok üzgünüm::

Son düzenleyen: Moderatör:

evet onur az çok konuşuyor hele keyfi yerindeyse hiç susmuyor zaten resimlerden belli canım fıstık gibi olmuşsun maşallah darısı başıma benim hamilelik öncesi kiloma gelmişsin ne güzel

bu msjı okuyorsan bana hayransın ,umrumda degilse beni seviyorsun ,cevap verirsen bensiz yapamıyorsun, cevap vermezsen bana aşıksın, eee ne yapacaksın şimdiii...:))))))))))))))

boşver hicrancım..git şehirdeki evine rahat et biraz..allah muhafaza malesef benıde bulur öyle börtü böcek enteresan işler..yaşlılarla köyevinde bir hafta yeterli zaten..rize çok güzelmiş ama işte havası falan çok sert anlattığın kadarıyla..sağlıkla,hayırlısıyla dönün işallah.

Merhabalar kızlar
tatil dönüşü ara ara girip okuyordum sizleri ama yakalanmışım tam yazmaya kalkıyorum bir şey çıkıyor ama sonunda yazabildim
geleli bir hafta oldu çok güzel geçti tatilimiz bol bol foto çektik müsait olunca koyacağımm
yarımız yok galiba,eylül gibi hepimiz toparlanırız anlaşılan
belki bizde yine bir yerlere kaçabiliriz
bu arada okuduğum kadarıyla betülün eşi askere gitmiş tez zamanda bitirir gelir inşallah,gülsümde doğum yapmış Allah sağlıklı uzun ömür versin inşallah

Umut canım ismetcimm çok şükür atlatmış her şeyde bir hayır vardır,bağışıklık kazanmış oldu yavrum bununla geçmiş olsun

Bu arada geçenlerde boramı ortapedistte gösterdim ayakları içe doğru basıyor diye çok şükür bir şey çıkmadı ama hiperelastik çıktı yani elastik yapıdaymış iyi bir şey dedi doktor iyi spor filan yapabilirmiş,benden geçti herhalde) bende bacaklarımı boynuma filan rahatlıkla atabilirim
benden bu kadar görüşmek üzere sağlıcakla kalın

canım edaa hoşgeldiin..eksik olma dediğin gibi şerden hayır çıkardık bunada şükür...maşallah fokyavrusuna:)..eylül gibi anca toplanıcaz bencede...allaha emanet olun.

selam...edacımhoşgeldin...fatmacım onurun birinci yaşı kutlu olsun canımAllah sağlıklı daha uzun yeni yaşlar nasip etsin inşallahh...dün kızkardeşimin nişanı vardı çok eğlendik çok oynadım ancak gecenin sonunda soluğu hastanede aldık tunahanı acile getirdik Allahımçocuk bi uyandı nasıl ağlamak kendini atıyo felan meğer dişlerinden sebep boğazına vurmuş yavrumun zaten hiç uyumamıştı öğlenleyin...antibiotik felan verdi Allaha şükür bugün iyi...böleişte kızlar...görüşürüz yarın inşallah[/B]

Eda hoşgeldin canım
eylülde bizim bıdıklar yürürse biraz zor gireriz internete
mertin iştahı düzeldi şükür
ama sabah 6 da kalktı 8 e kadar uyumadı dün
ne güzel kesintisiz 10 saat uyurdu
alıştım gerçi,uyku halinde olmuyorum gündüz gece iyi uyumasm bile,ama o saatlerde uyku çook tatlı
eskiden 12-13 saat uyurdum..tuhaf geliyo şimdi

çook geçmiş olsın derya,içim bi hoş oldu,kendini yerlere atıyo ağlıyo dedinya,kıyamam yaa((
bir an önce iyileşsin kuzucun

teşekkür ederim canım yarın doğum günümüz kısmetse yolda olucaz eve dönüyoruz

tunahana çok geçmiş olsun canım kıyamam en kısa zamanda iyileşir inşallah

Selamlar....
Bu saat oldu Aslan uyumadı bıraz agrısı var sanırım yıne.. aksam ustu kestırmıstı bı daha da uyumadı..
Benımde uykum var ama bı bakıma da cok sabırsızım... saat 00.00 olunca esımın nereye dustugu bellı olacak ona bakmak ıcın beklıyoruz sabırsızlıkla... :kedi:

Kuzular ne kadar guzellesmıs ya saclar uzamıs kucuk adam kucuk kadın olmuslar...
Masallah suphanallah hepsıne... yenı cetvelıde cok begendım resımler daha buyuk net derya bulmus sanırım bende yapacagım.. zemuszemus

İi geceler...
Saolun canlarım hoşbulduk:)
Maşallah ipek'e ve Onur'a anaları lafa dalıp aç bırakmış,kuzucuklarda napsın mendil yiyorlar:)

Betül canım ağrı kesici ne veriyorsun? birde calgel jel var ondan kullanıyormusun..
Bu arada emziğini buzlağa koyup dişlerini kaşıyabilirsin...
Bizimki bu aralar havuca taktı tabi benim gözetimim altında..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…