Doğum yapmış olan anneler buraya....

canım benim bende kullanıyorum inek sütü bi zararını görmedik
ben de okuduklarım ve gördüklrerim doğrultusunda inanmıyorum zararlı olduğuna

diğer taraftan mama veya inek sütü isteyen anne istediğini kullansın.
her anne bebeğinin sağlığını iyiliğini ister.
zaten alternatifsiz tek besin anne sevgisidir bence gerisi hepsi olur

canım benim ya harap etme kendini üzme
olmasaymış iyiymişde olmuş bi kere
belliki çok dolmuşsun.
ismet daha çok küçük hatırlamaz bile
bi sarıl kokla oyunlar oynayerimseniben
düşünüp düşünüp kendini dahada üzme.
inşallah bidaha olmaz
güçlü kadınsın sen canım benim kendini bırakma

Son düzenleme:
saol serap...yaramerhemi gibisin..işallah senin yaşamında hiç yaralar olmasın..olursada sen kadar içten sarıcak birileri hep varolsun arkadaşım..güçlü hissetmıyorum kendimi ama aslında kötü biri deilim..bianda gaddarlaşabiliyorum...ki ardından hıçkırığa boğulsamda..bu hayat hepimizi az yada çok üzüyo işte..nede güzel demişsin..alternatifsiz tek gıda anne sevgisi.....deli gibi seviyorum ben yavrumu.........hepimiz gibi...

ah canım benim kötü biri değilsin tabikide nerden çıkarıyosun bunları
bak ne demişsin deli gibi seviyorum yavrumu
daha ne olsun sevgi dolu bir kadınsın olsan olsan ne kadar gaddar olabilirsinki
kendine böyle şeyleri yakıştırma
bende babam öldüğünde sebepli sebepsiz herşeye ağlardım
işte insanın sinirleri yıpranıyo bi yerde bizde makine değilizki

umut canım benim hepimiz zaman zaman yaşıyoruz böyle öfke nöbetleri,senin elinde değil o an sakin olabilmek bunun için kendini suçlama.bundan sonrası için dikkatli ol yeter.ani sinirlenme bendede var ama Allahtan fazla çıldırtmıyo adam beni,karışan kayınvalide kayınbaba yok..eğer öyle olsaydı tımarhanelik olurdum,ani sinirleniyorum hemende geçiyo..ama psikoloğa gitmeni tvsiye ederim yada bi psikiyatriye..çoğu arkadaşım ilaçla rahatladı..kimi eşine kızıyo kimi kayınvalidesine kendilerini psikiyatride buluyorlar.
ama biliyorsunki,eşinle aran bişey olmamış gibi düzelecek,ama meleğin üzülmüş olacak..elinden gelen bütün sakinliği göstermeye çalış ve eşinede çocuk bakıyo sus de..o susarsa zaten sende devam ettirmessin..sen başarırsın..bence güçlü kadınsın.ama ben çok güçsüzüm..hani güçlü ve becerikli kadınlar varya hayranım onlara..

umutçumcanım benim güçlü ol bak bende geldiğimizden beri hiçkouşmadım eşimle...sadece güçlüol ve ne olursa olsun ismetin yanında ağlama ve bağırmamaya çalış geç başka odaya orda ağla ama ona belli etme ben hep öle yapıyorum ya tutuyorum kendimi ya sbır çekiyorum yada geçiyorumbaşka yere...bebelerimiz en kıymetlimiz kendini yıpratma ismetiçinn[/B]

canım yaa başka odaya geçsende bu bebeler çok zeki anlıyorlar gerginlikleri tartıştşğımız akşamlar utku uyuyo bile olsa uyanıyor mızmızlanıyor hırçınlaşıyor yani belli ediyor anladığını farklı davranıyor. büyüdükçe onları kandırmak zorlaşıyor. allah bize peygamber sabrı versin ne diyim

