- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #31.041
betül canım bizde aynı heyecanla bekliyoz valla
aynı yere çıkar inşallah :)))
İi geceler...
Saolun canlarım hoşbulduk:)
Maşallah ipek'e ve Onur'a anaları lafa dalıp aç bırakmış,kuzucuklarda napsın mendil yiyorlar:)
Betül canım ağrı kesici ne veriyorsun? birde calgel jel var ondan kullanıyormusun..
Bu arada emziğini buzlağa koyup dişlerini kaşıyabilirsin...
Bizimki bu aralar havuca taktı tabi benim gözetimim altında..
canım çok zor çıktı sayfa
inşallah sizinde gönlünüze göre olur
bekliyoz haberini
Hayırlısı olsun kızlar hepiniz için..
Ben kaçıyorum ii geceler...
Bebişlere Allah rahatlık versinmirmirmirmir
sağol aytencim..her zaman okuyorum valla...bu aralar çok yoruluyorum kızlar eşime de taktım kafayı hiç yardımcı olmuyor çok sinirleniyorum iki gündür konuşmuyorum valla..ya insan azıcık yardım eder dimi yok nerdeee...
iyi geceler herkese...
serap gözünüz aydın yakın yere düşmüş ne güzel, sağlıcakla da gidip gelsin eşin inşAllah..
Betül şimdi ne kadar üzülme desem boş biliyorum, geçen yıl bu zamanlar ben de abim için sayfanın düşmesini bekliyordum , bir açıldı; kars-sarıkamış... şok olmuştum o anda..ama Allah'ın izniyle güzel güzel yaptı geldi kısa dönemdi zaten su gibi geçti .. Allah korusun tüm askerlerimizi...
şimdi senin eşine moral vermen gerekli, onların işi daha zor çünkü ..
Allah sağlıkla gidip gelmeyi nasip etsin...Allah korusun onları ..
günaydın canlar.serapçım ve betülcüm ikinizin eşi için hayırlı olsun haklarında...betülcm üzülme diyemiyorum gerçi ama her işte hayır vardır.Allah eşinin tez zamanda gidip gelmesini nasi,p etsin inşallah...
betülcüm canım üzme kendni benim abimde hakkaride yaptı hemde onun yaptığı zamanlarrr daha berbattı. allahın izniyle bişey olmaz içini ferah tut canım.
deryacım geçmiş olsun tunahanada nazar deydi kesinn hepimizin gözü kaldı çapkınlıklarındaa o yüzden sanırımm çocummmm hasta olup duruyooo. kuzum benimm nazarlık tak ayetel kursi oku bol bol.
serapcım allah gönlüne göre vermiş ballı senii allah tez zamanda kavuştursun inşallahh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?