- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #31.021
Ay sinirlerim çook bozuk,evde gidilmeyecek neresi varsa oraya gimeye çalışıyo,alınmaması gereken ne varsa onları almaya çalışıyo..koca salona koydum boş yerde oynamıyoda geçemediği yerlere geçme çabası içnde sinirleniyo,zaten halim yok,kulaklarım çınlıyo,çarpıntım var romatizmalarım var evde sıcak,accayip sinirleniyorum,ya çok yüksek sesle kızıyorum psikoloğamı gitsem ne,çok şiddetli ve ani sinirleniyorum gözüm hiç bişeyi görmüyo o anda..sabır etmeyi hiç beceremiyorum..hepiniz böyle yorulup bunalıyorsunuz ama dimi?bide gece kalkmaya başladı yeniden sabah 4te kalktı tam uyuyacak diye yatıyorum yine kalkıyor,sersem oldum valla..Genel olarak akıllı bir bebek,bu hareketleri normal ama ben çok çabuk yoruluyorum,problem bende..bi kış gelseydide ferahlasaydım hem eşimde geç gidip erken geliyor kışın..
selam..biz kocişle gece buyukada anadoluklüpte beyazgece partisindeydik..süperdi..içtim deli gibi..hopladım zıpladım..peder evdeydi..çiftlıkten susurluktan abim gelmiş..horlamasını özlemişim:)..lakin eşim bi kadeh bıle içmedi..oynayamadı beli ağrıyodu..katlandı sadece..uzun zaman soora ilk gece gezmemizdi..ada harika....SERAP bigünde buyukadayı gezmeni şiddetle tavsiye ederim..
fatma nekadar ismete benziyo takvımde onur..valla yaa...oyuzden benım bu onura kanım kaynıyo tabi:)nede olsa kendi yavruma benzetıyorum ya ondan heralde....allah kendilerinden güzel yazılar yazsın işallah cümlemize..
arzuuuu çok paşa olmuş yağızz..çokk tontişpaşaa..maşallah annesi..nede güzel bakmışın..tosalakpaşaa olmuş..hiç babaya benzetemedim aynı sen bence anası:)
hoşgeldin canan ama yapmışın yapıcağını o avatar ne yaa...öldüm yaa..allah iyiliini vere:)özledik bee..
hicrancım tadını çıkar oraların..benım henuz nasıp olmadı koca memleketı görmek...boşver havası bile yeter ceyline..babaanne yemekleride cabası...
emelcim bende bazen zıvanadan zırtlıyom resmen...el kadar bebeğe kii bişidende anlamıyo sonuçta sadece huzursulanıp korkuyo yüksek sesle bağırınca..beşer şaşar..allah teskin etsin nediyim..sonrasında kahroluyorum çünkii.....
arzucum ohhhh ne güzel yerlere gitmişsiniz
fotolar çok güzel maşallah kuzuya size
yalnız küvetteki foto çok güzel olmuş bayıldım valla
mucukkkssss
arzucum resimler çok güzel kız zayıfladın mı sen baya vermiş gibisin kiloları
oyyyyy yağıza bak kocaman olmuşş maşallahhh, gerçekten banyodaki resim tam bir basılma ifadesi ile çekilmiş süper olmuş.
ohh bee sonunda geldi kadın evineeee, bu zaman geç bile kaldınız canan hanımmmm ama yinedee sevindik hoşgeldiniz..
hicran pes diyorum sanaaaaa ben senin hızına yetişemicem anacım.
ceylin kzımızda nazlıı olcak şimdiden belli çok çok geçmiş olsun inşallahh iyi olur tez zamanda kuzucuğun.
selam..biz kocişle gece buyukada anadoluklüpte beyazgece partisindeydik..süperdi..içtim deli gibi..hopladım zıpladım..peder evdeydi..çiftlıkten susurluktan abim gelmiş..horlamasını özlemişim:)..lakin eşim bi kadeh bıle içmedi..oynayamadı beli ağrıyodu..katlandı sadece..uzun zaman soora ilk gece gezmemizdi..ada harika....SERAP bigünde buyukadayı gezmeni şiddetle tavsiye ederim..
fatma nekadar ismete benziyo takvımde onur..valla yaa...oyuzden benım bu onura kanım kaynıyo tabi:)nede olsa kendi yavruma benzetıyorum ya ondan heralde....allah kendilerinden güzel yazılar yazsın işallah cümlemize..
arzuuuu çok paşa olmuş yağızz..çokk tontişpaşaa..maşallah annesi..nede güzel bakmışın..tosalakpaşaa olmuş..hiç babaya benzetemedim aynı sen bence anası:)
hepinize teşekkür ederim kızlar sağolunŞenizŞenizŞeniz
bu arada fatmacım konuşuyor onur bey hayırlı olsun bakalım deyzemiii diyoo serapkaydirigubbakcemile2
ben zayıfladım taşınırken 56 kiloyum şu an fatmacım:kedi:
hicran ii gezmeler hayranım sana kaydirigubbakcemile
felekten bir gece umutcum çok sevindim değişiklik olmuş ne güzel keşke bizde:
emelcim aynen bendede var o sinir ufacık çocuk diyorum birde ama olmuyor:çok üzgünüm::
selam...edacımhoşgeldin...fatmacım onurun birinci yaşı kutlu olsun canımAllah sağlıklı daha uzun yeni yaşlar nasip etsin inşallahh...dün kızkardeşimin nişanı vardı çok eğlendik çok oynadım ancak gecenin sonunda soluğu hastanede aldık tunahanı acile getirdik Allahımçocuk bi uyandı nasıl ağlamak kendini atıyo felan meğer dişlerinden sebep boğazına vurmuş yavrumun zaten hiç uyumamıştı öğlenleyin...antibiotik felan verdi Allaha şükür bugün iyi...böleişte kızlar...görüşürüz yarın inşallah[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?