betülcüm serapcım tez zamanda döner gelirler inş kalbinizi ferah tutun
betülcüm öyle nete bakıp okuma daha kötü hissedersin kendini merak etme
bir bakmışın burdan kızlar eşim yarın askerden geliyor diye yazmışsınzemuszemus

deryacım geçmiş olsun canım bu diş benide deli ediyor ama sabır

umutt takma kafana salla arkadaşım ne edersen kendine edersin git dr a danış konuş bende gidecem yoksa harbiden hastaneye yatacam sana diyorum ama bak kendimde yapamıyorum şu saat olmuş koca işte kimbilir kaçta gelecek ooof oooff sabah oldumuda ee gece geç geldi uyucak öğlene kadar hadee arzu kahvaltı hazırlsın ercan yesin toplamadan ercan işe gitsinnn

pehhh temizlik ütü yemek ve yağız benim başımda ben bunun için mi evlendim hani aşk hani romantizm:)))))))))))))))))) hani nerde kalp çarpıntısı

iyiki oğlum var yoksa çıldıracam gece eşim geç geldiğinden bazen bi tıkırtı duyup korkuyorum oğlumun yanına girip elini tutuyorum sanki korur beni gibime geliyor güven veriyor

belki bu yaşadıklarımız bir süreç belkide bir sınav belkide evliliklerimiz tam oturmadı bilmiyorum umarım hepimiz düzeliriz çok mutlu oluruz

serap,emel,seher,derya,arzu..çok teşekkürler arkadaşlarım...iyiki varsınız...

emel seni en yürekliye seçmiştim...fiziken çok güçlü olmayabilirsin ama asıl tüm yaşadıklarına rağmen yuvana ve yavruna sahip çıkışınla bana göre çok güçlü bi kadınsın..çaçaronluk farklı bişi..bendeki o:)..kaç kiloluk su bıdonunu nasıl fırlattım bılemıyorum:)bunlar güç deil işte...sabrına ve inancına gıpta ediyorum.

arzucum,deryacım..siz kızkardeşim yaşındasınız...kadınlıgınızın baharındasınız..eşlerinizde henuz adamolma yolunda genç erkekler..bendeki karthorozun biri:)..zamanla sizlerin eşlerinin deişiceğini görebiliyorum...ama iş işten geçmesin umarım......arzucum seni korumaz olurmu..onun meleklerinin nefesi yeter bizide korumaya..kendileri zaten melek.....9da geldı..11de salonda yattı..hala uyuyo...6da kalktım..evi süpürdüm..ortalık,ismet derken adam hala uyuyo..koca deil dekor:)

yani kısaca bakalım kendimize,yavrularımıza..ölümden öte köy,sağlıktan öte zenginlik yok....bakalım ve görelim kader bize neler yazmış.........

büyük çoğunluğumuz eşlerin yardımcı olmamasından şikayetçi kaydirigubbakcemile3
benim eşimle olan en büyük sıkıntım, eşimin iş saatleri..cumartesi de dahil ; sabah 8, akşam 21.30 :bbo: düşünün o saate kadar yapayalnız ve bebekle nasıl geçer zaman ?
Allah'tan annem yakınımda..en büyük yardımcım o..Allah razı olsun..
bir de iş seyahatlari var, bazen aylar sürüyor ..belki sorun değil gibi bunlar ama, yıpratıyor insanı işte ..
eşimin tabiatı sakin, çooook sakindir aslında..öyle tartışmalar, bağırışmalar olmaz bizde .. ama bazen o da kötü oluyor..insan içindekileri boşaltmak isteyebiliyor kaydirigubbakcemile ben de yazarak döküyorum içimi :lepi:
Deryacım benim eşim hiiiç değişmedi bez falan..mamasını yedir desem onu da bilmez .. :) cumartesi tatile gidicez kısmetse..diyor ki havuza gitmezsin artık bu sene di mi ? ee niye gitmeyecek mişim dedim; sen havuzdayken kaka yaparsa napıcam diyor kaydirigubbakcemile3 hey Allah'ım ..ne yapıcakmış .. erkek değil mi işte kaydirigubbakcemile3
Umutcum; sen çook iyi bir annesin..fedakar, tek başına bebeğinin herşeyine yetebilen..sevgi dolu..ara sıra bardağın taşdığı durumlar hepimizde olabiliyor..ismetcik bi kucaklamanla, öpmenle unutuvermiştir zaten .. sen üzülme :1hug: a.s.

