Doğum yapmış olan anneler buraya....

deryacım 10PUAN 10PUAN 10PUAN..balağızlı tunişin babişkosuna kocamann aferin....sende oğluşunla birlikte kocaman sarıl eşine eve gidince:)..darısı başımızaa...

umutçum valla biz halis inek sütü ver,iyoz onu da kaynatıyoruz doğal olarak ben evde olduğumda aptamil veryorum paket süt kullanıyorum evde de onu da çorbalarına felan katarken bitek

Slm kızlar
Umut canım bende yeni dr.umuza sormuştum kaynatmak gerekiyormuş...
Gözde geçmiş olsun kuzuya bir an önce atlatır inşallah...
Betül canım ben ağrı kesici kullanmıyorum jelide çok durmadığı zamnlar veriyorum kısa süre rahatlatıyor...
Mervecimm geçenlerde fatihe geldikk taşınmış olsaydınız arayacaktım seni...
Tatil güzel geçti bizim sizinkide güzel geçer inşallah,nereye gitmeyi düşünüyorsunuz?
Bizde bir haftalığına bir yere gitmeyi düşünüyoruz fikir olur belki...
Bu arada eşin farkında olmadan güzel bir espiri yapmış:))
Ama ben senin cvbını daha çok merak ettim güzel bir şeyler söylemişsindir sen:)

bide arkadaşlar misal bugun karalahana yapıcaktım çok kart neme lazımdıye bıde ayşekadın yaptım yanında..derken ayşekadını yedırdım öğlen..öglenden sonraya tavuklu pirinç lapası yaptım..onu yedirdim..baktım karalahanayı sevıyo zaten yiyo diye azda ondan yedirdim..bişi olurmu mısal?yoksa hoş et felan yedırmedım..tavukta bi avuç göğüsetiydi...sonuçta sebze ama karıştırınca acaba dedim..yada hazır iştahını yakalamışken yedir yediği kadar mı yani??

saol edacım..kaynatıcaz pastorizeleride demekki..mervenin eşine bende çok güldüm:)hicran enes diye biyerden bahsetti..yakınmış..ama ben enezi buldum bitek gogledan ona yakın..bende yakın biyerler olsa gidicem belki..ağva güzelmiş diyolar bide altınoluk..

işte herkez bişi diyo...bende drumuzu aradım..bir yaşa bişi kalmadı başliimı diye..sen yinede 1den sonra ve kontrollü ver dedi..bu herif arızalı neme lazım dedi:)..napalım..1e kadar biz mamaya devam edıyoruz..hafta bir iki falan muhallebisine tatlısına katarım...sağlık olsun..

nasılsın müjdecim nasıl gidiyo..kaçıncı haftandasın?

Btülcüm eşin hayırlısıyla gider gelir inşallah göz açıp kapayıncaya kadar da biter askerliği...sen üzme eşini de kendini üzerek canım benim güçlü ol olur mu?

günaydın kızlar

betülcüm bugün gönderiyosunuz demek
ah canım ya allah kavuştursun
su gibi geçsin zaman inşallah
bizde yarın göndericez
bakalım bizde gitmeyi düşünüyoruz.

Betül selam;
Allah kavuştursun canım. Tez zamanda dönsün inşallah.

Serap betÜl allah tez zamanda kavuŞtursun eŞlerİnİze İnŞall

Cok tesekkur ederım arkadaslar..
gonderdım aksam ustu.. Allah kavusmayıda boyle tez eylesın ınsallah..
tum bekleyenlerinkini..

Ben inek sutu bayadır verıyorum arkadaslar..
Eger dolaptaysa ılıtıp verıyorum. oda sıcaklıgında acılmamıs paketse oylece verıyorum alıssınlar artık herseyı sıcak yememeye..

Maşallah umutcumm aşmısın sen ben hala sebze çorbalarındayımm hem elimden gelmiyor hemde bizimki seninki gibi iştahsız olduğundan da içimden gelmiyor bir iki kere semiz otu filan yaptım elimde patladı
Ağvayı ben bir dizi çekiminde görmüştümm birde bizim tanıdıklar gitmişti kış tatili için güzel demişlerdi öyle hatırlıyorum
Enezi duymuştum biz ailecek erikliye gittik çok sakin tam aile yeri uygundu da
eğlenecek yer yok sadece deniz işte, küçük bir çarşısı var
Aslında az önce konuştuk bizimkiyle ramazanda en güzel oteller yarı fiyatına belki ağustos sonu çıkarız

Bende vermeye başladım kahvaltılarında kullanıyorum bir iki kerede biberonla verdim ,içine 1-2 bebe bisküvisi kattım
Gerçi bizim drumuz verme dedi 1 ay olsada kan sayımı yapılacak ona göre verilecek dedi
Ben yine veriyorum ama kansızlığı sınırda olan bebeklere verilmemeli bence
Birde ben kan ilacını 2 aydır vermiyorum kabızlığımızdan zaten çok çekiyoruz birde onu verince çocuk işkence çekiyor

22.haftamdayim umutcum iyiyiz iste nolsun sen nasilsin??? Kizimin adini hanzade koyucam nasil??? Pek sevdim bu ismi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…