- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #31.061
kızlar çok mutluyum
balıkesir kısa dönem çıktııı
yupiiiii
Hayır kahretsın kı hakkarı cukurca cıktı. kısa donem. jandarma.
Esım senın esının yerını merak ettı ona bakmaya geldım. cok sevındım adına.
Ben ne yapacagım hıc bılmııyorum. cok kotu oldum ne yapacagım sımdı. terorıst yatagına kendı ellerımle mı yollayacagım. bu ne buyuk bı sınav benım ıcın.
Amın canım ınsallah ıcım sımdıden daraldı nasıl gecıcek gunler bılmıyorum..betülcüm canım benim
inan sanki bize çıkmış gibi üzüldüm.
ama canım üzülmeyelim. gönlünü ferah tut. hayırlısıyla yapar gelir inşallah.
bizim birkaç tanıdık var hep doğuda yapmışlar ama çok rahattık diye anlatıyorlardı bize
diğer taraftan halamın oğlu manisada yapmıştı gerçekten çok zorlanmıştı.
inşallah eşinde rahatça yapar gelir canım.
betülcüm hayırlısı olsun üzülme bol bol dua et hepimizin koruyucusu yaratandır nerde olursa olsun onun dediği olur. kalbine kötü düşünceleri getirme. inşallah eşin sağlıkla gidip sağlıkla dönecek. turkbayragi
Tesekkur ederım arkadaslar saolun amın.
Amın canım ınsallah ıcım sımdıden daraldı nasıl gecıcek gunler bılmıyorum..
Esının ıyı bır yere dusmus olmasına ragmen yınede benı sadece sen anlayabılırsın sımdı..
Netten okuyorum orda askerlık yapmak kefenını sırtında tasımak gıbıymıs yapanlar hep yazıyor..
Neyse daha cok okuyacagım cook.
erkekler böyle işte doğru dürüst yardım etmezler
betül ve serap hayırlısıyla gitsin gelsin eşleriniz,dularımız tüm askerlerle
fatma bu internetteki doktor vs..lerin yazıklarına pek bakma 5 hastalığım olduysa baktıklarımdan 100de 95 i yanlış çıktı..diş ağrı yapmazmış..neye göre yazarlar bilmiyorum..milyonlarca bebek büyümüş ve ortak görüş dişin birçok bebekte ağrı yaptığı yönünde..gözümüzemi inanıcaz onlaramı..ha bazı bebekler rahat çıkarır bişey demem mertin bi rahatsızlığını görmedim bu konuda..ama diş ağrı yapmaz demez saçmaktır.
sen nete bakıp inek sütünüde erken vermeye başladın,eskiler verirmiş gerçi bişey olmazmış ama süt yerine geçen ve dahada yararlı olan devam sütü verseydin keşke..çünkü hemen hemen bütün doktorlar 1 yaşından önce vermeyin diyorlar.arada veriyorum ben..ayda 2 kez en fazla...riske atmıyım dimi.
ah bu internette yazanlar beni sinir ediyor, netten hastalıklara bakmayı kestiğimden beri psikolojim düzeldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?