Günaydın kızlar;
Ahhh ahhh hepimiin havası bir oluyor sanki. Buraya moralim iyiyken baktığımda sanki herkes iyi oluyor benim gibi. Ama kötüyken baksam sanki herkesde de bişeyler oluyor.
Benimde canım çok sıkkın... Pazar günü milletin laflarından güzel bi kavga ettik. Hatta evden tittiredildim. Çocuğu da bırakacakmışım, o da benim değilmiş. Tamam deyip topladım eşyalarımı telefonumu alıp arayacaktım babamı ağbimi , aldı telefonu yemedi sonra.. İtekledi , omzum hala acıyor. Sonra da gel otur konuşacaz deyip toplamaya çalıştı.
SArıldı etti sonra. Zor olsa da barıştık. Ama içim hala kırık...
Nerde o ilk gördüğümüzde içimizin titreme hissi, nerde o gözlerimizin içine bakan adam...
Bizimki ailesini benden önde tuttu hep öyle de gidiyor.Duruya doğum günü yapacam haftaya pazar 16sında. Niye derseniz 16sı hem eşimin doğum günü hem de ramazanda kimse gelmez dediler olmaz dediler diye.Ama benim annem ve babam yeni döndü kırklareline ve babamın durumu sıkışık. Yeni geldi doktora kontrole masraf oldu. Şimdi tekrar gel diyememki.. Ama annemi gider alırız dedim. Ama geçen akşam eşimin babası niye gelmiyorki, bi torunu var, nolacak gelse... Ne varki o kadar çok üstüme geldi ki...Uygun değiller dedim adam hala anlamıyor.En sonunda maddi olarak uygun değiller dedim. Nolacak gider alırsınız 50milyon verir yollarsınız dedi. Ne kadar aşşağıcı bi durum
Benim babam 50 milyonluk bi adam değil ya...
Geçen yaz ağbim evlendi kredi çekti emeklisinden elinde 300-400 kalıyor. Bunnla nasıl geçinsin ki .Şimdi amcamlar gelmiş almanyadan , bu haftada ağbimler tatildeymişler kayınvalideleri ile gitmiş. Eee para gidiyor işte... Masraf oluyor. Adam şimdi ay sonunu nasıl getirecek faturalar gelmiş,düşünüyor. Onların tuzu kuru tabiii. İkisinide emekli maaşı var. Bide kira alıyorlar. Kimse kimsenin halinden anlamıyor. Çok üstüme geldi o akşam babası, zor tuttum kendimi , eve giderken başladım ağlamaya. Eşimde babasını tutmaya çalışıyor.Ben istemem mi gelsinler hep eşimin tarafı olacağına. ama uzak işte taaa gittim istanbuldan silivriye.... Millet düşünüyo gel dediğim de bi.....
Pazar günü de buradan yine laf açıldı ta eskilere kadar gitti.... Büyüdü....Duruda benim ağladığımı gördü ve ağlamaya başladı. Nasıl üzüldüm. Ve sorumsuz babası bi yanda... Hep senin istediğin oluyor diyor. Halbuki ben hiç bişey nistemedim ki..
Bi ağladığımda bi omuz bi sarılma istedim onda da hep yalnız kalıyorum.Eşim hala ne istediğimi anlayamadı en çok da bu koyuyor.
Kırdı etti sonra sarıldı barıştık ama içim yaralı. Bişey yokmuş gibi davranıyorum ama.. nasıl oolacak bende bilmiyorum. Hep içime atıyorum.. Kendime bişey olacak diye korkuyorum bazen...

