Doğum yapmış olan anneler buraya....

betül canım bizde aynı heyecanla bekliyoz valla

aynı yere çıkar inşallah :)))

Ay vallahı canım Allah hepımızın gonlue gore versın ınsallah.. :Saruboceq:
Bızım hayalımız Amasya carcurum.. kaydirigubbakcemile3

Canım merhaba, agrı kesıcı pedifen verıyorum Aslan dıger acımsı olanları almıyor kesınlıkle mıdeyı bosaltıyor anında bu yuzden tadından oturu bunu verdı dr umuz ama cok sıkta vermek ıstemıyorum ancak hıc durmadıgı zamanlarda.
sız ne sıklıkla verıyorsunuz ?

Sulu karpuz dıslıgı var onu buzdolabına koyup dedıgın gıbı yapıyorum..
jel hıc kullanmadım canım cok faydası olmadıgını duymustum ama bılmıyorum..

kızlar onurumun 7 tane dişi var ve hiç diş ağrısı çekmedi çok şükür sabah bi kalkıyoruz yeni bir dişimiz olmuş hiç anlamadık nasıl çıktı internetten doktorları okuduklarıma göre de diş ağrı yapmazmış zaten bizim de öyle oldu tabiş bebekten bebeğe değişiyordur belki

canım çok zor çıktı sayfa
inşallah sizinde gönlünüze göre olur
bekliyoz haberini

Hayır kahretsın kı hakkarı cukurca cıktı. kısa donem. jandarma.
Esım senın esının yerını merak ettı ona bakmaya geldım. cok sevındım adına.
Ben ne yapacagım hıc bılmııyorum. cok kotu oldum ne yapacagım sımdı. terorıst yatagına kendı ellerımle mı yollayacagım. bu ne buyuk bı sınav benım ıcın.

Son düzenleme:
iyi geceler herkese...

serap gözünüz aydın yakın yere düşmüş ne güzel, sağlıcakla da gidip gelsin eşin inşAllah..

Betül şimdi ne kadar üzülme desem boş biliyorum, geçen yıl bu zamanlar ben de abim için sayfanın düşmesini bekliyordum , bir açıldı; kars-sarıkamış... şok olmuştum o anda..ama Allah'ın izniyle güzel güzel yaptı geldi kısa dönemdi zaten su gibi geçti .. Allah korusun tüm askerlerimizi...
şimdi senin eşine moral vermen gerekli, onların işi daha zor çünkü ..
Allah sağlıkla gidip gelmeyi nasip etsin...Allah korusun onları ..

Hayırlısı olsun kızlar hepiniz için..
Ben kaçıyorum ii geceler...
Bebişlere Allah rahatlık versinmirmirmirmir

hoşgeldin canım tatil nasıldı zemuszemus
sen geldin, biz gidiyoruz 15'inde kısmetse ..
bu arada bizim eşler de askere gitmediiii , off hep bi dert bu içimde..gitse de gelseydi bir an önce..

günaydın canlar.serapçım ve betülcüm ikinizin eşi için hayırlı olsun haklarında...betülcm üzülme diyemiyorum gerçi ama her işte hayır vardır.Allah eşinin tez zamanda gidip gelmesini nasi,p etsin inşallah...

betülcüm üzülme canım hayırlısını dile Allahtan belki de böylesi hayırlıdır nice doğuda askerlik yapıp çok rahat askerlik yapanlar da var inşallah eşin de onlardan olur kısa dönemi çabucak bitirir gelir eşine de moral vermeye çalış

işin kotusu acemı bırlıgı bıle yok gıttıgı yerde. sılah tutmayı bılmeyen adam ates cemberının ortasına nasıl aıtılıyor
onu anlayamadık catısma cıksa bırsey olsa nasıl tutacak sılahı o bıle mechul daha..
Geceden berı netten baktık gıttıgı bırlıgın dolu dolu haberlerı var, fuze , mayın, sılahlı saldırı ne ararsan.

betülcüm canım üzme kendni benim abimde hakkaride yaptı hemde onun yaptığı zamanlarrr daha berbattı. allahın izniyle bişey olmaz içini ferah tut canım.

deryacım geçmiş olsun tunahanada nazar deydi kesinn hepimizin gözü kaldı çapkınlıklarındaa o yüzden sanırımm çocummmm hasta olup duruyooo. kuzum benimm nazarlık tak ayetel kursi oku bol bol.

serapcım allah gönlüne göre vermiş ballı senii allah tez zamanda
kavuştursun inşallahh..

sağol aytencim..her zaman okuyorum valla...bu aralar çok yoruluyorum kızlar eşime de taktım kafayı hiç yardımcı olmuyor çok sinirleniyorum iki gündür konuşmuyorum valla..ya insan azıcık yardım eder dimi yok nerdeee...

canım benim takılma böyle mevzulara kocanla aranızı bozmaktan başka bişey yapamazzz ben bi zamanlarr, oturup ağlıyodum resmen, dişmacunun kapağını kapatmıyor diyee, ama artık takmıyorumm, kapatmadıysa kapatıveriyorum çekmeceleride öylee hep açık bırakırr, deli olurdumm ama şimdi açıksa kapatıveriyorumm, haaaa arada söylenmiyomuyum söyleniyorumm ama kafama takıp kendimi mutsuz etmiyorummm. oğluma öğreticem senin gibi olmasın diyorum kız gibimi yapacaksın oğlumu diyooo bana :roflol:

betülcüm canım benim
inan sanki bize çıkmış gibi üzüldüm.
ama canım üzülmeyelim. gönlünü ferah tut. hayırlısıyla yapar gelir inşallah.
bizim birkaç tanıdık var hep doğuda yapmışlar ama çok rahattık diye anlatıyorlardı bize
diğer taraftan halamın oğlu manisada yapmıştı gerçekten çok zorlanmıştı.
inşallah eşinde rahatça yapar gelir canım.

teşekkür ederim kızlar saolun.
belki inanmazsınız çıkacağı yeri önceden tahmin etdim.
bi hafta önce yine gece uyuyamadık sohbet ediyoduk.
hadi ikimizde tahmin edelim nere çıkacak bence balıkesir demiştim
bizimkide yok ben tahmin edemiycem demişti
hep söyleyip duruyordum balıkesir çıkacak diye
gerçektende öyle oldu

günaydın kızlarrr,
deryacım çok geçmiş olsun canım yaa , bu dişler ne hale getirdi kuzucukları .
denizonunda 4 dişi çıktı h.sonu hafif iştahsızlık haricinde bi problemimiz olmadı çok şükür...
biraz da nezlemiz var .diş çıkarma döneminde bağışıklık sistemi zayıfladığı için çok çabuk hasta oluyolar maalesef inşallah ilerlemeden atlatırız biraz biraz öksürmeye başladı öksürük çok korkutuyo beni bronşit yüzünden ...
serapcım gözünaydın canım , betülcüm sende üzülme canım inşallah ikinizinde kocası su gibi gidip gelirler , ne çok arkadaşım doğuda yaptı betülcüm kısa dönemleri genelde ofiste oturtuyolar bilgisayar işleri falan yaptırıyolar .
bu yeni takvimler çok güzel olmuş yaa kocaman kocaman görüyoruz, nası güzelleşti kuzular maaşallah hepsine insan bakmaya doyamıyo valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…