Doğum yapmış olan anneler buraya....

erkekler böyle işte doğru dürüst yardım etmezler
betül ve serap hayırlısıyla gitsin gelsin eşleriniz,dularımız tüm askerlerle
fatma bu internetteki doktor vs..lerin yazıklarına pek bakma 5 hastalığım olduysa baktıklarımdan 100de 95 i yanlış çıktı..diş ağrı yapmazmış..neye göre yazarlar bilmiyorum..milyonlarca bebek büyümüş ve ortak görüş dişin birçok bebekte ağrı yaptığı yönünde..gözümüzemi inanıcaz onlaramı..ha bazı bebekler rahat çıkarır bişey demem mertin bi rahatsızlığını görmedim bu konuda..ama diş ağrı yapmaz demez saçmaktır.
sen nete bakıp inek sütünüde erken vermeye başladın,eskiler verirmiş gerçi bişey olmazmış ama süt yerine geçen ve dahada yararlı olan devam sütü verseydin keşke..çünkü hemen hemen bütün doktorlar 1 yaşından önce vermeyin diyorlar.arada veriyorum ben..ayda 2 kez en fazla...riske atmıyım dimi.
ah bu internette yazanlar beni sinir ediyor, netten hastalıklara bakmayı kestiğimden beri psikolojim düzeldi.

betülcüm hayırlısı olsun üzülme bol bol dua et hepimizin koruyucusu yaratandır nerde olursa olsun onun dediği olur. kalbine kötü düşünceleri getirme. inşallah eşin sağlıkla gidip sağlıkla dönecek. turkbayragi

ay emel doğru söledin hee diş nasıl ağrı yapmaz yaa bal gibi de yapar bence...tunahan ki hiç huysuz bebek değildir diş döneminde çıldırdı bebem..belim sırtım heryerim ağrıyor kızlar hafta sonu kucağımdn inmedi yaa bunları anlamasını görmesini istiyorum ama nerdee...sonrasında hiçbişi olmamış gibi davranabiliyo ve benim de öle davranmamı bekliyo hepten deliriyorum..yarın da doğum günü eşimin ama heves mi kaldı

Tesekkur ederım arkadaslar saolun amın.

Amın canım ınsallah ıcım sımdıden daraldı nasıl gecıcek gunler bılmıyorum..
Esının ıyı bır yere dusmus olmasına ragmen yınede benı sadece sen anlayabılırsın sımdı..
Netten okuyorum orda askerlık yapmak kefenını sırtında tasımak gıbıymıs yapanlar hep yazıyor..
Neyse daha cok okuyacagım cook.

anlamazmıyım canım
canım benim kötü şeyler okuma gönlünü ferah tut.
su gibi geçer günler inşallah

selamlar...

yav ben perişanım arkadaşlar yaa..ismet oldu bi canavar6da dikti beni gene...dkileyim amane huysuzluk..ne yer ne içer..mızıklanıp kudurup durur..vallahii el kol ayak durmuyo birtekkann...babasıylaokulagönderdim..hala ayakta çünkii..ahh emelll ahh....diş ağrı yapmaz olurmu..bence yavruların huylarını bu diş sancıları deiştiriyo..bende devamsütünün daha besleyici ve zenginleştirilmiş oldugunu düşündüğümden ve alerjı korkumdan ineksütü vermedım..arasıra arımamanın içine azcık kattıgım oluyo okadar..

kahvaltıyı nasıl ayrı ayrı yediricem ben bu ismete..zaten bikaç kaşığı merasımle yıyoruz..bide ayrı ayrı vermeye kalksam heptwn az yemiş olucak dıye hala bulamaç gibi verıyorum..bugun domatesli yumurta yaptım mısal farklı olsun diye..ama içine az ekmek dograyıp bi blendrladım napim..bu blendır işi kafama iş açıcak gibime gelıyo..yada bikaç azı dişi çıksa belkı yiyebilicek dıye daha rahat yedırıcem..aslında elma,kırmızıerik,ekmek gibi şeyleri kemirerek yemesıne musade edıyorum..ögle yemeğinide nispeten az blendrlıyorum..bakalım artık..ama çok kuduruk yaa..üstümden kamyon geçmiş sanki..yalnızlık zor arkadaşlar.......

emel merdo tam bi komutan edasında valla..ilk hedefiniz akdeniz gibi pozvermiş:)karizmayavru bu kariizmaa:)

betül,serap hayırlısı olsun..serapcım kalbel vukuu olmuş sende:)yüzünden temizlik akıyo zaten canımbenim..
tatlıbetüş yazılan neyse o gelir başa demişler..sen kalbini ferah tut..eşin 5yaşbüyümüş gelicek boylebüyük bi tecrübe sayesinde..

ilkgözağrımız ONUR..iyiki doğdu..anneciğinin biricik kuzusu bir ömür sağlıkla,huzurla,neşeyle yaşayıp büyüsün işallah...leblebi kafalı güzel kuzunun ilk yaşını tebrik ederim fatmacım.