Bu arada omzumun ağrısı için fizik tedavi verdiler. Bu hafta içinde belli olacak zamnları...
İnşallah iyi gelir.
VE duruyu da akdeniz anemisi taşıyıcısı mı diye kontrole götürmemiz gerekiyor ama eşim istemiyor bişey çıkmayacak diyor. İnşallah da çıkmaz tabii. Ama demir şurubunu kullnmayı bırakayım en azından öğrenip... Boşu boşuna demir yüklüyorum yoksa da bişey. Bakalım iyi kilinik bulup yada iyi bi hastane tam kan sayımı yapılması gerekiyor. İnşall bebeğim taşıyıcı falan değildir.

Gunaydınlar herkese....

Canım benım cok saol..
Sende sıkma canını ınsallah tum yuvalara huzur dolar, bekleyenlerde ozledıgıne kavusur benım gıbı..
Bugun 3 te bındırıcegız esımı... sımdı dısarda.. ooy oyy.. geldıgını gunu yazmayı ne kadar cok ıstıyorum bı bılsen..

Btülcüm eşin hayırlısıyla gider gelir inşallah göz açıp kapayıncaya kadar da biter askerliği...sen üzme eşini de kendini üzerek canım benim güçlü ol olur mu?

inşAllah taşıyıcı değildir canım, tahlilleri temiz çıkacak benim içime öyle doğuyor..:Saruboceq:
pazar günü yaşadıklarına çok üzüldüm.. ben senin eşine çok kızıyorum , okuyorum her olayda hep kendi ailesini savunuyor, artık sizin de bir aile olduğunuzu unutuyor :mymeka:

kızı da bırak git dediğinde niye tamam diyorsun nuraycım ya ; ne demek o da senin değil.. sanki bıraksan 2 saat bakabilecek..ay çok sinirlendim, ben susuyorum..
ALLAH yardımcın olsun canım ..
sen eşine destek olabilmek için ; memnun olmadığın bir işte çalışıp,hak ettiğin karşılığı dahi tam alamadan, tüm gün çocuğundan ayrı kalıyorsun, ama gördüğün muameleye bak...:mymeka:Allah iyi niyetlerinin karşılığını evladından versin inşAllah....

mervecim çok teşekkür ederim canımbenim...demek havuzada girmessin heralde dedi öylemi:)eh girmessin artık..tatilde havuzamı girilir..gir küvete otur:)hay allahım hakketen bu adamların şaşkınlıkları bazen çok matrak oluyoo:)

nuraycım..demek duruda senın deilmiş öylemi:))hakketen güldüm ama ben istemsiz..hernekadar üzücü olsada yazdıkların tutamadım kendimi...bencede duruda senin deil..duruyu ailesinden yaptı:)....artık bu güllerin savaşı tadında aile inatlaşmalarını bikenara bırakmak gerek..yoksa yavrularımız sebesiz hırçınlaşan,mutsuz bebekler olucak ki biz bunu asla istemıyoruz..yine yeni yeniden konuşmayı denesen..ARTIK BıZ BıR AıLEYıZ.LÜTFEN BUNU ÖNCELıKLı OLARAK DÜŞÜNSEN..desen .....duru için cerrahpaşa yada çapa gibi üni hastanelerine yada amerikan veya international hospıtal gibi tuzlu ama emin yerlere gitsen..enazından bikere para verilmiş ama net sonuç alınmış olur..boşuboşuna idraryolu iltihabı teşhisi koymuşlardı yalnış test sonuçları yüzünden.fazla demirde sakıncalı sonuçta.ismettede kansızlık var..bende ikigünde bir 5 damla kadar ferrum ve arada tamamen bitkisel olan floradix diye bi şurubu veriyorum..kan sayımı benımde yaptırmam lazım.ama duru işallah taşıyıcı deildir.hayırlı haberini beklıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…