Doğum yapmış olan anneler buraya....

Saol be güzelim hayat işte... Göndermeyeceğini biliyorum da ondan dedim aslında... Ama sinirlenince gözü görmüyor ağzı durmuyor. sonra pişman oluyor ama....

SAol umutcum, sıkıldım artık konuşmaktan ya.. Anlamıyor yani...
Doktor zaten ya cerrahpaşa,yada çapa yada iyi bi hastane falan dedi. Ama ben kolumdan doktora çıktığımda da ona da sorduk fizik tedavi doktoruna.
Oda çok iyi kilinkler var araştırıp oradada yaptırabilirsiniz dediler.
Bakırköydeymiş incirlide... Tam ismini bilmiyorum eşim arayıp sormuş 55tl miş.
Doktor en iyi kliniklerdendir dedi. Bakalım eve gidince konuşacağız.
Bu hafta izin de eşim, benimde iş durumum rahat gidip gösterelim d,yorum da o kadar uzağa gtmek de istemiyor sanki...
Doktor iyi bi kilinik dedi ama dediğin gibi bi kere yaptıracağız bakalım inşallah sadece babası gibi kan değerleri düşük olarak sadece çıkar. Halada varmış taşıyıcılık ama inşallah kızımda yoktur sadece babası gibidir.
Ferrosanol mu bi şurup verdi bize de bide monovitD sağlık ocağından verilen damlayı 5 damla veriyoruz.
Başka bişey kullanan var mı kızlar?

günaydın kızlar

betülcüm bugün gönderiyosunuz demek
ah canım ya allah kavuştursun
su gibi geçsin zaman inşallah
bizde yarın göndericez
bakalım bizde gitmeyi düşünüyoruz.

sm kızlar umutcum canım benım sakın ol çok kızdıgında üzüldüğünde ismete bak emınım onun bi bakışı bir gülüşüsenı mutlu etmeye yetecek...
bizde eşimle dün çok fena kavga ettik sorun hep ailesı artık bana sabah bu böyle olmaz mahvetmeyelım birbirimizin haytını dedı istemıyosan bitirelım bu işi dedı benım eşim bu dereceye gelmişse işler daha kötü olmuş demek ya ilk defa azından böle bişey çıkıyo hatta ben öle dediğimde kızardı çok sasırdım sonrdan halettık konuştuk ama kırgınlıklarımız içimizde kaldı
hayat böle işte bi inişli bi çıkışlı.....
eşi askere giden arkadaşlarım allah sabır versın tez zamanda sağlıkla döner eşlerınız insallah
nuraycım çok geçmiş olsun
unuttugum arkadaşlar varsa çok özür dilerım geçmişi tam okuyamadım....

nuraycım ferroyu içiremedim ferrum kullanıyorum monovit d yerinede dflor damla kullanıyorum.mamasına katıyorum dfloru 5 damla kadar.

mevlüdecim saol canımbenim.eşin bezmiş anlaşılan..bence biraz zaman ve uzak kalmak ailesinden en hayırlısı..kimi aile malesef böyle yıkıcı olabiliyo..allah iyilik versin ne diyeyim...

kızlar bir çiçek geldi görmelisiniz üzerinde belki yüz tane gül vardır...bide yazmış beni affeder misin seni çok seviyorum bebeğim felan...eh affettim gitti napim artıkkk....:):)

mevlüde eşinin ailesine çok kızıyorum ben yaa valla nedir bu bölee eşini de arada bırakıyolar yazık değil mi yaa...azıcık anlayış gösterseler...uzak durun mümkün olduğunca mevlüdecim sizde ya

selam kızlarrr ,
nuray , mevlüde , umut allah evimizdeki huzuru eksik etmesin , gerçekten küslük kırgınlık olunca fena oluyor evde , ama bebeklerimiz var bizim artık fevri davranışlardan kaçınmamız gerekiyor , sonuçta herşey onlar için , ama şalterler atınca insanın gözü bişey görmüyo
deryaa kapmışın gene çiçekleri ,bi de çiçeğe tav olmadım diyo hehhehhe :)
betülcüm allah kavuştursun
ııııı atladığım birşey yoktur umarım...
biz kötü bir gece geçirdik . deniz çok öksürdü ,sabah kalkıp doktoruna gittik , tahmin ettiğim gibi bronşit başlangıcı iğneyi yedi sabah sabah kuzum + ilaçlar ... ben anladım ki bu çocuğun hiç hasta olmaması gerekiyor , nezle grip anında bronşite çevirebiliyor , bizim bronşitte bir entresan tabi ateş falan yok sadece öksürük , hassas alerjik bünyeli olmasından kaynaklı imuneks diye bir ilaç duydum bağışıklık sistemi güçlendiriyormuş doktora sordum kullanalım mı diye ,verdiğimiz 10 kişiden 5 i çok memnun kalıyo dedi kendi oğluna da kullanmış siz de kullanabilirsiniz demiş ... bi deneyelim bakalım işe yarar belki .
bizden de haberler böyle işteee

gözdecim denizoma geçmiş olsun ne zaman korkuyorum bronşit olmasından desen peşine bu çocuk bronşit başlangıcı oluyo yaa deme öleee bakkk düşünmekten hasta ediyoz biz çocuklarııı...yerim onu kıyamam yavruyaa annesiii...napim çiçeklere tav olmadım ama yaaa jest yapmış ya ona yaniii:)

çok geçmiş olsun gözdecim..dediğin gibi alerjık bebeklere daha yatkın ufacık hastalıkları büyütmeye..o dediğin ilac benımde aklımda bulunsun.tez zamanda şifa bulsun güleçyavrun işallah..

bende ismetekorkumdan cok heves etsemde günlük süt vermeye korkuyodum..bugun aldım..vericem işallah ..ama kafa basmıyo işte sanırım kaynatılmaz bunlar pastorize zaten dimi...ben hipp in organık devammamasıyla milupayı dönemeçli veriyodum ama açıkçası bütçe bikenara normalsütler daha besleyici sanırım..artık yavaş yavaş günde1 öğünle başlamak istiyorum bakalım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…