- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #31.121
inşAllah taşıyıcı değildir canım, tahlilleri temiz çıkacak benim içime öyle doğuyor..:Saruboceq:
pazar günü yaşadıklarına çok üzüldüm.. ben senin eşine çok kızıyorum , okuyorum her olayda hep kendi ailesini savunuyor, artık sizin de bir aile olduğunuzu unutuyor :mymeka:
kızı da bırak git dediğinde niye tamam diyorsun nuraycım ya ; ne demek o da senin değil.. sanki bıraksan 2 saat bakabilecek..ay çok sinirlendim, ben susuyorum..
ALLAH yardımcın olsun canım ..
sen eşine destek olabilmek için ; memnun olmadığın bir işte çalışıp,hak ettiğin karşılığı dahi tam alamadan, tüm gün çocuğundan ayrı kalıyorsun, ama gördüğün muameleye bak...:mymeka:Allah iyi niyetlerinin karşılığını evladından versin inşAllah....
mervecim çok teşekkür ederim canımbenim...demek havuzada girmessin heralde dedi öylemi:)eh girmessin artık..tatilde havuzamı girilir..gir küvete otur:)hay allahım hakketen bu adamların şaşkınlıkları bazen çok matrak oluyoo:)
nuraycım..demek duruda senın deilmiş öylemi:))hakketen güldüm ama ben istemsiz..hernekadar üzücü olsada yazdıkların tutamadım kendimi...bencede duruda senin deil..duruyu ailesinden yaptı:)....artık bu güllerin savaşı tadında aile inatlaşmalarını bikenara bırakmak gerek..yoksa yavrularımız sebesiz hırçınlaşan,mutsuz bebekler olucak ki biz bunu asla istemıyoruz..yine yeni yeniden konuşmayı denesen..ARTIK BİZ BİR AİLEYİZ.LÜTFEN BUNU ÖNCELİKLİ OLARAK DÜŞÜNSEN..desen .....duru için cerrahpaşa yada çapa gibi üni hastanelerine yada amerikan veya international hospıtal gibi tuzlu ama emin yerlere gitsen..enazından bikere para verilmiş ama net sonuç alınmış olur..boşuboşuna idraryolu iltihabı teşhisi koymuşlardı yalnış test sonuçları yüzünden.fazla demirde sakıncalı sonuçta.ismettede kansızlık var..bende ikigünde bir 5 damla kadar ferrum ve arada tamamen bitkisel olan floradix diye bi şurubu veriyorum..kan sayımı benımde yaptırmam lazım.ama duru işallah taşıyıcı deildir.hayırlı haberini beklıyoruz.
kızlar bir çiçek geldi görmelisiniz üzerinde belki yüz tane gül vardır...bide yazmış beni affeder misin seni çok seviyorum bebeğim felan...eh affettim gitti napim artıkkk....:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?