Son düzenleme:
ahhahh...ik gördüğüm eylül annesiydin..fotoğrafta omzuna almışsın onuru..okadar miniktiki ben bile korkmuştum needicek şimdi bu kız diye...şükür bugünlere....

geçmiş olsun deryacım...allahım korusun balağızlı yavruyu..ama bide herşey ağızlarında...ismet ne görse ağzına atıyo...babasıda bozuk paralarını saçasaça gezer benden pasaklı adam..allah saklasın işte..

betülcüm aslında okumasan fazla..en iyi eşin tasvir eder sana durumu..anlatılanlara bakmamalı...ona bakarsan serabın dediği gibi hatta benim kaynım kıbrısta yapmış..çok rahat ederim sanmış..perişan olmuş...eşim vanın bi köyünde karakol komutanlıgı yapmış..çokda rahatmış bazı yoksunluklar hariç engüzel anıların orda der durur..bu işler okadarda sanıldıgı gibi deil..

Son düzenleme:
Betül napıyosun canım yaa
depresyonamı girmek istiyorsun
netten sakın amam sakın okuma
benim okuduklarım doğru çıkmadı hiç
insanlar abartmayı sever
abartmamış olsalar bile hele bi zaman geçsin bakalım,neyin en olacağı hiçbelli olmaz,belki rahat edecek.
için daralır valla sakın okuma
okuyunca birşeyi değiştiremessin
sen duanı et,gerisini Rabbime bırak..
kafanı bulandırıp durma
ben doğum hıkayelerini okudumda ne oldu bi kez bile bağırmadım..amannn konuyu nereye getirdim..

günaydın kışşlar..şimdilik bu kadar ç,ünkü yaramaz azmış kudurmuş ne varsa artık hepsini yapan kıvanç tan bişey yazamıyorum.bir de hasta antibiyotik kullanıyo..hiç birşey yemiyor içmiyor.sadece arada su içiyor.yandan 7.8. dişleri de baş göstermiş.hepsi üstüste geldi bu aralar..çok zor valla ya..sabır çekiyorum.geçiçek diyorum..allhım biranönce güzel rahat günlere kavuşalım diyorum.öptüm sizleri uyuyunca görüşürz

Bende 5 gündür yanlızdım,eşim iş için ağrıya gitmişti bugün dönüyor,ama ilk kez özlemedim pek..o yaptığı hatadan sonra inanılmaz soğudum.yada mertim var artık ondan özlemedim..bilmemki..

ıYıKı DOĞDUN ONUR,NıCE SAĞLIKLI YAŞLARA

İlk hedefiniz Akdeniz :jeyyar:,çok hoşssun umut
bazen bende kamyon çarpmış gibi oluyorum
kızlar,romatizma için ibrahim saraçoğlunun gndediği kürü içmeye başladım,birbuçuk ay sonra görücez bakalım,neler olacak..ama saatini pek düzenli uygulayamıyorum

geçmiş olsun canan..huyları deişti dimi..benimki hareketliydi amabu kadar kudurmazdı..hala babasıyla okulda..of diyorum ..sağlık olsun napalım..neden antıbıyotık kullanıyo..iştahsızlık diştendir..8 çeşit hazırlıyorum..mutfak hiroşima gibi..üç kaşık yesek ne ala.......

emelcim arzunun takvımıne baktınmı..aşk artık burada oturmuyo dıyo..çogumuz için boyle..ismetten sonra bende çokaz özler oldum eşimi..ben zaten aşırı sevebilen bi kadın deilim sanırım..heran bi yamuğa gelebilrim diye belki çokta yoğun bağlılık duyguları yaşamıyorum..babam saolsun..bi halis toprak,bi ibo bi babam zaten turkıyenın en cinsel adamları..boyle bı babam oldugundan belkıde zaten sonsuz sadakatmış sonsuz bağlılıkmış pek bılmem...anama baksın,huzur versin ne mok yerse yesin deyıp geçiyorum..eden kendıne edıyo aslında..annem sayısız hastalık edinmekten başka bişi kazanmadı babamın yanlışlarını kafaya takarak....

emelcim inek sütünü erken vermedim bence tam da zamanında verdim ve nete göre değildi kendi doktorumda aynı şeyi söylüyor benim çok memnunuz doktorumuzdan da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…